• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
افتضاح بودیم. مثل بازی با کاردیف. تیم ها حفظ توپ می کنن و ما هم اصلا پرس نمی کنیم. 1 ساعت هم پاسکاری کنن کسی فشار نمیاره!!!

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
افتضاح بودیم. مثل بازی با کاردیف. تیم ها حفظ توپ می کنن و ما هم اصلا پرس نمی کنیم. 1 ساعت هم پاسکاری کنن کسی فشار نمیاره!!!
باید محتاطانه بازی کنیم عزیز، توی شرایطی که ما داریم نباید زیاد به آب و آتیش بزنیم !
گل اول مهمه تو این بازیها و ما نباید بخوریم گل اول رو!!
اون بازی ای که شما مد نظرته از دقیقه 65-70 به بعد آغاز میشه!

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
باید محتاطانه بازی کنیم عزیز، توی شرایطی که ما داریم نباید زیاد به آب و آتیش بزنیم !
گل اول مهمه تو این بازیها و ما نباید بخوریم گل اول رو!!
اون بازی ای که شما مد نظرته از دقیقه 65-70 به بعد آغاز میشه!
بازی ای که از 70 شروع میشه تضمینی نیست توپ بره تو گل. این تیم ها بایرن نیستن که نباید به آب و آتیش زد!!! فولهامه.

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
بازی ای که از 70 شروع میشه تضمینی نیست توپ بره تو گل. این تیم ها بایرن نیستن که نباید به آب و آتیش زد!!! فولهامه.
ما هم همچین تیم پر مهره ای نیستیم که از پیش برنده باشیم برابر این تیم ها!! با تکیه بر همین تاکتیک هامونه که اول هستیم نه بازیکن هامون که خودمونم می دونیم به غیر از 4،3 تاشون بقیه در حد تیم اول لیگ برتر نیستن!!!
فولهام درسته رتبه لیگش داغونه ولی از لحاظ یاری پتانسیل دارن، اگه باد بگیردشون ممکنه هر اتفاقی بیفته!

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
ما هم همچین تیم پر مهره ای نیستیم که از پیش برنده باشیم برابر این تیم ها!! با تکیه بر همین تاکتیک هامونه که اول هستیم نه بازیکن هامون که خودمونم می دونیم به غیر از 4،3 تاشون بقیه در حد تیم اول لیگ برتر نیستن!!!
فولهام درسته رتبه لیگش داغونه ولی از لحاظ یاری پتانسیل دارن، اگه باد بگیردشون ممکنه هر اتفاقی بیفته!
دیدی؟ این تیم های رده پایین تحت فشار کم میارن. ما تیم پر مهره هستیم! اما پر ستاره نیستیم! سیتی و چلسی پر ستارن که تو همه خطوطشون 3 تا بازیکن بازیکن 40 میلیونی دارن. اما دلیل نمیشه که ما بازی رو بدیم دست حریف.
فکر کنم 10 همین کلین شیت فصل بود. که البته یکی از دلایلش همین تاکتیکی هست که تو میگی.

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
خیلی منطقی بازی کردیم اون سبکی که از دقیقه 1 پرس میکردیم دیگه عملی نیست
الان کاملا منطقی بازی میکنیم تا گل بزنیم بی مهابا حمله نباید کرد که رو ضد حمله گل بخوریم
روش بازیمون عالیه

خوب ادامه صدرنشینی رو تبریک میگم
امیدوارم فردا منچستر یه امتیاز هرجور شده از چلسی بگیره فاصلمون زیاد شه

تیرک پودولسکی خیلی حیف شد گل نشد

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من نمیدونم این شبکه ورزش این کارشنا رو از کجا میاره ؟ به اینا پول میده یا از اینا پول میگیره ؟ طرف اومده به جک ویلشر میگه ویشلر ، به سانیا میگه ساینا ....

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
خیلی منطقی بازی کردیم اون سبکی که از دقیقه 1 پرس میکردیم دیگه عملی نیست
الان کاملا منطقی بازی میکنیم تا گل بزنیم بی مهابا حمله نباید کرد که رو ضد حمله گل بخوریم
روش بازیمون عالیه

خوب ادامه صدرنشینی رو تبریک میگم
امیدوارم فردا منچستر یه امتیاز هرجور شده از چلسی بگیره فاصلمون زیاد شه

تیرک پودولسکی خیلی حیف شد گل نشد
بله من هم میگم دلیل نتیجه گرفتنمون سبک بازی منطقیمون هست. اما حداقل طوری باید بازی کنیم که تو نیمه اول 2 تا موقعیت گیرمون بیاد. نه اینکه حریف راحت خط دفاع پاسکاری کنه وقت بگذره. ژیرود و اوزیل و ویلشر باید فشار میاوردن. تو همه بازی ها خوب بودیم. مشکل من بازی با کاردیف و فولام بود که بازی با فولام نذاشتیم اون مشکلات پیش بیاد و تو 10 دقیقه کار رو تمام کردیم.

