farzad.sadeshi2
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 84
- لایکها
- 1
فقط چلسی
دوست عزیز اراجیفتون رو مکیتونید تو تاپیک کل کل بگین!!فقط چلسی
فقط چلسی
امشب ببین . چجوری میزننتون زمین
بدون شک فقط باید برد و امیدوارم کسی مثل بازی با اورتون نیاد بگه مساوی هم خوبهآنتونیو سانابرا که دو روز پیش گفتم با آرسنال(به نقل از اون رسانه!) به توافق رسیده، امروز خوندم که رم آرسنال را شکست داده برای خریدش! :دی
/
ونگر گفته اوزیل تبدیل به پیرس دیگری میشه و اسطوره ی آرسنال خواهد شد!
امروز بازی فوق العاده حساس هست! اگر ببازیم میریم و چهارم و اگر ببریم میریم صدر دوباره!! بعد نتایج ضعیف 3 بازی اخیر، این بازی خیلی حیاتی هست مقابل تیمی که نتایج خوبی نگرفتیم مقابلش در این چند سال اخیر!
10 هیچ هم ببازیم
باز خودت میدونی الان الان با این فرهنگی که داری نشون میدی از خودت بچه ها دارن از تربیت کرده هات چه تعریفی میکنن
یعنی یه بار نشد بخوایم یکیو بخریم براش مشتری جدید پیدا نشه.حیف شد.آنتونیو سانابرا که دو روز پیش گفتم با آرسنال(به نقل از اون رسانه!) به توافق رسیده، امروز خوندم که رم آرسنال را شکست داده برای خریدش! :دی
انقد اسپم نکن اگه وقت اضافی داری برو جواب شاکیاتو بده مرتیکه کلاهبردار :hmm:اتوئو امشب گل میزنه . 3تا
3 بوق
به نظر من میکس مطمئن با ادز پایینتر بزنی بهتره عزیز ، ریسک بالاییه!!بکس بنظرتون امشب آرسنال میتونه ببره؟ارزش داره 1 تومن روش ریسک کنیم آیا؟
مطمئن نیستم ولی فکر کنم بخاطر این باشه که توی یکی از چند بلاگ آخری کلمه ر*ی-س*ی-و*ر اومدهدوستان عزیز Arsenal.ir فیلتر شده؟؟؟
کسی میدونه چرا؟
اینکه دلیل نمیشه!!مطمئن نیستم ولی فکر کنم بخاطر این باشه که توی یکی از چند بلاگ آخری کلمه ر*ی-س*ی-و*ر اومده