• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
ونگر تائید کرد که مصدومیت ویلشر که 17 ماه او را خارج از میادین نگه داشته ممکن است دوباره بازگردد!! ونگر می گوید: او 22 ساله است و نیاز دارد که در رقابت باشد اما باید در مورد او محتاط هم باشیم. قوزک پای او گاه پاسخ مناسبی نشان نمی دهد. اما اینبار(اشاره به مصدومیت اخیرش که در بازی با دورتموند پدید آمد) اوضاع او خوب است و در حال بهبودی! من پزشک متخصص نیستم اما پزشکان تیم می گویند که حال او خوب است و کاملا در مورد او مثبت هستند.

پ.ن: قبلا هم گفته ام که نباید بهش فشار بیاریم و فقط باید بازی کنه و از بازی کردنش لذت ببره! این فصل نباید ازش انتظار بالایی داشت و فقط باید بازی کنه و از بازی کردنش لذت ببره! امیدوارم دوباره در موردش ریسک نکنیم!

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
خب...
امروز هم با کریستال پالاس بازی داریم و به نظر نمیاد بازی سختی باشه! فلامینی هم آماده است اما جکی باید تست بده برای بازی! خدا رو شکر مصدومیتش جزئی هست و برای بازی با چلسی 100% آماده است. مشکل خاص دیگه ای نیست و بنده امیدوارم به 1-2 بازیکن هم استراحت داده بشه و حتی بنتنر می تونه ترکیب اصلی باشه! در کل در جایی قرار داریم که حفظ سلامتی بازیکنامون خیلی مهمه!
به نظرم میشه به مونرئال جای گیبس بازی داد. مهاجم باید همون مهاجم همیشگی باشه، هافبک هم فلامینی، روسیسکی، سانتی، اوزیل، نبری. فکر کنم رمسی یکم نیاز به استراحت داره.
ضمن اینکه کریستال پالاس رو نباید دست کم گرفت. در لیگ انگلیس دست کم گرفتن = مرگ

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
پولدی هم یه عکس تو توئیتر در حال تمرین بدنسازی گذاشته و نوشته که امیدواره در روز دوشنبه دویدن را آغاز کنه :)

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069

ترکیب اعلام شد: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Arteta, Flamini, Ramsey, Ozil, Cazorla, Giroud

subs: Fabianski, Monreal, Vermaelen, Wilshere, Rosicky, Gnabry, Bendtner

قربونش برم به هیچ کی هم استراحت نداده! :|

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593

ترکیب اعلام شد: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Arteta, Flamini, Ramsey, Ozil, Cazorla, Giroud

subs: Fabianski, Monreal, Vermaelen, Wilshere, Rosicky, Gnabry, Bendtner

قربونش برم به هیچ کی هم استراحت نداده! :|
استراحت باشه برای بازی با چلسی!!!!
لیگ تک تک بازی هاش مهمه !

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
امیدوارم اول از همه کسی مصدوم نشه...بعدم یه برد بدون دردسر داشته باشیم
پر گل هم باشه بدک نیست:D

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk now Free

• Like
Reactions: usl

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
گفتم هیچ تیمی رو نباید دست کم گرفت. واقعا بد بودیم. یه پنالتی هم باید میگرفت واسمون. تو محوطه زدن. خطا رو بیرون گرفت.

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk now Free

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
خاک بر سر لیگی که کریس فوی داورش باشه. اصلا خطا هم نبود چه برسه به اخراج!!!
ژیرو همچنان روند سینوسی خودش رو داره و پشت سر هم موقعیت به فاک میده

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk now Free

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
ژیرو گل زد و تمام ... همچنان از هرکی انتقاد کردیم یکم بهش برخورد غیر از فشنگچی و نوروزی:lol:

صدر جدول همچنان در اختیارمون هست و میمونه و خواهد موند تا قهرمانی :دی

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
نمیدونم خطا بود یا نه. اخه در گیری تن به تن بود! اما به هر حال اخراج شد. کسی میدونه اخراج های تاکتیکی هم 3 بازی محرومیت دارن یا فقط خطا های خشن سه بازی محروم می کنن؟
فکر می کنم ژسنی تیم رو نجات داد. مگه نه آقا صادق؟

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
تو روزی که داور عهد کرده بود نزاره بازیو ببریم تونستیم ببریم!
این بازی مهم تر از بازی چلسیه
باید ونگر از تمام قوا استفاده میکرد بازی با چلسی مهم نیست

با توجه به فشردگی بازیها و خستگی بازیکنا و بازی تو خونه حریف نتیجه عالی بود
گل اول رو حرکت نبری بود که پنالت گرفت و ارتتا گل زد
گل دوم رو حرکت عالی رمسی و گل ژیرو

متاسفانه فلامینی مصدوم شد

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
نمیدونم خطا بود یا نه. اخه در گیری تن به تن بود! اما به هر حال اخراج شد. کسی میدونه اخراج های تاکتیکی هم 3 بازی محرومیت دارن یا فقط خطا های خشن سه بازی محروم می کنن؟

تاکتیکی یک جلسه اونم همون بازی با چلسی حساب میشه

ژسنی سوپر واکنش نشون داد

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
تاکتیکی یک جلسه اونم همون بازی با چلسی حساب میشه

ژسنی سوپر واکنش نشون داد
مطمئنی؟ یه نمونه بگو که 1 بازی بوده.
فلامینی فکر کنم کشالش مشکل پیدا کرد و به خاطر بازی های مهم حدس من اینه که ونگر نمی خواست ریسک کنه و جلو تشدیدشو بگیره. آخه می تونست بدوه فلامینی. باید دید چقدر طول می کشه. ما از این مصدومیت های ساده اما طولانی داشتیم. نمونش ولکات.

