بگذریم اقا. من امروز نشستم پای بازی ارسنال که باخت لیورپول رو ببینم که خب خدا رو شکر دیدیم
این سوارز واقعا بازیکن خوبیه اما خب از نظر اخلاقی مشکل ساز هست هر چند که الان به نظر میرسه کمی عاقلتر شده.
لیورپول هم مطمئنا پول خوبی میگیره براش
این رمسی واقعا خیلی خوب شده. یادمه یه زمانی هر گلی که میزد یکی میمرد پشت سرش. منتها دیگه از این اتفاقا نمیفته. رمسی و بیل . اگه این کشور ولز چند تا بازیکن تراز اول دیگه داشت الان شاخی میشد برای خودش. البته شایدم داشته باشه و من نمیدونم.
بازی ارسنال جلو دورتموند واقعا بازی سختی هست. دورتموند تیم قدرتمندیه. خط میانه و حمله اش کوبنده هست و دیشب هم 6 تا زدن . ارسنال پاشنه اشیلش خط دفاعش هست. نقطع قوتش خط میانه اش و خط حمله اش هم نه خیلی ضعیفه و نه خیلی قوی. به هر حال بازی زیبایی میشه. و من فکر میکنم بازی پر گلی هم از اب در بیاد.
منچستر ما الان تو خط دفاعی و میانی مشکل داره. امروز هم قبول دارم یک گل افساید زد اما خب داور تو چند صحنه هم حتی کارت به بازیکنای فولهام نداد. یه صحنه که گزارشگر الجزیره هم گفت احتمالا بازیکن رو محرو میکنن چون به عمد رفت پشت رون پای یانوزای رو به شکل وحشیانه ای زد و داوره هم انگار نه انگار... هر چند نیمه اول کاملا سوار بازی بود ولی نیمه دوم بخاطر مصدومیت هایی که بخاطر بازی خشن فولهامی ها بود تیم ما خیلی افت کرد. باید دید ارستال در الدترافورد چطور بازی خواهد کرد.
به هر حال من امیدوارم بازیهای زیبای تیمتون ادامه داشته باشه. من که امروز از دیدن بازی واقعا لذت بردم.
راستی این تئو ولکات کجاست ؟