• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
اتفاقا حقمون بیشتر از 6تا بود ...
بازی رو کلا تو دست داشتین ... چیزی برای گفتن و دفاع کردن نداریم ... این اولین بازی هست که حداقل از خودم مطمئنم حرفی برا گفتن نداریم ...
6تا تو یه بازی برا بهترین خط دفاع لیگ واقعا عالیه ...

ونگر باید تصمیمش رو بگیره ... اگر میخواد به همین روند بازیکن سازیش ادامه بده دیگه کسی به پاش نمیمونه !
چون 8سال صبر کردیم ... 8سال به پای یه ساخت ورزشگاه سوختیم ...8سال تمام پروژه های ونگر رو تشویق کردیم که نتیجه بده ! تیمی که 6تا گل تو یه بازی بخوره لیاقت قهرمانی نداره ...
و اگر این فصل قهرمان هم بشیم که عمرا !!! حقمون نبوده ...

خاک بر سر تک تک مدیران و مربیان و تمامی این کادر که 8سال مارو عذاب دادن ...

و در نهایت زنده باد آرسنال واقعی و نه یه تیم فیــــــــــــــــــــــــــــک !

rezatt

Registered User
لایک‌ها
674
اول اینو بگم که ONLY ARSENAL

بعد هم اینکه امسال هم تلاشمون برای حضور تو چهار تا خواهد بود نه برای قهرمانی
با این تیم ناقص ما نمیتونیم جلوی تیمای قدرتمند کاری بکنیم و انتظار نداشته باشید بیایم من سیتی رو ببریم که هر تعویضی که میکرد یه ستاره دیگه وارد زمین میشد
تازه شانس اوردیم اونا تو زدن ضربات اخر بی دقتی کردن وگرنه میشد رو دورقمی هم حساب کرد
البته داورم یه جاهایی به نفع اونا سوت زد ولی باژم نمیشه از بازی زیبای سیتی صرفنظر کرد
به نظرم قهرمانی حق سیتی هست هر چند از این تیمای بی ریشه که با پول تیم میشن متنفرم اما به هر حال فوتبال امروز همینه باید هزینه کرد برای موفقیت

• Like
Reactions: usl

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
آقا ما فوتبال هیچی نمیفهمیم شما با شزنی خوش باش ...
و به پسرت هم بگو روزی اسطوره ای مثل سیمن لمن و الالخصوص شزنی داشتیم ...
تا وقتی سطح توقع شما اینه باید سالیان سال جام نگیریم ...

اینو بخون تا بفهمی چی بودیم و چی شدیم:

درک نکرده بودم که شکست ناپذریری چه کار عظیمی بود
من نه اسمی از تو آوردم، و نه گفتم شما فوتبال رو نمی فهمی. گفتم اون آقا فوتبال رو خوب می فهمه.
دوست هم ندارم با یه هم تیمی درگیر شم.
من سطح توقعم این نیست. من کسیم که 2 بار بازی 8 تا با منچستر رو دیدم، نه مثل بعضی هوادارا با یک باخت یا 2 باخت یا اصلا 3 باخت تیم رو رها کنم.
من اول فصل وقتی صدر بودیم و شما می گفتین ما قهرمانیم و جو گرفته بودتت گفتم که من این فصل قهرمان نشیم اما تو کورس باشیم اما یک جام حذفی بگیریم راضی هستم چون شما نمی تونی به یک باره از رده 4 ام بیای قهرمان بشی.
این فصل غیر قابل پیش بینیه و خیلی ها ممکنه خیلی ها رو ببرن. او زمانی که شما می گفتین تمام شد ما قهرمانیم من گفتن اول چلسی، بعد سیتی و آرسنال و بعد هم یونایتد به دلیل شروع ضعیفش و پستم هم هنوز هست.

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
آقا شما درست میگی ...
از روز اولم میگفتی 6تا میخوریم ... یه جورایی همه چی میدونی و تکی ...

تو این 8سال تا بحال چنین افتضاحی نداشتیم ... منچستر تیم کمی نبوده و نیست و نخواهد بود ولی شیتی 6تا بزنه یعنی فاجعه !!!
ما زیاد منچستر رو ناک اوت کردیم ... جلو چشماشون جام گرفتیم ولی شیتی این وسط چی میگه !
6تا به چه منطقی ؟!

