• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
چلسی هم باخت ! از اورتون
ما هم به کاردیف 3 تا زدیم ولی من سیتی ازش باخته اینا که دلیل نمیشه !

در حال حاضر تو هیچ کدوم از لیگای مطرح تیم اول اینقد با تیم دوم فاصله نداره!
ما با سیتی هم تو خونه مساوی کنیم خوبه؟ با چلسی؟ با یونایتد؟ نه خوب نیست. برای قهرمانی خوب نیست. تو لیگ انگلیس انقدر بازی سخت هست که نمیشه به خاطر یه مساوی خوشحال بود. تو این چند سال با اینکه تیم اوضاع خوبی نداشت، اما واسه من تو زمین خودمون، هال سیتی و کریستال پالاس و چلسی و سیتی و یونایتد هیچ فرقی ندارن و باید برد. این فرصت هاست که قهرمان رو تعییین می کنه. اگر ما امتیاز از دست بدیم و بقیه مدعی ها تو خونه با اورتون بازی داشته باشن من مطمئنم نهایت استفاده رو می برن. من باخت تو زمین یونایتد ناراحتم نکرد، چون به هر حال تیم بزرگی هستن و هر تیمی ممکنه اونجا ببازه، اما از این تساوی واقعا ناراحتم.

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
تعداد مصدومهای همیشگی-خوردن به تاتنهام-تیرک ژیرو-ضربه آکروباتیک رمسی-چند تا موقعیت دقیقه 35 تا 45-و چند تا تک به تک ژیرو-و چندین موقعیت خطرناک دیگه در نیمه دوم و ...
بدشانسیم

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
روسیجکی رفته تو محوطه واسه هد زدن ، فلامینی میره شوت بزنه ، ژیرو میره خط هافبک > کنار زمین سانتر کنه ، گیبس هم که مترسک!
من دیگه حرفی ندارم! «فامیل دور»
فقط در مورد فلامینی:
مثل اینکه گل فلامینی تو اون فصلی که تو اوج بود رو یادت رفته ! یه شوت زن حرفه ای هست ...

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
فقط در مورد فلامینی:
مثل اینکه گل فلامینی تو اون فصلی که تو اوج بود رو یادت رفته ! یه شوت زن حرفه ای هست ...
بله شوت زنه ولی اون موقع سوتی دادن دیگه آخرشه!

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
بله شوت زنه ولی اون موقع سوتی دادن دیگه آخرشه!

من توی این چند سال که فلامینی رو داشتیم ندیدم که سوتی بده. و درسته تیم رو ول کرد رفت اما همیشه با انگیزه و با غرور بازی می کنه. فریاد میزنه و ... . همیشه هم در خدمت تیم بود. اون فصل که رفتیم فینال اروپا دفاع بازی میکرد واسمون.

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk now Free

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
من توی این چند سال که فلامینی رو داشتیم ندیدم که سوتی بده. و درسته تیم رو ول کرد رفت اما همیشه با انگیزه و با غرور بازی می کنه. فریاد میزنه و ... . همیشه هم در خدمت تیم بود. اون فصل که رفتیم فینال اروپا دفاع بازی میکرد واسمون.

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk now Free

آقا مطمئنی فلامینی سنش به اون دوره بخوره؟ من از فینال اروپا بازی با گالا در کپنهاگن رو یادم هست. اشاره ی شما به همون بازیه؟ فکر کنم مدافعینمون دیکسون، آدماز، کئون و احتمالا سیلوینیو و یا نایجل وینتربرن بودن.

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
آقا مطمئنی فلامینی سنش به اون دوره بخوره؟ من از فینال اروپا بازی با گالا در کپنهاگن رو یادم هست. اشاره ی شما به همون بازیه؟ فکر کنم مدافعینمون دیکسون، آدماز، کئون و احتمالا سیلوینیو و یا نایجل وینتربرن بودن.

منظورش فینال با بارساست فک کنم

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
فینال با بارسا، فلامینی اون دوره دفاع راست بازی می کرد فکر کنم...

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
اون موقع ابوئه دفاع راست تیم بود! و معتقد بودم که اون موقع ابوئه از بهترین دفاع راست های جهان بود!!!
فلامینی هافبک دفاعی بود همیشه! اون بازی هم زوج فابرگاس بود!
/
نتیجه دیشب نتیجه خیلی دلچسبی نبود! ما با یک تک اشتباه گل تساوی را خوردیم! مستحق برد بودیم چرا که موقعیت های خوبی داشتیم! اما از ارزش های تیم چیزی کم نمیشه! از دو بازی آینده یک پیروزی یک تساوی می تونه خوب باشه! ولی چیزی که مهم است اینه که در بازی های بزرگ نبود یک مهاجم بزرگ حس میشه! در همین بازی دیشب اوزیل همانند یک ستاره برای تیم بازی کرد اما یه تمام کننده در تیم نیست! هر چند ژیرو در نیمه دوم بهتر شد و تاثیرگذار بود اما رمسی خیلی بد بود و بدترین بازی فصلش بود شاید!
به هر حال نباید زیاد در این مورد حساس شد و از این بازی باید عبور کرد و به فکر بازی با ناپولی بود!

