• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
چرا اینطوری شد؟
دفاع راستمون امشب یه کامیون گاو شده
3 تا حمله هم نداشتیم

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
همیشه گل مفت باید بخوریم تو این بازی ها. جالبه اشتباه خطوط دفاعی هم نیست. همش سوتیه. با یونایتد فصل ویش پاس سانیا. و پاس ورمالن. با دورتموند رمسی و الان هم این. خودمون پاس میدیم بازیکن های حریف. خوب بزن زیر توپ ما حفظ توپ نخواستیم. برگردونش کن. اندازه دفاع های ایرانم نیستی؟

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk now Free

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
ضعیف ترین بازی فصل بود بدون شک !

امیدوارم نیمکت یخورده تقویت بشه ... که البته با بازگشت دیابی .الکس و پولدی مطمئنا اوضاع بهتر میشه ...

امشب به جنکینسون و بازی بسیار هدفمند و شانسیه چلسی باختیم ...

دو شوت در چارچوب و 2گل ! 2گلی که تو هیچ جای دنیا به این شکل زده نمیشن ! درست مثل بازی با دورتمند ! همیشه یه گل عقبیم !

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
وقتی لایق باختی و میبازی ناراحت میشی ولی وقتی تیم برتر زمینی و میبازی خیلی بیشتر ناراحت میشی.
چلسی اصلا برا حمله نیمده بود اگه اشتباه جنکینسون رو گل اول و اشتباه مدافعین و گلر نبود عمرا میتونستن گل بزنن با این سبک بازی.ونگر باید به ژسنی بازی میداد.خیلی ناراحتم چون این بازی رو باید میبردیم و بهتر از چلسی بودیم.

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351

امیدوارم نیمکت یخورده تقویت بشه ... که البته با بازگشت دیابی .الکس و پولدی مطمئنا اوضاع بهتر میشه ...

دو شوت در چارچوب و 2گل ! 2گلی که تو هیچ جای دنیا به این شکل زده نمیشن ! درست مثل بازی با دورتمند ! همیشه یه گل عقبیم !
آره واقعا. خیلی الکی گل می خوریم. توپ هایی که اصلا مال خودمونه رو میدیم به اونا. ونگر یه فکر باید به حال این سوتی ها بکنه. اعتماد به نفس الکی جلوی دروازه. چه اشکالی داره بزنیم زیر توپ؟ این باخت ها به دورتموند و چلسی یه مقدار اعتماد به نفس تیم رو پایین آورده.
به هر حال کارلینگ کاپ بود و من با توجه به کمبود بازیکن زیاد ناراحت نیستم. الان دیگه بازی با لیورپول بازی ای که باید فقط به برد فکر کنیم. البته اگر 25 دقیقه اول باز توپ ندیم بهشون بزنن تو گل:D

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260

خیلی بهتر از بازی اول با استون ویلا بازی کردیم.
برعکس شما فکر میکنم ما خوب بودیم هر چی زدیم به در بسته خورد و چلسی هر چی زد گل شد

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
وقتی لایق باختی و میبازی ناراحت میشی ولی وقتی تیم برتر زمینی و میبازی خیلی بیشتر ناراحت میشی.
چلسی اصلا برا حمله نیمده بود اگه اشتباه جنکینسون رو گل اول و اشتباه مدافعین و گلر نبود عمرا میتونستن گل بزنن با این سبک بازی.ونگر باید به ژسنی بازی میداد.خیلی ناراحتم چون این بازی رو باید میبردیم و بهتر از چلسی بودیم.
لایق باخت بودیم. این که جلو دروازه توپ رو بدین حریف بزنه تو گل یعنی لیقت برد نداشتیم. تو این بازی ها گل اول مهمترین عامله بخوری بیچاره ای.
بالا مثال زدم که این چندمین بازیه پیاپی هست که روبرو تیم های بزرگ خودمون داریم پاس میدیم حریف. به هر حال کارلینگ کاپ بود. بازی خوبی بود واسه آمادگی کازورلا. داره به آمادگی کامل بر می گرده.
1. بازی با من یو تو الدترافورد: ورمالن داد به ون پرسی
2. بازی برگشت: سانیا داد به ون پرسی
3. بازی با بایرن تو امیریتس: باز ورمالن یه اشتباه عین بازی با من یو کرد.
4. بازی با دورتموند: رمسی توپو داد بهشون
5. الانم ...
همین اشتباهاست که عامل لاخت میشه. و تو همشون هم با یه دفع ساده گل رو نمی خوردیم.

