• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
سانگ حیف شد که رفت ولی اومدنش دردی از آرسنال دوا نمیکنه ... الان بیاد میخواد جای کی بازی کنه ؟
جکی.سانتی.فلامینی.اوزیل.روسیچکی.آرتتا

سانیا این چند بازی اخیر خوب شده ... ولی از رفتنش استقبال میشه به شرط جایگزینی بهتر !
با اینکه یکی از با تعصب ترین بازیکن های تیمه ولی سنش داره میزنه بالا !
زونیگا از ناپولی

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
سانگ حیف شد که رفت ولی اومدنش دردی از آرسنال دوا نمیکنه ... الان بیاد میخواد جای کی بازی کنه ؟
جکی.سانتی.فلامینی.اوزیل.روسیچکی.آرتتا

سانیا این چند بازی اخیر خوب شده ... ولی از رفتنش استقبال میشه به شرط جایگزینی بهتر !
با اینکه یکی از با تعصب ترین بازیکن های تیمه ولی سنش داره میزنه بالا !
آره راست میگی ما دیگه وسط زمین اشباه شده هستیم سس فابرگاسشم دیگه قبول نداریم سانگ حالا پیشکش
همون بهتر ببرن سانیا رو من از اولشم با اینکه خیلی تعصبی بازی میکرد قبولش نداشتم در حد یه بازیکن درجه یک نبود
یه بازیکن پیدا کنن اخ در حد اندازه های مثل کلیچی
ولی جوون باشه 4 سال با اطمینان برا راست آرسنال ببندن خیلی خوب میشه

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
در حد و اندازه های کلیچی که تو کوچه خیابونا زیاده ... سوتی هاش بیشتر از بار فنیش بود تو آرسنال !

دفاع راست خوب الان اینا هستن:

کریستین ماجیو .زونیگا . آباته . با دفاع راست والنسیا(همون بازیکن پرتغالی)

arsenal_shire

Registered User
لایک‌ها
18
در حد و اندازه های کلیچی که تو کوچه خیابونا زیاده ... سوتی هاش بیشتر از بار فنیش بود تو آرسنال !

دفاع راست خوب الان اینا هستن:

کریستین ماجیو .زونیگا . آباته . با دفاع راست والنسیا(همون بازیکن پرتغالی)

اینو راست میگه خیلی سوتی میداد هیچ وقت یادم نمیره فک کنم بازی آرسنال با تاتنهام بود که الکی پنارتی داد بعد گالاس که کاپیتان آرسنال بود فقط میخواست بگیردش چنتا چپ و راستش کنه که بازیکنا نذاشتن :D

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
ولی من خیلی خوشم میومد از بزیش تقریبا رو به جلو بود هر وقت تو حمه احساس میکردی توپ داره میره اوت یهو میدیدی کلیچی اومد توپو انداخت یه موقعیت گل درست کرد
در سوتی هاش اره جای شکی نیست.دی
راستی زونیگا کیه؟

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
ولی من خیلی خوشم میومد از بزیش تقریبا رو به جلو بود هر وقت تو حمه احساس میکردی توپ داره میره اوت یهو میدیدی کلیچی اومد توپو انداخت یه موقعیت گل درست کرد
راستی زونیگا کیه؟
دفاع راست ناپولی
بازیکن خوبیه.
Juan Camilo Zúñiga - Wikipedia, the free encyclopedia

arsenal_shire

Registered User
لایک‌ها
18
راستی زونیگا کیه؟

کلا استراتژی آرسنال همینه که دفاع کنار ها نفوذ کنن الان گیبس داره این کار رو انجام میده که خیلی قابل قبول نیست

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
ارون رمسی بهترین بازیکن بازی شد

1395341_735454043147706_2012395971_n.jpg

گل زیبای ژیرو در روز نیمکت نشینی بنزما
Olivier Giroud Amazing Lob Goal.MP4

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
کاشکی ژانویه یه مهاجم بگیریم ژیرو مصدوم بشه خدای نکرده تیم فلج میشه بندتنر کارایی ژیرو رو نداره

