• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
به هر حال دورتموند تیم کوچیکی نیست. فراموش نکردیم که پارسال چه بلایی سر رئال اورد و اگه حریفش در فینال بایرن نبود قهرمان اروپا بود.

ارسنال به نظر من با گرفتن اوزیل خیلی بهتر شده اما همونطور که گزارشگر از قول ینس لمن گفت ، گرفتن اوزیل برای فتح سی ال کافی نیست و خب امروز مشخص شد.

حالا حریفهای گردن کلفت تر و مراحل سخت تر باقی موندن. اما من در کل عقیده دارم ارسنال از گروهش صعود میکنه

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
چیزی که برام خیلی عجیب بود خالی شدن ورزشگاه در دقیقه 85به بعد بود ! دقایقی که یه هوادار میتونه بودنش رو به تیم حریف تحمیل کنه !

دقایقی که افسانه ها در اون ساخته شدن !

و...
آرتتا کاپیتان شایسته ای هست برا آرسنال ...امیدواریم دیگه مصدوم نشه ...

چیزی که میشه ازش یه رمان 10فصلی نوشت بدون شک مصدومیت های بازیکناست ! موندیم چیکار کنیم یه بازی همه باشن !

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
تو این بازی شزنی اشتباه نداشت بعنوان یه دروازه بان سطح متوسط!
روی گل دوم حرکت (نمایشی) الکیش حسابی روی اعصابم رفت! چنین عکس العملی فقط برای اینه که بگی من تلاش خودمو کردم، خط دفاع مقصر بود! (که مقصر هم بود)

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
چیزی که برام خیلی عجیب بود خالی شدن ورزشگاه در دقیقه 85به بعد بود ! دقایقی که یه هوادار میتونه بودنش رو به تیم حریف تحمیل کنه !

دقایقی که افسانه ها در اون ساخته شدن !

و...
آرتتا کاپیتان شایسته ای هست برا آرسنال ...امیدواریم دیگه مصدوم نشه ...

چیزی که میشه ازش یه رمان 10فصلی نوشت بدون شک مصدومیت های بازیکناست ! موندیم چیکار کنیم یه بازی همه باشن !
دلیل مصدومیت ها اینه که یه بازیکن در آرسنال باید فراتر از خودش باشه!!
نمیدونم میشه منظور رو رسوند یا نه!!
ولی برای مثال یه هافبک مثله ژاوی اگه 70% آمادگیش رو هم داشته باشه بسیار مثمر ثمر (WTF?) هست!! در حالی که بازیکن های آرسنال وظفه ای که بر دوششون هست لازمه بالای 90% تواناییشون رو بروز بدن!!!
:wacko::blink:

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
نمی دونم تا به کی باید این آرسنال را تحمل کنیم؟! همیشه بعد از 5-6 بازی خوب یهو تیم گند می زنه!!!
دیشب خیلی عجولانه و با سرعت می خواستیم به ردوازه حریف برسیم که باعث شد میزان پاس های اشتباهمون بالا بره! تمرکز لازم را نداشتیم! در مورد بازی دیشب به نظرم ونگر تمام و کمال صحبت کرد در مورد عملکرد تیم و زیاد واردش نمیشم!
اما نکته عجیب برای من حضور رمسی در کنار آرتتا به عنوان هافبک دفاعی بود! در حالی که ویلشر مدت ها اونجا بازی کرده و با توجه به جنگندگیش می تونست خیلی مثمر ثمر باشه اونجا! حرکت عجیبی بود از ونگر! و اشتباه رمسی هم باعث گل اول شد! خرده اش بهش وارد نیست چون جاش اونجا نیست و وظیفه اش چیز دیگریست!
اگر کازورلا دقیقه 70 به جای پاس به ژیرو اوزیل را میدید و بهش پاس می داد یه تک به تک فوق العاده نصیب اوزیل می شد!
ولی به نظرم در وستفالن شانس بالایی برای جبران نتیجه داریم و در کل مطمئنم که از گروه صعود می کنیم و امیدوارم تیم سرگروه باشیم!
امیدوارم که از این شکست درس بگیریم و به خودمون بیایم و قوی تر ظاهر بشیم!