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
لایق باخت بودیم. این که جلو دروازه توپ رو بدین حریف بزنه تو گل یعنی لیقت برد نداشتیم. تو این بازی ها گل اول مهمترین عامله بخوری بیچاره ای.
بالا مثال زدم که این چندمین بازیه پیاپی هست که روبرو تیم های بزرگ خودمون داریم پاس میدیم حریف. به هر حال کارلینگ کاپ بود. بازی خوبی بود واسه آمادگی کازورلا. داره به آمادگی کامل بر می گرده.
1. بازی با من یو تو الدترافورد: ورمالن داد به ون پرسی
2. بازی برگشت: سانیا داد به ون پرسی
3. بازی با بایرن تو امیریتس: باز ورمالن یه اشتباه عین بازی با من یو کرد.
4. بازی با دورتموند: رمسی توپو داد بهشون
5. الانم ...
همین اشتباهاست که عامل لاخت میشه. و تو همشون هم با یه دفع ساده گل رو نمی خوردیم.
برعکس شما فکر میکنم لایق باخت اصلا نبودیم.
آرسنال از کمبود اعتماد به نفس خیلی رنج میبره برا همین جلو تیمای بزرگ به مشکل میخوره.اگه همونجور که جلو فولهام بازی میکنه بیاد جلو تیمای بزرگ بازی کنه میبره.
و نبود یک مهاجم تراز اول مثل کاوانی سوارز و ...
اصلا خط حمله لاین آپ افتضاح بود:ریو داغون بندتنر از اون بدتر
بهترین بازیکن تیم به نظرم کازورلا هست.
نبود والکات و پودولسکی و چمبرلین هم خیلی به تیم ضربه زد همه مهاجم خوبامون مصدومن
برا این سوتی ها هم ونگر باید یه فکر اساسی بکنه گل دوم اگه ژسنی بود گل نمیخورد

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
از خصلت های ویژه ی آرسنال این است که اگر بهترین بازیکنان دنیا رو هم داشته باشیم یکی مثل جنکینسون برای به فنا دادن تیم کافیه! در این مورد بچه ها صحبت کردن و واردش نمیشم دیگه!
نبود جانشین برای فلامینی هم از بزرگترین خلاهای تیم هست! باید برای خرید هافبک دفاعی در ژانویه اقدام کرد!
جینکو و ریو سمت راست رو کلا تعطیل کرده بودن! بنتنر هم همینه دیگه! دوسش دارم ولی! :دی
از نقاط مثبت بازی یکی کازورلا بود که داره به اوج بر می گرده و دیگری مونرئال بود که نشون هیچی از گیبس کم نداره و لایق ترکیب اصلیه! مخصوصا در حمله خوب کار می کنه! با اعتماد به نفس بالا!

اعتماد به نفس تیم با دو شکست مقابل دورتموند و چلسی پایین اومده و حالا مقابل لیورپول محکوم به برد هستیم!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
دقیقه 71 بازی رامیرز در یک ضد حمله تقریبا تک به تک میشه که ورمالن مجبور میشه یه تکل ریسکی بزنه رو پشا که وقتی نمی رسه به رامیرز سری پاشو جمع می کنه در حالی که اگر کوشلنی بود می پرید از گردن سالتو می زد! :|
گفتم که در جریان باشید!