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
یه خبر خوب دارم:
نه گندوغان و نه بندر بلکه خدیرا رو احتمالا (خیلی زیاد) ژانویه میگیریم (قراره رئال یه بازیکن تو این پست بگیره که اون پست ترافیکش میره بالا مودریچ، ژابی، ایارامندی هم تو اون پست دارن)
بازیکن خوبیه شبیه آرتتا هستش ولی انصافا بهتر از آرتتا هستش.
البته این شایعه خیلی عجیبه آرتتا رو داریم میتو برگشته دیابی هم به زودی سانگ هم میخواد بیاد چه خبره؟! فقط میتونم بگم هیچ کدوم جایگزین آرتتا نمیتونن بشن!
بنزما رو هم نباید بگیریم اگه بگیریم باید نیمکت نشین (ژیرو که جای خود دارد) بندتنر بشه:دی

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
یه خبر خوب دارم:
نه گندوغان و نه بندر بلکه خدیرا رو احتمالا (خیلی زیاد) ژانویه میگیریم (قراره رئال یه بازیکن تو این پست بگیره که اون پست ترافیکش میره بالا مودریچ، ژابی، ایارامندی هم تو اون پست دارن)
بازیکن خوبیه شبیه آرتتا هستش ولی انصافا بهتر از آرتتا هستش.
البته این شایعه خیلی عجیبه آرتتا رو داریم میتو برگشته دیابی هم به زودی سانگ هم میخواد بیاد چه خبره؟! فقط میتونم بگم هیچ کدوم جایگزین آرتتا نمیتونن بشن!
بنزما رو هم نباید بگیریم اگه بگیریم باید نیمکت نشین (ژیرو که جای خود دارد) بندتنر بشه:دی

آقا کجاش شبیه آرتتاست

فیزیکیه و دونده. توی بازیسازی چیز خاصی نداره اما بعنوان یک هافبک دفاعی میتونه خیلی مفید باشه

• Like
Reactions: usl

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
آقا کجاش شبیه آرتتاست

فیزیکیه و دونده. توی بازیسازی چیز خاصی نداره اما بعنوان یک هافبک دفاعی میتونه خیلی مفید باشه
منظورم این بود که دیابی ، سانگ و میتو شبیه هم ان نمیتونن جای آرتتا رو بگیرن
هافبک دفاعی دیگه تو بازیسازی هم خوبه!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
گزارشی از وضعیت بازیکنان آرسنال در تیم های ملی کشورشان...

نیکلاس بنتنر
دانمارک 2 - ایتالیا 2 ، جمعه 11 اکتبر
نیکلاس بنتنر موفق شد در این بازی هر دو گل تیمش را به ثمر برساند ولی آنها با دریافت گل در دقایق تلف شده موفق به کسب پیروزی نشدند. دنی اسوالدو در دقیقه 28 ایتالیا را پیش انداخت ولی بنتنر موفق شد قبل از پایان نیمه اول کار را به تساوی بکشاند. او در 11 دقیقه به پایان بازی هم گل دوم دانمارک را زد ولی در نهایت آلبرتو آکویلانی در دقیقه 91 کار را به تساوی کشاند.

مسوت اوزیل، پر مرتساکر
آلمان 3 - جمهوری ایرلند 0 ، جمعه 11 اکتبر
مسوت اوزیل پنجاهمین بازی خود در تیم ملی را در روزی که آلمان با سه گل ایرلند را شکست داد با گلزنی در دقایق پایانی پشت سر گذاشت. پر مرتساکر هم در این بازی 90 دقیقه حضور داشت. تیم یواخیم لو با این پیروزی صعود خود به جام جهانی را قطعی کرد.

الیویه ژیرو، لورن کوشلنی
فرانسه 6 - استرالیا 0
الیویه ژیرو دیشب در بازی دوستانه فرانسه مقابل استرالیا موفق شد دو بار گلزنی کند. فرانک ریبری با گلزنی از روی نقطه پنالتی فرانسه را پیش انداخت و پس از آن ژیرو در 9 دقیقه دو بار گلزنی کرد، یکی از این گلها روی ضربه کات داری زیبا به ثمر رسید. یوهان کابای، متیو دبوشی و کریم بنزما دیگر گلهای فرانسه را به ثمر رساندند تا تیم دیدیه دشام پیروزی درخشانی را کسب کند.

