• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
اینطور که از جراید بر میاد، رئال برای انتقال قرضی موراتا چراغ سبز نشون داده به آرسنال! لیورپول هم می خوادش گویا ولی آرسنال جدیه!
یکی از جراید پرتغال هم نوشته که آرسنال آماده میشه تا برای مارتینز پیشنهاد بده! این در حالیست که قیمت آزادیش 40 میلیون یورو برآورد شده اما با عدم تمایل خود مارتینز برای تمدید قرارداد و علاقه ی شدیدش برای پیوستن به آرسنال مطمئنا پیشنهاد احتمالی آرسنال پایینتر از این رقم خواهد بود! مارتینز گفته: هر موقع بازی فیفا می خرم اولین کاری که می کنم اینه که خودم را زا پورتو می برم به آرسنال!!! :دی

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
باشگاه قصد داره با توجه به عملکرد بی نظیر و درخشان روسیچکی قراردادش رو تمدید کنه

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
باشگاه قصد داره با توجه به عملکرد بی نظیر و درخشان روسیچکی قراردادش رو تمدید کنه
امیدوارم مسخره بازی در نیارن و با تمدید یکساله موجبات ناخوشنودی روسیچکی را فراهم نکنن!! با پیشنهاد تمدید 2 ساله و افزایش دستمزد باید رفت به استقبالش! از 30 سالگی به این ور داره جوونتر میشه!!!

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
امروز The Sun نوشت که رئال برای انتقال قرضی موراتا به آرسنال راضی شده! این در حالیست که آنچلوتی علاقه ای به خروج بازیکنانش نداشت!
مربی های این جور تیما کی تمایل به خروج بازیکناشون دارن میدونن مایه دارن خب بشینه رو نیمکت جونش دراد براشون مهم نیست که
مورتا رو هم شده بگیریم خسته شدیم انقدر خبر مهاجم خوندیم
خبر مصدومیت که عادی شده این خوب شد اون آسیب دید این خوب شد اون آسیب دید
آرسنال بیمارستان شخصی بزنه کلی از هزینه هاش کم میشه والا
چه وضعشه عمو دیابی که دیگه انگاری مرد
والکات هم از محرم نوید کیا بدتره
بابا دیگه مصدومیت هم حدی داره من جا ونگر بودم همشونو با پا مصدوم مینداختم تو زمین:mad:

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
مترو نوشت که پیشنهاد 12 میلیون پوندی آرسنال برای Antoine Griezmann، وینگر جوان سوسیه داد رد شده و گفتن قیمتش 24 میلیون پونده!
Le 10 Sport چاپ فرانسه هم نوشته که آرسنال بر سر انتقال Yoann Gourcuff با لیون در حال مذاکره است! (من همیشه معتقد بودم که برای او اقدام خواهیم کرد! :دی) قیمتش بین 4-8 میلیون پونده!

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
این گرکوف پیر شد و هنوزم داریم براش پیشنهاد میدیم.
مسخرست این پیشنهادات... پیشنهادی میدن که تقریبا نصف قیمت بازیکن هست.
بازیکن خوب رو زمین نمیمونه ... بالاخره ما نخریم یکی دیگه با همون قیمت میره سراغش

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
این گرکوف پیر شد و هنوزم داریم براش پیشنهاد میدیم.
مسخرست این پیشنهادات... پیشنهادی میدن که تقریبا نصف قیمت بازیکن هست.
بازیکن خوب رو زمین نمیمونه ... بالاخره ما نخریم یکی دیگه با همون قیمت میره سراغش

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
دیگه اون جوون آینده دار قدیم نیست! الان فک کنم 28 سالشه! پیر نیست و برای نیمکت خواهیم خریدش اگر اقدام کنیم واقعا!
اما دیروز و امروز یه خبر جالب اومد تو رسانه ها و اون هم بندی در قرارداد کابای بود که با توجه به اون اگر 2 سال از قراردادش مانده باشه با 6 میلیون پوند می تونه بره!!! خیلی خبر عجیبی بود ولی توسط 2 تا از رسانه این چاپ شد!!!

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
مترو نوشت که پیشنهاد 12 میلیون پوندی آرسنال برای Antoine Griezmann، وینگر جوان سوسیه داد رد شده و گفتن قیمتش 24 میلیون پونده!
Le 10 Sport چاپ فرانسه هم نوشته که آرسنال بر سر انتقال Yoann Gourcuff با لیون در حال مذاکره است! (من همیشه معتقد بودم که برای او اقدام خواهیم کرد! :دی) قیمتش بین 4-8 میلیون پونده!
ارزش:
7.png

s_125781_681_2013_09_18_1.jpg
Griezmann, Antoine
Striker (LW), 22 Years20.000.000 €

