• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
جالبه!
یک فصل هم که پتانسیل قهرمانی داریم و برای قهرمانی مبارزه می کنیم این قرعه ها نمی ذاره:

Arsenal's February: Liverpool (a), Man Utd (h), Bayern (h).

Arsenal's March: Bayern (a), Tottenham (a), Chelsea (a), Man City (h)
اتفاقاً به نظر من بهترین قرعه هست!!
چرا؟
اگر ببریم : قطعاً تیم اعتماد به نفسی پیدا می کنه که هم در لیگ و هم در چمپیونز میتونه کمکمون کنه!!
و اگر هم قرار بشه حذف شیم بهتره همین جا ببازیم تا اینکه در نیمه نهایی!! اون وقت تمام تمرکز رو میزاریم روی لیگ !!!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
من شدیدا زا قرعه بارسا استقبال می کردم! می تونستیم حذفشون کنیم و انتقام بگیریم!
تف واقعا!

پ.ن: جا داره همچنان نگرانی خود را بابت نقل و انتقالات ژانویه اعلام بداریم!

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
خودتون رو از پیش بازنده ندونید
بایرن شکست ناپذیر نیست اما خب قبول کنید خیلی خیلی خیلی سخته کارتون واسه صعود
به نظرم اگه حذف بشید و کلا تمرکز کنید روی لیگ برتر که بالاخره بعد چند سال قهرمان بشید بهتره نه؟

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
اتفاقاً به نظر من بهترین قرعه هست!!
چرا؟
اگر ببریم : قطعاً تیم اعتماد به نفسی پیدا می کنه که هم در لیگ و هم در چمپیونز میتونه کمکمون کنه!!
و اگر هم قرار بشه حذف شیم بهتره همین جا ببازیم تا اینکه در نیمه نهایی!! اون وقت تمام تمرکز رو میزاریم روی لیگ !!!
ما همینجوری مقابل چلسی و منچستر و سیتی گند زدیم! حالا مثلا قراره جلوی بایرن چکار کنیم؟! اونجا هم حذف بشیم سریع که تیم قشنگ به فنا میره!!!
البته از پیش باخته نیستیم! همیشه نشون دادیم که تیم سختکوشی هستیم در لیگ قهرمانان و امید به صعود هنوز هست ولی شکایت من از این قرعه های سخت پی در پی هست! 3-4 بازی پشت سر هم باید با تیم های بزرگ بازی کرد و این تیمو تحت فشار زیادی می ذاره!

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
جالبه!
یک فصل هم که پتانسیل قهرمانی داریم و برای قهرمانی مبارزه می کنیم این قرعه ها نمی ذاره:

Arsenal's February: Liverpool (a), Man Utd (h), Bayern (h).

Arsenal's March: Bayern (a), Tottenham (a), Chelsea (a), Man City (h)
بایرن هم میبازه بارسا میخوردین که سخت تر بود به سیتی هم که نمیشه خورد
بارسا بیچاره شد باید با سیتی بازی کنه بزنه ۶ تا هم به بارسا بزنه چه حالی میده یه مساوی از بایرن تو زمینش بگیرین تمومه

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
ما همینجوری مقابل چلسی و منچستر و سیتی گند زدیم! حالا مثلا قراره جلوی بایرن چکار کنیم؟! اونجا هم حذف بشیم سریع که تیم قشنگ به فنا میره!!!
البته از پیش باخته نیستیم! همیشه نشون دادیم که تیم سختکوشی هستیم در لیگ قهرمانان و امید به صعود هنوز هست ولی شکایت من از این قرعه های سخت پی در پی هست! 3-4 بازی پشت سر هم باید با تیم های بزرگ بازی کرد و این تیمو تحت فشار زیادی می ذاره!
در مورد 3-4 بازی پیاپی!! : بالاخره باید تو اون ماه ها با یه تیم تو لیگ قهرمانان بازی می کردیم، و بازی های لیگ قهرمانان همواره اهمیت دارن ، حالا چه به بایرن میخوردیم چه به اتلتیکو ، چه به پی اس جی !!!!
منم نگفتم ما میریم تو آلیانز آرنا لوله شون می کنیم!! بحث من اینه که اگر قراره با خوش شانسی تو قرعه کشی ها یه مرحله یا 2 مرحله بریم بالاتر و اونجا بخوریم به بایرن ، بهتره همینجا بخوریم بهش ، تا تکلیفمون با خودمون مشخص شه !!!
الان با این بازی می فهمیم میخوایم بریم واسه قهرمانی یا نه !!! اگه قرار نیست قهرمان شیم بهتره همین جا با مسابقات وداع کنیم تا لیگ رو از دست ندیم!!

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
اصلا جا نخوردم ... مثل روز برام روشن بود که تاوان اون اشتباه ناپل رو باید بدیم ...
یجورایی بد هم نشد ! حالا میتونیم نشون بدیم که فصل قبل روی اشتباهات ناشیانه حذف شدیم و نه از روی کمبود ها !
اگر از انجام حرکات ناشیانه دست برداریم بایرن رو هم میتونیم شکست بدیم اینو تو زمین خودشون بخوبی نشون دادیم ...

