kia_martan
Registered User
- نوشتهها
- 3,770
- لایکها
- 4,057
روسیچکی و ناچو جفتشون به این بازی رسیدند
باید محتاطانه بازی کنیم عزیز، توی شرایطی که ما داریم نباید زیاد به آب و آتیش بزنیم !افتضاح بودیم. مثل بازی با کاردیف. تیم ها حفظ توپ می کنن و ما هم اصلا پرس نمی کنیم. 1 ساعت هم پاسکاری کنن کسی فشار نمیاره!!!
بازی ای که از 70 شروع میشه تضمینی نیست توپ بره تو گل. این تیم ها بایرن نیستن که نباید به آب و آتیش زد!!! فولهامه.باید محتاطانه بازی کنیم عزیز، توی شرایطی که ما داریم نباید زیاد به آب و آتیش بزنیم !
گل اول مهمه تو این بازیها و ما نباید بخوریم گل اول رو!!
اون بازی ای که شما مد نظرته از دقیقه 65-70 به بعد آغاز میشه!
ما هم همچین تیم پر مهره ای نیستیم که از پیش برنده باشیم برابر این تیم ها!! با تکیه بر همین تاکتیک هامونه که اول هستیم نه بازیکن هامون که خودمونم می دونیم به غیر از 4،3 تاشون بقیه در حد تیم اول لیگ برتر نیستن!!!بازی ای که از 70 شروع میشه تضمینی نیست توپ بره تو گل. این تیم ها بایرن نیستن که نباید به آب و آتیش زد!!! فولهامه.
دیدی؟ این تیم های رده پایین تحت فشار کم میارن. ما تیم پر مهره هستیم! اما پر ستاره نیستیم! سیتی و چلسی پر ستارن که تو همه خطوطشون 3 تا بازیکن بازیکن 40 میلیونی دارن. اما دلیل نمیشه که ما بازی رو بدیم دست حریف.ما هم همچین تیم پر مهره ای نیستیم که از پیش برنده باشیم برابر این تیم ها!! با تکیه بر همین تاکتیک هامونه که اول هستیم نه بازیکن هامون که خودمونم می دونیم به غیر از 4،3 تاشون بقیه در حد تیم اول لیگ برتر نیستن!!!
فولهام درسته رتبه لیگش داغونه ولی از لحاظ یاری پتانسیل دارن، اگه باد بگیردشون ممکنه هر اتفاقی بیفته!
بله من هم میگم دلیل نتیجه گرفتنمون سبک بازی منطقیمون هست. اما حداقل طوری باید بازی کنیم که تو نیمه اول 2 تا موقعیت گیرمون بیاد. نه اینکه حریف راحت خط دفاع پاسکاری کنه وقت بگذره. ژیرود و اوزیل و ویلشر باید فشار میاوردن. تو همه بازی ها خوب بودیم. مشکل من بازی با کاردیف و فولام بود که بازی با فولام نذاشتیم اون مشکلات پیش بیاد و تو 10 دقیقه کار رو تمام کردیم.خیلی منطقی بازی کردیم اون سبکی که از دقیقه 1 پرس میکردیم دیگه عملی نیست
الان کاملا منطقی بازی میکنیم تا گل بزنیم بی مهابا حمله نباید کرد که رو ضد حمله گل بخوریم
روش بازیمون عالیه
خوب ادامه صدرنشینی رو تبریک میگم
امیدوارم فردا منچستر یه امتیاز هرجور شده از چلسی بگیره فاصلمون زیاد شه
تیرک پودولسکی خیلی حیف شد گل نشد
منظور من این نیست که تحت فشار قرار ندیم؛دیدی؟ این تیم های رده پایین تحت فشار کم میارن. ما تیم پر مهره هستیم! اما پر ستاره نیستیم! سیتی و چلسی پر ستارن که تو همه خطوطشون 3 تا بازیکن بازیکن 40 میلیونی دارن. اما دلیل نمیشه که ما بازی رو بدیم دست حریف.
فکر کنم 10 همین کلین شیت فصل بود. که البته یکی از دلایلش همین تاکتیکی هست که تو میگی.
اصلا نگران چلسی نیستم! مال قهرمانی نمی بینم اینا رو!!! امتیاز از دست خواهند داد در طول فصل!سیتی که ول کن ما نیست
حالا ببینیم فردا منچستر میتونه یه امتیاز بگیره که احتمالش خیلی کمه
به نظر من چلسی برای قهرمانی شانس داره.ولی شانسش از سیتی کمتره.اصلا نگران چلسی نیستم! مال قهرمانی نمی بینم اینا رو!!! امتیاز از دست خواهند داد در طول فصل!
نبرد قهرمانی بین آرسنال و من سیتی خواهد بود!