hamedovic5405
Registered User
1-پاس رو جکی داد!و چه میکنه این بازیکن
ارون رمسی
خلاص!
2-منچستر گل خورد و به نظر داره کلاً از گود مدعی ها خارج میشه! اگر زود نجنبن اوضاعشون قاراشمیش میشه!
3-چلسی هم برد!
1-پاس رو جکی داد!و چه میکنه این بازیکن
ارون رمسی
خلاص!
بنتنر تو دقایق حضورش عالی بود. بازی با پاش و استایل دویدنش خیلی بهتر از ژیروده ولی ژیرود جنگندگیش وسط زمین و هدزنیش وسط زمین بهتره.آقا پیراهن شماره کاپیتان رمسی رو کجا میفروشن ؟ :دی
عجب چیزی شده این لامصب !
ولی بندتنر هم خوب شده ... مخصوصا بعد از اون بازی مقابل ایتالیا ... فک کنم پتانسیلش رو داشته باشه جای ژِیرو رو هم بگیره !
ژِیرو یه جورایی بازیش معلومه و دستش رو زود میخونن !
امسال شدیم یه تیم مدعی ! برا تموم جام ها خط و نشون کشیدیم رفت :دی
دمت گرم ؛ حالم گرفته بود شادم کردی!!!ای ای ای ای فرگوسن کجایی که حال تیممون بده
ارسنال قابل احترامه اما منچستر رو عشقه خداوکیلی به جای ارسنال باید گفت اوزیل امیدوارم تداوم داشته باشه برداتون اما ...
دوست عزیز همه تیم ها اینطورین. حالا بعضی ها بیشتر بعضی ها کمتر. فصل پیش منچستر همه کارش ون پرسی بود نبود؟ یا بارسا که مسی آماده نیست از پس اوساسونا بر نیومد، رئال هم رونالدو، بایرن هم ریبری و روبن!! همه تیم ها همینن حالا بعضی ها اتکاشون کمتر بعضی ها بیشتر. اما یک نفر نمیتونه یک تیم رو به موفقیت برسونه!ای ای ای ای فرگوسن کجایی که حال تیممون بده
ارسنال قابل احترامه اما منچستر رو عشقه خداوکیلی به جای ارسنال باید گفت اوزیل امیدوارم تداوم داشته باشه برداتون اما ...
به نقل از میرور: آرسنال و من سیتی به دنبال جذب لواندوفسکی در ژانویه! من سیتی قصد داره لوا رو با ژکو معاوضه کنه و آرسنال هم پیشنهاد 25 میلیون پوندی آماده کرده! لوا در پایان فصل قراردادش به اتمام می رسه! در ابتدای فصل شنیده می شد که او با بایرن برای پیوستن به این تیم در تابستان آینده به توافق رسیده ولی اخیرا این اخبار را تکذیب کرده و از تمایلش برای بازی رد لیگ برتر گفته!
اگر بیاد چی میشه :دیبه نقل از میرور: آرسنال و من سیتی به دنبال جذب لواندوفسکی در ژانویه! من سیتی قصد داره لوا رو با ژکو معاوضه کنه و آرسنال هم پیشنهاد 25 میلیون پوندی آماده کرده! لوا در پایان فصل قراردادش به اتمام می رسه! در ابتدای فصل شنیده می شد که او با بایرن برای پیوستن به این تیم در تابستان آینده به توافق رسیده ولی اخیرا این اخبار را تکذیب کرده و از تمایلش برای بازی رد لیگ برتر گفته!