• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
ونگر تو مصاحبه بعد بازی گفته بود که بازیکن ها رفته رفته خسته میشدن و اشتباهات بالا میرفت که مجبور به تعویض میشدیم ...

ولی ژیرو سالی یکبار هم بهش بازی بدی تو بهترین فرمش از 5تا گل خالی شاید دوتاشو گل کنه ... امشبم که کلا پای راست به چپ میگفت غلط کردی ...
اصلا شک نکنید با یه مهاجم با کلاس نتیجه اینرو به اونرو میشد ! یکی از مهاجمان سیتی رو اگر داشتیم ... یکی بین ژکو . آگرو با نگردو

اون دفعه هم گفتم ... تیم بدون مهاجم تیم نیست ... این مهاجما هستن که بازی رو درمیارن . تمام نگاه ها به اوناست ...

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
Mesut Özil

Sorry I didn't thank the fans at the end of the game!

You have been brilliant to me and I know you had travelled a long way and spent your money to support us. I was upset with the result and know I should have come to you to say 'thank you' and I know it is a big Arsenal tradition win, lose or draw.

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
خیلی بحث هست سر این بازی...
مونرئال اتوبان کرده بود اون سمتو!
حتی وقتی 3-1 شد باز هم جنگیدیم و کلی موقعیت خلق کردیم! بازی رو 3-2 کردیم و امید به تساوی بود که باز یه گل مفت تقدیمشون کردیم و 4-2 شد! بعد زا این نتیجه بود که ونگر تعویض های مزخرفشو انجام داد و تیمو به فنا داد! اومدن بنتنر جای ژیرو که بهت هوادارا رو در پی داشت و بیرون کشیدن فلامینی هم اتوبان کرد دفاع رو! دیگه تیم کلا برید! نمی دونم خستگی بود یا فقط مربوط به تعویض ها!

خلاصه اینکه امیدوارم ونگر فهمیده باشه که با ژیرو نمیشه رفت برای قهرمانی و حداقل به 2 خرید نیاز هست!
الان تعریف کردی از مونریال یا اینکه ناراضی بودی؟
به نظرم مونریال خیلی خوب بازی کرد. خیلی دوید. تو حمله هم خیلی خوب بود. به نظرم مشکل از خط دفاع نبود، هافبک خوب کمک دفاع نکرد. کل بازی 1 خط دفاع بود مقابل هافبک و مهاجما سیتی.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
الان تعریف کردی از مونریال یا اینکه ناراضی بودی؟
نیمه اول همراه با ویلشر قشنگ گند زده بودن اون سمت! که آخرش هم منجر به گل دومشون شد! گل چهارم هم باز از سم مونرئال بود که خیلی مفت بود واقعا! اگر اون گلو نمی خوردیم بازی رو 3-3 می کردیم!
خدا ژیرو رو خفه نکنه! یه جا اومد پاس بده ولکات که دروازه خالی بزنه تو گل اما دریغا که این پاش هب اون پاش و...! :|

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
باید قبول کرد که آرسنال هیچ موقع سیستم دفاعی منسجم و مشخصی نداشته ، نمیشه همیشه به این تکیه کرد که "بهترین دفاع ، حمله است"
خصوصا اگه تیم حریف هم یه تیم تهاجمی باشه .

ببینید تو این چند ساله آرسنال حتی در دوران خوبش هم جلوی بارسا ، من سیتی یا من یو چه باختهای بدی آورده ... همه به این خاطره که هیچ موقع بازی بسته انجام نداده ولی بالاخره بعضی مواقع لازمه که اتوبوسی بازی کرد !
نبود بازیکنان لازم رو هم ضمیمه کنید .

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
کم کم به ژانویه داریم نزدیک میشیم و حالا وقت این هست که پست هایی که درش مشکل داریم را بازسازی کنیم! چند روز بعد از بازی با چلسی پنجره نقل و انتقالات باز خواهد شد و باید دید چه اتفاقاتی رخ خواهد داد!
فکر کنم که همگی موافق باشیم که نیاز به یک هافبک فیزیکی و دفاعی و یک مهاجم گلزن کاملا ضروریست برای تیم!
ونگر مشخصا به دنبال بنزماست، از خرید رونی هم استقبال می کنه و کاوانی را هم تحسینش کرده! اما هیچ کدام از این بازیکنان به 90% در زانویه جایی نخواهند رفت! من خرید مهاجم را منتفی می دونم چرا که مهاجمی در ژانویه در دسترس نخواهد بود! مگر کسی مثل جکسون مارتینز که قیمت بالایی داره و ونگر ترجیح میده که تا تابستان صبر کنه و گزینه های بهتری را مورد ارزیابی قرار بده!
به نظرم تنها ترانسفر خوبی که میشه انجام داد خرید یک هافبک مستحکم و فیزیکیه! به نظرم بازگشت الکس سانگ می تونه خیلی کارگشا باشه! حتی تابستان هم می تونستیم بخریمش و خودش هم پالس های مثبت فرستاد برای بازگشت اما به نظرم ونگر ازش خوشش نمیاد و به دلایل شخصی ردش کرد رفت؛ و چقدر هم به ضرر تیم شد رفتنش! یکی از ستون های تیم بود! تبدیل به یک لیدر شده بود! به هر حال امیدوارم در ژانویه به تیم ملحق بشه! یا یه هافبک دفاعی دیگه! خلاصه یکی بیاد دیگه! :دی
اما یه علامت سوال دیگه هم هست و اون سامی خدیرا هست که چند هفته پیش گویا او هم پالس هایی فرستاد مبنی بر اومدن به لیگ برتر انگلستان و ارسنال و منچستر ار در حالت آماده باش قرار داد! حتی انتظار می رفت ژانویه بیاد به لیگ برتر که مصدومیتش رید به وضعیت! حتی یادمه ابراز دلتنگی کرده بود برای اوزیل و همین احتمال انتقالش را بیشتر می کنه!

