• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
ورمالن گفته که فقط 10 دقیقه در این فصل در لیگ برتر بازی کرده گفته اگر شرایط به این منوال ادامه پیدا کنه مجبور خواهد بود باشگاه را ترک کنه! او گفته که با ونگر در این زمینه صحبت کرده و هیچ چیز قطعی نیست و تا ژانویه هم زمان زیادی باقی مانده! :(

خبر رسیده اگر رئال موفق به جذب سوارز بشه بنزما را با 20 میلیون پوند راهی آرسنال خواهد کرد!

یورنته هم همچنان گزینه قرضی آرسنال در ژانویه است!

به نقل از دیلی استار: جورجینیو هافبک 21 ساله هلوس ورونا که به تازگی به لیگ سری آ راه پیدا کردن با 10 میلیون پوند در ژانویه به آرسنال ملحق خواهد شد! منابع خبری در ایتالیا مدعی شده اند که نمایندگان او روز دوشنبه در لندن بودن برای مذاکرات! گویا لیورپول هم تابستان به دنبالش بوده و الان هم توجه تیم های فیورنتینا و یوونتوس را به خودش جلب کرده!!

میکا ریچاردز مدافع من سیتی که فصل گذشته را به خاطر مصدومیت از دست داد و قافیه را به زابالتا باخته احتمالا ژانویه این تیم را ترک خواهد کرد و نیوکاسل اعلام کرده که توان پرداخت رقم مورد نظر او را ندارد و کنار کشیده! آرسنال، چلسی و تاتنهام از علاقه مندان به او هستن! شنیده میشه از کودکی طرفدار آرسنال بوده و 18 ماه از قراردادش باقی مانده!
ورمالن فصل قبل افتضاح بود و مقصر هم خودش هست. کلی اشتباه و بازی ضعیف داشت و واقعا هم ریسک هست بازی دادنش اونم در این شرایط. به هر حال ورمالن نیاز داره بیشتر بازی کنه واسه جام جهانی اما خوب ما هم دفاع ذخیره نداریم. فکر نکنم ونگر بذاره بره. می تونه بجنگه واسه جایگاهش. دفاع های ما اونقدرا جایگاهشون مطمئن نیست تو ترکیب اصلی.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
ورمالن فصل قبل افتضاح بود و مقصر هم خودش هست. کلی اشتباه و بازی ضعیف داشت و واقعا هم ریسک هست بازی دادنش اونم در این شرایط. به هر حال ورمالن نیاز داره بیشتر بازی کنه واسه جام جهانی اما خوب ما هم دفاع ذخیره نداریم. فکر نکنم ونگر بذاره بره. می تونه بجنگه واسه جایگاهش. دفاع های ما اونقدرا جایگاهشون مطمئن نیست تو ترکیب اصلی.
ورمالن فصل قبل هم سختکوش بود! مثل همیشه با تعصب و جنگنده بازی کرد! ولی انگار بازوبند کاپیتانی کار را براش سخت کرد! نمی دونم! ولی من دوستش دارم و امیدوارم تا فرصتی که تا ژانویه مونده خودش رو به ترکیب اصلی برسونه! من به شخصه به کوشلنی ترجیحش میدم! حقش نیست نیمکت ثابت بشه!

پرز هم تایید کرد که پیشنهاداتی برای بنزما ارائه شده! و همچنین احتمال خرید فالکائو را رد نکرد!

جکسون مارتینز هم که ابراز علاقه های تیم های لیگ برتری را دریافت کرده از تمدید 5 ساله قراردادش که رقم خروجش را از 40 میلیون یورو به 60 میلیون یورو می رسونه را رد کرده!

پوگبا هم اونطور که از صحبت های آنیلی مالک باشگاه یووه(یا مدیر باشگاه یووه) پیداست مدت زیادی در این تیم نخواهد ماند و شاید در تابستان بشه به لندن آوردش! یا حداکثر یک فصل دیگه در یووه خواهد موند! جانشینی فوق العاده برای آرتتا و وروسیچکی پا به سن گذاشته! چلسی 40 میلیون پوند آماده کرده براش!
به نظر همه چیز اماده و فراهم برای خرید یک بازیکن بزرگ دیگه است! :)

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
ورمالن فصل قبل هم سختکوش بود! مثل همیشه با تعصب و جنگنده بازی کرد! ولی انگار بازوبند کاپیتانی کار را براش سخت کرد! نمی دونم! ولی من دوستش دارم و امیدوارم تا فرصتی که تا ژانویه مونده خودش رو به ترکیب اصلی برسونه! من به شخصه به کوشلنی ترجیحش میدم! حقش نیست نیمکت ثابت بشه!

پرز هم تایید کرد که پیشنهاداتی برای بنزما ارائه شده! و همچنین احتمال خرید فالکائو را رد نکرد!

جکسون مارتینز هم که ابراز علاقه های تیم های لیگ برتری را دریافت کرده از تمدید 5 ساله قراردادش که رقم خروجش را از 40 میلیون یورو به 60 میلیون یورو می رسونه را رد کرده!

