• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

rommatti

Registered User
لایک‌ها
1,065
تبریک خدمت همه دوستان آرسنالی

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
یه نفر زحمت بکشه تو تاپیک بگه از کدوم شبکه قراره پخش بشه و ساعت چند .
[/B]
بنده زین پس زحمتشو می کشم! :دی
/
بازی افتضاح بود!!!
تو 30 دقیقه اول کریستال اینقدر بد بود که تو کنترل توپ مشکل داشتن اما ما اینقدر بیخیال و مسخره بازی کردیم که کریستال به خودش اومد و دردسر ساز شد!
برد تنها اتفاق مثبت بازی بود!
وگرنه ما بازی بدی ارائه دادیم؛ مصدومیت فلامینی که مطمئنم چند هفته بیرونه و تو این بازیهای فشرده تنهامون می ذاره و اخراج آرتتا!
ولی اینکه در اوج فشار روی دروازمون باز هم دروازه رو بسته نگه داشتیم و در ضد حمله کار را تمام کردیم نکته مثبت و خوبیه!

در مورد ژسنی هنوز هم معتقدم دروازبان مطمئنی نیست! امشب هم کاسیاس رو نیمکت بود تا نسبت به خروجش از رئال امیدوار بشم! بنزما هم رو نیمکت بود! :دی

هر چقدر هم که اوزیل و رمسی با هم هماهنگن، کازورلا باهاشون مچ نشده! اگر این مثلث شکل بگیره تو جزیره کمتر تیمی یارای مقاومت خواهد داشت!

خدا رو شکر اوزیل هم نه پاس گل داد و نه گل زد تا بهانه دست دشمن ندیم! :دی

با این شرایط به نظرم خرید سانگ در ژانویه هم دور از انتظار نیست!

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063
[h=2]ونگر: ما تيمي سازمان يافته بوديم[/h]

آرسن ونگر سرمربي تيم آرسنال انگليس از عملکرد شاگردان خود در بازي مقابل کريستال پالاس ابراز رضايت کرد.
به گزارش شفقنا ورزشی، توپچي هاي لندني روز شنبه دو بر صفر کريستال پالاس را شکست دادند تا با پنج امتياز اختلاف در مقايسه با تيم دوم ، همچنان صدرنشين ليگ برتر انگليس باشند.

آرسن ونگر گفت:« ما تيمي سازمان يافته بوديم که از خود استقامت و صبر نشان داديم در حالي که تيم حريف بسيار آماده بود.»

او گفت:« صادقانه بر اين باورم اخراج ميکل آرتتا اقدامي اشتباه بود زيرا فرصت مسلم گلزني را از تيم حريف نگرفته بود. آن برخورد تصادفي بود.»

به گزارش خبرگزاري فرانسه از لندن، آرتتا در دقيقه چهل و هفتم براي آرسنال گلزني کرد اما 25 دقيقه مانده به پايان بازي به سبب خطا بر روي مروان شاماخ - که قبلا در آرسنال بازي مي کرد - با کارت قرمز داور رو به رو شد.

اوليويه ژيرو ديگر گل آرسنال را در اين ديدار به ثمر رساند.

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
بنده زین پس زحمتشو می کشم! :دی
/
بازی افتضاح بود!!!
تو 30 دقیقه اول کریستال اینقدر بد بود که تو کنترل توپ مشکل داشتن اما ما اینقدر بیخیال و مسخره بازی کردیم که کریستال به خودش اومد و دردسر ساز شد!
برد تنها اتفاق مثبت بازی بود!
وگرنه ما بازی بدی ارائه دادیم؛ مصدومیت فلامینی که مطمئنم چند هفته بیرونه و تو این بازیهای فشرده تنهامون می ذاره و اخراج آرتتا!
ولی اینکه در اوج فشار روی دروازمون باز هم دروازه رو بسته نگه داشتیم و در ضد حمله کار را تمام کردیم نکته مثبت و خوبیه!

در مورد ژسنی هنوز هم معتقدم دروازبان مطمئنی نیست! امشب هم کاسیاس رو نیمکت بود تا نسبت به خروجش از رئال امیدوار بشم! بنزما هم رو نیمکت بود! :دی

هر چقدر هم که اوزیل و رمسی با هم هماهنگن، کازورلا باهاشون مچ نشده! اگر این مثلث شکل بگیره تو جزیره کمتر تیمی یارای مقاومت خواهد داشت!

