• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
دوست عزیز شما یک صحنه نشون من بده که داور خطا بگیره و بخواد کارت زرد بده ولی بذاره تیم حریف زود شروع کنه و بزنه تو گل و بعد کارت زرد بده. تا اونجا که من می دونم کارت زرد رو فقط بعد آوانتاژ میدن. اگر شما چنین تصویری واسه من آوردی من قبول می کنم که داور اشتباه کرده!!
ضمن اینکه گل دوم منچستر هم آفساید بود!!! داورم به شما حال داد!!! گلتون با ساوتهمپتون هم آفساید رونی بود!!! این دو تا حال!!!
من قسم می خورم که داور بعد از آوانتاژ هم می تونه کارت بده! به خدا قسم! بیخیال! :hmm:

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
من قسم می خورم که داور بعد از آوانتاژ هم می تونه کارت بده! به خدا قسم! بیخیال! :hmm:
من کاری ندارم بهش. بحث دوستانست. نشون بده خودم هم یه چیزی یاد بگیرم. چون من اینو نمیدونستم. اشکالی داره؟
من با آقا مهرداد مشکلی ندارم، همیشه مودبانه صحبت می کنه. دوسشم دارم.

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
برد و صدرنشینی با 5 امتیاز اختلاف به کنار! حضور کاپیتان ورمالن تو حلقم! حال کردم اومد تو زمین! چقدر هم قدرتمند و مثل همیشه جنگنده بود! :)
این همه مصدوم میدیم اما نشد یه بار این کوشلنی مصدوم بشه ورمالن بیاد ترکیب اصلی! :|
اشتباه نکن دوست عزیز کوش مصدوم نمیشه، مصدوم میکنه!
دوست عزیز شما یک صحنه نشون من بده که داور خطا بگیره و بخواد کارت زرد بده ولی بذاره تیم حریف زود شروع کنه و بزنه تو گل و بعد کارت زرد بده. تا اونجا که من می دونم کارت زرد رو فقط بعد آوانتاژ میدن. اگر شما چنین تصویری واسه من آوردی من قبول می کنم که داور اشتباه کرده!!
ضمن اینکه گل دوم منچستر هم آفساید بود!!! داورم به شما حال داد!!! گلتون با ساوتهمپتون هم آفساید رونی بود!!! این دو تا حال!!!
=))
بهیچ وجه منچستر نمیتونه چاره ی خط هافبکمون بکنه، اما خط دفاع پاشنه ی آشیل تیم محسوب میشه و در سمت دیگه نقطه ی قوت تیم حریف با حضور فنپرسی و رونی. اگر بازی رو از میانه ی میدان در دست بگیریم منچستر شاید اصلا نتونه گلی به ثمر برسونه.

این سوارز چقدر فوق العاده شده، با اون سوارز آژاکس خیلی فرق کرده. واقعا مهاجم تراز اولیه. هر تیمی بگیرتش برد کرده. البته سبک بازیش خوراک آرسنال و بارسلوناست :D. خداوکیلی حقش بود یک گل رو بزنه.
خط هافبک تو همین بازی تو پرس کردن خیلی مزخرف بود، قشنگ توپو میاوردن تا خط دفاع مگر اینکه خودشون سوتی میدادن!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بگذریم اقا. من امروز نشستم پای بازی ارسنال که باخت لیورپول رو ببینم که خب خدا رو شکر دیدیم :)

این سوارز واقعا بازیکن خوبیه اما خب از نظر اخلاقی مشکل ساز هست هر چند که الان به نظر میرسه کمی عاقلتر شده.

لیورپول هم مطمئنا پول خوبی میگیره براش

این رمسی واقعا خیلی خوب شده. یادمه یه زمانی هر گلی که میزد یکی میمرد پشت سرش. منتها دیگه از این اتفاقا نمیفته. رمسی و بیل . اگه این کشور ولز چند تا بازیکن تراز اول دیگه داشت الان شاخی میشد برای خودش. البته شایدم داشته باشه و من نمیدونم.

بازی ارسنال جلو دورتموند واقعا بازی سختی هست. دورتموند تیم قدرتمندیه. خط میانه و حمله اش کوبنده هست و دیشب هم 6 تا زدن . ارسنال پاشنه اشیلش خط دفاعش هست. نقطع قوتش خط میانه اش و خط حمله اش هم نه خیلی ضعیفه و نه خیلی قوی. به هر حال بازی زیبایی میشه. و من فکر میکنم بازی پر گلی هم از اب در بیاد.