به هر حال ما دست روی گزینه هایی گذاشتیم که با کیفیت هستن و سطح بالایی دارن و احتمال اینکه در تابستان جذبشون کنیم کم نیست؛ مثل خرید بنزما و خدیرا! اما اگر قرار هست این چنین بازیکنانی را تابستان بگیریم اون وقت مجبوریم قید ژانویه را بزنیم و فوقش با 1 بازیکن قرضی کار را تمام کنیم! همون طور که قبلا گفتم اوضاع کمی پیچیده است و کار سختی پیش روی ونگر و باشگاه برای جذب بازیکن است!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
باید قبول کرد که آرسنال هیچ موقع سیستم دفاعی منسجم و مشخصی نداشته ، نمیشه همیشه به این تکیه کرد که "بهترین دفاع ، حمله است"
خصوصا اگه تیم حریف هم یه تیم تهاجمی باشه .

ببینید تو این چند ساله آرسنال حتی در دوران خوبش هم جلوی بارسا ، من سیتی یا من یو چه باختهای بدی آورده ... همه به این خاطره که هیچ موقع بازی بسته انجام نداده ولی بالاخره بعضی مواقع لازمه که اتوبوسی بازی کرد !
نبود بازیکنان لازم رو هم ضمیمه کنید .

الان مشکل بزرگ تیم شخصیتش هست که مدتیست خدشه دار شده و نمی تونیم مقابل تیم های بزرگ بازی خودمون رو انجام بدیم؛ و کمبو بازیکنانی نظیر ویرا و آدامز که **** تیم باشند هم نداریم در حال حاضر! به هر حال تیم جوونی هستیم و تجربه لازم را نداریم!
وگرنه ما در مقابل دیگر تیم ها مثل اورتون و ساوتهمپتون و... که گریبان دیگر تیم ها را گرفته اند دفاع تیمی خوبی داشتیم!
ولی هنوز هم مدعی جدی قهرمانی هستیم!

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
لواندوسکی وضعیتش چه طوره/
گفته بود من انتخابمو کردم و دیگه هیچ تیمی برام پیشنهاد نده.من فکر میکنم دوست داره بره بایرن.
ولی اگه یه پیشنهاد 40 میلیون یورویی براش بفرسته آرسنال شاید دورتموند اونو به آرسنال بفروشه.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
گفته بود من انتخابمو کردم و دیگه هیچ تیمی برام پیشنهاد نده.من فکر میکنم دوست داره بره بایرن.
ولی اگه یه پیشنهاد 40 میلیون یورویی براش بفرسته آرسنال شاید دورتموند اونو به آرسنال بفروشه.
البته بعدا گویا تکذیب کرد!! و ابراز علاقه کرد برای حضور در لیگ برتر!! نمی دونم والا!! ولی بدون شک گزینه فوق العاده ایست!
خیلی نگران این ژانویه هستم! خیلی سرنوشت ساز خواهد بود این ژانویه برای ما! شاید مسیر قهرمانی را تغییر بده!

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351

Nav ! D

Registered User
لایک‌ها
319
ای بابا!
تیم های محبوب من خوردن به هم که
بارین و آرسنال
دوست داشتم این بازی رو تو فینال ببینم :(

حیف باشه آرسنال حذف میشه انقدر زود...

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
ها ها
همیشه سخت ترین قرعه ها می خوره به ما! و آسون ترین قرعه ها برای بارسا! خیلی جالبه واقعا! :دی

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
جالبه!
یک فصل هم که پتانسیل قهرمانی داریم و برای قهرمانی مبارزه می کنیم این قرعه ها نمی ذاره:

Arsenal's February: Liverpool (a), Man Utd (h), Bayern (h).

Arsenal's March: Bayern (a), Tottenham (a), Chelsea (a), Man City (h)

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
ها ها
همیشه سخت ترین قرعه ها می خوره به ما! و آسون ترین قرعه ها برای بارسا! خیلی جالبه واقعا! :دی
ببین دورتموند هم که تو گروه مرگ بود ولی به بهترین تیم که نه یکی مونده به آخری حداقل خورده!
ولی واسه ما بهترین که نباشه کمتر نیست :D
میخوردیم به بارسا خیلی بهتر بود!

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
جالبه!
یک فصل هم که پتانسیل قهرمانی داریم و برای قهرمانی مبارزه می کنیم این قرعه ها نمی ذاره:

Arsenal's February: Liverpool (a), Man Utd (h), Bayern (h).

Arsenal's March: Bayern (a), Tottenham (a), Chelsea (a), Man City (h)
دقیقا تیم باید ثباتشو همین جا نشون بده
ولی خوبیش اینه که بایرنو ببریم CL رو بردیم :D

بالا