خدا رو شکر اوزیل هم نه پاس گل داد و نه گل زد تا بهانه دست دشمن ندیم! :دی

با این شرایط به نظرم خرید سانگ در ژانویه هم دور از انتظار نیست!
وقتی فلامینی میره بیرون جنگندگی وسط زمین خیلی کم میشه. راحت رد می شن از هافبکمون.
مونریال هم عالیییییی بود. حقشه بیشتر بازی کنه
این چاماخ همون چاماخ خودمون بود؟ خیلی خوب بود.

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
گل از طرف خودش زده که فلامینی 2 هفته دور از میادین خواهد بود. جای دیگه ای هیچ خبری نزده.
به نظرم اگر خبر درستی باشه خیلی خوبه، نشون میده که مصدومیتش مصدومیت جزئی کشاله هست، وگرنه مثل بنتکه و کمپانی 1 ماه نمی تونست بازی کنه.
ضمن اینکه بهبودی کشاله در بدن های مختلف با هم فرق داره، چه بسا 10 روزه خوب شد و تونست به بازی با دورتموند برسه!!!!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
چه 1 هفته و چه 1 ماه! مصدومیتش در این برهه ی زمانی بدترین خبر ممکن بود! ونگر با 7 میلیون مولومبو هافبک دفاعی وست بروم را می خواد تا بک آپ فلامینی باشه!
پ.ن: من الکس سانگ می خوام! :|

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
چه 1 هفته و چه 1 ماه! مصدومیتش در این برهه ی زمانی بدترین خبر ممکن بود! ونگر با 7 میلیون مولومبو هافبک دفاعی وست بروم را می خواد تا بک آپ فلامینی باشه!
اولندش که خبر رو گل زده و هنوز هیچ چیز مشخص نیست. ثانیا بازی با چلسی هم که بازیش نمیداد. از خود تصاویر بازی تابلو بود چند بازی رو از دست میده، اتفاقیه که افتاده. به هر حال دو هفته خیلی بهتر از 6 هفتست.

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160

آلکس سانگ اونقدی افت کرده که اصلا بهش فکر نکنیم بهتره ...

مولومبو اتفاقا هافبک جنگنده و تنومندیه و راست کار ماست !

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593

اتفاقاْ الکس سانگ خیلی ام خوبه ولی تجربه نشون داده ما هم بهش فکر کنیم ؛ ونگر عمراْ فکر نمی کنه!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069

همین فلامینی تو میلان نیمکت نشین گتوزو و فن بومل بود! که هر دوشون بالای 30 سال داشتن! رسما اونجا نابود شد! بازی هاشو دیدم تو میلان!
حالا سانگ که فک کنم 25-26 سال بیشتر نداره و مطمئنا سریعا به فرم ایده آل برخواهد گشت! اگر ونگر صلاح بدونه که بازگشتش به تیم کمک می کنه و خود سانگ تمایل به خروج داشته باشه(که داره) از فلامینی هم بهتر خواهد بود!
یادمون نره که کمپل از فوتبال خداحافظی کرده بود که بدلیل بحران مصدومیت در خط دفاع ونگر سولل کمپل 36 ساله رو دوباره آورد به تیم و ترکوند!!!

دوباره شایعه خرید بنزما رو خوندم با قیمت 17 میلیون پوند! مفت مسلم! اگه من بودم 3 میلیون هم می ذاشتم روش شیرینی پرز! :دی
Givemesport هم الکس سانگ را پیشنهاد داده!

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
همین فلامینی تو میلان نیمکت نشین گتوزو و فن بومل بود! که هر دوشون بالای 30 سال داشتن! رسما اونجا نابود شد! بازی هاشو دیدم تو میلان!
حالا سانگ که فک کنم 25-26 سال بیشتر نداره و مطمئنا سریعا به فرم ایده آل برخواهد گشت! اگر ونگر صلاح بدونه که بازگشتش به تیم کمک می کنه و خود سانگ تمایل به خروج داشته باشه(که داره) از فلامینی هم بهتر خواهد بود!
یادمون نره که کمپل از فوتبال خداحافظی کرده بود که بدلیل بحران مصدومیت در خط دفاع ونگر سولل کمپل 36 ساله رو دوباره آورد به تیم و ترکوند!!!