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
نمونش مرتساکر سال قبل
100 درصد مطمئنم

greywarden

Registered User
لایک‌ها
2,080
میخاستم بیام نتیجه بازی رو تو تاپیک بنویسم پشیمون شدم ، همه بچه ها بازیو دیدن ولی به هر حال میذارم برای بچه هایی که ندیدن .
دوستان قبل از اینکه بازی شروع بشه یه نفر زحمت بکشه تو تاپیک بگه از کدوم شبکه قراره پخش بشه و ساعت چند .

....................................................

کریستال پالاس 0-2 آرسنال / برد پر تلفات !

گلها : آرتتا دقیقه 47 پنالتی و ژیرو دقیقه 87 با پاس رمسی

البته تلفات این برد کمی از شیرینی آن کم کرد.فلامینی دوباره در دقیقه 8 به علت احساس ناراحتی مجبور به تعویض شد و البته کاپیتان آرتتا در دقیقه 65 با کارت قرمز مستقیم داور از زمین اخراج شد.
به این ترتیب آرتتا 3بازی محروم خواهد بود و در 3بازی حساس آینده یعنی چلسی، لیورپول و منچستر یونایتد غایب خواهد بود

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
میخاستم بیام نتیجه بازی رو تو تاپیک بنویسم پشیمون شدم ، همه بچه ها بازیو دیدن ولی به هر حال میذارم برای بچه هایی که ندیدن .
دوستان قبل از اینکه بازی شروع بشه یه نفر زحمت بکشه تو تاپیک بگه از کدوم شبکه قراره پخش بشه و ساعت چند .

....................................................

کریستال پالاس 0-2 آرسنال / برد پر تلفات !

گلها : آرتتا دقیقه 47 پنالتی و ژیرو دقیقه 87 با پاس رمسی

البته تلفات این برد کمی از شیرینی آن کم کرد.فلامینی دوباره در دقیقه 8 به علت احساس ناراحتی مجبور به تعویض شد و البته کاپیتان آرتتا در دقیقه 65 با کارت قرمز مستقیم داور از زمین اخراج شد.
به این ترتیب آرتتا 3بازی محروم خواهد بود و در 3بازی حساس آینده یعنی چلسی، لیورپول و منچستر یونایتد غایب خواهد بود

آخر یک بازی یا سه بازی؟ ما که نفهمیدیم.
دوستانی که می گفتن سوارز ۵۰ تا نمی ارزه. سوارز یعنی این. برید ضربه سرش رو ببینید.

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
فکر می کنم ژسنی تیم رو نجات داد. مگه نه آقا صادق؟

1جلسه محروم میشه ... خطای خشن 3جلسه داره ...

شزنی یه دروازبان معمولیه ... تو 90 دقیقه 1سیو عالی داشت اونم رو شوت پشت محوطه بود ...
وگرنه توپی که بخواد بره تو گل شزنی مامور بدرقست !
در ثانی اون توپ رو بخواد گل میخورد بنظر من فرقی با فابیانسکی نداشت !بالاخره یه فرقی باید باشه

در کل عملکرد سینوسی و در نهایت تانژانتی ژیرو و شزنی بالاخره یه جا بهمون ضربه میزنه ! بازی قبل نمونه ای از این عملکرد رو دیدیم ...

سوارز دوتا گل زده برو ببین به چه راحتی و زیبایی ! کار مهاجم گل زدنه ! نه اینکه استوپ پاس شوت

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
1جلسه محروم میشه ... خطای خشن 3جلسه داره ...

شزنی یه دروازبان معمولیه ... تو 90 دقیقه 1سیو عالی داشت اونم رو شوت پشت محوطه بود ...
وگرنه توپی که بخواد بره تو گل شزنی مامور بدرقست !
در ثانی اون توپ رو بخواد گل میخورد بنظر من فرقی با فابیانسکی نداشت !بالاخره یه فرقی باید باشه

در کل عملکرد سینوسی و در نهایت تانژانتی ژیرو و شزنی بالاخره یه جا بهمون ضربه میزنه ! بازی قبل نمونه ای از این عملکرد رو دیدیم ...

سوارز دوتا گل زده برو ببین به چه راحتی و زیبایی ! کار مهاجم گل زدنه ! نه اینکه استوپ پاس شوت
تیم مادر حال گذار از یک دوره ضعیف به یک دوره قویه. به هر حال قدم به قدم.
به نظرم ما اگر نبری نبود عمرا گل میزدیم. تیم ما متکی بر وینگر هاست. بدون وینگر قدرت نفوذمون نصفه.
اون موقع که من خدا خدا میکردم واسه خرید سوارز اکثر بچه ها می گفتن نمی ارزه.

بالا