جک ویلشر، کیرون گیبس
انگلیس 4 - مونته نگرو 1 ، جمعه 11 اکتبر
جک ویلشر در شبی که انگلیس با نتیجه 4-1 حریف خود را شکست داد و به صدر جدول گروه خود رسید از دقیقه 80 وارد میدان شد. وین رونی سه دقیقه پس از شروع نیمه دوم گل اول را زد و گل دوم را بوسکوویچ در دقیقه 62 به اشتباه وارد دروازه خودشان کرد. دژان دامیانوویچ در دقیقه 70 یکی از گلها را جبران کرد ولی ضربه زیبای اندروس تاونسند و ضربه پنالتی دنی استاریج دو گل دیگر برای انگلیس به ارمغان آورد تا شاگردان هاچسون سه امتیاز ارزشمند از این بازی کسب کنند.

توماس ورمالن
کرواسی 1 - بلژیک 2 ، جمعه 11 اکتبر
توماس ورمالن در برد 2-1 تیم ملی کشورش مقابل کرواسی در زاگرب روی نیمکت تیم حضور داشت. دو گل از روملو لوکاکو در نیمه اول تیم مهمان را پیش انداخت و تک گل نیکو کرانچار در فاصله 7 دقیقه به پایان یکی از آنها را جبران کرد.

کارل جنکینسون
تیم زیر 21 ساله های سن مارینو 0 - زیر 21 ساله های انگلیس 4
کارل جنکینسون 90 دقیقه به عنوان دفاع چپ بازی کرد تا انگلیس در چارچوب رقابتهای مقدماتی قهرمانی اروپا سن مارینو را با 4 گل شکست دهد. مایکل کین پس از پنج دقیقه تیم گرت ساوتگیت را پیش انداخت و هری کین موفق شد در دقایق تلف شده نیمه اول از روی نقطه پنالتی برتری انگلیس را به دو گل برساند. مهاجم تاتنهام موفق شد در نیمه دوم هم دو بار گلزنی کند تا انگلیس به رده دوم گروه 1 صعود کند، آنها یک امتیاز کمتر از فنلاند دارند.

ویچک شزنی، لوکاژ فابیانسکی
اکراین 1 - لهستان 0، جمعه 11 اکتبر
شزنی و فابیانسکی در روزی که با شکست مقابل اکراین امیدهای لهستان برای صعود به جام جهانی از بین رفت روی نیمکت حضور داشند. آندری یارمولنکو در دقیقه 63 تک گل پیروزی بخش اکراین را به ثمر رساند.

آرون رمزی
ولز 1 - مقدونیه 0 ، جمعه 11 اکتبر
آرون رمزی در پیروزی 1-0 ولز مقابل مقدونیه در کاردیف در دقیقه 85 بازی یک ضربه پنالتی را از دست داد. سیمون چرچ تک گل بازی را در دقیقه 67 به ثمر رساند.

ناچو مونرئال
اسپانیا 2 - بلاروس 1 ، جمعه 11 اکتبر
ناچو مونرئال در روزی که اسپانیا در یک دیدار سخت 2-1 بلاروس را شکست داد 45 دقیقه بازی کرد. گلهای ژاوی و نگردو در نیمه دوم تیم میزبان را پیش انداخت و سرگی کورنیلنکو یک دقیقه مانده به پایان بازی یکی از آنها را جبران کرد.

منبع

بدبخت ورمالن تو تیم ملی هم نیمکت نشین شد!

holden boy

Registered User
لایک‌ها
12
سلام دوستهای توپچی.خوشحالم که با راهنمایی دوست خوبم differentboy1994 به شما ملحق شدم.
به عنوان اولین پست میخام راجع انتقال قرضی که احتمال وقوعش تو ژانویه زیاده صحبت کنم:فرناندو یورنته
Fernando Llorente - Wikipedia, the free encyclopedia
به نظرم با توجه به سابقه آرسن ونگر اتفاق محتملیه چون هم مشکل کمبود مهاجم رو برطرف میکنه وهم قرضیه ودر پایان فصل اگه ازش راضی بودن قراردادشو دایمی میکنن و اگه راضی نبودن میرن سراغ کس دیگه!
فکر میکنم میتونه گزینه خوبی باشه نظر شما چیه؟
fernando-llorente-01.jpg

