شخصیت جالبی داره! بذله گو؛ پر شر و شور و انرژی! دندون طلا هم داره! خیلی هم شدید منتقد سیاست های مالی و خرید بازیکن آرسناله!
هر موقع تو الجزیره میاد بساط خنده هم جوره! :دی
اره. این دندونش جالبه
شخصیت جالبی داره! بذله گو؛ پر شر و شور و انرژی! دندون طلا هم داره! خیلی هم شدید منتقد سیاست های مالی و خرید بازیکن آرسناله!
هر موقع تو الجزیره میاد بساط خنده هم جوره! :دی
بشنو ولی باور نکن :دیاخبار پیرامون نقل و انتقالات آرسنال واقعا هیجان انگیزه!!!
گزارش شده که رقم آزادی مارکو رویس 35 میلیون یورو اعلام شده و آرسنال و بارسا به دنبالشن! مارکو رویس قبل از پیوستن به دورتموند آرسنال هم می خواستش!!
یا لواندوفسکی که 8.5 میلیون یورو برای خریدش کافیه!!! منچستر هم گفته به دنبال مهاجم جدید نیست!!! آرسنال هم شدیدا به دنبالش هست و مشتری هم کم نداره!
کورینتیانس هم اعلام کرده که حاضر به فروش الکساندر پاتو است! آرسنال و تاتنهام گویا وضعیتش را دنبال می کنن!!
الشعراوی و یورنته هم از دیگر اهداف آرسنال است که یکی به لندن میاد!
الله اکبر!
اخبار پیرامون نقل و انتقالات آرسنال واقعا هیجان انگیزه!!!
گزارش شده که رقم آزادی مارکو رویس 35 میلیون یورو اعلام شده و آرسنال و بارسا به دنبالشن! مارکو رویس قبل از پیوستن به دورتموند آرسنال هم می خواستش!!
یا لواندوفسکی که 8.5 میلیون یورو برای خریدش کافیه!!! منچستر هم گفته به دنبال مهاجم جدید نیست!!! آرسنال هم شدیدا به دنبالش هست و مشتری هم کم نداره!
کورینتیانس هم اعلام کرده که حاضر به فروش الکساندر پاتو است! آرسنال و تاتنهام گویا وضعیتش را دنبال می کنن!!
الله اکبر!
کلا سبک بازی یورنته عین ژیرو هست و به قول پروفسور کیفیتی رو به تیم اضافه نمیکنه ! :دی
فقط الشعراوی .رویس و لوا
چرا اینقدر جو میدید الکی؟! :دیبشنو ولی باور نکن :دی
خدیرا میاد یا سیتی میخوادش؟
تابستان پیش خیلی شایعه بود که ونگر دمبابا رو می خواد! اما رفت چلسی و آرسنال پیشنهادی بهش نداد! ونگر گفت چون سبک بازیش شبیه ژیرو بود اقدام نکردیم براش!!! حالا همین تابستون می خواست قری بخردش!!! :| یورنته هم قضیه اش همینه!کلا سبک بازی یورنته عین ژیرو هست و به قول پروفسور کیفیتی رو به تیم اضافه نمیکنه ! :دی
فقط الشعراوی .رویس و لوا
مطمئنا استعداد بزرگی مثل لوا رو زمین نمی مونه! همه تیم های بزرگ اروپایی به دنبالش خواهند بود در زانویه و احتمال خیلی زیاد ژانویه خواهد رفت از دورتموند ولی عمرا اگر بره بایرن!!! دورتموند ژانویه می خواد بفروشدش تا پایان فصل بازیکن آزاد نره بایرن چرا که شایعه شده بود که با بایرن به توافقات شخصی رسیده! هر چند بعدها اینو تکذیب کرد و از علاقه اش به بازی در لیگ برتر گفت!!! (البته منبع موثق ندارم و خودم هم تو فروم خوندم اینا رو!)با اجازه از دوستان آرسنالی، در رابطه با لواندوفسکی من هم خوندم که دیوید مویس اعلام کرده ما به مهاجم جدید نیاز نداریم. ولی تیمهای چلسی، بارسلونا و رءال مادرید خواهانش هستن. چون اینهارو تو سایتهای خارجی خوندم گفتم اینجا قرار بدم. البته از بایرن هم بعید نیست که تو ژانویه برای متقاعد کردن دورتموند و خریدش پا پیش بذاره.
دیگه صبر مالکا و سهام دارا انگاری از ونگر سر اومده میگن ونگر بسه ده برا چند سال بچه بازی این پول بیا برا قهرمانی ببند ده:lol:اخبار پیرامون نقل و انتقالات آرسنال واقعا هیجان انگیزه!!!
الله اکبر!
بعیده به نظر من اینا ولخرجی کنن.دیگه صبر مالکا و سهام دارا انگاری از ونگر سر اومده میگن ونگر بسه ده برا چند سال بچه بازی این پول بیا برا قهرمانی ببند ده:lol:
زوری دست ونگرو کردن تو جیبشون میگن تو لب تر کن برات بخریم کشتی مارو تو با استعداد یابیت بسه ده آخه ما تا کی پول پارو کنیم
بنزما خیلی خوب نیست پیله کنن به لیورپول سوارزو بیارن خیلی ازش خوشم اومده حتی با 55 میلیون یوروزیدان سفت و سخت دو دستی بنزما رو چسبیده!
در این ضمینه باید گفت: زیدان حیا کن بنزما رو رها کن :دی (شوخی بود جدی نگیرید)
از وقتی آلونسو برگشته خدیرا به نیمکت پیوسته! احتمالا جدا خواهد شد! حالا کجا میره معلوم نیست، کلی باشگاه خواهانش هستن، پس احتمالا قیمتش میره بالا!
فک نکنم به وینگر نیاز داشته باشیم حتی رویس! هافبک دفاعی یا مدافع هم یکی (در حد متوسط برای پر کردن جای خالی اصلی ها) کم داریم، سانیا هم تا آخر فصل مارو تحت تاثیر قرار میده :دی
فرض کنید بالوتلی بیاد شاگرد ونگر شهغیر از الشعراوی گزینه ی بالوتلی هم هست!
!)
گیبز کی مصدوم شد؟والکات به تمرینات برگشته و به بازی با منچستر میرسه
فلامینی و نبری و گیبز هم به بازی با منچستر میرسن
پودولسکی تا اخره ما برمیگرده
نبری و گیبس با همراه تیم سفر کردن به آلمان. پس مصدوم نیستن!!!والکات به تمرینات برگشته و به بازی با منچستر میرسه
فلامینی و نبری و گیبز هم به بازی با منچستر میرسن
پودولسکی تا اخره ما برمیگرده
فکر کنم بعد بازی های ملی برگرده. تمرینات انفرادی رو آغاز کرده، با تیم هنوز تمرین نکرده.من خوندم که پودولسکی هم به بازی یکشنبه می رسه!!! هفته پیش برگشت به زمین تمرین و تمریناتشو گویا شروع کرده! بعید هست به بازی با منچستر برسه ولی تا آخر ماه هم فک کنم زیادی طولانیه! تا 2 هفته دیگه بر می گرده ان شاالله! :دی