• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
و چه میکنه این بازیکن

ارون رمسی
خلاص!
1-پاس رو جکی داد!
2-منچستر گل خورد و به نظر داره کلاً از گود مدعی ها خارج میشه! اگر زود نجنبن اوضاعشون قاراشمیش میشه!
3-چلسی هم برد!

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
و چهارمیش
مسوت اوزیل

و بازهم این جمله معروف!
54376029860549909577.jpg

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
آقا پیراهن شماره کاپیتان رمسی رو کجا میفروشن ؟ :دی

عجب چیزی شده این لامصب !

ولی بندتنر هم خوب شده ... مخصوصا بعد از اون بازی مقابل ایتالیا ... فک کنم پتانسیلش رو داشته باشه جای ژِیرو رو هم بگیره !
ژِیرو یه جورایی بازیش معلومه و دستش رو زود میخونن !

امسال شدیم یه تیم مدعی ! برا تموم جام ها خط و نشون کشیدیم رفت :دی

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
صدر نشینی مقتدرانه رو تبریک میگم

یادتون نرفته که اول فصل خط و نشون کشیدم گفتم این تیم قهرمانه!

گل رمسی رو خدایی ببینید این حرکات فقط مخصوص زیدانه!
عالی 3 نفرو جا گذاشت
Ramsey.mkv
گل چهارم یه گل عالی پاسکاری فوق العاده و مدرسه ای!
سانتر روسیچکی عالی بود!
Ozil 2.mkv
حالا تازه امروز سانتی 100 درصد رو فرم نبود!

بهترین بازیکن زمینو میخوان کی رو انتخاب کنن! خیلی خوب بودیم خیلی!

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
آقا پیراهن شماره کاپیتان رمسی رو کجا میفروشن ؟ :دی

عجب چیزی شده این لامصب !

ولی بندتنر هم خوب شده ... مخصوصا بعد از اون بازی مقابل ایتالیا ... فک کنم پتانسیلش رو داشته باشه جای ژِیرو رو هم بگیره !
ژِیرو یه جورایی بازیش معلومه و دستش رو زود میخونن !

امسال شدیم یه تیم مدعی ! برا تموم جام ها خط و نشون کشیدیم رفت :دی
بنتنر تو دقایق حضورش عالی بود. بازی با پاش و استایل دویدنش خیلی بهتر از ژیروده ولی ژیرود جنگندگیش وسط زمین و هدزنیش وسط زمین بهتره.
کم لطفی نکن. ژیرود 2 تا پاس گل داد که حتی هافبکا هم نمیدن. یکی از خصوصیات عالی ژیرود یک و دو هاش پش محوطه جریمست. فکر کنم رو این تاکتیک 4 یا 5 گلی این فصل زیم.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
دقایق بسیاری از بازی از فرم ایده آل فاصله داشتیم! کم خطر بودیم و آرام بازی کردیم که موجب گل خوردن شد اما با اومدن روسیچکی تیم جلو کشید و دست به آتش بازی زد!
نمیشه از بازیکن خاصی نام برد؛ همه چیز عالی پیش رفت!
این برد خیلی بهم چسبید خیلی! دوست داشتم بنتنر هم گلزنی کنه و می تونست این کار رو هم بکنه! امیدوارم بیشتر ازش استفاده بشه و بهش اعتماد بشه و بفهمه که جزئی از تیم است! من همیشه هوادارش بودم ولی راهش رو اشتباه انتخاب کرد ولی هنوز قلبا بهش علاقه دارم و پتانسیل درونش رو دیده ام و آگاهم!
و اما ختم کلام:
?Who scores but Ramsey

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
توجه کردین اوزیل بعد از گلزنی به سمت نیمکت بوس فرستاد؟!؟!؟! چش دشمن کور کن بود واقعا! :دی

ffffffffffffff.jpg

توئیت بنتنر:
Back playing at Emirates! Wow what a feeling. Such magnificent stadium and crowd. Great win and 4 magic goals. Top of the table.

