• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
شخصیت جالبی داره! بذله گو؛ پر شر و شور و انرژی! دندون طلا هم داره! خیلی هم شدید منتقد سیاست های مالی و خرید بازیکن آرسناله!
هر موقع تو الجزیره میاد بساط خنده هم جوره! :دی

اره. این دندونش جالبه :)

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
اخبار پیرامون نقل و انتقالات آرسنال واقعا هیجان انگیزه!!!
گزارش شده که رقم آزادی مارکو رویس 35 میلیون یورو اعلام شده و آرسنال و بارسا به دنبالشن! مارکو رویس قبل از پیوستن به دورتموند آرسنال هم می خواستش!!
یا لواندوفسکی که 8.5 میلیون یورو برای خریدش کافیه!!! منچستر هم گفته به دنبال مهاجم جدید نیست!!! آرسنال هم شدیدا به دنبالش هست و مشتری هم کم نداره!
کورینتیانس هم اعلام کرده که حاضر به فروش الکساندر پاتو است! آرسنال و تاتنهام گویا وضعیتش را دنبال می کنن!!
الشعراوی و یورنته هم از دیگر اهداف آرسنال است که یکی به لندن میاد!
الله اکبر!

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
گزارش شده که رقم آزادی مارکو رویس 35 میلیون یورو اعلام شده و آرسنال و بارسا به دنبالشن! مارکو رویس قبل از پیوستن به دورتموند آرسنال هم می خواستش!!
یا لواندوفسکی که 8.5 میلیون یورو برای خریدش کافیه!!! منچستر هم گفته به دنبال مهاجم جدید نیست!!! آرسنال هم شدیدا به دنبالش هست و مشتری هم کم نداره!
کورینتیانس هم اعلام کرده که حاضر به فروش الکساندر پاتو است! آرسنال و تاتنهام گویا وضعیتش را دنبال می کنن!!
الله اکبر!
بشنو ولی باور نکن :دی
خدیرا میاد یا سیتی میخوادش؟

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063
اوزیل: حسی که در آرسنال دارم دقیقاً عکس حسی است که در رئال داشتم
ستاره آلمانی خط میانی تیم آرسنال اعتراف کرد به هیچ عنوان قصد ترک کهکشانی‌ها را نداشته اما بی‌اعتمادی سرمربی جدید کهکشانی‌ها او را مجبور به انجام این کار کرده است.
به گزارش شفقنا ورزشی، مسعوت اوزیل، هافبک آلمانی آرسنال که در آخرین روز از بازار نقل‌وانتقالات تابستانی از رئال مادرید به جمع توپچی‌ها پیوست و با این جابه‌جایی افراد زیادی، حتی هم‌تیمی‌های خود را غافلگیر کرد، مدعی شده است احساس می‌کرده هنوز هم برای کهکشانی‌ها مهره‌‌ای مهم است هرگز آنها را ترک نمی‌کرد.
اوزیل در گفت‌وگو با شبکه TF1 اظهار داشت: برای من اهمیت فراوانی دارد که در تیمی که برای آن بازی می‌کنم احساس مهم بودن داشته باشم و همچنین سرمربی تیم به من و توانایی‌هایم ایمان داشته باشد.
وی افزود: در پایان فصل گذشته شک نداشتم که در رئال مادرید می‌مانم اما بعد از آن یکسری چیزها رخ داد و من دیگر اعتماد سرمربی تیم را احساس نمی‌کردم. این وضعیت در آرسنال کاملاً متفاوت است و حسی که در این تیم دارم دقیقاً عکس حسی است که در رئال داشتم.
براساس گزارش تسنیم، اوزیل 25 ساله به محض ورود به جمع توپچی‌‌های لندن تاثیر خود را بر بازی شاگردان آرسن ونگر گذاشته است و در 7 بازی که برای قرمزپوشان لندن به میدان رفته 2 گل به ثمر رسانده است. این در شرایطی است که او در ثبت بسیاری از گل‌های دیگر آرسنال نقشی کلیدی ایفا کرده است.

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
الله اکبر!

