kia_martan
Registered User
- نوشتهها
- 3,770
- لایکها
- 4,057
به نظرم ونگر این قدر پول رو واسه این بازیکن می پردازه. کاملا مشخصه علاقه زیادی بهش داره.قضیه انتقال درکسلر به آرسنال جدی تر شد!
به نقل از Raphael Honigstei، روزنامه نگار ورزشی آلمانی، شالکه راضی شده که درکسلر را در همین ژانویه به فروش براسند با قیمت Buy-Clause که حدود 40 میلیون پوند است و میرور نوشته که 35 میلیون پونده!!
گویا مشکلات اقتصادی باعث شده که راضی بشن برای فروشش! و Raphael Honigstei معتقد است اگر این انتقال در این ژانویه هم صورت نگیره در تابستان به آرسنال خواهد آمد چرا که با آرسنال به توافقات شخصی رسیده!
از نکات جالب اینکه خبر رسیده که ونگر از او به عنوان مهاجم استفاده خواهد کرد! یعنی برنامه بلند مدت ونگر برای درکسلر این است که تبدیل به مهاجم نوک بشه؛ دقیقا کاری که در قبال Van Pusy انجام داد. او هم زمانی که از فاینورد اومد هافبک تهاجمی بود و بعد مهاجم شد!
مطمئنا ونگر می خوادش! تابستون هم می خواستش!به نظرم ونگر این قدر پول رو واسه این بازیکن می پردازه. کاملا مشخصه علاقه زیادی بهش داره.
دراکسلر بازیکن کاملی هست. هم دریبل زن و تکنیکیه. هم سرعت خوبی داره. هم شوت زنه. هم گل زن. هم وینگر می تونه بازی کته. هم هافبک وسط. هم مهاجم.
ایجنت جیووینکو هم گفته آرسنال در مورد وضعیتش اطلاعات خواسته. این جیووینکو بدبخت هم میره تیم های دیگه خوب میشه دوباره میاد یووه رو نیمکت دوباره میره یه تیم دیگه خوب میشه دوباره میاد نیمکت.
به نظر من کلا سبکش زمین تا آسمون با این سه نفر فرق داره. کروس بیشتر شبیه لمپارده. اوزیل هم خو کلا وینگر نیست و رو به جلو نمیره. مولر هم همینطور.گفته بود میخواد تو 4 پست بازی کنه مهاجم نوک - مهاجم کاذب - هابک هجومی مرکزی و وینگر!!!
از نظر فیزیکی و تکنیکی هم بهش میخوره!
دراکسلر میشه گفت ترکیبی از اوزیل کروس و مولره ولی جای کار زیاد داره!
بر عکس اوزیل که تو فینیشینگ ضعیفه اون خیلی خوبه!
حالا لیورپول - آرسنال - منچستر آخرش کدوم رو نمیدونم، ولی میدونم که دوسش دارم:دی
یعنی اسم ما هم مصدومیت میاره. دراکسلر به دلیل پارگی تاندون تا ماه مارچ بیرون خواهد بود (منبع: دیلی میل)درمورد کروس و مولر اشتباه میکنی
مولر کسی هست که تو هر 4 پست بازی میکنه منهای وینگر چپ
فرارهاش هم دیده باشی میفهمی چی میگم
کروس هم از نظر بازی سازی و فینیشینگ گفتم شوت های دقیقی میزنه
اوزیل وقتی تک به تک میشه به احتمال 90% پاس میده اونوقت احتمال شوت زدن = 10% احتمال گل شدن شوت = 2%
لینک خبر مربوط به مونریال رو میدی؟روسیچکی بازی با فولام رو از دست داد
خوشبختانه مونرئال دچار شکستگی نشده و فقط یه کبودی بد بوده
Arsenal
Man City
Chelsea
Liverpool
همونطور که کیا گفت، به نظر مصدومیتش 10 روزست...دیلی میل خبر داده که علی رغم مصدومیت درکسلر، ونگر به یه ورش هم حساب نکرده و با پیشنهاد 37 میلیون پوند می خواد براش اقدام کنه!
گفته میشه که چلسی و منچستر هم خواهانش هستن اما درکسلر آرسنال را انخاب کرده!
با وجود اینکه هافبک تهاجمی است اما توانایی گلزنی بالایی داره و مثل آنری قرار است از هافبک به خط حمله منتقل بشه گویا!
جووووووووووووووون!
من گفتم البته! :دیهمونطور که کیا گفت، به نظر مصدومیتش 10 روزست...