• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
Arshavin on the Emirates atmosphere:

"The atmosphere at the Emirates were mostly weird. It felt like the crowd was there to see the theatre."
"Good seats, expensive tickets and they wanted to see a show - not to support the team."
راست میگه. فقط او هودارای گوشه حمایت می کنن. بقیه ... . هوادار یعنی اینکه 90 دقیقه ایستاده باشه و هی بپره که تیم حریف سکته کنه. نه اینکه دقیقه 44 بزنه بره واسه هات داگ خوردن. دقیقه 46 بیاد. دقیقه 85 هم بره. یه لحظه فکر کنید هوادارا کل بازی ایستاده حمایت کنن. چی میشه؟

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
انگار شبکه3 دیگه با انگلیس مشکلی نداره

شنبه 11/08/1392 ساعت : 16:15
هفته 10 ليگ برتر انگليس : نيوکسل - چلسي
زنده از شبکه سه

بازی آرسنال لیورپول قرار نیست از ورزش یا شبکه3 پخش بشه؟

arsenal_shire

Registered User
لایک‌ها
18
یه جام رو از دست دادیم باید مواظب باشیم که جام های دیگه رو از دست ندیم ولی بعید میدونم با دیدن بازی با چلسی من رو خیلی نا امید کرد کجاست اون بازی های قدیم که وقتی میدیدی به آرسنالی بودنت افتخار میکردی:(

• Like
Reactions: usl

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
انگار شبکه3 دیگه با انگلیس مشکلی نداره

زنده از شبکه سه

بازی آرسنال لیورپول قرار نیست از ورزش یا شبکه3 پخش بشه؟

با اجازه، گزارشگر بازی رءال - سویا گفت که باری آرسنال - لیورپول از شبکه ورزش پخش میشه.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
خب فردا هم یه بازی سخت دیگه داریم!
ولی به برد خیلی خوشبین هستم و شانس بالایی برای تیم خودمون قائل هستم! خط هافبک ما برتر از لیورپوله و وقتی وسط زمین رو از لیورپول بگیریم سوارز و استوریج رسما از کار میفتن! مطمئنم که بازگشت و واکنش خوبی در این بازی نشان خواهیم داد! من همیشه در بازی های مقابل لیورپول خیلی خوشبین هستم! :دی ای کاش میهمان بودیم! :))
چهارشنبه هم به مصاف دورتموند میریم که تساوی هم نتیجه بدی نیست چرا که ناپولی رو میشه برد!
یکشنبه هم میهمان منچستر خواهیم بود!

دسامبر هم بازی های سختی داریم! به ترتیب با اورتون، ناپولی، من سیتی و چلسی بازی داریم!

خلاصه اینکه تا قبل از ژانویه تکلیف خودمون با خودمون مشخص میشه!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
دیمی میل نوشته که موناکو در ژانویه 34 میلیون پوند برای ولکات 24 ساله پیشنهاد خواهد داد!!! این درحالیست که ولکات به تازگی قراردادش را تمدید کرده و ونگر هم تمایلی برای فروشش نداره!
پ.ن: انصافا اقوا کننده است این رقم!

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
لارس بندر تمدید کرد احتمال خدیرا رو مخریم یه هافبک دفاعی مستحکم، تو پست دفاع هم میتونه بازی کنه، سانگ هم برگرده:دی
احتمالا پیشنهاد 50 میلیون پوندی مربوط به خرید بنزما و خدیرا بوده!
دیابی نیومده مصدوم شد رفت تا وسط فصل!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
لارس بندر تمدید کرد احتمال خدیرا رو مخریم یه هافبک دفاعی مستحکم، تو پست دفاع هم میتونه بازی کنه، سانگ هم برگرده:دی
احتمالا پیشنهاد 50 میلیون پوندی مربوط به خرید بنزما و خدیرا بوده!
دیابی نیومده مصدوم شد رفت تا وسط فصل!
اتفاقا خدیرا چند روز پیش ابراز دلتنگی کرده بود برای اوزیل ولی بازی رئال-بارسا رو داشتم می دیدم و اینکه چقدر نقش کلیدی داشت تو بازی! زمان مورینیو نخودی بود ولی تو بازی با بارسا همه جا حضور داشت حتی نوک خط حمله! انصافا تحت تاثیر قرار گرفتم! ولی فکر نمی کنم اجازه خروجش رو بدن! احتمالا آلونسو تیمو ترک می کنه که قراردادش رو تمدید نکرده!
آخ گفتی الکس سانگ! دلم هواشو کرده بد! :دی
هر چه قدر هم به بازی با لیورپول نزدیکتر میشیم اخبار مربوط به علاقه و پیشنهاد آرسنال در تابستان به سوارز بیشتر و بیشتر قوت می گیره! و برندن راجرز هم هر چقدر تکذیب می کنه فروش سوارز رو من به خریدش امیدوار تر میشم! یه جورایی ترس از دست دادنش رو میشه تو صحبت ها و برخوردهاش دید! قبل از پیشنهاد به هر مهاجم دیگه ای باید با 45 میلیون پوند دوباره برای خرید سوارز اقدام کرد!
/
آرتتا برای بازی فردا آماده است اما فلامینی به بازی دورتموند هم نخواهد رسید و برای بازی با منچستر آماده خواهد شد! برای باقی مصدومان هم تاریخ معینی برای بازگشتشون معین نشده! امروز خوندم که پودولسکی آماده خواهد بود ولی ونگر چیزی نگفت!
تف به این مصدومیت ها که تاریخ بازگشتشو هم معلوم نیست! ولکات که کلا گم شده انگار!!! :|