@mehrdad201
خیلی بیش از حد دارید رو اوزیل مانور میدید! او فوق العاده است بدون شک! ولی اینکه هر اتفاقی در تیم ما بیفته را بذارید به حساب اوزیل کم لطفیه! خط هافبک ما دیشب بد بودن همگی! عجولانه و با استرس بازی کردن! تحت فشار بودیم و واکنس خوبی نشان ندادیم!
در آخر هم باید به دورتموند تبریک گفت و بهشون اعتبار داد به خاطر بازی فوق العاده و کلاس بالایی که به نمایش گذاشتن!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
در مورد ژسنی من هم با صادق موافقم که دروازبان فوق العاده ای نیست! ندیدیم 2 بار دروازه را جات بده! رو گل دوم اگر واکنس بهتری نشون می داد می تونست توپو بگیره هر چند مقصر نبود! دنبال دروازبان بهتری باید باشیم!

آرتتا هم به نظرم دیگه خیلی معمولی شده! بازی کابای با لیورپولو می دیدیم و فهمیدم که چقدر بازیکن خوبیه! نسبت به آرتتا جنگنده تر و چابکتره و شوتزن هم هست! آرتتا دیشب یه عنصر خنثی بود! این فصل هیچ چیز خاصی ازش ندیدم و حتی اون درصد پاس های سالم بالاش هم افت کرده!

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
نمی دونم تا به کی باید این آرسنال را تحمل کنیم؟! همیشه بعد از 5-6 بازی خوب یهو تیم گند می زنه!!!
دیشب خیلی عجولانه و با سرعت می خواستیم به ردوازه حریف برسیم که باعث شد میزان پاس های اشتباهمون بالا بره! تمرکز لازم را نداشتیم! در مورد بازی دیشب به نظرم ونگر تمام و کمال صحبت کرد در مورد عملکرد تیم و زیاد واردش نمیشم!
اما نکته عجیب برای من حضور رمسی در کنار آرتتا به عنوان هافبک دفاعی بود! در حالی که ویلشر مدت ها اونجا بازی کرده و با توجه به جنگندگیش می تونست خیلی مثمر ثمر باشه اونجا! حرکت عجیبی بود از ونگر! و اشتباه رمسی هم باعث گل اول شد! خرده اش بهش وارد نیست چون جاش اونجا نیست و وظیفه اش چیز دیگریست!
اگر کازورلا دقیقه 70 به جای پاس به ژیرو اوزیل را میدید و بهش پاس می داد یه تک به تک فوق العاده نصیب اوزیل می شد!
ولی به نظرم در وستفالن شانس بالایی برای جبران نتیجه داریم و در کل مطمئنم که از گروه صعود می کنیم و امیدوارم تیم سرگروه باشیم!

@mehrdad201
خیلی بیش از حد دارید رو اوزیل مانور میدید! او فوق العاده است بدون شک! ولی اینکه هر اتفاقی در تیم ما بیفته را بذارید به حساب اوزیل کم لطفیه! خط هافبک ما دیشب بد بودن همگی! عجولانه و با استرس بازی کردن! تحت فشار بودیم و واکنس خوبی نشان ندادیم!
در آخر هم باید به دورتموند تبریک گفت و بهشون اعتبار داد به خاطر بازی فوق العاده و کلاس بالایی که به نمایش گذاشتن!
:blink:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805

@mehrdad201

خب من به بازیهای اخیر ارسنال نگاه میکنم و گلهایی که زده شده . اگه اوزیل رو حذف کنم شاید نزدیک به 50 درصد اون گلها زده نمیشد. کافیه از زمانی که اوزیل اومده گلهای زده تیم رو بررسی کنید.

مطمئنا در اینده بازیهایی پیش میاد که اوزیل در ترکیب نباشه. اون موقع میشه بهتر قضاوت کرد که ایا ارسنال متکی به اوزیل شده یا نه.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
جا داره یادی بکنیم از شوت روسیچکی که هوملس از رو خط برگردوند! تا نیم ساعت داشتم می سوختم!
یا شوت کازورلا که خورد به تیرک(به سبک شوتهای کاکرو که می خورد به تیرک و توپ پاره می شد) و پرهای دروازبان ریخت!

ولی در نوع خودش دیدن هافبکهایی نظیر روسیچکی(که دیشب عالی بود)، کازورلا، اوزیل، رمسی در کنار هم خیلی هیجان برانگیز بود!

و همانطور که ونگر قبلا گفت این تیم در حال پیشرفته و در آینده از این تیم بیشتر خواهید دید!
این شکست به مثابه شکست مقابل من سیتی در فصل قبل نیست که کل تیم را زا هم پاشوند و شخصیت تیم برای قهرمانی به کل از بین رفت! این شکست فقط یه تلنگر بود و از این بابت میشه برداشت های مثبت داشت و تیم رو از هر گونه غرور و کبر دور نگه می داره!