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
از خصلت های ویژه ی آرسنال این است که اگر بهترین بازیکنان دنیا رو هم داشته باشیم یکی مثل جنکینسون برای به فنا دادن تیم کافیه! در این مورد بچه ها صحبت کردن و واردش نمیشم دیگه!
نبود جانشین برای فلامینی هم از بزرگترین خلاهای تیم هست! باید برای خرید هافبک دفاعی در ژانویه اقدام کرد!
جینکو و ریو سمت راست رو کلا تعطیل کرده بودن! بنتنر هم همینه دیگه! دوسش دارم ولی! :دی
از نقاط مثبت بازی یکی کازورلا بود که داره به اوج بر می گرده و دیگری مونرئال بود که نشون هیچی از گیبس کم نداره و لایق ترکیب اصلیه! مخصوصا در حمله خوب کار می کنه! با اعتماد به نفس بالا!

اعتماد به نفس تیم با دو شکست مقابل دورتموند و چلسی پایین اومده و حالا مقابل لیورپول محکوم به برد هستیم!
از ولکات خبری نشد؟
یادمه وقتی ونگر گفت 3 تا 5 هفته، گفتم این مشکوک میزنه و احتمالا طول بکشه مصدومیتش. فعلا که 5 هفتش تمام شد اما هنوووووز خبری نیست.

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
چلسی بازی سرتری از ما نکرد
متاسفانه رو یه سوتی عقب افتادیم و همین کارو برای ما سخت کرد
خوبیش اینه تو اتحادیه این اتفاق افتاد
باید حالا لیورپول رو ببریم

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
بهترین مهاجمینمون مصدومن:والکات-پودولسکی و چمبرلین معلومه با ریو و بندتنر و پارک به گل نمیرسیم.
دیشب بهتر از چلسی بودیم من نمیدونم بعضی دوستان چجوری میگن چلسی بهتر بازی کرد؟

• Like
Reactions: usl

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
بهترین مهاجمینمون مصدومن:والکات-پودولسکی و چمبرلین معلومه با ریو و بندتنر و پارک به گل نمیرسیم.
دیشب بهتر از چلسی بودیم من نمیدونم بعضی دوستان چجوری میگن چلسی بهتر بازی کرد؟
چند تا موقعیت گل داشتیم دوست عزیز؟ وقتی توان گلزنی نداریم حداقل نباید اینقدر راحت گل بخوریم که بشه تو تک فرصت ها گلزنی کرد! من همیشه گفتم که چلسی ما رو نمی بره بلکه ما هستیم که می بازیم! وقتی تنها یک هافبک دفاعی داریم تو کل تیم و وقتی دفاع وسطی مثل کوشلنی که در حد و قواره های یک تیک قهرمان نیست این نتایج بدست میاد! چلسی 3 هافبک دفاعی داره! پست حساسیت و به خاطر نبود فلامینی ما به دورتموند و حالا چلسی باختیم!
چلسی کاملا هدفمند و متمرکز بازی کرد!

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
چند تا موقعیت گل داشتیم دوست عزیز؟ وقتی توان گلزنی نداریم حداقل نباید اینقدر راحت گل بخوریم که بشه تو تک فرصت ها گلزنی کرد! من همیشه گفتم که چلسی ما رو نمی بره بلکه ما هستیم که می بازیم! وقتی تنها یک هافبک دفاعی داریم تو کل تیم و وقتی دفاع وسطی مثل کوشلنی که در حد و قواره های یک تیک قهرمان نیست این نتایج بدست میاد! چلسی 3 هافبک دفاعی داره! پست حساسیت و به خاطر نبود فلامینی ما به دورتموند و حالا چلسی باختیم!
چلسی کاملا هدفمند و متمرکز بازی کرد!
چندتایی بود ولی زیاد نبود.مهم اینه که چلسی اصلا حمله نکرد فقط چند تای اندک ضد حمله زد بهمون.دقیقا موافقم فلامینی خیلی تو گل خوردن تو این 2 تا بازی نقش داشته.

• Like
Reactions: usl

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
Arshavin on the Emirates atmosphere:

"The atmosphere at the Emirates were mostly weird. It felt like the crowd was there to see the theatre."
"Good seats, expensive tickets and they wanted to see a show - not to support the team."

بالا