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
سلام دوستهای توپچی.خوشحالم که با راهنمایی دوست خوبم differentboy1994 به شما ملحق شدم.
به عنوان اولین پست میخام راجع انتقال قرضی که احتمال وقوعش تو ژانویه زیاده صحبت کنم:فرناندو یورنته
Fernando Llorente - Wikipedia, the free encyclopedia
به نظرم با توجه به سابقه آرسن ونگر اتفاق محتملیه چون هم مشکل کمبود مهاجم رو برطرف میکنه وهم قرضیه ودر پایان فصل اگه ازش راضی بودن قراردادشو دایمی میکنن و اگه راضی نبودن میرن سراغ کس دیگه!
فکر میکنم میتونه گزینه خوبی باشه نظر شما چیه؟
مشاهده پیوست 469035
یادمه لورینته رو هر وقت تو پس 2012 میخریدم برام ارسنال زود پیشرفت میکرد بعد کلی تیم خواهانش میشد.دی
من که خیلی دوست دارم بشه هیگویان رو برا خط حمله آرسنال بخریم ولی فکر نکنم دیگه بخوان مثل اوزیل زیاد خرج کنن
پشیمون ترین کس تو این فصل فکر ون پرسی باشه که از آرسنال جدا شد رفت منچستر

holden boy

Registered User
لایک‌ها
12

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
دوستهای آرسنالی توصیه میکنم همتون این ویدئو رو ببینین
برترین گلهای آرسنال تو قرن 21
من که موقع دیدنشون مو به تنم سیخ شده بود!خاطره بازی کردم حسابی.
سرویس ویدئو – گلهای برتر آرسنال در قرن 21

وای خدا اشک منو در آوردی
هد سول کمپلو دیدین؟جان فقط دروازه بان نگاه کردش
ولی ای کاش گلای آده بایرو سمیر نصری رو بر میداشتن
من این دو بازیکنو دوست داشتم ولی وقتی رفتن تو منچستر سیتی هر وقت با آرسنال بازی داشتن رفتار زشت زننده ای داشتن انگار نه انگار روزی بازیکن آرسنال بودن واسه همین دیگه خیلی ازشون بدم میاد مخصوصا اده بایور که همش یه پای درگیری ها بود
عوضش گلای سس فابرگاسو هانری حرف نداشت هر دو واقعا بازیکنای بزرگو حرفه ای بودن حتی بعد جدا شدن از آرسنال هم احترامو حفظ کردن مخصوصا فابرگاس عزیز که یادم نمیره تو لیگ قهرمانان تو ورزشگاه امارات با پای مسدوم جلو بارسلون مردونه با غیرت بازی کرد بازکن حرفه ای واقعا منشش فرق میکنه
دمت گرم بابت کلیپ خیلی حال دادی ایشالا خدا بهت حال بده

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
ورمالن گفته که فقط 10 دقیقه در این فصل در لیگ برتر بازی کرده گفته اگر شرایط به این منوال ادامه پیدا کنه مجبور خواهد بود باشگاه را ترک کنه! او گفته که با ونگر در این زمینه صحبت کرده و هیچ چیز قطعی نیست و تا ژانویه هم زمان زیادی باقی مانده! :(

خبر رسیده اگر رئال موفق به جذب سوارز بشه بنزما را با 20 میلیون پوند راهی آرسنال خواهد کرد!

یورنته هم همچنان گزینه قرضی آرسنال در ژانویه است!

به نقل از دیلی استار: جورجینیو هافبک 21 ساله هلوس ورونا که به تازگی به لیگ سری آ راه پیدا کردن با 10 میلیون پوند در ژانویه به آرسنال ملحق خواهد شد! منابع خبری در ایتالیا مدعی شده اند که نمایندگان او روز دوشنبه در لندن بودن برای مذاکرات! گویا لیورپول هم تابستان به دنبالش بوده و الان هم توجه تیم های فیورنتینا و یوونتوس را به خودش جلب کرده!!

میکا ریچاردز مدافع من سیتی که فصل گذشته را به خاطر مصدومیت از دست داد و قافیه را به زابالتا باخته احتمالا ژانویه این تیم را ترک خواهد کرد و نیوکاسل اعلام کرده که توان پرداخت رقم مورد نظر او را ندارد و کنار کشیده! آرسنال، چلسی و تاتنهام از علاقه مندان به او هستن! شنیده میشه از کودکی طرفدار آرسنال بوده و 18 ماه از قراردادش باقی مانده!

بالا