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
جا داره یادی بکنیم از شوت روسیچکی که هوملس از رو خط برگردوند! تا نیم ساعت داشتم می سوختم!
یا شوت کازورلا که خورد به تیرک(به سبک شوتهای کاکرو که می خورد به تیرک و توپ پاره می شد) و پرهای دروازبان ریخت!

ولی در نوع خودش دیدن هافبکهایی نظیر روسیچکی(که دیشب عالی بود)، کازورلا، اوزیل، رمسی در کنار هم خیلی هیجان برانگیز بود!

و همانطور که ونگر قبلا گفت این تیم در حال پیشرفته و در آینده از این تیم بیشتر خواهید دید!
این شکست به مثابه شکست مقابل من سیتی در فصل قبل نیست که کل تیم را زا هم پاشوند و شخصیت تیم برای قهرمانی به کل از بین رفت! این شکست فقط یه تلنگر بود و از این بابت میشه برداشت های مثبت داشت و تیم رو از هر گونه غرور و کبر دور نگه می داره!
در تایید حرف های امیرخان این رو هم بگم که فراموش نکنیم روند خوب کنونی آرسنال از شکست برابر یه تیم آلمانی در اشبرتون استارت خورد!

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
خب من به بازیهای اخیر ارسنال نگاه میکنم و گلهایی که زده شده . اگه اوزیل رو حذف کنم شاید نزدیک به 50 درصد اون گلها زده نمیشد. کافیه از زمانی که اوزیل اومده گلهای زده تیم رو بررسی کنید.

مطمئنا در اینده بازیهایی پیش میاد که اوزیل در ترکیب نباشه. اون موقع میشه بهتر قضاوت کرد که ایا ارسنال متکی به اوزیل شده یا نه.
داداش من نتایج آخر فصل پیش رو نگاه کنی می بینی که نتایج تیم تغییر آنچنانی نکرده. اتفاقا اگر بازی ها رو نگاه کرده باشی می بینی که اوزیل در کار های دفاعی خیلی ضعیف هست و اصلا پرس نمی کنه. یعنی اصلا درگیر نمیشه چون فیزیکشو نداره. در صورتی که بازیکنایی مثل روسیسکی درگیر میشن و خطا می زنن و تکل می زنن. این رو گفتم که نگی تیم متکی به اوزیل هست. ما در بازی با فولام و تاتنهام اوزیل رو نداشتیم و بردیم. فنرباخچه رو هم بردیم. و در 3 تا از این بازی های کلین شیت داشتیم در صورتی که از حضور اوزیل به بعد هیچ کلین شیتی نداشتیم. مطممئنا با اومدن ولکات و چمبرلین بازی هایی خواهد بود که اوزیل رو نیمکت میشینه.
در کل به نظر من در نبود وینگر های تخصصیمون توان باز کردن دفاع های تیم و زهر داری در حملات رو نداریم. این رو بعد بازی با سوانسی و استوک و وست بروم هم گفته بودم. در صورتی که وقتی ولکات و چمبرلین هستن، بخصوص ولکات تیم حریف به خاطر تعداد فرار هایی که ولکات پشت دفاع می کنه در طول بازی کلا سامانه دفاعیش بهم میریزه و از طرفی وقتی وینگ تخصصی داشته باشی دفاع های کناری هم می تونن تو حمله شرکت کنن. واسه همینه که در حمله کم تعداد هستیم.

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
کلا 2تا موقعیت دورتموند داشت 2 تا گل زد فک کنم همون 2 تا شوت تو چارچوب رو داشت اصلا ضربه ای سمت دروازه ما نیومد!

ولی عیبی نداره مشکلی برای صعود نداریم

اگه اوزیل رو حذف کنم شاید نزدیک به 50 درصد اون گلها زده نمیشد. کافیه از زمانی که اوزیل اومده گلهای زده تیم رو بررسی کنید.

اگه اوزیل نبود شاید کمتر گل میزدیم ولی مشکلی برای گلزنی نداشتیم!

تو این چن هفته سانتی کازولا نبود-چمبو نبود -والکات نبود-پودولسکی نبود

الان سانتی برگشته خط هافبکمون خیلی تنوعش بالاتر میره

در ضمن نفر اول همه گلها و پاس گلها در مجموع الان رمسیه و ستاره بی چون و چرا تیم!

بیشترین پاس گل رو ژیرو داده
بیشترین گل زده رو هم رمسی زده!

