اگه منظورت عکس اولیه!نقش زورو را کی بازی می کنه؟ ))
قرارداد Sanabria با آرسنال رد هفته آینده نهایی خواهد شد!
سانابریا، متولد 1996 و با ملیت پاراگوئه برای جوانان بارسلونا بازی می کنه و طی هفته های گذشته تیم های بزرگی یم خواستنش و بارسا هم برای نگه داشتنش زیاد تلاش کرد اما موفق نشد و حالا مدیر برنامه هاش مدعی شده در هفته آینده انتقالش به آرسنال نهایی خواهد شد!
کسی میدونه sanabria رو اگه بر معیار fifa یا pro evolution soccer اگه بخوایم بهش overall بدیم حدودا چند میشه؟قرارداد Sanabria با آرسنال رد هفته آینده نهایی خواهد شد!
سانابریا، متولد 1996 و با ملیت پاراگوئه برای جوانان بارسلونا بازی می کنه و طی هفته های گذشته تیم های بزرگی یم خواستنش و بارسا هم برای نگه داشتنش زیاد تلاش کرد اما موفق نشد و حالا مدیر برنامه هاش مدعی شده در هفته آینده انتقالش به آرسنال نهایی خواهد شد!
کسی نمیدونه؟کسی میدونه sanabria رو اگه بر معیار fifa یا pro evolution soccer اگه بخوایم بهش overall بدیم حدودا چند میشه؟
راستی کسی از انتقال مولومبو خبر نداره؟
بعضی سایتا مثل این زدن که نهایی شده بعضیام زدن در آستانه انتقال
«یوسف مولومبو» به آرسنال پیوست - برترین ها | خبر فارسی
چه سوالهای خسته می پرسی!کسی میدونه sanabria رو اگه بر معیار fifa یا pro evolution soccer اگه بخوایم بهش overall بدیم حدودا چند میشه؟
راستی کسی از انتقال مولومبو خبر نداره؟
بعضی سایتا مثل این زدن که نهایی شده بعضیام زدن در آستانه انتقال
«یوسف مولومبو» به آرسنال پیوست - برترین ها | خبر فارسی
این سوال خسته معنیش چیه؟چه سوالهای خسته می پرسی!
مولومبو خیلی وقت پیش صحبتش بود! تازگی ها که خبری نبوده و امروز هم تو سایتهای خارجی چیزی نخوندم در این مورد! ولی بعید نیست که بیاد! ارزون هست و مفت خوری میشه! ولی امیدوار بودم که نام بزرگتری به تیم اضافه بشه!
باز حداقلش اینه که برای روز اول ژانویه یه بازیکن می خریم و تمرکزمون رو می ذاریم برای خرید مهاجم و یا...!
برای بازی دوشنبه هم ویلشر محروم هست و کوشلنی به بازی نرسیده و پودولسکی هم کاملا آماده بازی است!
فردا خیلی مهمه ببریم
اگه نبریم بعد مدتها از صدر میاییم پایین دوس دارم حتما سال 2013 رو با اولی تموم کنیم
بازی خیلی جذابیه !
دقیق یادم نی ولی معنیش تو همون مایه های ضایع و بیهوده هستش :دیاین سوال خسته معنیش چیه؟
سانیا به نظر من خوبه.ولی کولمن بهتره.من چند تا بازیشو دیدم خیلی خوب بازی میکنه.این کولمن دفاع راست اورتون عجب بازیکنیه !
دو سه بازی هست پشت سر هم داره گلزنی میکنه !
تو بازی با ما هم هم دفاع بود هم هافبک هم حمله ! همه فن حریفه !
یه مدتی هم لینک شده بود بهمون ! خبری نیست جایگزین این سانیای ابله بشه؟