• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
یه نکته یادم رفت بگم!
قابل توجه سینه چاکان کوشلنی:
دقیقه 90 روی توپ ارسالی از دفاع به محوطه جریمه ی ما، کوشلنی توپ رو ول کرد پرید رو کمر مهاجم که از نظر من 100% پنالتی بود! یه پنالتی مفت و مسخره دیگه از کوشلنی!!! :| این بشر واقعا خاک بر سره!
آره پنالتی بود اما به نظرم داور اصلا خوب نبود. تعدادی خطای وسط زمین رو واسه ما نگرفت. حد اقل 5 تا رو که رو اعصاب تیم اثر گذاشت.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
آره پنالتی بود اما به نظرم داور اصلا خوب نبود. تعدادی خطای وسط زمین رو واسه ما نگرفت. حد اقل 5 تا رو که رو اعصاب تیم اثر گذاشت.
یه صحنه خطای پنالتی رو ویلشر هم گویا نگرفت داور! من اون صحنه را ندیدم!
در کل داوری خیلی بد بود! کلی خطا برای هر دو تیم نگرفت!
/
در طول فصل بازیهای سخت اینچنینی باز هم خواهیم داشت و اگر قرار هست کوشلنی همینجور زارت و زورت پنالتی بده و اخراج بشه شانسی برای قهرمانی نخواهیم داشت! :|
تو این بازی ها گل نخوردن خیلی مهمه! اگر گل اول را نمی خوردیم چه بسا می بردیم بازی را!

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
نگران نباشید بنا نیست همه بازیها رو ببریم
ما تیم صدر جدولیم
بعد بازیها ملی هم سانتی کازولا میاد خیلی خیلی بهتر میشیم
الان خداییی نیمکت خالیه فقط روسیچکی رو برا بازی هجومی داشتیم بیاریم تو

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
یه صحنه خطای پنالتی رو ویلشر هم گویا نگرفت داور! من اون صحنه را ندیدم!
در کل داوری خیلی بد بود! کلی خطا برای هر دو تیم نگرفت!
/
در طول فصل بازیهای سخت اینچنینی باز هم خواهیم داشت و اگر قرار هست کوشلنی همینجور زارت و زورت پنالتی بده و اخراج بشه شانسی برای قهرمانی نخواهیم داشت! :|
تو این بازی ها گل نخوردن خیلی مهمه! اگر گل اول را نمی خوردیم چه بسا می بردیم بازی را!
نه اون پنالتی نبود. دفاع اونا از پشت سر توپ رو زد. کوشیلنی خیلی ناشیانه زد اصلا به توپ کاری نداشت. شانس آوردیم پنالتی نگرفت داور. ونگر باید صحبت کنه باهاش.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
نه اون پنالتی نبود. دفاع اونا از پشت سر توپ رو زد. کوشیلنی خیلی ناشیانه زد اصلا به توپ کاری نداشت. شانس آوردیم پنالتی نگرفت داور. ونگر باید صحبت کنه باهاش.
کار از صحبت و نصیحت دیگه گذشته! شدیدا تو مخ بنده داره راه میره!
/
ونگر هم گویا برای تمدید دو ساله قراردادش با آرسنال به توافق رسیده! یا حداقل خیلی نزدیک شده به توافق! :) نمی دونم چرا فقط 2 سال؟! :/
جکی هم با قبول اشتباهش سیگار کشیدن گفته که سیگاری نیست و دیگه این اشتباه را تکرار نخواهد کرد!

شالکه هم نمی خواد درکسلر را از دست بده!

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
یه نکته یادم رفت بگم!
قابل توجه سینه چاکان کوشلنی:
دقیقه 90 روی توپ ارسالی از دفاع به محوطه جریمه ی ما، کوشلنی توپ رو ول کرد پرید رو کمر مهاجم که از نظر من 100% پنالتی بود! یه پنالتی مفت و مسخره دیگه از کوشلنی!!! :| این بشر واقعا خاک بر سره!
کوشیلنی که خیلی رو مخه امیدوارم ورما برگرده به اوجش تا این بیچارمون نکرده.خوره پنالتی دادنه فقط.وگرنه مدافع بدی نیست.
2 تا صحنه هم پنالتی 100 درصد برا ما نگرفت.صحنه جکی درسته توپو زد مدافع ولی قبل از زدن توپ 2 تا پای جکی رو شخم زد. 100 درصد پنالتی بود.