بیشتر از مسوت اوزیل هم به نظر من فلامینی برای ما خوب بوده!دیشب اگه بود گل دوم رو ضد حمله نمیخوردیم

دیروز روز خوبمون نبود ولی حقمون باختم نبود

دورتموند اصلا موقعیت نداشت
ما رو یه اشتباه و یه ضد حمله باختیم!
توپ روسیچکی که از رو خط دفاع برگردوند و تیرک سانتی خیلی حیف شد!

هیچ تیمی تو تمام بازیها پیروز نمیشه این شکستم موقع خوبی بود

به هیچ عنوان تیم مشکل نداره و قطعا صعود میکنیم
تازه دارن بازیکنامون برمیگردن
سانتی دیشب راه افتاده بود

rommatti

Registered User
لایک‌ها
1,065
اگرچه من دورتموند رو هم خیلی دوس دارم اما دیشب بد شد ارسنال باخت
با وضعیتی که این گروه داره واقعا کار گره خورده

گروه بندی تیم ها را دیدم بعضی گروهها دوتا تیم معمولی هم نداره اما این گروه ...

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
اگرچه من دورتموند رو هم خیلی دوس دارم اما دیشب بد شد ارسنال باخت
با وضعیتی که این گروه داره واقعا کار گره خورده

گروه بندی تیم ها را دیدم بعضی گروهها دوتا تیم معمولی هم نداره اما این گروه ...
چیزی که بیشتر گروه رو سخت کرده اینه که این مارسی اصلا هیییچ امتیاز نمیگیره و همه امتیازا تقسیم شدن بین اون سه تیم. به هر حال در چنین گروهی فکر نکنم شانس خیلی تاثیر داشته باشه و تیم هایی که بهتر باشن صعود می کنن.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
10 سال پیش در چنین روزی سسک فابرگاس در سن 16 سالگی و 177 روزگی خود اولین بازی رسمی و حرفه ای خود را برای آرسنال انجام داد! جوانترین بازیکن آرسنال که در یک بازی رسمی برای آرسنال بازی کرد!
فابرگاس: روز خیلی خاصیه. 10 سال پیش اولین بازی حرفه ایم را برای آرسنال انجام دادم. انگار همین دیروز بود!

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
حقمون باخت نبود باید میبردیم.
دورتموند=پرس سنگین

• Like
Reactions: usl

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
10 سال پیش در چنین روزی سسک فابرگاس در سن 16 سالگی و 177 روزگی خود اولین بازی رسمی و حرفه ای خود را برای آرسنال انجام داد! جوانترین بازیکن آرسنال که در یک بازی رسمی برای آرسنال بازی کرد!
فابرگاس: روز خیلی خاصیه. 10 سال پیش اولین بازی حرفه ایم را برای آرسنال انجام دادم. انگار همین دیروز بود!

چقدر واسه ی ما زود گذشت، انگار همین پارسال بود...
یادش بخیر، توی مسترلیگ PES 4 سسک به همراه با dagaka (همون حسین کعبی) و جوزپه روسی پیشرفت فوق العاده ای داشتند. تمام آیتم ها رو 99 میشدند :دی

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
چقدر واسه ی ما زود گذشت، انگار همین پارسال بود...
یادش بخیر، توی مسترلیگ PES 4 سسک به همراه با dagaka (همون حسین کعبی) و جوزپه روسی پیشرفت فوق العاده ای داشتند. تمام آیتم ها رو 99 میشدند :دی

سسک در کنار بقیه بازیکن ها بارسا غیب شده. یه زمانی همه سسک سسک می کردن. اما دیگه از زبون ها افتاده نمیدونم واسه من اینطوره چون از آرسنال رفته یا شما هم اینطورید؟

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk now Free

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
سسک در کنار بقیه بازیکن ها بارسا غیب شده. یه زمانی همه سسک سسک می کردن. اما دیگه از زبون ها افتاده نمیدونم واسه من اینطوره چون از آرسنال رفته یا شما هم اینطورید؟

موافقم، انتخاب اول من بارسا هستش اما این فصل اعتقاد داشتم سسک باید از بارسا جدا بشه و توی تیمی بازی کنه که فیکس باشه. شرایط لالیگا با لیگ برتر خیلی تفاوت داره و در بارسا نقش مهاجم کاذب رو داره ، اما در ارسنال یک **** بود.

درسته آمار پاس گل و تعداد گلهاش خیلی خوبه اما نگاه ها رو مثل گذشته خیره نمیکنه.

• Like

secreter

Registered User
لایک‌ها
683

میون اون همه ستاره خوب معلومه محو میشه

• Like
بالا