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919

جای فابرگاس به زمین اومد که نتیجه ی همون تعویض این بود که 2 دقیقه ی بعد اتوئو گل زد.
ابوئه تقریبا رونالدینیو رو آچمز کرده بود

300px-Barcelona_vs_Arsenal_2006-05-17.svg.png

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
اون موقع ابوئه دفاع راست تیم بود! و معتقد بودم که اون موقع ابوئه از بهترین دفاع راست های جهان بود!!!
فلامینی هافبک دفاعی بود همیشه! اون بازی هم زوج فابرگاس بود!
نتیجه دیشب نتیجه خیلی دلچسبی نبود! ما با یک تک اشتباه گل تساوی را خوردیم! مستحق برد بودیم چرا که موقعیت های خوبی داشتیم! اما از ارزش های تیم چیزی کم نمیشه! از دو بازی آینده یک پیروزی یک تساوی می تونه خوب باشه! ولی چیزی که مهم است اینه که در بازی های بزرگ نبود یک مهاجم بزرگ حس میشه! در همین بازی دیشب اوزیل همانند یک ستاره برای تیم بازی کرد اما یه تمام کننده در تیم نیست! هر چند ژیرو در نیمه دوم بهتر شد و تاثیرگذار بود اما رمسی خیلی بد بود و بدترین بازی فصلش بود شاید!
به هر حال نباید زیاد در این مورد حساس شد و از این بازی باید عبور کرد و به فکر بازی با ناپولی بود!
من مطمئنم چند بازی فلامینی دفاع کنار بازی می کرد، فکر کنم دفاع چپ بود یا راست. دقیق یادم نیست اما مطمئنم.
رمسی خیلی بد بود. اما ونگر باید به بازیکن های دیگه هم اعتماد کنه. بازیشون بده. نه اینکه بندازشون رو نیمکت. باید این اعتماد رو داشته باشه که رمسی رو بندازه رو نیمکت و روسیسکی رو بازی بده. مگه رمسی چند دقیقه می تونه بازی کنه. والا روسیسکی چیزی از بقیه کم نداره. و کازورلا؟! خیلییییی افت کردههههههههههههههه.
بهترین بازیکنمون بدون شک کوشیلنی بود. فوق العاده بود دیشب.
من اگر بودم با این ترکیب با ناپولی بازی می کردم:
ژسنی سانیا (اگر آماده باشه) مرته ساکر کوش مونریال فلا آرتتا روسیسکی اوزیل ولکات ژیرو
بازم میگم ژیرو با این سیستم کارایی نداره. برای ژیرو باید از کنار حمله کرد. اکثر گل هایی هم که زده همینطوری بود. سرعت حمله از عمق رو نداره. اون تک به تک رو اگر ولکات بود خیلی زود می رسید به توپ.
گل های ژیرو:
با ناپولی : حمله از کنار
با ساندرلند: حمله از کنار
با دورتموند: از کنار
با تاتنهام: از کنار
با استون ویلا: از کنار
برای استفاده از ژیرو باید وینگر داشت نه اینکه از عمق بخوایم حرکت کنیم.

Last edited:

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
فلامینی یه مدت دفاع بازی میکرد چن روز پیش مصاحبش رو خوندم به این نکته اشاره کرده بود

کلا این بازی که تموم شد ولی ببینید چه قد قوی شدیم که با یه مساوی ما به اورتون چه بزن بکوبی بقیه راه انداختن و چه قد خوشحالن!

برای بازی با ناپولی باید ونگر به یه سریا استراحت بده
ناچو-والکات-روسیچکی و حتی بنتنر رو باید از اول بازی بده