دوباره شایعه خرید بنزما رو خوندم با قیمت 17 میلیون پوند! مفت مسلم! اگه من بودم 3 میلیون هم می ذاشتم روش شیرینی پرز! :دی
Givemesport هم الکس سانگ را پیشنهاد داده!
خرید بنزما از هر لحاظ یک خرید فوق العاده به حساب میاد و فقط یک مشکل داره ؛ اونم اینه که تو لیگ قهرمانان نمیتونه تیم رو همراهی کنه!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
2-3 روزی هست که خبر فروش لواندوفسکی در ژاویه با قیمت نازل 7 میلیون پوند به گوش می رسه! تقریبا تمام تیم های بزرگ جزیره آماده ی خریدش هستن و دورتموند هم قصد نداره به رقیبش در بایرن بره در پایان فصل(به عنوان بازیکن آزاد)!

اگر این بیاد آرسنال من سه گانه رو تضمین می کنم! :دی
دیگه خرید از فوق العاده تر نمیشه انجام داد! امیدوارم لابی ما قوی تر باشه! :دی

فابرگاس هم هر گونه احتمال پیوستنش به منچستر در تابستان گذشته را تکذیب کرد و گفت: عمرا! :دی

ونگر هم گویا از بازگشت فابرگاس استقبال کرد!

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
2-3 روزی هست که خبر فروش لواندوفسکی در ژاویه با قیمت نازل 7 میلیون پوند به گوش می رسه! تقریبا تمام تیم های بزرگ جزیره آماده ی خریدش هستن و دورتموند هم قصد نداره به رقیبش در بایرن بره در پایان فصل(به عنوان بازیکن آزاد)!

اگر این بیاد آرسنال من سه گانه رو تضمین می کنم! :دی
دیگه خرید از فوق العاده تر نمیشه انجام داد! امیدوارم لابی ما قوی تر باشه! :دی

فابرگاس هم هر گونه احتمال پیوستنش به منچستر در تابستان گذشته را تکذیب کرد و گفت: عمرا! :دی

ونگر هم گویا از بازگشت فابرگاس استقبال کرد!

آخ اگه لوا بیاد.

بایرن دیوانست که لواندوفسکی رو بگیره. ماندژوکیچ که چپ و راست داره گل میزنه پپ هم گفته بهترین مهاجم باکس دنیاست. امیدوارم بیاد آرسنال. یه ذره مخ داشته باشه از بین تمام تیم های جزیره آرسنال رو انتخاب میکنه

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
آخ اگه لوا بیاد.

بایرن دیوانست که لواندوفسکی رو بگیره. ماندژوکیچ که چپ و راست داره گل میزنه پپ هم گفته بهترین مهاجم باکس دنیاست. امیدوارم بیاد آرسنال. یه ذره مخ داشته باشه از بین تمام تیم های جزیره آرسنال رو انتخاب میکنه
البته رئال هم خریت می کنه اگه برای خریدش اقدام نکنه! ولی گویا خودش تمایل داره بیاد جزیره!
از بین تیم های جزیره هم باید بین آرسنال و چلسی یکیو انتخاب کنه! من سیتی که تا خرخره مهاجم داره و منچستر هم که...! :دی

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
البته رئال هم خریت می کنه اگه برای خریدش اقدام نکنه! ولی گویا خودش تمایل داره بیاد جزیره!
از بین تیم های جزیره هم باید بین آرسنال و چلسی یکیو انتخاب کنه! من سیتی که تا خرخره مهاجم داره و منچستر هم که...! :دی

امیدوارم ونگر با نرمشی قهرمانانه تا جایی که جا داره سر کیسه رو همانند قضیه ی اوزیل واسه خریدش شُل کنه.

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
با سلام خدمت دوستان میخواستم بدونم بازی بعدی آرسنال با کدوم تیم و کی هست ؟
Capital One Cup
Tuesday 29th October 2013
Arsenal v Chelsea
داورها
PHILIP DOWD
Peter Bankes and David Bryan
Fourth Official Andre Marriner

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
امیدوارم ونگر با نرمشی قهرمانانه تا جایی که جا داره سر کیسه رو همانند قضیه ی اوزیل واسه خریدش شُل کنه.
اینجا بحث پول نیست!
بحث این هست که کدوم تیم می تونه بهش این تعهد رو بده که برای قهرمانی لیگ داخلی و لیگ قهرمانان مبارزه خواهد کرد و او در ترکیب اصلی خواهد بود و...! وگرنه همه تیم ها می تونن پول خرید و دستمزدش را بدن!

بالا