kia_martan
Registered User
- نوشتهها
- 3,770
- لایکها
- 4,057
دیابی هم مثل اینکه مصدومیتش تشدید شده و کلا فصل رو از دست داده :دی
امیدوارم مسخره بازی در نیارن و با تمدید یکساله موجبات ناخوشنودی روسیچکی را فراهم نکنن!! با پیشنهاد تمدید 2 ساله و افزایش دستمزد باید رفت به استقبالش! از 30 سالگی به این ور داره جوونتر میشه!!!باشگاه قصد داره با توجه به عملکرد بی نظیر و درخشان روسیچکی قراردادش رو تمدید کنه
مربی های این جور تیما کی تمایل به خروج بازیکناشون دارن میدونن مایه دارن خب بشینه رو نیمکت جونش دراد براشون مهم نیست کهامروز The Sun نوشت که رئال برای انتقال قرضی موراتا به آرسنال راضی شده! این در حالیست که آنچلوتی علاقه ای به خروج بازیکنانش نداشت!
دیگه اون جوون آینده دار قدیم نیست! الان فک کنم 28 سالشه! پیر نیست و برای نیمکت خواهیم خریدش اگر اقدام کنیم واقعا!این گرکوف پیر شد و هنوزم داریم براش پیشنهاد میدیم.
مسخرست این پیشنهادات... پیشنهادی میدن که تقریبا نصف قیمت بازیکن هست.
بازیکن خوب رو زمین نمیمونه ... بالاخره ما نخریم یکی دیگه با همون قیمت میره سراغش
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
ارزش:مترو نوشت که پیشنهاد 12 میلیون پوندی آرسنال برای Antoine Griezmann، وینگر جوان سوسیه داد رد شده و گفتن قیمتش 24 میلیون پونده!
Le 10 Sport چاپ فرانسه هم نوشته که آرسنال بر سر انتقال Yoann Gourcuff با لیون در حال مذاکره است! (من همیشه معتقد بودم که برای او اقدام خواهیم کرد! :دی) قیمتش بین 4-8 میلیون پونده!
T. Vermaelen/Knee/Unknown
T. Walcott/Knee/Unknown
O. Giroud/Illness/Jan 13th
N. Bendtner/Ankle/Unknown
K. Gibbs/Calf/Unknown
A. Ramsey/Hip/Jan 18th
Y. Sanogo/Back/Jan 18th
A. Oxlade-Chamberlain/Knee/Jan 18th
V. Diaby/ACL/March 14th
اصولا ونگر در کنفرانس پیش از بازی درباره وضعیت مصدومین گزارش میده! منبع معتبر دیگه ای وجود نداره مگر سایت های هواداری آرسنال در لندن و... که معتبر هستن و در ارتباط با باشگاه!اقا اينو از سايتي چيزي ورداشتي؟مال ارسناله يا مصدومين ساير تيم ها هم اطلاعاتش توش هست؟
با تشکر
http://www.physioroom.com/news/english_premier_league/epl_injury_table.phpاقا اينو از سايتي چيزي ورداشتي؟مال ارسناله يا مصدومين ساير تيم ها هم اطلاعاتش توش هست؟
با تشکر