• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
اخبار مصدومین بدیم :D
ونگر گفته بندتنر مصدومیتش چند روزه به نظر نمیاد، چند هفته ای هست.
اوزیل میتونه بازی بعدی بازی کنه تو جام حذفی اما ونگر میگه زود واسش.
از بقیه خبری نیست.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069

در مورد بنتنر...
او بازیکنی است که دوره های سختی را پشت سر گذاشته بنابراین تنها می خواهم اعتبار بزرگی به او بدهم. اوایل امروز به او گفتم که به سطحی بازگشته که می خواهم در آن باشد و اگر به این روند ادامه دهد به ترکیب تیم باز می گردد. متاسفانه امروز مصدوم شد و به نظر می رسد مساله تنها چند روز نباشد بلکه چند هفته خواهد بود زیرا مچ پای او پیچ خورده است. برای خودمان بسیار ناراحتم اما البته برای او نیز غمگین هستم.

در مورد اینکه بنتنر قادر است تا با دیگر باشگاه ها مذاکره کند...
اول ژانویه هستیم بنابراین نمی توانیم مانع صحبت کردن او با دیگر باشگاه ها شویم اما او گفته که می خواهد در اینجا بماند. اگر او بر روی ماندن کنار ما و کارش متمرکز شده، پس مهاجم بزرگی است.

/

پودولسکی: هرگز چنین روحیه تیمی را تجربه نکرده بودم

:heart:

• Like
Reactions: usl

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
ضمنا از هفته آینده چمبرلین تمرینات گروهی را با تیم آغاز خواهد کرد! :)

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
چه حالی میدن این پیروزی های دقیقه نودی که همراه هست با سوزش رقبا! :دی
به هر حال تو برهه ای از زمان هستیم که تیم ها دچار نوسان میشن و امروز هم خیلی خوب و زهردار نبودیم! و ویلشری که بازی قبل گند زده بود این بازی عالی بود! متاسفانه این روزها این فراز و نشیب ها رو باید تحمل کنیم و تنها به کسب 3 امتیاز فکر کنیم!

خیلی خوشحال شدم از اینکه بنتنر گل زد! دوست دارم اینجا بمونه! یادمه 3 فصل پیش بود شاید که نیم فصل دوم به مشکل خورده بودیم در گلزنی و بنتنر دقیقه 80 میومد و شکست را با پیروزی و تساوی را با پیروزی عوض می کرد! قدر خودشو ندونست اما همیشه بهش ایمان داشتم!
مشاهده پیوست 514050

حالا هم با مصدومیت بنتنر و ژیرو باید به دنبال خرید مهاجم باشیم به صورت کاملا جدی!!
مشاهده پیوست 514046
کاوانی و کاستا که عمرا بیان. اینا عمرا فرصت بازی تو لیگ قهرمانان رو از دست بدن. مارتینز تا حالا 1 بازی هم ازش ندیدم. اما فکر نکنم ونگر بازیکن ستاره بخره ژانویه.

rezatt

Registered User
لایک‌ها
674
کاوانی و کاستا که عمرا بیان. اینا عمرا فرصت بازی تو لیگ قهرمانان رو از دست بدن. مارتینز تا حالا 1 بازی هم ازش ندیدم. اما فکر نکنم ونگر بازیکن ستاره بخره ژانویه.

موافقم
و از*طرف دیگه فعلا داریم نتیجه میگیریم و بعید به نظر میرسه رییس خریدی بکنه
البته وقتی به بازیای بزرگ برسیم قطعا پشیمون میشه

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
برباتوف هم برای اینکه این فصل کارمون رو راه بنازه خوبه ! درسته سنش بالاست ولی مهاجم زهر داریه حداقل میشه یه تعویضی خوب دونستش
چون من بعید میدونم با بازیای اخیر بنتنر رییس خرید بزرگی کنه !

1484349_10151848523736404_1865598090_n.jpg

rasoulfun1994

Registered User
لایک‌ها
113
من فکر میکنم برباتوف بهتر از بندتنر و ژیرو باشه.
کاچی بهتر از هیچیه ولی کاشکی یه مهاجم خیلی خوب بخریم

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
این چیه. این چه وضعشه. عکسهای پروفایل چرا اینقدر کوچیک شدن. چرا اصلا هیچ مرزی بین پست ها نیست.

majidhenry

Registered User
لایک‌ها
1,261
حالا که بحث از بربا تُف شده بذارین منم نظرم رو بگم
اصلا راضی نیستم که بخواد بیاد چون دقیقا همین جیرود خودمونه فقط از نوع پیرش :دی
اگه قراره تو این سن و سال مهاجم بخریم که آنری بهترین گزینه است ، دروگبا میتونه گزینه خوبی باشه و خیلی گزینه های دیگه ولی چه کنیم که ونگر این طرز فکر بنده رو نداره
به این شرط راضیم که 6 ماهه باشه و فقط خریدنش واسه خاطر کمک به جیرود و بنتنر باشه و تابستون رو خرید یک مهاجم درجه 1 تمرکز کنیم
این رو از یاد نبرید که بنتنر هنوز 25 سالش هست و تو این فصل پر از انگیزه است:D

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
دیروز هم دیلی میل نوشت که آرسنال پیشنهاد 32 میلیون پوندی برای دیگو کاستا میده! یعنی همون قیمت buy-clause !! گویا بی بی سی هم این خبر رو زده!!!
ولی قضیه برباتف کمی جدی تر به نظر می رسه! که گزینه موقتی خوبی هست! و رابسون هافبک اسبق آرسنال با حمایت از این انتقال گفته: وقتی آرسنال سریع بازی می کنه کمتر تیمی می تونه مقابلش دفاع کنه اما وقتی بازی آروم باشه اون وقت هست که آرسنال به مشکل می خوره و این برباتف هست که در این مواقع می تونه چاره ساز باشه!
یوونتوس هم به آرسنال گفته فقط خرید دائم ووچینیچ را قبول می کنه و اجازه انتقال قرضی نمیده!

majidhenry

Registered User
لایک‌ها
1,261
بعضی سورس ها گفتن که قضیه برباتوف تموم شده است و قرارداد هم بسته شده و تنها گزینه هجومی ونگر بوده
گفته میشه آرسنال به دنبال هرناندز هم هست

بالا