با اجازه از دوستان آرسنالی، در رابطه با لواندوفسکی من هم خوندم که دیوید مویس اعلام کرده ما به مهاجم جدید نیاز نداریم. ولی تیمهای چلسی، بارسلونا و رءال مادرید خواهانش هستن. چون اینهارو تو سایتهای خارجی خوندم گفتم اینجا قرار بدم. البته از بایرن هم بعید نیست که تو ژانویه برای متقاعد کردن دورتموند و خریدش پا پیش بذاره.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
کلا سبک بازی یورنته عین ژیرو هست و به قول پروفسور کیفیتی رو به تیم اضافه نمیکنه ! :دی

فقط الشعراوی .رویس و لوا

آقا اجازه هست مخالفت کنم؟

سبک بازی یورنته از نظر من به مراتب از ژیرو بهتره، یک مهاجم قد بلند و تکنیکی که روی زمین هم فوق العادست. ضریب هوشی بالایی داره و زمانی که توی بیلبائو بود بارها ضرباتی ازش دیدم که اصلا از مهاجمی با این قد و قامت انتظار نداشتم. یه نمونش تخصصش در چیپ زدن بود. اما در مورد الشعراوی باهات کاملا موافقم. مخصوصا اینکه هنوز خیلی جا داره تا پیشرفت کنه.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
بشنو ولی باور نکن :دی
خدیرا میاد یا سیتی میخوادش؟
چرا اینقدر جو میدید الکی؟! :دی
اصلا خبری مبنی بر علاقه آرسنال به خدیرا یا تمایل به خروج خدیرا یا قصد رئال برای فروشش نیست! حالا باز بگید خدیرا! :دی
ولی یه خبر خیلی خوب شنیدم (به نظر خودم!) اون هم پیشنهاد 12.5 میلیون پوندی آرسنال به گوخان اینلر هافبک دفاعی ناپولی! گویا بنیتز دنبال لیوا هافبک دفاعی لیورپوله!!! اینلر یه هافبک دفاعی قلدر و فیزیکیه! کاپیتان سوئیس هم هست! به نظرم خریدش به اندازه خرید اوزیل تاثیرگذار خواهد بود! به نظرم بهترین گزینه برای خرید در تابستون همینه!
کلا سبک بازی یورنته عین ژیرو هست و به قول پروفسور کیفیتی رو به تیم اضافه نمیکنه ! :دی

فقط الشعراوی .رویس و لوا
تابستان پیش خیلی شایعه بود که ونگر دمبابا رو می خواد! اما رفت چلسی و آرسنال پیشنهادی بهش نداد! ونگر گفت چون سبک بازیش شبیه ژیرو بود اقدام نکردیم براش!!! حالا همین تابستون می خواست قری بخردش!!! :| یورنته هم قضیه اش همینه!
اما الشعراوی و رویس خریدشون خیلی سخت هست در حال حاضر! نمی دونم میلان قصد فروشش رو داره یا نه؟! شاید آخر فصل که نتونستن جواز لیگ قهرمانان رو کسب کنن مجبور بشن ردش کنن ولی در ژانویه خریدش سخت خواهد بود! رویس هم عمرا اگه دورتموند بذاره بره در حال حاضر!!! ولی اگر خود رویس وسوسه بشه بیاد کنار روسیچکی بازی کنه 35 میلیون یورو پولی نیست در قبال استعداد رویس!!! حتما می دونید که بت فوتبالی رویس روسیچکیه و یه عکس قاب شده از روسیچکی هم داره!!! حضور اوزیل و باقی دوستان آلمانی هم می تونه موثر باشه!
غیر از الشعراوی گزینه ی بالوتلی هم هست!
با اجازه از دوستان آرسنالی، در رابطه با لواندوفسکی من هم خوندم که دیوید مویس اعلام کرده ما به مهاجم جدید نیاز نداریم. ولی تیمهای چلسی، بارسلونا و رءال مادرید خواهانش هستن. چون اینهارو تو سایتهای خارجی خوندم گفتم اینجا قرار بدم. البته از بایرن هم بعید نیست که تو ژانویه برای متقاعد کردن دورتموند و خریدش پا پیش بذاره.
مطمئنا استعداد بزرگی مثل لوا رو زمین نمی مونه! همه تیم های بزرگ اروپایی به دنبالش خواهند بود در زانویه و احتمال خیلی زیاد ژانویه خواهد رفت از دورتموند ولی عمرا اگر بره بایرن!!! دورتموند ژانویه می خواد بفروشدش تا پایان فصل بازیکن آزاد نره بایرن چرا که شایعه شده بود که با بایرن به توافقات شخصی رسیده! هر چند بعدها اینو تکذیب کرد و از علاقه اش به بازی در لیگ برتر گفت!!! (البته منبع موثق ندارم و خودم هم تو فروم خوندم اینا رو!)

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
الله اکبر!
دیگه صبر مالکا و سهام دارا انگاری از ونگر سر اومده میگن ونگر بسه ده برا چند سال بچه بازی این پول بیا برا قهرمانی ببند ده:lol:
زوری دست ونگرو کردن تو جیبشون میگن تو لب تر کن برات بخریم کشتی مارو تو با استعداد یابیت بسه ده آخه ما تا کی پول پارو کنیم:D

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
دیگه صبر مالکا و سهام دارا انگاری از ونگر سر اومده میگن ونگر بسه ده برا چند سال بچه بازی این پول بیا برا قهرمانی ببند ده:lol:
زوری دست ونگرو کردن تو جیبشون میگن تو لب تر کن برات بخریم کشتی مارو تو با استعداد یابیت بسه ده آخه ما تا کی پول پارو کنیم:D
بعیده به نظر من اینا ولخرجی کنن.

