تبریک.
بنده زین پس زحمتشو می کشم! :دییه نفر زحمت بکشه تو تاپیک بگه از کدوم شبکه قراره پخش بشه و ساعت چند .
[/B]
وقتی فلامینی میره بیرون جنگندگی وسط زمین خیلی کم میشه. راحت رد می شن از هافبکمون.بنده زین پس زحمتشو می کشم! :دی
/
بازی افتضاح بود!!!
تو 30 دقیقه اول کریستال اینقدر بد بود که تو کنترل توپ مشکل داشتن اما ما اینقدر بیخیال و مسخره بازی کردیم که کریستال به خودش اومد و دردسر ساز شد!
برد تنها اتفاق مثبت بازی بود!
وگرنه ما بازی بدی ارائه دادیم؛ مصدومیت فلامینی که مطمئنم چند هفته بیرونه و تو این بازیهای فشرده تنهامون می ذاره و اخراج آرتتا!
ولی اینکه در اوج فشار روی دروازمون باز هم دروازه رو بسته نگه داشتیم و در ضد حمله کار را تمام کردیم نکته مثبت و خوبیه!
در مورد ژسنی هنوز هم معتقدم دروازبان مطمئنی نیست! امشب هم کاسیاس رو نیمکت بود تا نسبت به خروجش از رئال امیدوار بشم! بنزما هم رو نیمکت بود! :دی
هر چقدر هم که اوزیل و رمسی با هم هماهنگن، کازورلا باهاشون مچ نشده! اگر این مثلث شکل بگیره تو جزیره کمتر تیمی یارای مقاومت خواهد داشت!
خدا رو شکر اوزیل هم نه پاس گل داد و نه گل زد تا بهانه دست دشمن ندیم! :دی
با این شرایط به نظرم خرید سانگ در ژانویه هم دور از انتظار نیست!
اولندش که خبر رو گل زده و هنوز هیچ چیز مشخص نیست. ثانیا بازی با چلسی هم که بازیش نمیداد. از خود تصاویر بازی تابلو بود چند بازی رو از دست میده، اتفاقیه که افتاده. به هر حال دو هفته خیلی بهتر از 6 هفتست.چه 1 هفته و چه 1 ماه! مصدومیتش در این برهه ی زمانی بدترین خبر ممکن بود! ونگر با 7 میلیون مولومبو هافبک دفاعی وست بروم را می خواد تا بک آپ فلامینی باشه!
پ.ن: من الکس سانگ می خوام! :|
چه 1 هفته و چه 1 ماه! مصدومیتش در این برهه ی زمانی بدترین خبر ممکن بود! ونگر با 7 میلیون مولومبو هافبک دفاعی وست بروم را می خواد تا بک آپ فلامینی باشه!
پ.ن: من الکس سانگ می خوام! :|
اتفاقاْ الکس سانگ خیلی ام خوبه ولی تجربه نشون داده ما هم بهش فکر کنیم ؛ ونگر عمراْ فکر نمی کنه!آلکس سانگ اونقدی افت کرده که اصلا بهش فکر نکنیم بهتره ...
مولومبو اتفاقا هافبک جنگنده و تنومندیه و راست کار ماست !
همین فلامینی تو میلان نیمکت نشین گتوزو و فن بومل بود! که هر دوشون بالای 30 سال داشتن! رسما اونجا نابود شد! بازی هاشو دیدم تو میلان!آلکس سانگ اونقدی افت کرده که اصلا بهش فکر نکنیم بهتره ...
مولومبو اتفاقا هافبک جنگنده و تنومندیه و راست کار ماست !
خرید بنزما از هر لحاظ یک خرید فوق العاده به حساب میاد و فقط یک مشکل داره ؛ اونم اینه که تو لیگ قهرمانان نمیتونه تیم رو همراهی کنه!همین فلامینی تو میلان نیمکت نشین گتوزو و فن بومل بود! که هر دوشون بالای 30 سال داشتن! رسما اونجا نابود شد! بازی هاشو دیدم تو میلان!
حالا سانگ که فک کنم 25-26 سال بیشتر نداره و مطمئنا سریعا به فرم ایده آل برخواهد گشت! اگر ونگر صلاح بدونه که بازگشتش به تیم کمک می کنه و خود سانگ تمایل به خروج داشته باشه(که داره) از فلامینی هم بهتر خواهد بود!
یادمون نره که کمپل از فوتبال خداحافظی کرده بود که بدلیل بحران مصدومیت در خط دفاع ونگر سولل کمپل 36 ساله رو دوباره آورد به تیم و ترکوند!!!
دوباره شایعه خرید بنزما رو خوندم با قیمت 17 میلیون پوند! مفت مسلم! اگه من بودم 3 میلیون هم می ذاشتم روش شیرینی پرز! :دی
Givemesport هم الکس سانگ را پیشنهاد داده!
2-3 روزی هست که خبر فروش لواندوفسکی در ژاویه با قیمت نازل 7 میلیون پوند به گوش می رسه! تقریبا تمام تیم های بزرگ جزیره آماده ی خریدش هستن و دورتموند هم قصد نداره به رقیبش در بایرن بره در پایان فصل(به عنوان بازیکن آزاد)!
اگر این بیاد آرسنال من سه گانه رو تضمین می کنم! :دی
دیگه خرید از فوق العاده تر نمیشه انجام داد! امیدوارم لابی ما قوی تر باشه! :دی
فابرگاس هم هر گونه احتمال پیوستنش به منچستر در تابستان گذشته را تکذیب کرد و گفت: عمرا! :دی
ونگر هم گویا از بازگشت فابرگاس استقبال کرد!
البته رئال هم خریت می کنه اگه برای خریدش اقدام نکنه! ولی گویا خودش تمایل داره بیاد جزیره!آخ اگه لوا بیاد.
بایرن دیوانست که لواندوفسکی رو بگیره. ماندژوکیچ که چپ و راست داره گل میزنه پپ هم گفته بهترین مهاجم باکس دنیاست. امیدوارم بیاد آرسنال. یه ذره مخ داشته باشه از بین تمام تیم های جزیره آرسنال رو انتخاب میکنه
البته رئال هم خریت می کنه اگه برای خریدش اقدام نکنه! ولی گویا خودش تمایل داره بیاد جزیره!
از بین تیم های جزیره هم باید بین آرسنال و چلسی یکیو انتخاب کنه! من سیتی که تا خرخره مهاجم داره و منچستر هم که...! :دی
Capital One Cupبا سلام خدمت دوستان میخواستم بدونم بازی بعدی آرسنال با کدوم تیم و کی هست ؟
اینجا بحث پول نیست!امیدوارم ونگر با نرمشی قهرمانانه تا جایی که جا داره سر کیسه رو همانند قضیه ی اوزیل واسه خریدش شُل کنه.