kia_martan
Registered User
- نوشتهها
- 3,770
- لایکها
- 4,057
از رسانه ملی خیر!بازی پخش نمیشه؟
فکر کنم این جدول مربوط به درآمدزایی نیست و بیشتر مربوط به تملکات و داشتته های باشگاه ها هست (استادیوم و کمپ و ......) !!! چون بارسلونا از نظر درآمدزایی خیلی قویه و حتی توی لیست 10تای اول هم نیست!!!دیروز یوفا یه گزارش مالی بعد از اجرای سیاست مالی جدید یوفا ارائه داد که بر طبق اون آرسنال با درآمد زایی 500 میلیونی بالاتر از همه تیم های اروپا قرار گرفت!!!
فیر پلی مالی که چند مدت پیش توسط یوفا ابلاغ شد باعث شد بعضی از باشگاه ها به خودشن بیان و بیشتر به درآمدزایی فکر بکنند!
داشتن ورزشگاه مستقل از شورای شهر خیلی به درآمدزایی کمک میکنه ; از 23 باشگاهی که درآمد بیش از 50 میلیون یورویی دارند 20 باشگاه دارای استادیوم مستقل هستند!
یوفا در ادامه گزارش آورده که: باشگاههایی که ورزشگاه خودشان را دارند درآمد بلیت فروشی شان 23.11% است اما باشگاههایی که استادیوم ندارند درآمد بلیت فروشیشان 14.7% میباشد.
و جالب اینکه بیشترین درآمد مالی از طریق فروش بازیکن رو سه باشگاه آث میلان ، اودینزه و تاتنهام دارند (یعنی خداروشکر دیگه ما بازیکن فروش نیستیم)
میشل پلاتینی : "خوشحالم که گزارش کنم پس از چند سال دشوار نشانههای امیدبخشی میبینم؛ این که مالکان باشگاهها مسئولیتشان را جدی گرفتهاند و این اولین بار در این چند سال است که میزان سوددهی باشگاهها روندی مثبت گرفته است. این در شرایطی است که به اعمال کامل بازی جوانمردانه مالی نزدیک میشویم"
1. آرسنال - انگليس - 500 ميليون يورو
2. رئال مادريد - اسپانيا - بين 200 تا 500 ميليون يورو
3. منچستريونايتد - انگليس - بين 200 تا 500 ميليون يورو
4. والنسيا - اسپانيا - بين 200 تا 500 ميليون يورو
5. بايرن مونيخ - آلمان - بين 200 تا 500 ميليون يورو
6. منچسترسيتي - انگليس - بين 200 تا 500 ميليون يورو
7. دينپرو - اوکراين - بين 200 تا 500 ميليون يورو
8. تاتنهام - انگليس - بين 200 تا 500 ميليون يورو
9. چلسي - انگليس - 200 ميليون يورو
10. بورسيا دورتموند - آلمان - 100 ميليون يورو
گفتم که بر اساس داشته ها یا به روایت کتابیش "دارایی های ثابت محسوس" هست! دلیل اینکه دقیق نیست هم اینه که تخمین زدن کارشناس های یوفا!!!آمارش مشکوکه، مثلا چندتا تیم اول سرمایشون از 200 تا 500 میلیون برآورد شده. بازه ی خیلی بزرگیه. آمار بی نهایت غیرقابل اتکا هستند. مثلا تیم دوم تا هشتم، 201 میلیون سرمایه دارن یا 499؟ مثلا والنسیا بحران زده اونجاها چکار میکنه خدا میدونه
فکر کنم این جدول مربوط به درآمدزایی نیست و بیشتر مربوط به تملکات و داشتته های باشگاه ها هست (استادیوم و کمپ و ......) !!! چون بارسلونا از نظر درآمدزایی خیلی قویه و حتی توی لیست 10تای اول هم نیست!!!
باید به فکر این باشن (کرونکه و دوستان) تا از این داشته های باشگاه حداکثر استفاده و درآمدزایی بشه و تیم رو پله پله به بالاترین سطح باشگاه های دنیا نزدیک کنن!
اصلاحیه شماره 1:آمارش مشکوکه، مثلا چندتا تیم اول سرمایشون از 200 تا 500 میلیون برآورد شده. بازه ی خیلی بزرگیه. آمار بی نهایت غیرقابل اتکا هستند. مثلا تیم دوم تا هشتم، 201 میلیون سرمایه دارن یا 499؟ مثلا والنسیا بحران زده اونجاها چکار میکنه خدا میدونه