منچستر ما الان تو خط دفاعی و میانی مشکل داره. امروز هم قبول دارم یک گل افساید زد اما خب داور تو چند صحنه هم حتی کارت به بازیکنای فولهام نداد. یه صحنه که گزارشگر الجزیره هم گفت احتمالا بازیکن رو محرو میکنن چون به عمد رفت پشت رون پای یانوزای رو به شکل وحشیانه ای زد و داوره هم انگار نه انگار... هر چند نیمه اول کاملا سوار بازی بود ولی نیمه دوم بخاطر مصدومیت هایی که بخاطر بازی خشن فولهامی ها بود تیم ما خیلی افت کرد. باید دید ارستال در الدترافورد چطور بازی خواهد کرد.

به هر حال من امیدوارم بازیهای زیبای تیمتون ادامه داشته باشه. من که امروز از دیدن بازی واقعا لذت بردم.

راستی این تئو ولکات کجاست ؟

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
من موندم آخه تو بازی چلسی آخه چمون شده بود!
این بازی اینطوری اون بازی بعد سردرگم!
بابا مورینیو واقعا خاصه انگاری!
راحت اومدن دوتا تو امارات زدنمون ما اصلا نفهیدیم چی شد!
جادو کرده بود
ولی چند سال اخیر همش آرسنال داره جام اتحادیه رو شل میگیره انگار همش دوست دارن حذف شن به تیم فشار نیاد از این بدم میاد:(
ولی امشب خیلی حال داد:cool:

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
داور میتونست بازی رو ادامه بده و بعد کارت بده ... یا حتی خطا اعلام کنه و سریعا شروع مجدد بازی !

ولی قبل از اینکه اونا بخوان بازی رو شروع کنن داور اشاره کرد که با سوت ضربه زده بشه و بخاطر همین مدافعین ما حتی دنبال هم نکردن بازیکن حریف رو ...

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
وویژک عالی بود!! جواب منتقدان (بخونید sadeghbb ) رو بخوبی داد. :دی
ژیرو 3 موقعیت 100% رو نزد!!
همچنان ضعف دفاعی در تیم داریم!
آرتتا هم کم کم داره به اوج بر می گرده
رمسی و مسوت هم که نیازی به تعریف ندارن!
ژیرو امشب بد بازی کرد.سرعت پا به توپش کمه و به همین خاطر توپو از دست میده.خیلی وقتام تا میاد پاس بده یا شوت بزنه توپو از دست میده.ولی پاسای خوبی میده.فیزیک مناسبی هم داره.امشبم که چند تا گل 100 درصدو خراب کرد.

• Like
Reactions: usl

falang

Registered User
لایک‌ها
382
جادو کرده بود
ولی چند سال اخیر همش آرسنال داره جام اتحادیه رو شل میگیره انگار همش دوست دارن حذف شن به تیم فشار نیاد از این بدم میاد:(

منم هنوز موندم چجوری اون بازی باختیم رئیس نباید شل میگرفت اگر کمی ترکیب مناسب ارنج میکرد مطمئنم چلسی میزدیم
لازم نبود این همه احتیاط کنه که به چندنفر استراحت بده اما امشب عالی بودیم خیلی برد دلچسبی بود امیدوارم مقابل منچستر هم اینجوری بازی کنیم

• Like

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
جادو کرده بود

منم هنوز موندم چجوری اون بازی باختیم رئیس نباید شل میگرفت اگر کمی ترکیب مناسب ارنج میکرد مطمئنم چلسی میزدیم
لازم نبود این همه احتیاط کنه که به چندنفر استراحت بده اما امشب عالی بودیم خیلی برد دلچسبی بود امیدوارم مقابل منچستر هم اینجوری بازی کنیم
چلسی دفاع خیلی خوبی داره و هرکسی نمیتونه بهش گل بزنه و تیم ما اینا رو نداشت:والکات-پودولسکی-چمبرلین و نبری
3 تا حمله تیم اینا بودن:ریو میایچی -بندتنر و کازورلا-2 تا اولی که کلا داغون کازورلام که پست تخصصیش نیست و کارایی نداشت-ژیرو هم دقیقه 65 الی70 اومد تو که اونم بازیکنی نیست که بتونه به همچین دفاعی گل بزنه-اگه یکی مثل سوارز یا حتی استوریج رو داشتیم به گل میرسیدیم چون خیلی حمله کردیم.مشکل اون شب به نظر من فوروارد های ضعیفمون بودن

• Like

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
این رمسی واقعا خیلی خوب شده. یادمه یه زمانی هر گلی که میزد یکی میمرد پشت سرش. منتها دیگه از این اتفاقا نمیفته. رمسی و بیل . اگه این کشور ولز چند تا بازیکن تراز اول دیگه داشت الان شاخی میشد برای خودش. البته شایدم داشته باشه و من نمیدونم.