بهترین فرصت برا بازگشت شخصیت قهرمانی و تیمی بدون شک شکست بایرن هست ! اونوقت تمام نگاه ها به سمت آرسنال هست و بس ...
خیلی دوست دارم یه بار فینال آرسنال - رئال رو ببینم ... ولی فک کنم به گور ببرم :دی

...................

واسه اون دسته از دوستانی که میگن هر مرحله ای حذف بشیم فرق نمیکنه هم بگم که هر مرحله رو یوفا حدود 4-5میلیون دلار به تیم های صعود کننده میده ... فروش بلیت و درآمدزایی که بماند ...
تا فینال رو حساب کنید حدودا یه بازیکن تاپ میشه باهاش خرید که البته شامل ما نمیشه چون کلا میره تو جیب مدیران و بیرون بیا هم نیست ...

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
اصلا جا نخوردم ... مثل روز برام روشن بود که تاوان اون اشتباه ناپل رو باید بدیم ...
یجورایی بد هم نشد ! حالا میتونیم نشون بدیم که فصل قبل روی اشتباهات ناشیانه حذف شدیم و نه از روی کمبود ها !
اگر از انجام حرکات ناشیانه دست برداریم بایرن رو هم میتونیم شکست بدیم اینو تو زمین خودشون بخوبی نشون دادیم ...

بهترین فرصت برا بازگشت شخصیت قهرمانی و تیمی بدون شک شکست بایرن هست ! اونوقت تمام نگاه ها به سمت آرسنال هست و بس ...
خیلی دوست دارم یه بار فینال آرسنال - رئال رو ببینم ... ولی فک کنم به گور ببرم :دی

...................

واسه اون دسته از دوستانی که میگن هر مرحله ای حذف بشیم فرق نمیکنه هم بگم که هر مرحله رو یوفا حدود 4-5میلیون دلار به تیم های صعود کننده میده ... فروش بلیت و درآمدزایی که بماند ...
تا فینال رو حساب کنید حدودا یه بازیکن تاپ میشه باهاش خرید که البته شامل ما نمیشه چون کلا میره تو جیب مدیران و بیرون بیا هم نیست ...
خوب حقیقتش رو بخوایم شانس اونا بیشتر هست، اما ما از پیش حذف شده نیستیم و قیافه رمنیگه رو هم ببینی تو قرعه کشی می فهمی ناراحت بود.:lol:
به نظرم 60 به 40 شانس صعود با بایرن هست، اما ما معمولاً راحت حذف نشدیم حتی زمانی که یک بازی رو با اختلاف زیاد می بازیم بازم بازی برگشت تا حدودی جبران می کنیم. به نظرم همون 60 به 40 هست. رقابت ژسنی و نویر هم جذاب میشه:lol::lol:
به نظرم بازی رفت نتیجه افتضاحی نگیریم بازی برگشت از نظر روحی شرایط خوبی خواهیم داشت.

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593

...................

اولن که خودت هم گفتی شامل ما نمیشه!!! :دی
دومن که به نظر شما میرزه 20 میلیون بهت بدن و یه بازیکن تاپ باهاش بگیری ، در صورتی که این صعود ها می تونه قهرمانی لیگ رو تحت تاثر قرار بده!!

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
خوب حقیقتش رو بخوایم شانس اونا بیشتر هست، اما ما از پیش حذف شده نیستیم و قیافه رمنیگه رو هم ببینی تو قرعه کشی می فهمی ناراحت بود.:lol:
به نظرم 60 به 40 شانس صعود با بایرن هست، اما ما معمولاً راحت حذف نشدیم حتی زمانی که یک بازی رو با اختلاف زیاد می بازیم بازم بازی برگشت تا حدودی جبران می کنیم. به نظرم همون 60 به 40 هست. رقابت ژسنی و نویر هم جذاب میشه:lol::lol:
به نظرم بازی رفت نتیجه افتضاحی نگیریم بازی برگشت از نظر روحی شرایط خوبی خواهیم داشت.

اگر شزنی تونست این دو بازی رو سربلند بیرون بیاد من بهش ایمان میارم ... ولی مطمئنم یکی از گل هارو خودش میزنه :wacko:
تو تک بازی نمیشه قضاوت کرد ولی میتونیم براحتی فرق کلاس کاری دو دروازه بان رو تو دو بازی آینده ببینیم ...

رفت و برگشت 1گل بخوره هم من راضیم :دی
ولی من که میدونم همون یه دونه رو چطوری میخوره که بهتره شرط نبندیم:happy:

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
اولن که خودت هم گفتی شامل ما نمیشه!!! :دی
دومن که به نظر شما میرزه 20 میلیون بهت بدن و یه بازیکن تاپ باهاش بگیری ، در صورتی که این صعود ها می تونه قهرمانی لیگ رو تحت تاثر قرار بده!!
اون که بهله :دی

ولی
این صعود قهرمانی لیگ رو به خطر نمیندازه ...
بنظر من با صعود نکردمون نشون میدیم داریم درجا میزنیم ... و در نهایت ضرر های مالی هنگفت ...
نگاه فوتبالی ها . تاپ پلیر ها و... همیشه تحت الشعاع چمپیونز و لیگ بوده و هست
از اون طرف هم نباید نادیده گرفته بشه رشد واقعا چشم گیر تیم رو ...