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
اقا تبریک انصافا حق جفتشون بود بهترین باشند
zp_Ramsey-_-Wenger-awar_587AB3_5356.jpg

حسن ياور

Registered User
لایک‌ها
1,263
برکمپ: دوست دارم روزی مربی آرسنال شوم.

این ملی پوش سابق هلندی که 11 سال به عنوان بازیکن برای توپچی ها به میدان رفت، بعد از بازنشستگی در سال 2006، پیشنهاد باشگاه لندنی برای فعالیت به عنوان بازیکن یاب را نپذیرفت

سایت گل- دنیس برگ کمپ، اسطوره باشگاه آرسنال، اعلام کرد که دوست دارد روزی به عنوان مربی به این باشگاه برگردد.

این ملی پوش سابق هلندی که 11 سال به عنوان بازیکن برای توپچی ها به میدان رفت، بعد از بازنشستگی در سال 2006، پیشنهاد باشگاه لندنی برای فعالیت به عنوان بازیکن یاب را نپذیرفت و اکنون دو سال است که دستیار فرانک دی بوئر در آژاکس شده است.

او به نشریه تلگراف گفت:" همان احساسی که کرویف به بارسا دارد، من به آرسنال دارم.از دوران حضورم در آرسنال بسیار لذت بردم. هیچ روز بدی در این باشگاه نداشتم. این همیشه در ذهن من هست. این یکی از جاه طلبی های من است که روزی به آنجا برگردم.

نمی توانم از همین حالا برنامه ریزی کنم. می دانم که حداقل برای سه تا پنج سال آینده در آژاکس خواهم ماند. فکر نمی کنم برای تمام طول دوران مربیگری ام در آژاکس بمانم. خودم را یک سرمربی نمی بینم.

خودم را عضوی از کادر فنی می بینم. واقعا از این پست لذت می برم؛ به ویژه از تمرینات اختصاصی با مهاجمان."

برگ کمپ همچنین فاش کرد که چند بازیکن دیگر آرسنال مانند تیری آنری و پاتریک ویرا هم دوست دارند به این باشگاه برگردند.

" من در صحبت هایی که داشتم یا از بقیه شنیدم که کسانی دیگری هم هستند که دوست دارند برگردند. استیو بولد اکنون آنجاست و این فوق العاده است. من با پاتریک ویرا و تیری آنری هم صحبت کردم و آنها هم گفتند که دوست دارند روزی به آرسنال بپیوندند. تونی آدامز هم یک گزینه بزرگ است."

ای جان ای جان....!!!!

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
دیلی میل :

آرسنال داره خودشو آماده خروج سانیا میکنه . سانیا پیشنهاد 12 ماهه آرسنال رو نپذیرفته و به این مسئله پی برده که این آخرین فصل حضورش تو آرسناله . منبع نزدیک به بازیکن به دیلی میل گفته که سانیا این پیشنهادو بی احترامی به خودش میدونه ...

--------------------------------------------
وین ویسی :

مرته مذاکرات خودشو با آرسنال برای تمدید قراردادش آغاز کرده و باشگاه میخواد قرارداد 3 ساله جدیدی رو بش پیشنهاد بده ....

به نقل از گانر تراست

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
هنوز اولین بازی ملی انجام نشده یکی از بازیکنامون مصدوم شد. کوشیلنی در تمرینات تیم ملی مصدوم شد. چرا فقط بازیکن های ما؟ این همه بازیکن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rommatti

Registered User
لایک‌ها
1,065
از زمانی که یادم تونی ادامز و لی دیکسون تو ارسنال بودن و یه مدتی هم سول کمپل دیگه این تیم یه مدافع معمولی هم نداشته چه برسه به مدافع خوب دروازه بانم که دیگه گفتن نداره

• Like
Reactions: usl

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
امیدوارم بازیهای ملی بخیر بگذره!
تازه سانتی میخواد برگرده !