بازی ارسنال جلو دورتموند واقعا بازی سختی هست. دورتموند تیم قدرتمندیه. خط میانه و حمله اش کوبنده هست و دیشب هم 6 تا زدن . ارسنال پاشنه اشیلش خط دفاعش هست. نقطع قوتش خط میانه اش و خط حمله اش هم نه خیلی ضعیفه و نه خیلی قوی. به هر حال بازی زیبایی میشه. و من فکر میکنم بازی پر گلی هم از اب در بیاد.

منچستر ما الان تو خط دفاعی و میانی مشکل داره. امروز هم قبول دارم یک گل افساید زد اما خب داور تو چند صحنه هم حتی کارت به بازیکنای فولهام نداد. یه صحنه که گزارشگر الجزیره هم گفت احتمالا بازیکن رو محرو میکنن چون به عمد رفت پشت رون پای یانوزای رو به شکل وحشیانه ای زد و داوره هم انگار نه انگار... هر چند نیمه اول کاملا سوار بازی بود ولی نیمه دوم بخاطر مصدومیت هایی که بخاطر بازی خشن فولهامی ها بود تیم ما خیلی افت کرد. باید دید ارستال در الدترافورد چطور بازی خواهد کرد.

راستی این تئو ولکات کجاست ؟
ولز بدبخت همینا رو داره! کاپیتان تیم و پنالتی زن تیمشون هم رمسیه!

باید اعتراف کنم که از بازی با دورتموند می ترسم! ترسم هم بیشتر از این است که فلامینی وسط زمین نیست که جنگنده و درگیر بازی کنه با دورتموند! هافبک های ما همشون فانتزی و تکنیکی هستن اما دورتموند تیم گردن کلفتیه! باید چهارشنبه شب دوندگی زیادی انجام بدیم تا به موفقیت برسیم! تیمی دفاع کنیم و به آب و آتش نزنیم! باید کم اشتباه بازی کنیم!

ولکات هم از اون موقعی که یاد میاد هر موقع مصدوم میشه(که اصلا معلوم نمیشه که کی و کجا و چجوری مصدوم شده) تاریخ بازگشتش عمرا معلوم نمیشه!!! کلا مصدومیت هاش داستان داره همیشه!!! ولی چند صفحه پیش یکی از دوستان به نقل از ونگر گفته که احتمالا به بازی با منچستر می رسه! :دی

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
Arsenal sent scouts to Upton park on Saturday to run the rule over Aston Villa striker Christian Benteke and West Ham defender Winston Reid. (Mail on Sunday)

Arsenal are keen to add to their growing list of Germans and are showing interest in Borussia Dortmund midfielder Ilkay Gundogan. (Daily Star on Sunday)
چند روزه خبر وینستون رید تو خبرگزاری های انگلستان پیچیده! اصلا نمی شناسمش! ولی بنتکه...عجب مهاجم غولیه!

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
این پست رو تو کلوپ خودمون گذاشتم بد ندیدم اینجا هم قرارش بدم به هر صورت آمار هستش و شاید برای شما هم جالب باشه.........

آرسنال و منچستر 216 بار باهم دیدار داشتند که آرسنال 78 بار برنده بوده 47 بازی مساوی شده و یونایتد 91 بار برنده بوده بیشترین بازی رو در تاریخ این دیدار رایان گیگز کبیر داشته بیشترین گل رو هنری برای آرسنال با 8 گل و رونی برای یونایتد با 8 گل داشتند که رونی میتونه از هنری پیش بیفته آخرین باری که آرسنال در اولترافورد برنده شده سال 2006 بوده که 1 بر صفر با گل آدبایور برنده شده و آخرین بازی که آرسنال موفق شده در ورزشگاه خونگیش یونایتد رو شکست بده بر میگرده به سال 2011 با گل رمسی که 0-1 برنده شدند.......و آخرین دیداری که دو تیم داشتند در سال 2013 در ورزشگاه امارت بوده که به تساوی 1-1 با گل های ولکات و ون پرسی تمام شده آخرین برد یونایتد هم در نوامبر 2012 در اولترافورد به حساب 1-2 با گل های اورا و ون پرسی برای منچستر و کازورلا برای آرسنال رقم خورده......

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
یان رایت رو گهگاه تو کارشناسی های الجزیره میبینم.
شخصیت جالبی داره! بذله گو؛ پر شر و شور و انرژی! دندون طلا هم داره! خیلی هم شدید منتقد سیاست های مالی و خرید بازیکن آرسناله!
هر موقع تو الجزیره میاد بساط خنده هم جوره! :دی

بالا