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
زیدان سفت و سخت دو دستی بنزما رو چسبیده!
در این ضمینه باید گفت: زیدان حیا کن بنزما رو رها کن :دی (شوخی بود جدی نگیرید)
از وقتی آلونسو برگشته خدیرا به نیمکت پیوسته! احتمالا جدا خواهد شد! حالا کجا میره معلوم نیست، کلی باشگاه خواهانش هستن، پس احتمالا قیمتش میره بالا!
فک نکنم به وینگر نیاز داشته باشیم حتی رویس! هافبک دفاعی یا مدافع هم یکی (در حد متوسط برای پر کردن جای خالی اصلی ها) کم داریم، سانیا هم تا آخر فصل مارو تحت تاثیر قرار میده :دی

• Like
Reactions: usl

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
زیدان سفت و سخت دو دستی بنزما رو چسبیده!
در این ضمینه باید گفت: زیدان حیا کن بنزما رو رها کن :دی (شوخی بود جدی نگیرید)
از وقتی آلونسو برگشته خدیرا به نیمکت پیوسته! احتمالا جدا خواهد شد! حالا کجا میره معلوم نیست، کلی باشگاه خواهانش هستن، پس احتمالا قیمتش میره بالا!
فک نکنم به وینگر نیاز داشته باشیم حتی رویس! هافبک دفاعی یا مدافع هم یکی (در حد متوسط برای پر کردن جای خالی اصلی ها) کم داریم، سانیا هم تا آخر فصل مارو تحت تاثیر قرار میده :دی
بنزما خیلی خوب نیست پیله کنن به لیورپول سوارزو بیارن خیلی ازش خوشم اومده حتی با 55 میلیون یورو

• Like

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
غیر از الشعراوی گزینه ی بالوتلی هم هست!
!)
فرض کنید بالوتلی بیاد شاگرد ونگر شه:D
سر چهار روز از دست بالوتلی سکته میکنه
پسره روانیه
فکر کنم مورینیو بود که میگفت یه بازی هیچی فروارد نداشتم جز بالوتلی که اونم نیمه اول کارت زرد گرفت
منم کل بین دو نیمه رو فقط زمان برا حرف زدن با بالوتلی گذاشتم که تو رو خدا آرومتر بازی کن من جز تو کسی رو ندارم میگفت بقیه بازیکنا رو ول کردم فقط داشتم با بالو حرف میزدم
نیمه دوم شروع شد داور سوتو زد 3 دقیقه بعد بالوتلی زرد دومو گرفت اخراج شد من متحیر موندم از این بشر:blink:
این بالو بیاد تو تیم منظمی مثل آرسنال یا خود کشی میکنه یا بقیه رو میکشه:D

Last edited:

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
والکات به تمرینات برگشته و به بازی با منچستر میرسه
فلامینی و نبری و گیبز هم به بازی با منچستر میرسن
پودولسکی تا اخره ما برمیگرده
گیبز کی مصدوم شد؟
ای بابا چقدر مصدوم میدیم به ما نمیاد تیممون کامل باشه؟

• Like

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
والکات به تمرینات برگشته و به بازی با منچستر میرسه
فلامینی و نبری و گیبز هم به بازی با منچستر میرسن
پودولسکی تا اخره ما برمیگرده
نبری و گیبس با همراه تیم سفر کردن به آلمان. پس مصدوم نیستن!!!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
من خوندم که پودولسکی هم به بازی یکشنبه می رسه!!! هفته پیش برگشت به زمین تمرین و تمریناتشو گویا شروع کرده! بعید هست به بازی با منچستر برسه ولی تا آخر ماه هم فک کنم زیادی طولانیه! تا 2 هفته دیگه بر می گرده ان شاالله! :دی

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
من خوندم که پودولسکی هم به بازی یکشنبه می رسه!!! هفته پیش برگشت به زمین تمرین و تمریناتشو گویا شروع کرده! بعید هست به بازی با منچستر برسه ولی تا آخر ماه هم فک کنم زیادی طولانیه! تا 2 هفته دیگه بر می گرده ان شاالله! :دی
فکر کنم بعد بازی های ملی برگرده. تمرینات انفرادی رو آغاز کرده، با تیم هنوز تمرین نکرده.

بالا