پوگبا هم اونطور که از صحبت های آنیلی مالک باشگاه یووه(یا مدیر باشگاه یووه) پیداست مدت زیادی در این تیم نخواهد ماند و شاید در تابستان بشه به لندن آوردش! یا حداکثر یک فصل دیگه در یووه خواهد موند! جانشینی فوق العاده برای آرتتا و وروسیچکی پا به سن گذاشته! چلسی 40 میلیون پوند آماده کرده براش!
اساساً این 3بازیکن خیلی بهم نزدیکن از نظر توانایی و این بنظر من اشتباهه!
باید یه فاصله ای بین بازیکن نیمکت و فیکس باشه

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
Arsenal owner Stan Kroenke is expected to come under fire at Thursday's AGM after failing to schedule a single meeting with fans since buying the club. Kroenke promised when he became majority shareholder that meeting with supporters would be a 'priority', but he has failed to do so for over two years.

AISA, AST, BSM and REDaction طی یک نامه ی مشترک اعتراض خود را به عدم مصاحبه و مکالمه با استن کروئکه در طول 2 سال گذشته را اعلام داشتند و قرار هست در مجمع سالانه ی باشگاه که فک کنم فردا هست دهنشو سرویس کنن! مرتیکه!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
Arsenal Injury Updates :

Koscielny Calf/Shin Injury no return date
Rosicky Calf/Shin Injury 19th Oct 13
Sagna Hamstring Injury 26th Oct 13
Walcott Abdominal Strain 26th Oct 13
Cazorla Ankle/Foot Injury 19th Oct 13
Sanogo Back Injury 19th Oct 13
Podolski Hamstring Injury 26th Oct 13
Oxlade-Chamberlain Knee Injury 10th Nov 13
Diaby ACL Knee Injury no return date

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
Arsenal Injury Updates :

Koscielny Calf/Shin Injury no return date
Rosicky Calf/Shin Injury 19th Oct 13
Sagna Hamstring Injury 26th Oct 13
Walcott Abdominal Strain 26th Oct 13
Cazorla Ankle/Foot Injury 19th Oct 13
Sanogo Back Injury 19th Oct 13
Podolski Hamstring Injury 26th Oct 13
Oxlade-Chamberlain Knee Injury 10th Nov 13
Diaby ACL Knee Injury no return date
کوشیلنی به تمرینات تیم ملی فرانسه برگشت. در مورد ورمالن مشکل تیم ما این بود که بازیکن ها فکر می کنن تیم بی صاحابه و افتضاحم بازی کنن هیچکی جاشونو نمی گیره. مثل ژشچشژزشژنی :)دی). یه دروازه بان خریدیم بهتر شد. شروع تحول تیم از همون موقع بود که ونگر ورمالن رو انداخت بیرون و این شجاعتش همه چیز رو عوض کرد. پر و کوشیلنی آماده تر از ورمالن هستن در حال حاضر. یه حسی بهم میگه ولکات 26 ام بر نمی گرده و بیشتر طول می کشه. نمیدونم چرا!!!!!!!

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
یکی تو ورزش3 گفته تلفظ صحیح اسم ژسنی اینه

[h=3]جواد رئالی۲۲ مهر ۱۳۹۲
[/h]امان از این تلفظ غلط! تلفظ درست اسم این بابا به لهستانی میشه: ویژخ اِشتنسغنی
در کل دروازه بان خوبیه ولی خیلی باید کار کنه تا بتونه خودش خوب مطرح کنه.

ویژخ اِشتنسغنی

:blink:

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182

مرگ من فالکائو رو جدی گفتی؟
آخ اگه بشه چی میشه
فالکائو روانیه چیزی از بالوتلی کم نداره
من به بنزما ترجیحش میدم

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
آخ اگه بشه چی میشه
من به بنزما ترجیحش میدم
احتمال رفتن فالکائو به ريال هست نه آرسنال !!!
اشتباه متوجه شدید!

• Like
Reactions: usl

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
آخ اگه بشه چی میشه
من به بنزما ترجیحش میدم

فالکائو صغر سنیه

30 و اندی سالشه

holden boy

Registered User
لایک‌ها
12
بچه ها یه خبر بد اینکه اوزیل تو بازی آلمان-سوئد از ناحیه زانو مصدوم شده و جاشو به دراکسلر داده
دیگه بدتر از این خبر نمیشد ):

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
بچه ها یه خبر بد اینکه اوزیل تو بازی آلمان-سوئد از ناحیه زانو مصدوم شده و جاشو به دراکسلر داده
دیگه بدتر از این خبر نمیشد ):
آره منم خوندم. شانس نیست دیگه. 2 تا از مصدوما بر می گردن دو تا دیگه مصدوم میشن. اصلا من نمیدونم چرا اوزیل در یک بازی که مهم نیست و 5 تا هم زدی باید کامل بازی کنه. خوب دقیقه 65 بیارش بیرون!!! نمیبینی واسه آرسنال این همه بازی کرده خستس!!

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
چی کار کرد ژسنی امشب تو بازی با انگلیس.
in sczesny we trust:D

• Like
Reactions: usl

differentboy1994

کاربر فعال