A1C1E
Registered User
بازی یووه رئالو اگه دیدید چه خوب اگه ندیدید، ببینید!
بعدشم بگید بنزما خوبه!
بعدشم بگید بنزما خوبه!
اخراجی بازی رئال به خاطر آرنج بود یا تک به تکی؟بازی یووه رئالو اگه دیدید چه خوب اگه ندیدید، ببینید!
بعدشم بگید بنزما خوبه!
من همچنان بر روی خرید بنزما تاکید می ورزم! البته با قیمت درست! :دیبازی یووه رئالو اگه دیدید چه خوب اگه ندیدید، ببینید!
بعدشم بگید بنزما خوبه!
بردن دورتموند 10 نفره لذتی نداره، اما لواندوفسکی باید اخراج می شد!!!!! کوشیلنی باید یکم فیلم بازی می کرد تا اخراجش کنه! اینم از سادگیه بازیکن ها ماست دیگه.
مشاهده پیوست 474978
مشاهده پیوست 474976
اخراج داشت و دو بازی هم محروم...اگه بخواهیم کثیف بازی کنیم که ارسنال نیستیم!
البته این صحنه اخراج داشت بدون شک.
بازی در رئال کار هر بازیکنی نیست. خیلی بازیکن ها هستن که در رئال نتونستن او بازی های خودشون رو انجام بدن. چون تو رئال اوضاع خیلی فرق داره و فشار زیادی رو بازیکن هاست. کاکا بد بود؟ یابیل الان چیزی از خودش نشون میده؟ اشنایدر هم یه مقدار افت کرد اما باز یه چیز هایی از خودش نشون میداد.من همچنان بر روی خرید بنزما تاکید می ورزم! البته با قیمت درست! :دی
عمرا بهش بدن. بزاره بره. فلامینی واسه 5 هزارتا رفت. اینم بذار بره، ببینم کجا فیکس بازیش میدنPrzeglad Sportowyکه از سایت های معتبر ورزشی لهستان به حساب میاد مدعی شده که شسنی پیشنهاد آرسنال برای تمدید قرارداد رو رد کرده و خواستار شرایط بهتری تو قرارداد بعدی شده .
طبق گفته این سایت شسنی از آرسنال خواسته تا حقوقی بالاتر از جو هارت داشته باشه ...
اینم لیست حقوق دروازه بانای برتر فوتبال جزیره :
Petr Cech (31 years) - 100 000, Chelsea
Hugo Lloris (26 years) - 90 000, Tottenham Hotspur
Joe Hart (26 years) - 80,000, Manchester City
David De Gea (22 years) - 70,000, Manchester United
Simon Mignolet (25 years) - 65 000, Liverpool
صلوات محمدی برای جدایی شزنی !
چیزی که برام خیلی عجیب بود خالی شدن ورزشگاه در دقیقه 85به بعد بود ! دقایقی که یه هوادار میتونه بودنش رو به تیم حریف تحمیل کنه !
دقایقی که افسانه ها در اون ساخته شدن !
و...
آرتتا کاپیتان شایسته ای هست برا آرسنال ...امیدواریم دیگه مصدوم نشه ...
چیزی که میشه ازش یه رمان 10فصلی نوشت بدون شک مصدومیت های بازیکناست ! موندیم چیکار کنیم یه بازی همه باشن !
Przeglad Sportowyکه از سایت های معتبر ورزشی لهستان به حساب میاد مدعی شده که شسنی پیشنهاد آرسنال برای تمدید قرارداد رو رد کرده و خواستار شرایط بهتری تو قرارداد بعدی شده .
طبق گفته این سایت شسنی از آرسنال خواسته تا حقوقی بالاتر از جو هارت داشته باشه ...
اینم لیست حقوق دروازه بانای برتر فوتبال جزیره :
Petr Cech (31 years) - 100 000, Chelsea
Hugo Lloris (26 years) - 90 000, Tottenham Hotspur
Joe Hart (26 years) - 80,000, Manchester City
David De Gea (22 years) - 70,000, Manchester United
Simon Mignolet (25 years) - 65 000, Liverpool
صلوات محمدی برای جدایی شزنی !
کنفرانس امروز ونگر:
1. فلامینی آماده شده، ویلشر چک میشه.
2. ما سه شنبه قربانی این شدیم که خیلی بیشتر از حریف دنبال برد بودیم.
3. کتاب فرگوسن رو بعدا می خونم، الان سرم شلوغه.
4. ونگر امروز همش داره می خنده !!!!!!!!!!!!!!
5. شکست روحیتو میاره پایین اما وقتی سنت بالاتره بهتر باهاش مقابله می کنی.
6. نمیدونم کیو بذارم تو ترکیب. کلی بازیکن خوب دارم. تازه لوکاس، تئو و الکس هنوز نرسیدن.
7. اوزیل قبل بازی دورتموند مریض شده بود و در بهترین شرایط خودش نبود.
8. خوبه که فلامینی برگشته، اما دلیل باخت سه شنبه این نبود.
9. نارحتی ورمالن رو درک می کنم اما زمان بازی کردن او هم فرا می رسه.
همهشو نگفتم. سعی کردم مهما رو بگم.