kia_martan
Registered User
- نوشتهها
- 3,770
- لایکها
- 4,057
چلسی یه تیم پول دار که نمیدونه پولاش رو چه جوری حروم کنه ... واقعا با وجود این همه هافبک حجومی مرکزی وینگ و ... چ جوری روشون میشه برن سراغ یکی دیگه ...Arsenal are preparing formal discussions with Arsene Wenger over a new three-year contract worth £8million-per-season. (Daily Mail)
Read more at Transfer rumours and paper review – Thursday, Oct 3 | talkSPORT
چلسی هم درکسلر و بنزما رو می خواد!
به نقل از سان: رئال آماده ارائاه پیشنهاد45 میلیون پوندی برای سوارز در ژانویه! اگر این اتفاق رخ بده به احتمال زیاد بنزما این تیمو ترک می کنه!
30000925 اس ام اس شبکه ورزشبازی یکشنبه رو امیدوارم نشون بدند!
مصدومیت دست از سر ما بر نمیداره؟بازی با ناپولی عالی بازی کرد حیف شد خیلی آماده بود.sagna out for 3 weeks
شاید هدزنیش خوب باشه واسمون، اما نمیدونم نسبت به اون سال های اولش نفوذهاش خیلی کم شده. نمیدونم به خاطر سنشه یا ونگر ازش می خواد جلو نره!!! جنکینسون واقعا خیلی خوب نفوذ می کنه. فرصت خوبیه که خودشو ثابت کنه...
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
بله بازی با ناپولی واقعا عالی بود. اما به نظرت نبود یک سانیا میتونه بهانه خوبی باشه واسه نتیجه نگرفتنومون؟ ما الان از ترکیب اصلیمون که 11 تا هستن به جز ولکات کسه دیگه بیرون نیست. کازورلا بیرونه که به جاش از اوزیل استفاده کردیم، روسیسکی رو میزارم جا پودولسکی اما فقط ولکات که کسی رو نمیتونیم جاش بذاریم. اما ما کم بازی نبوده که به جای سانیا جنکینسون بازی کرده. به نظرم با توجه به اینکه ولکات مصدومه دفاع راستمو.ن باید نفوذ زیاد بکنه. سانیا دیگه اون رفت و برگشت های سابق رو نداره و سنش بالا رفته. اما در سرزنی و قدرت بدنی از جنکینسون بهتره. به هر حال در بازی با سوانزی هم اون گلی که خوردیم تقصیر سانیا بود. به سود تیم هست که ذخیره ها هم بازی کنن بخصوص جنکینسون که جوونه و اگه سانیا بره احتمالش زیاده ونگر از اون استفاده کنه. فرگوسن وقتی ویدیچ مصدوم بود اوانز رو میذاشت و وقتی رافائل نبود اسمالینگو میذاشت و به جا کریک کلورلی رو میذاشت و خیلی از بازی ها رونی رو نمیذاشت و با این حال مثل آب خوردن بازی ها رو می برد. البته هفته دیگه بازی های ملیه و امیدوارم باز هم بازیکن های کلیدیمون مصدوم نشن تو بازی های ملی.مصدومیت دست از سر ما بر نمیداره؟بازی با ناپولی عالی بازی کرد حیف شد خیلی آماده بود.
اصلا منظورم این نیست که نمیشه بدون سانیا نتیجه نگرفت فقط دارم میگم مصدومیت پشت مصدومیت.بیچاره ونگر.به نظر من سانیا فقط بهتره همین.برا بازی با دورتموند اگه بود بهتر بود دفاعمون.تو بازی ناپولی عالی پاسکاری میکرد سانیا و عالی توپو میچرخوندبله بازی با ناپولی واقعا عالی بود. اما به نظرت نبود یک سانیا میتونه بهانه خوبی باشه واسه نتیجه نگرفتنومون؟ ما الان از ترکیب اصلیمون که 11 تا هستن به جز ولکات کسه دیگه بیرون نیست. کازورلا بیرونه که به جاش از اوزیل استفاده کردیم، روسیسکی رو میزارم جا پودولسکی اما فقط ولکات که کسی رو نمیتونیم جاش بذاریم. اما ما کم بازی نبوده که به جای سانیا جنکینسون بازی کرده. به نظرم با توجه به اینکه ولکات مصدومه دفاع راستمو.ن باید نفوذ زیاد بکنه. سانیا دیگه اون رفت و برگشت های سابق رو نداره و سنش بالا رفته. اما در سرزنی و قدرت بدنی از جنکینسون بهتره. به هر حال در بازی با سوانزی هم اون گلی که خوردیم تقصیر سانیا بود. به سود تیم هست که ذخیره ها هم بازی کنن بخصوص جنکینسون که جوونه و اگه سانیا بره احتمالش زیاده ونگر از اون استفاده کنه. فرگوسن وقتی ویدیچ مصدوم بود اوانز رو میذاشت و وقتی رافائل نبود اسمالینگو میذاشت و به جا کریک کلورلی رو میذاشت و خیلی از بازی ها رونی رو نمیذاشت و با این حال مثل آب خوردن بازی ها رو می برد. البته هفته دیگه بازی های ملیه و امیدوارم باز هم بازیکن های کلیدیمون مصدوم نشن تو بازی های ملی.
........................
چرا؟![]()
فرصتی نیست که!!!sagna out for 3 weeks
شاید هدزنیش خوب باشه واسمون، اما نمیدونم نسبت به اون سال های اولش نفوذهاش خیلی کم شده. نمیدونم به خاطر سنشه یا ونگر ازش می خواد جلو نره!!! جنکینسون واقعا خیلی خوب نفوذ می کنه. فرصت خوبیه که خودشو ثابت کنه...
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
باز من یه غلطی کردم پست دادم تو ایراد گرفتی!!!! منظورم این بازی بود. ضمن اینکه احتمالا سانیا بازی های هفته اول بعد بازی ها ملی رو هم از دست میده. بازی با دورتموندم از دست میده...فرصتی نیست که!!!
این سه هفته که همش international break هست عزیز !!!!! :دی
بزرگترین لذت دنیوی ایراد گرفتن از تویه داداش!!!باز من یه غلطی کردم پست دادم تو ایراد گرفتی!!!! منظورم این بازی بود. ضمن اینکه احتمالا سانیا بازی های هفته اول بعد بازی ها ملی رو هم از دست میده. بازی با دورتموندم از دست میده...