Kamran137

Registered User
لایک‌ها
808
ای ای ای ای فرگوسن کجایی که حال تیممون بده

ارسنال قابل احترامه اما منچستر رو عشقه خداوکیلی به جای ارسنال باید گفت اوزیل امیدوارم تداوم داشته باشه برداتون اما ...

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593

ارسنال قابل احترامه اما منچستر رو عشقه خداوکیلی به جای ارسنال باید گفت اوزیل امیدوارم تداوم داشته باشه برداتون اما ...
دمت گرم ؛ حالم گرفته بود شادم کردی!!!
حال من قبل از بازی::eek:
حال من بعد از بازی::cool:
حال من بعد از دیدن پست کامران خان::lol::lol::D:D

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351

دوست عزیز همه تیم ها اینطورین. حالا بعضی ها بیشتر بعضی ها کمتر. فصل پیش منچستر همه کارش ون پرسی بود نبود؟ یا بارسا که مسی آماده نیست از پس اوساسونا بر نیومد، رئال هم رونالدو، بایرن هم ریبری و روبن!! همه تیم ها همینن حالا بعضی ها اتکاشون کمتر بعضی ها بیشتر. اما یک نفر نمیتونه یک تیم رو به موفقیت برسونه!
فکر می کنم هوادارای منچستر اگر قرار باشه تیمشون قهرمان نشه، از بین لیورپول، سیتی، چلسی و آرسنال، ترجیح بدن آرسنال قهرمان بشه، حدس من اینه.
من خودم به نظرم چلسی شانس اول قهرمانیه چون دو امتیاز خیلی مهم تو زمین تاتنهام و یونایتد گرفت. بعد سیتی و آرسنال (آرسنال باید ببینیم در بازی های مهم چه می کنه) تو یه سطح و بعد هم یونایتد به دلیل شروع ضعیفش و لیورپول.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
به نقل از میرور: آرسنال و من سیتی به دنبال جذب لواندوفسکی در ژانویه! من سیتی قصد داره لوا رو با ژکو معاوضه کنه و آرسنال هم پیشنهاد 25 میلیون پوندی آماده کرده! لوا در پایان فصل قراردادش به اتمام می رسه! در ابتدای فصل شنیده می شد که او با بایرن برای پیوستن به این تیم در تابستان آینده به توافق رسیده ولی اخیرا این اخبار را تکذیب کرده و از تمایلش برای بازی رد لیگ برتر گفته!

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
به نقل از میرور: آرسنال و من سیتی به دنبال جذب لواندوفسکی در ژانویه! من سیتی قصد داره لوا رو با ژکو معاوضه کنه و آرسنال هم پیشنهاد 25 میلیون پوندی آماده کرده! لوا در پایان فصل قراردادش به اتمام می رسه! در ابتدای فصل شنیده می شد که او با بایرن برای پیوستن به این تیم در تابستان آینده به توافق رسیده ولی اخیرا این اخبار را تکذیب کرده و از تمایلش برای بازی رد لیگ برتر گفته!

رئال و چلسی بدجور دنبالشن.

اما از بین تمام گزینه ها بهترین آینده ی لوا در آرسناله، شکی ندارم زیر نظر ونگر و در کنار ویلشر و اوزیل بهترین مهاجم لیگ برتر میشه. امیدوارم شزنی این وسط همون نقش آلوس در بارسا رو در انتقال نیمار ایفا کنه و بتونه لوا رو قانع کنه که به آرسنال بیاد

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
اگر بیاد چی میشه :دی
دو نکته از بازی دیروز
1. شما هم متوجه شدین بعد از تعویض فلامینی، یه شکاف بزرگ وسط هافبکمون ایجاد شد و راحت نفوذ می کردن؟
2. این گیبس تو کارای دفاعی یکم شل کار میکنه، چسبیده به بازیکن حریف میذارش راحت شوت بزنه. خوب فشار بیار روش توپش خراب شه.

Last edited:

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
جدول بهترین پاس گل دهنده ها نفر اول ژیرو دوم اوزیل چهارمم رمسی :دی
09990756057642096077.jpg

بدون شرح
0702416a742af7393.jpg

بالا