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
T. Vermaelen/Knee/Unknown

T. Walcott/Knee/Unknown

O. Giroud/Illness/Jan 13th

N. Bendtner/Ankle/Unknown

K. Gibbs/Calf/Unknown

A. Ramsey/Hip/Jan 18th

Y. Sanogo/Back/Jan 18th

A. Oxlade-Chamberlain/Knee/Jan 18th

V. Diaby/ACL/March 14th

اقا اينو از سايتي چيزي ورداشتي؟مال ارسناله يا مصدومين ساير تيم ها هم اطلاعاتش توش هست؟
با تشکر

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
اقا اينو از سايتي چيزي ورداشتي؟مال ارسناله يا مصدومين ساير تيم ها هم اطلاعاتش توش هست؟
با تشکر
اصولا ونگر در کنفرانس پیش از بازی درباره وضعیت مصدومین گزارش میده! منبع معتبر دیگه ای وجود نداره مگر سایت های هواداری آرسنال در لندن و... که معتبر هستن و در ارتباط با باشگاه!
برای دیگر باشگاه ها هم همینطور باید باشه!
/
ونگر: چمبرلین استیون جرارد انگلستان خواهد شد!

چمبرلین هم بازیکن جالبیست! هممون به عنوان وینگر و هم پست ولکات می شناسیمش! اما خود چمبو گفته که موقع عقد قرارداد با آرسنال ونگر ازم پرسید که دوست داری کجا بازی و چمبو گفت: هافبک وسط !!! در حالی که تو ساوتهمپتون هم وینگر راست بود! تو آرسنال هم خیلی نزدیک به محوطه جریمه بازی می کنه! سرعتی و پا به توپ! من هیچ شباهتی بین او و جرارد نمی بینم! اصلا فاکتورهای لازم برای هافبک بودن را نداره! به نظرم ذاتش مهاجمه! به هر حال برام جالب است این مصاحبه ها و سخنان و و مطمئنا بازیش را زیر نظر خواهیم داشت و روند پیشرفتش را خواهیم دید!

@درکسلر
از گزینه های محتمل آرسنال که شایعات جالبی در موردش وجود داره که در صفحات قبل بهش اشاره کردم! اما گویا دیروز گل نوشت که آرسنال برای خریدش در همین ژانویه اقدام خواهد کرد! آخه خداییش با حجم بالای هافبک های تهاجمی درکسلر را کجای دلمون باید بذاریم؟! خداییش این شایعه را درک نمی کنم! البته که بازیکن فوق العاده ایست اما در حال حاضر نیازی بهش نیست! اگر بیاد آرسنال مطمئنا یی از هافبک هامون خواهد رفت!!
@کابای
دوباره شایعه شده که ونگر می خواد بخردش در همین ژانویه! بارها از خریدش استقبال کردم! :دی

بنده هم از دیروز تا به حال همینجور الکی به خرید @جکسون_مارتینز علاقه مند شدم!

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
میرور :

آرسنال و چلسی در حال رقابت برای جذب ستاره آینده اسپانیا یعنی سائول نیگوئس - Saúl Ñíguez هستن .

سائول 19 ساله هافبک تیم اتلتیکو مادریده که در حال حاضر به صورت قرضی تو رایو وایکانو توپ میزنه و درخشش خوبی تو این تیم داشته .

توپچی ها با وکیل سائول مذاکراتی داشتن و امیدوارن که بتونن اونو این ماه به خدمت بگیرن . از طرفی چلسی قصد داره قبل از اقدام برای جذبش ، بازی اون مقابل ختافه رو ببینه .

بارسا هم اونو زیر نظر داره ولی توپچی ها که ستاره های اسپانیایی دیگه ای هم تو تیمشون دارن فکر می کنن که در آستانه جذب اون قرار دارن ...

اتلتیکو با مشکلات مالی مواجه هست و با قیمت معقول معامله خواهد کرد .
BdrJ2ngCcAE2gY7.jpg

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
22:34

Arsene Wenger insists it is 'nearly impossible' to strengthen his Arsenalteam this month. Arsenal have been linked with the likes of Real Madridyoungster Alvaro Morata and Atletico Madrid striker Diego Costa.

A club like ours to find players who strengthen our team in January, it is nearly impossible, honestly. It is not even about the money. It is just about the potential.

Real Madrid striker Alvaro Moratahas been heavily linked with a move to the Premier League, with Arsenal and Liverpool both reportedly keen, but Carlo Ancelotti has poured cold water on any suggestion that he could leave the Bernabeu this month.
I have not spoken with him and there is nothing to speak about. No one has asked for him and, if a team did come in for him, the answer would be a clear no. He is staying.

Sky Sports understands a number of Premier League clubs are tracking highly-rated Real Betis winger Alvaro Vadillo.Manchester Unitedand Arsenal have held a long-term interest in the Spain Under 19 international, but it is understood that Liverpool and Tottenham are weighing up moves for the skilful wide man, who has drawn comparisons with Cristiano Ronaldo.

http://www1.skysports.com/transfer-centre/

Last edited:

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
ای تو روح داور سیتی !
گل به اون قشنگی رو بیخود افساید گرفت !

بالا