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
با شدت کم و محتاطانه حمله کردن مثل نیمه اول:
ما رو جلوی تیمای بزرگ که دفاع سازمان یافته دارند با مشکل گلزنی روبرو میکنه نمونش:2 بازی با چلسی و بازی یونایتد و 2 بازی دورتموند و برگشت با ناپولی و خیلی از بازیها که کم گل زدیم و در دقایق آخر گل زدیم.
درسته نباید بی مهابا حمله کرد که رو ضد حمله گل نخوریم ولی دیگه مثل نیمه اول نه.
از همون اول مثل نیمه دوم حمله کنیم با شدت یکم کمتر به نظر من بهتره تا مثل نیمه اول این بازی بخوایم جلوی تیمای دیگه بازی رو شروع کنیم

Last edited:

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
در رابطه با صحبت دوستان باید بگم که شاید مثل سال های نه چندان دور خیلی زیبا بازی نمی کنیم(که البته زیبا بازی می کنیم) اما خوب امتیاز جمع می کنیم! یه آماری می خوندم که بعد زا فصل 2003-2004 که بدون شکست قهرمان شدیم با 68% برد در بازی ها، این فصل با 64% برد در بازی ها در رتبه دوم هستیم در طی 10 سال اخیر ( و مطمئنا در خیلی سال های دور :دی)
ولی ما باید بین بازی زیبا و تهاجمی و نتیجه گرا بودن بالانس ایجاد کنیم! این بازی و بازی 2 هفته پیش در همین امارات نباید اینقدر سخت بشن! در خلق موقعیت گل کمی مشکل داریم که مقدار زیادیش به خاطر ژیرو است!
شاید به خاطر استرس های قهرمانی است و من معتقدم که اگر من سیتی طی هفته های پیش رو امتیاز از دست نده این ما خواهیم بود که دچار استرس خواهیم شد و امتیاز از دست خواهیم داد! کمی نگرانم!
خرید هم که نداریم!

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
سیتی که ول کن ما نیست
حالا ببینیم فردا منچستر میتونه یه امتیاز بگیره که احتمالش خیلی کمه

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
دیدی؟ این تیم های رده پایین تحت فشار کم میارن. ما تیم پر مهره هستیم! اما پر ستاره نیستیم! سیتی و چلسی پر ستارن که تو همه خطوطشون 3 تا بازیکن بازیکن 40 میلیونی دارن. اما دلیل نمیشه که ما بازی رو بدیم دست حریف.
فکر کنم 10 همین کلین شیت فصل بود. که البته یکی از دلایلش همین تاکتیکی هست که تو میگی.
منظور من این نیست که تحت فشار قرار ندیم؛
منظورم اینه تیم ما نه از لحاظ دفاعی نه حجومی خوش بازیکن(WTF) نیست ؛ خوش تاکتیکه!!!!
به همین دلیل نمی تونیم بی پروا حمله کنیم به حریف از دقیقه ی 1!!
اگر فشار زیاد بیاریم از اول بازی ممکنه رو یه اتفاق تو ضدحمله گل بخوریم و گل اول رو که خوردیم مجبوریم حمله کنیم و باز هم ممکنه تو یه ضدحمله و غفلت مدافع گل بخوریم!
پس چون نتیجه مهمترین چیزه برامون کنترل بازی در ابتدا و به آب و آتش زدن در انتها میشه تاکتیکمون
o_O

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
سیتی که ول کن ما نیست
حالا ببینیم فردا منچستر میتونه یه امتیاز بگیره که احتمالش خیلی کمه
اصلا نگران چلسی نیستم! مال قهرمانی نمی بینم اینا رو!!! امتیاز از دست خواهند داد در طول فصل!
نبرد قهرمانی بین آرسنال و من سیتی خواهد بود!

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
73383105822688148680.jpg
12077141241672409148.jpg

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
اصلا نگران چلسی نیستم! مال قهرمانی نمی بینم اینا رو!!! امتیاز از دست خواهند داد در طول فصل!
نبرد قهرمانی بین آرسنال و من سیتی خواهد بود!
به نظر من چلسی برای قهرمانی شانس داره.ولی شانسش از سیتی کمتره.
کاشکی پس هر 2 تا شون بر بیایم.

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
تبرییییک
ولی استرس عجیبی دارم فکر کنم قهرمانی رو به سیتی ببازیم :(

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
چلسی و سیتی جفتشون امتیاز از دست میدن