تیمی که بخواد قهرمان بشه میشه ! مگه مون پلیه 10سال دوم و سوم لیگ میشد ؟ مگه این آث میلان نبود که تو رده 6-7 دو سه سال دست و پا میزد ولی اصلش رو فراموش نکرد !
دورتموند چند سال دوم شد بعد یهو اومد قهرمان شد ؟! یووه و... چنتا مثال میخوای برات بزنم !

حرفاتون خیلی متناقضه !
شرمنده ولی این دلیلی که آوردین منطقی نیست !
متاسفانه از اصل خودمون روز به روز داریم دورتر میشیم ... این باشگاه نیاز به یه انقلاب داره ... انقلابی که عطش هوادار در اولویت باشه نه درآمدزایی ..
. و نه روز بروز افزایش قیمت بلیت ورزشگاه و...

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
آقا شما درست میگی ...
از روز اولم میگفتی 6تا میخوریم ... یه جورایی همه چی میدونی و تکی ...

تو این 8سال تا بحال چنین افتضاحی نداشتیم ... منچستر تیم کمی نبوده و نیست و نخواهد بود ولی شیتی 6تا بزنه یعنی فاجعه !!!
ما زیاد منچستر رو ناک اوت کردیم ... جلو چشماشون جام گرفتیم ولی شیتی این وسط چی میگه !
6تا به چه منطقی ؟!

تو فوتبال که تاریخ و اسم بازی نمیکنه... این سیتی تو خونه یکی از بهترین تیم های لیگ برتری هست که تا الان دیدم... بازیکن های آرسنال هم پشت سر هم اشتباه کردند... از یارگیری روی کرنر تا از دست دادن توپ... چنتاشون مثل مونرئال، ویلشر، اوزیل و ژیرو هم واقعا افتضاح بازی کردند... اگه نصف خودشون بودند اینجوری نمیشد.

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
دلمون خوش بود دیروز 6 تا زدیم بعد امروز از این طرف 6 تایی شدیم یعنی چی آخه برا تیم صدر جدول باس 6 تا بزنه نه 6 تا بخوره
دیگه شورشو در آوردن هیچ تیمی وجود نداره انقدر بازیش بگیر نگیر داشته باشه یه بار خوب خوب بعد یه بارم اینجوری

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
فقط مرتساکر
42b27cd98aa3d0bb1.jpg

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
غیر از بازی بسیار بد ناامید کننده تیم عامل مهم دیگه ای که باعث این شکست شد بدون شک جناب داور و کمک داور بی$@#$@# بودن !

دو آفساید که هر دو شانس بالای 70% گل بودن !
یه گل سالم از ژِیرو که آفساید اعلام شد !
صحنه کرنر اول بازی هم کاملا بازیکن سیتی تو آفساید بود که بازم ندیدن !
پنالتی مسلم زابالتا رو هم ندید
کف پای وحشیانه توره و اخراجش
تا به عنوان داور کــــــــورِ غشیِ هفته لقب بگیره !

تنها بازیکنی که با اشتباهاتشم میخوایمش فقط مرتساکره !
43172710419190139592.png

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
گل اول سیتی رو افساید شکل گرفت
3%5B123%5D.jpg

گل دوم سیتی بعد این صحنه شکل گرفت در حالی که میتونستیم جلو بیفتیم
جدا این صحنه شاهکار بود!

1%5B266%5D.jpg

یه موقعیت عالی دیگه

2%5B207%5D.jpg

گل سالم ژیرو

56%5B6%5D.jpg

من عاشق مرتساکر شدم امروز
مثل اینکه اخر بازی اوزیل نمیخواسته سمت هوادارا بره که مرتساکر عصبی میشه و سرش داد میزنه

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
گل اول سیتی رو افساید شکل گرفت
3%5B123%5D.jpg

گل دوم سیتی بعد این صحنه شکل گرفت در حالی که میتونستیم جلو بیفتیم
جدا این صحنه شاهکار بود!

1%5B266%5D.jpg

یه موقعیت عالی دیگه

2%5B207%5D.jpg

گل سالم ژیرو

56%5B6%5D.jpg

من عاشق مرتساکر شدم امروز
مثل اینکه اخر بازی اوزیل نمیخواسته سمت هوادارا بره که مرتساکر عصبی میشه و سرش داد میزنه
کلا ضعیف بود کار دفاعی و حقمون باخت بود، اما خداییش داور هم خیلی به نفعشون کار کرد. این صحنه هایی که نشون دادی خودش 2 تا گل کم و زیاد می کرد نتیجه رو. بعد دوستان فقط وقتی آرسنال می بره میان میگن داور بهتون حال داد اما الان نمیان بگن داور چقد حال داده بهشون. اون کف پای توره که هیچ!!! من موندم اون لبه خط جلو داور مونریال رو دو بار هل دادن اصلا انگار که نه انگار. فقط وقتی بندتنر یه پاش تو آفساید بوده همشون چشماشون چشم عقاب میشه اما این صحنه ها اصلا انگار نه انگار.

