kia_martan
Registered User
- نوشتهها
- 3,770
- لایکها
- 4,057
شبکه سه به طرز تابلویی صدا یه بازی دیگه رو گذاشته رو بازی!
آره واقعا. خیلی الکی گل می خوریم. توپ هایی که اصلا مال خودمونه رو میدیم به اونا. ونگر یه فکر باید به حال این سوتی ها بکنه. اعتماد به نفس الکی جلوی دروازه. چه اشکالی داره بزنیم زیر توپ؟ این باخت ها به دورتموند و چلسی یه مقدار اعتماد به نفس تیم رو پایین آورده.ضعیف ترین بازی فصل بود بدون شک !
امیدوارم نیمکت یخورده تقویت بشه ... که البته با بازگشت دیابی .الکس و پولدی مطمئنا اوضاع بهتر میشه ...
امشب به جنکینسون و بازی بسیار هدفمند و شانسیه چلسی باختیم ...
دو شوت در چارچوب و 2گل ! 2گلی که تو هیچ جای دنیا به این شکل زده نمیشن ! درست مثل بازی با دورتمند ! همیشه یه گل عقبیم !
خیلی بهتر از بازی اول با استون ویلا بازی کردیم.ضعیف ترین بازی فصل بود بدون شک !
امیدوارم نیمکت یخورده تقویت بشه ... که البته با بازگشت دیابی .الکس و پولدی مطمئنا اوضاع بهتر میشه ...
امشب به جنکینسون و بازی بسیار هدفمند و شانسیه چلسی باختیم ...
دو شوت در چارچوب و 2گل ! 2گلی که تو هیچ جای دنیا به این شکل زده نمیشن ! درست مثل بازی با دورتمند ! همیشه یه گل عقبیم !
لایق باخت بودیم. این که جلو دروازه توپ رو بدین حریف بزنه تو گل یعنی لیقت برد نداشتیم. تو این بازی ها گل اول مهمترین عامله بخوری بیچاره ای.وقتی لایق باختی و میبازی ناراحت میشی ولی وقتی تیم برتر زمینی و میبازی خیلی بیشتر ناراحت میشی.
چلسی اصلا برا حمله نیمده بود اگه اشتباه جنکینسون رو گل اول و اشتباه مدافعین و گلر نبود عمرا میتونستن گل بزنن با این سبک بازی.ونگر باید به ژسنی بازی میداد.خیلی ناراحتم چون این بازی رو باید میبردیم و بهتر از چلسی بودیم.
برعکس شما فکر میکنم لایق باخت اصلا نبودیم.لایق باخت بودیم. این که جلو دروازه توپ رو بدین حریف بزنه تو گل یعنی لیقت برد نداشتیم. تو این بازی ها گل اول مهمترین عامله بخوری بیچاره ای.
بالا مثال زدم که این چندمین بازیه پیاپی هست که روبرو تیم های بزرگ خودمون داریم پاس میدیم حریف. به هر حال کارلینگ کاپ بود. بازی خوبی بود واسه آمادگی کازورلا. داره به آمادگی کامل بر می گرده.
1. بازی با من یو تو الدترافورد: ورمالن داد به ون پرسی
2. بازی برگشت: سانیا داد به ون پرسی
3. بازی با بایرن تو امیریتس: باز ورمالن یه اشتباه عین بازی با من یو کرد.
4. بازی با دورتموند: رمسی توپو داد بهشون
5. الانم ...
همین اشتباهاست که عامل لاخت میشه. و تو همشون هم با یه دفع ساده گل رو نمی خوردیم.
از ولکات خبری نشد؟از خصلت های ویژه ی آرسنال این است که اگر بهترین بازیکنان دنیا رو هم داشته باشیم یکی مثل جنکینسون برای به فنا دادن تیم کافیه! در این مورد بچه ها صحبت کردن و واردش نمیشم دیگه!
نبود جانشین برای فلامینی هم از بزرگترین خلاهای تیم هست! باید برای خرید هافبک دفاعی در ژانویه اقدام کرد!
جینکو و ریو سمت راست رو کلا تعطیل کرده بودن! بنتنر هم همینه دیگه! دوسش دارم ولی! :دی
از نقاط مثبت بازی یکی کازورلا بود که داره به اوج بر می گرده و دیگری مونرئال بود که نشون هیچی از گیبس کم نداره و لایق ترکیب اصلیه! مخصوصا در حمله خوب کار می کنه! با اعتماد به نفس بالا!
اعتماد به نفس تیم با دو شکست مقابل دورتموند و چلسی پایین اومده و حالا مقابل لیورپول محکوم به برد هستیم!
چند تا موقعیت گل داشتیم دوست عزیز؟ وقتی توان گلزنی نداریم حداقل نباید اینقدر راحت گل بخوریم که بشه تو تک فرصت ها گلزنی کرد! من همیشه گفتم که چلسی ما رو نمی بره بلکه ما هستیم که می بازیم! وقتی تنها یک هافبک دفاعی داریم تو کل تیم و وقتی دفاع وسطی مثل کوشلنی که در حد و قواره های یک تیک قهرمان نیست این نتایج بدست میاد! چلسی 3 هافبک دفاعی داره! پست حساسیت و به خاطر نبود فلامینی ما به دورتموند و حالا چلسی باختیم!بهترین مهاجمینمون مصدومن:والکات-پودولسکی و چمبرلین معلومه با ریو و بندتنر و پارک به گل نمیرسیم.
دیشب بهتر از چلسی بودیم من نمیدونم بعضی دوستان چجوری میگن چلسی بهتر بازی کرد؟
چندتایی بود ولی زیاد نبود.مهم اینه که چلسی اصلا حمله نکرد فقط چند تای اندک ضد حمله زد بهمون.دقیقا موافقم فلامینی خیلی تو گل خوردن تو این 2 تا بازی نقش داشته.چند تا موقعیت گل داشتیم دوست عزیز؟ وقتی توان گلزنی نداریم حداقل نباید اینقدر راحت گل بخوریم که بشه تو تک فرصت ها گلزنی کرد! من همیشه گفتم که چلسی ما رو نمی بره بلکه ما هستیم که می بازیم! وقتی تنها یک هافبک دفاعی داریم تو کل تیم و وقتی دفاع وسطی مثل کوشلنی که در حد و قواره های یک تیک قهرمان نیست این نتایج بدست میاد! چلسی 3 هافبک دفاعی داره! پست حساسیت و به خاطر نبود فلامینی ما به دورتموند و حالا چلسی باختیم!
چلسی کاملا هدفمند و متمرکز بازی کرد!