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
اون که بهله :دی

ولی
این صعود قهرمانی لیگ رو به خطر نمیندازه ...
بنظر من با صعود نکردمون نشون میدیم داریم درجا میزنیم ... و در نهایت ضرر های مالی هنگفت ...
نگاه فوتبالی ها . تاپ پلیر ها و... همیشه تحت الشعاع چمپیونز و لیگ بوده و هست
از اون طرف هم نباید نادیده گرفته بشه رشد واقعا چشم گیر تیم رو ...
من نمیگم دوست دارم تیم حذف شه چون توی لیگ پرقدرت تر باشه!! بحث من سر قرعه هست ،
به نظر من اگر قرعه راحت تر بهمون میخورد و میومدیم بالا و مرحله بعد رو هم میومدیم ، اصلاً ته تهش به فینال می رسیدیم و اونجا به بایرن می خوردیم و می باختیم ، خیلی بدتر بود از این که همین جا به بایرن ببازیم!!!

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
من نمیگم دوست دارم تیم حذف شه چون توی لیگ پرقدرت تر باشه!! بحث من سر قرعه هست ،
به نظر من اگر قرعه راحت تر بهمون میخورد و میومدیم بالا و مرحله بعد رو هم میومدیم ، اصلاً ته تهش به فینال می رسیدیم و اونجا به بایرن می خوردیم و می باختیم ، خیلی بدتر بود از این که همین جا به بایرن ببازیم!!!

حامد خان اگر بایرن رو حذف کنیم هر تیمی رو میتونیم ...
تیمی که بارسا رو 6-7تایی کرد و تا فینال مقتدرانه جلو رفت ...

فقط از نبود یه مهاجم داریم زجرکش میشیم ...
بنزین هست ... چوب هست ... فقط نیاز به یه جرقه داریم ...
قضیه همون جهنم ایرانیه ... یه روز چوب نیست ... یه روز نفت

کامل نیستیم ... این بهترین جمله ایه که میشه گفت ...
همه و همه هم بخاطر نبود مهاجمه و بس ...

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
وقتی اسم ارسنال در اومد قیافه رومیگه دیدنی بود

فک میکنم امسال تیم ما تیم خیلی خوبیه و خیلی بهتر از پارساله
یادتون باشه پارسال خیلی وضعیتمون خراب بود دفاع کنار اصلا نداشتیم از همین کناره ها ضربه خوردیم از بایر
امسال که خدارو شکر فعلا تعداد مصدومامون کمه و همه دارن برمیگردن
اوزیل و فلامینی هم که هستن

چرا باید بترسیم ؟ ما ارسنالیم هر تیمی رو میتونیم شکست بدیم

اگه رئیس یه مهاجم بگیره هیچ تیمی دیگه جلودارمون نیست ! ژیروو واقعا تنهاست .

البته والکات خیلی میتونه کمکمون کنه بازی قبل خیلی خوب کار کرد

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
من دیگه شک ندارم که تو این قرعه ها دست کاری میشه.آخه یعنی چی پارسال خوردیم به قهرمان-امسال خوردیم به بهترین تیم-2011 خوردیم به قهرمان و ...
ولی ما میتوانیم من سیتی بایرنو برد ما هم پارسال بردیم میشه بردشون با یه دفاع خوب و بازی کم اشتباه و البته خرید یه مهاجم حداقل 15 میلیون یورویی در ژانویه.
ولی در حال حاضر شانس بایرن 2 برابر ماست

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
من دیگه شک ندارم که تو این قرعه ها دست کاری میشه.آخه یعنی چی پارسال خوردیم به قهرمان-امسال خوردیم به بهترین تیم-2011 خوردیم به قهرمان و ...
ولی ما میتوانیم من سیتی بایرنو برد ما هم پارسال بردیم میشه بردشون با یه دفاع خوب و بازی کم اشتباه و البته خرید یه مهاجم حداقل 15 میلیون یورویی در ژانویه.
ولی در حال حاضر شانس بایرن 2 برابر ماست

واقعا ارسنالو دوست دارم ولی قبلش بارسارو
واقعا در حقش ظلم میشه
یعنی هر سری بدترین قرعه بهش میخوره
شانس بده خدا
رئال که با شالکه افتاد

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
واقعا ارسنالو دوست دارم ولی قبلش بارسارو
واقعا در حقش ظلم میشه
یعنی هر سری بدترین قرعه بهش میخوره
شانس بده خدا
رئال که با شالکه افتاد
به جز آرسنال طرفدار هیچ تیمی نیستم ولی خیلی عجیبه که بارسا و بایرن که به نظر من شانس چهارم و اول قهرمانی اند بخورن به قویترین تیمای سید 2 یعنی قویا رو زدن به هم که نصفشون حذف بشن احتمالا یکی از تیمای رئال دورتموند چلسی شایدم اتلتیکو و پاریس رو دوست دارن قهرمان بشه

بالا