اون موقع ابوئه دفاع راست تیم بود! و معتقد بودم که اون موقع ابوئه از بهترین دفاع راست های جهان بود!!!
فلامینی هافبک دفاعی بود همیشه! اون بازی هم زوج فابرگاس بود!
نتیجه دیشب نتیجه خیلی دلچسبی نبود! ما با یک تک اشتباه گل تساوی را خوردیم! مستحق برد بودیم چرا که موقعیت های خوبی داشتیم! اما از ارزش های تیم چیزی کم نمیشه! از دو بازی آینده یک پیروزی یک تساوی می تونه خوب باشه! ولی چیزی که مهم است اینه که در بازی های بزرگ نبود یک مهاجم بزرگ حس میشه! در همین بازی دیشب اوزیل همانند یک ستاره برای تیم بازی کرد اما یه تمام کننده در تیم نیست! هر چند ژیرو در نیمه دوم بهتر شد و تاثیرگذار بود اما رمسی خیلی بد بود و بدترین بازی فصلش بود شاید!
به هر حال نباید زیاد در این مورد حساس شد و از این بازی باید عبور کرد و به فکر بازی با ناپولی بود!
من مطمئنم چند بازی فلامینی دفاع کنار بازی می کرد، فکر کنم دفاع چپ بود یا راست. دقیق یادم نیست اما مطمئنم.
رمسی خیلی بد بود. اما ونگر باید به بازیکن های دیگه هم اعتماد کنه. بازیشون بده. نه اینکه بندازشون رو نیمکت. باید این اعتماد رو داشته باشه که رمسی رو بندازه رو نیمکت و روسیسکی رو بازی بده. مگه رمسی چند دقیقه می تونه بازی کنه. والا روسیسکی چیزی از بقیه کم نداره. و کازورلا؟! خیلییییی افت کردههههههههههههههه.
بهترین بازیکنمون بدون شک کوشیلنی بود. فوق العاده بود دیشب.
من اگر بودم با این ترکیب با ناپولی بازی می کردم:
ژسنی سانیا (اگر آماده باشه) مرته ساکر کوش مونریال فلا آرتتا روسیسکی اوزیل ولکات ژیرو
بازم میگم ژیرو با این سیستم کارایی نداره. برای ژیرو باید از کنار حمله کرد. اکثر گل هایی هم که زده همینطوری بود. سرعت حمله از عمق رو نداره. اون تک به تک رو اگر ولکات بود خیلی زود می رسید به توپ.
گل های ژیرو:
با ناپولی : حمله از کنار
با ساندرلند: حمله از کنار
با دورتموند: از کنار
با تاتنهام: از کنار
با استون ویلا: از کنار
برای استفاده از ژیرو باید وینگر داشت نه اینکه از عمق بخوایم حرکت کنیم.