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
اتفاقا خدیرا چند روز پیش ابراز دلتنگی کرده بود برای اوزیل ولی بازی رئال-بارسا رو داشتم می دیدم و اینکه چقدر نقش کلیدی داشت تو بازی! زمان مورینیو نخودی بود ولی تو بازی با بارسا همه جا حضور داشت حتی نوک خط حمله! انصافا تحت تاثیر قرار گرفتم! ولی فکر نمی کنم اجازه خروجش رو بدن! احتمالا آلونسو تیمو ترک می کنه که قراردادش رو تمدید نکرده!
آخ گفتی الکس سانگ! دلم هواشو کرده بد! :دی
هر چه قدر هم به بازی با لیورپول نزدیکتر میشیم اخبار مربوط به علاقه و پیشنهاد آرسنال در تابستان به سوارز بیشتر و بیشتر قوت می گیره! و برندن راجرز هم هر چقدر تکذیب می کنه فروش سوارز رو من به خریدش امیدوار تر میشم! یه جورایی ترس از دست دادنش رو میشه تو صحبت ها و برخوردهاش دید! قبل از پیشنهاد به هر مهاجم دیگه ای باید با 45 میلیون پوند دوباره برای خرید سوارز اقدام کرد!
/
آرتتا برای بازی فردا آماده است اما فلامینی به بازی دورتموند هم نخواهد رسید و برای بازی با منچستر آماده خواهد شد! برای باقی مصدومان هم تاریخ معینی برای بازگشتشون معین نشده! امروز خوندم که پودولسکی آماده خواهد بود ولی ونگر چیزی نگفت!
تف به این مصدومیت ها که تاریخ بازگشتشو هم معلوم نیست! ولکات که کلا گم شده انگار!!! :|
Quite a few people asking about Walcott. Wenger said: "The earliest he will be available is mu fc but I think he will be a bit short."

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
بدبختی نبری هم مصدومه حتی یه وینگ تخصصی نداریم !تیم ما خیلی به وینگ ایحتیاج داره
ولی فردا میبریم تا حسابی بچسبیم به صدر

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
Quite a few people asking about Walcott. Wenger said: "The earliest he will be available is mu fc but I think he will be a bit short."
هممم...
متاسفانه بازی مقابل دورتموند کمبود بازیکن داریم با این اوصاف! خلا فلامینی تیمو به فنا میده!
چند روزی هست شایعه علاقه مندی آرسنال به گوخان اینلر هافبک دفاعی ناپولی به گوش می رسه و اینکه ونگر آماده میشه با پیشنهاد 12.5 میلیون پوندی ژانویه بخردش! قبل از پیوستن به ناپولی هم ونگر می خواستش!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
Wojciech Szczęsny has signed a new 4-year deal contract at Arsenal worth
£20.8m. (Sun)
Szczesny signs a new deal worth 100k a week. [The Sun]

100k??? FUCK!!!

این ارزش 20.8 میلیون پوند چجوری حساب میشه؟

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
Wojciech Szczęsny has signed a new 4-year deal contract at Arsenal worth
£20.8m. (Sun)
Szczesny signs a new deal worth 100k a week. [The Sun]

100k??? FUCK!!!

این ارزش 20.8 میلیون پوند چجوری حساب میشه؟
20.8=100*(7/(4*365))

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
دوستان ارسنالی بازی پخش میشه امروز از چه کانالی چه ساعتیه؟
من که کلا شبکه های داخلی رو به دلیل پخش انواع دعا، اخبار، وزنه برداری و ... وسط بازی های آرسنال، بدقولی های فراوان و همچنین قطع بازی آرسنال در دقایق حساس بازی و به جاش پخش بازی های حساس لیگ اسپانیا که تا ثانیه های آخر نتیجه غیر قابل پیش بینی هست (چون ممکنه تو دقیقه آخر 6-0 بشه 8-0) به خدا سپردم :دی
الجزیره اسپورت به هر حال یکیش پخش می کنه.
اما اگر منظورت داخلی هاست، سمت راست پایین سایت Varzesh3.com | ورزش 3 جدول پخش رو زده. زده شبکه ورزش ساعت 21. مدیونی اگه لایک نکنی!!!

زنده از شبکه سه

شنبه 11/08/1392 ساعت : 18:30
هفته 10 ليگ برتر انگليس : فولام - منچستريونايتد
زنده از شبکه ورزش

شنبه 11/08/1392 ساعت : 21:00
هفته 10 ليگ برترانگليس : آرسنال - ليورپول
زنده از شبکه ورزش

شنبه 11/08/1392 ساعت : 22:30
هفته 12 لاليگا : رايو والكانو - رئال مادريد
زنده از شبکه سه

شنبه 11/08/1392 ساعت : 23:15
هفته 11 سري آ : آث ميلان - فيورنتينا
زنده از شبکه ورزش

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
ضربدر 4 تقسیم بر 7 برای چی؟ :دی
قراردادش 4 سالست. برای پیدا کردن تعداد کل روز ها 4 رو ضربدر 365 می کنیم.
حالا باید کل تعداد روز ها رو تقسیم بر 7 کنیم که ببینیم چند هفته میشه..
حالا تعداد هفته ها رو ضربدر دستمزد هفتگیش می کنیم تا کل پولی که باشگاه تو این 4 سال بهش می پردازه مشخص بشه که میشه 20.8 میلیون پوند...

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
Arsene Wenger admits there was nothing subtle about the way Arsenal tried to sign Liverpool's Luis Suarez this summer.
:hmm:

بالا