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
این صحنه هم هست
توره باید اخراج میشد
4646456.jpg
آقا مهرداد که هر بازی میای میگی داوری حال داد این صحنه ها رو می بینی؟ یا فقط وقتی می بریم میای میگی داوری و خوش شانسی؟ :D
دقیقه رو یه نگاه بنداز!!!!

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
مرته ساکر - ولکات - نبری اینا تو بازی بودن! اگه بقیه مثه اینا بود چی میشد؟
البته اگه داور منصف تر بود نتیجه بهتر بود حداقل 5-4 میشد، شاید هم رو اون دو صحنه گل میزدیم!
مدافعین منهای مرته ساکر افتضاح!

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
مرته ساکر - ولکات - نبری اینا تو بازی بودن! اگه بقیه مثه اینا بود چی میشد؟
البته اگه داور منصف تر بود نتیجه بهتر بود حداقل 5-4 میشد، شاید هم رو اون دو صحنه گل میزدیم!
مدافعین منهای مرته ساکر افتضاح!
بعد از دقایق ابتدایی فشار خوبی آورده بودیم یه جا یه توپ افتاد جلوی پامون که نمیدونم کی بود با پا چپ شوت کرد سمت پرچم کرنر!!! بعد هم که روی باز هم پاس اوزیل بازی رو مساوی کردیم. و می تونستیم جلو بیفتیم که شاهکار های کمک داور اون سمت نذاشت و اونور گل خوردیم. بعد از اشتباه اوایل نیمه دوم دیگه واقعا تیم به هم ریخت اما با این حال باز هم به نظرم موقیت داشتیم که نتیجه بهتری رقم بزنیم.
واقعا هافبکمون خیلیییییییییییییییی توپ لو داد. خیلی. شاید بالای 10 بار توپ لو دادیم، خوب معلومه وقتی هافبکت رو بروی یه تیم مثل سیتی 10 بار توپ های حیاتی رو لو بده این نتیجه اقعا رقم می خوره.

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
خوبیش اینه 10 روزی بازی نداریم تا ونگر تیمو جمع کنه
پولدی هم برمیگرده

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
خوبیش اینه 10 روزی بازی نداریم تا ونگر تیمو جمع کنه
پولدی هم برمیگرده
یه جورایی تعطیلات نیم فصلمون هست ای ن10 روز که بعدش میریم تو بازی های فشرده ژانویه...

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
:eek:

1461323_656890251029090_322380870_n.jpg

ضمنا باید منتظر محرومیت چند جلسه ای ویلشر هم باشیم به خاطر حرکتش سمت طرفدارای سیتی.

Last edited:

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
با تمامی این حرف و حدیث ها

بازم زنده باد آرسنال و آرسنالی و مرد بزرگی چون ونگـــــر

ما تا آخرش پای تیم وایمیسیم ...از ته قلبمون ... تا هیچ بهانه ای باقی نمونه ...

و در نهایت
مرتساکر همون کاپیتانیه که ما دنبالش بودیم ... کسی که با بازوبند قدرت و غیرتش دوچندان میشه ...

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
خیلی بحث هست سر این بازی...
مونرئال اتوبان کرده بود اون سمتو!
حتی وقتی 3-1 شد باز هم جنگیدیم و کلی موقعیت خلق کردیم! بازی رو 3-2 کردیم و امید به تساوی بود که باز یه گل مفت تقدیمشون کردیم و 4-2 شد! بعد زا این نتیجه بود که ونگر تعویض های مزخرفشو انجام داد و تیمو به فنا داد! اومدن بنتنر جای ژیرو که بهت هوادارا رو در پی داشت و بیرون کشیدن فلامینی هم اتوبان کرد دفاع رو! دیگه تیم کلا برید! نمی دونم خستگی بود یا فقط مربوط به تعویض ها!

خلاصه اینکه امیدوارم ونگر فهمیده باشه که با ژیرو نمیشه رفت برای قهرمانی و حداقل به 2 خرید نیاز هست!

بالا