لحظه شماری میکنم برای دیدن بازی سانتی کازولا در کنار رمسی و اوزیل

Last edited:

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
لحضه شماری میکنم برای دیدن بازی سانتی کازولا در کنار رمسی و اوزیل
اتفاقا امروز یه عکس از پاش گذاشته تو توئیتر! اگر اتفاق خاصی رخ نده در فرایند بهبودیش برای بازی با نوریچ آماده خواهد بود :)

این چند روز شایعات جالب و خوبی شنیده میشه که بعضیاش منبع هم ندارن! :
مثلا ونگر به اوزیل و مرتساکر گفته که مخ درکسلر و رویس رو بزنن بیان آرسنال!
یا شایعه ی برگشت سانگ به آرسنال! یعنی خودش دوست داره برگرده با توجه به نیمکت نشینی ولی جای کی؟ :( هر چند امروز گفت که خوشحال هست در بارسلونا ولی چرت گفته!
امروز هم خبر رسیده که یورنته قراره ژانویه یووه را ترک کنه به دلیل نیمکت نشینی و مختمل ترین گزینه آرسنال هست که تابستان هم مونیتور می شد! آمارش در بیلبائو در فصل گذشته خیلی خوب بود! گویا قرضی می خوان بگیرنش!
بنزما هم هنوز در لیسته و سوارز ولی دور از دسترس به نظر میاد!
سانیا هم گویا پیشنهاد 1 ساله تمدید قرارداد را رد کرد!
نبری هم علی رغم علاقه ی اشتوتگارت(هامبورگ :دی) تصمیم به رفتن نداره!
آنیلی هم با اشاره به پوگبا گفته به دلیلی مشکلات اقتصادی در سری آ نمیشه ستاره ها رو نگه داشت! هر چند که مذاکرات برای تمدید قرارداد پوگبا مثبت ارزیابی شده ولی ونگر وضعیت او را زیر نظر داره!
اوزیل هم گفته در لندن خوشحال است :)

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
سلام خبر نداشتم تاپیک توپچی ها هست ممنون از کاربر differentboy1994 که به پی ام زدن ایشالا بیشتر در کنار شما میام لحظات خوبی سپری کنیم
خبر گذاری هاتونو دوست دارم خوشم اومد
زنده باد توپچی ها

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
دیشب بندنتر دو گل دانمارک رو به بوفون خیلی قشنگ زد !
امیدوارم شدیم بهش ... رو هوا عالی بود ...

اقا من از دهن چند نفر شنیدم الکسی سانگ از رفتنش به بارسلون پشیمون شده قراره برگرده ارسنال راسته؟خبری منتشر شده؟
دیلاق خوبی اون وسط برا آرسنال بود:D
اینکه باکاری سانیا میخواد اخر فصل بره چی این راسته که نمیخواد تمدید کنه؟

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
اقا من از دهن چند نفر شنیدم الکسی سانگ از رفتنش به بارسلون پشیمون شده قراره برگرده ارسنال راسته؟خبری منتشر شده؟
دیلاق خوبی اون وسط برا آرسنال بود:D
اینکه باکاری سانیا میخواد اخر فصل بره چی این راسته که نمیخواد تمدید کنه؟

سانگ حیف شد که رفت ولی اومدنش دردی از آرسنال دوا نمیکنه ... الان بیاد میخواد جای کی بازی کنه ؟
جکی.سانتی.فلامینی.اوزیل.روسیچکی.آرتتا

سانیا این چند بازی اخیر خوب شده ... ولی از رفتنش استقبال میشه به شرط جایگزینی بهتر !
با اینکه یکی از با تعصب ترین بازیکن های تیمه ولی سنش داره میزنه بالا !

بالا