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
من مطمئنم چند بازی فلامینی دفاع کنار بازی می کرد، فکر کنم دفاع چپ بود یا راست. دقیق یادم نیست اما مطمئنم.
رمسی خیلی بد بود. اما ونگر باید به بازیکن های دیگه هم اعتماد کنه. بازیشون بده. نه اینکه بندازشون رو نیمکت. باید این اعتماد رو داشته باشه که رمسی رو بندازه رو نیمکت و روسیسکی رو بازی بده. مگه رمسی چند دقیقه می تونه بازی کنه. والا روسیسکی چیزی از بقیه کم نداره. و کازورلا؟! خیلییییی افت کردههههههههههههههه.
بهترین بازیکنمون بدون شک کوشیلنی بود. فوق العاده بود دیشب.
من اگر بودم با این ترکیب با ناپولی بازی می کردم:
ژسنی سانیا (اگر آماده باشه) مرته ساکر کوش مونریال فلا آرتتا روسیسکی اوزیل ولکات ژیرو
بازم میگم ژیرو با این سیستم کارایی نداره. برای ژیرو باید از کنار حمله کرد. اکثر گل هایی هم که زده همینطوری بود. سرعت حمله از عمق رو نداره. اون تک به تک رو اگر ولکات بود خیلی زود می رسید به توپ.
گل های ژیرو:
با ناپولی : حمله از کنار
با ساندرلند: حمله از کنار
با دورتموند: از کنار
با تاتنهام: از کنار
با استون ویلا: از کنار
برای استفاده از ژیرو باید وینگر داشت نه اینکه از عمق بخوایم حرکت کنیم.
فلامینی یه شخصیت کاریزماتیک داره که خیلی خوشم میاد! وقتی تو زمینه مدام با بازیکنا سر یارگیری و پرس باهاشون صحبت می کنه و تهییجشون می کنه! این چیزیه که تو تیم نداشتیم!
در مورد ژیرو هم به نکته خوبی اشاره کردی! تا به حال آمارشو نگاه نکردم که ببینم چطوری گل زده ولی یه بازیکن فیزیکیه! رو هوا حرف اولو می زنه! جای گیری های خوبی هم داره و داره با تمام توانش بازی می کنه و خیلی جنگنده و فیزیکیه! دیگه هر چی هست و نیست همینه! با اضافه شدن ولکات می تونیم امیدوار باشیم که کمی از بار گلزنی از دوش ژیرو بر داشته بشه! یعنی دیگه وقتش هست که ولکات هم یه خودی نشون بده و به همه نشون بده که بازیکن بزرگیه! زوجش با ژیرو چیز خوبی باید از کار در بیاد! به هر حال ژیرو از ابتدای فصل تنها بوده در خط حمله و انصافا هم عالی کار کرده با تمام کمبودهایی که در بازی با پا داره!

ولی این آرتتا واقعا گند زده این فصل!! من بازی های کابای در نیوکاسل را می بینم واقعا حسرت می خورم که چرا نتونستیم جذبش کنیم! واقعا فوق العاده است! الان به ترکیب اصلی فرانسه هم رسیده! یه هافبک وسط عالیه؛ پاسور، شوت زن، گلزن، خلاق و از نظر فیزیکی هم نسبت به آرتتا خیلی برتر هست! احتمالش هست تابستان براش اقدام کنیم دوباره! خودش که از خداش بود بیاد آرسنال ولی 20 میلیون پوند انصافا زیاد بود!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
فلامینی یه مدت دفاع بازی میکرد چن روز پیش مصاحبش رو خوندم به این نکته اشاره کرده بود

کلا این بازی که تموم شد ولی ببینید چه قد قوی شدیم که با یه مساوی ما به اورتون چه بزن بکوبی بقیه راه انداختن و چه قد خوشحالن!

برای بازی با ناپولی باید ونگر به یه سریا استراحت بده
ناچو-والکات-روسیچکی و حتی بنتنر رو باید از اول بازی بده
صبح داشتم پست ها رو می دیدم خنده ام گرفته بود! :D
طرف میگه ما مقابل اورتون خیلی بهتر از آرسنال بازی کردیم و باختیم و اینا مساوی گرفتن! خیلی خوش شانسن! تو چه فازین اینا واقعا :D
مقابل ناپولی با یه تساوی کارمون راه میفته و به عنوان صدر نشین صعود خواهیم کرد ولی ونگر به هیچ عنوان دست کم نخواهد گرفت ناپولی را و با تمام توان خواهد رفت! شاید ناپو و روسیچکی از ابتدا باشن تو ترکیب اصلی ولی عمرا بنتنر به جای ژیرو بازی کنه! حداقل من بعید می دونم! چون ونگر قمارباز نیست! ولی مجبور هست حداقل به 1-2 نفر استراحت بده! تف به این برنامه ریزی ها!

این فلامینی را من یادم نمیاد دفاع بازی کرده باشه!! شاید به دلیل کمبود مدافع رفته اونجا! :wacko:

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
فکر می کنم با بازگشت پودولسکی، چمبرلین و ولکات آماده ونگر قدرت مانوور و تغییر سیستم بیشتری داشته باشه. به نظرم کازورلا باید بیشتر به سمت وسط متمایل شه، واقعا فیزیک بازی در گوشه رو نداره، بخصوص بعد مصدومیت که افت کرده.

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
اگه همه مصدوما برگردن و مصدوم جدید ندیم من این ترکیبو ترجیح میدم:
ژسنی
مونرئال-کوشیلنی-مرته ساکر-سانیا
فلامینی
رمسی(ویلشر)-کازورلا
اوزیل پودولسکی والکات

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
گل: سانیا بازی با ناپولی و سیتی رو از دست میده
من نمیدونم این گل چرا خبر نمیزنه نمیزنه وقتی هم میزنه از مصدومیت ها میزنه. به جز گل هیچ خبرگذاری دیگه ای این خبر رو نزده.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
دوستان یه آماری از اوزیل در زمان حضورش در رئال مادرید به دست ما برسونن. ممنون میشیم!

بالا