ماهیچه رشد می کنه، اما مغز و هوش دیگه رشد نمی کنه...جنکینسون در حال حاضر خیلی احمقه! ولی می تونیم امیدوار باشیم که در آینده اینطور نخواهد بود!!
وای من بازی رو ندیدم
جنکینسونوای من بازی رو ندیدم
این چه حرکتی بود یعنی چی کدوم خری رفته بود اوت دستی بندازه؟
مگه کره وای خدا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
وقت داشت تلف می کرد خیر سرشجنکینسون
کلا این آمار ها هیچی رو ثابت نمی کنن. اون 1 فصل 2013-2014 مهمه. مثلا ممکنه یک تیم 38 بازی بدون شکست باشه ولی نصفش تو یه فصل، نصفش تو یه فصل دیگه و هیچ ارزشی نداشته باشه و در برابر اون 1 فصل قهرمانی بدون شکست ما هیچی نباشه. البته فکر کنم یونایتد و سیتی امتیازاشون بیشتر از اینها می بود، آخه چند هفته آخر فصل پیش تشریفاتی بود واسشون.این هم جدول نیم فصل دوم فصل پیش و نیم فصل اول این فصل! همون جدول سال 2-13! :دی
مشاهده پیوست 512675
هیچوقت از شوماخر خوشم نمیومد ، ولی با این وجود امیدوارم بزودی از کما خارج بشه و سلامتیش رو کاملاً بدست بیاره!Get Well Soon
Michael Schumacher in coma after ski accident
PODOLSKI:
Bad news from Switzerland: please get well soon, Michael Schumacher. All the best for you, my friend!
RAMSEY:
Been reading the news about Michael Schumacher, it's terrible. Thoughts are with him and his family
مشاهده پیوست 512750
گفته میشه هر دو طرف (میلان و بالوتلی)خواستار جدایی اند ؛ ولی با این که بازیکن خوبیه فکر کنم نه آرسنال ماریو رو بخواد و نه ماریو آرسنال رو !!!
باشگاه که بعیده همچین پولی بده 30-45 میلیون یورو باید براش بدیم.گفته میشه هر دو طرف (میلان و بالوتلی)خواستار جدایی اند ؛ ولی با این که بازیکن خوبیه فکر کنم نه آرسنال ماریو رو بخواد و نه ماریو آرسنال رو !!!
قیمتش 25 میلیون یورو اعلام شده!!باشگاه که بعیده همچین پولی بده 30-45 میلیون یورو باید براش بدیم.
ولی بازیکن خوبیه اگه میخریدیمش خیلی خوب میشد.
فک کنم مصدومیت برا اولین بار مُسری شده باشه ! این دیابی رو بندازن بیرون بلکه بخت تیم وا بشه ... فقط مونده اخبار بدن رئیس خودشم مصدومه به بازی نمیرسه !اخبار مصدومین از زبان ونگر: رمسی و اوزیل بازی نمی کنن مقابل کاردیف. رمسی سه هفته. اوزیل هم رفت پیش یه متخصص، جواب هنوز نیومده. گیبس مصدوم ورمالن و مونریال مریضن. روسیسکی، ویلشر و ولکات مصدوم. قبل بازی باید تست بشن. ژیرود هم از ناحیه مچ مصدوم. چمبرلین یک هفته دیگه بر می گرده به تمرینات.