hamedovic5405
Registered User
خدوت شما!!!دوستان یه آماری از اوزیل در زمان حضورش در رئال مادرید به دست ما برسونن. ممنون میشیم!
Mesut Özil Bio, Stats, News - Football / Soccer - - ESPN FC
خدوت شما!!!دوستان یه آماری از اوزیل در زمان حضورش در رئال مادرید به دست ما برسونن. ممنون میشیم!
اینکه آمارش تو آرسنال بود فقط !!!
صبح داشتم پست ها رو می دیدم خنده ام گرفته بود!
طرف میگه ما مقابل اورتون خیلی بهتر از آرسنال بازی کردیم و باختیم و اینا مساوی گرفتن! خیلی خوش شانسن! تو چه فازین اینا واقعا
مقابل ناپولی با یه تساوی کارمون راه میفته و به عنوان صدر نشین صعود خواهیم کرد ولی ونگر به هیچ عنوان دست کم نخواهد گرفت ناپولی را و با تمام توان خواهد رفت! شاید ناپو و روسیچکی از ابتدا باشن تو ترکیب اصلی ولی عمرا بنتنر به جای ژیرو بازی کنه! حداقل من بعید می دونم! چون ونگر قمارباز نیست! ولی مجبور هست حداقل به 1-2 نفر استراحت بده! تف به این برنامه ریزی ها!
این فلامینی را من یادم نمیاد دفاع بازی کرده باشه!! شاید به دلیل کمبود مدافع رفته اونجا! :wacko:
چه جالب! من هنوز باورم نمیشه دفاع راست بازی می کرده! تنها تصویر من زوج فلامینی-فابرگاس در خط میانیه!یک چیزایی میشنوه ادم از این تیمای رقیب که به عمق فاجعه پی میبره !
برای میلان در دفاع کناری بازی کردید، همانند دوره اول حضورتان در ارسنال. اگر نیاز باشد هنوز هم می توانید این کار را انجام دهید؟
به خوبی به یاد دارم که وقتی با آرسنال به فینال لیگ قهرمانان رسیدیم و من اکثر اوقات در دفاع کناری بازی می کردم. از دوران حضورم در ان پست لذت بردم. باور دارم که بازیکنان باید قادر باشند تا در نقش های متفاوتی در تیم بازی کنند. بنابراین البته، اگر آرسنال در آنجا به من نیاز داشته باشد، بسیار خوشحال می شوم تا به انها کمک کنم اما پست طبیعی من به عنوان یک هافبک است.
خداوندا!!اینکه آمارش تو آرسنال بود فقط !!!
دوستان یه نکته!!
به نظر من 2-0 میبرهبچه ها به نظرتون امشب ارسنال چه میکنه؟