دلیل کم استفاده شدن از پولدی چیه واقعا
بعد از مصدومیت با یه فرم عالی برگشت
گل زد و پاس گل داد
و دیگر هیچ ...
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
من از اولین کسانی بودم که از اومدن پولدی به آرسنال استقبال کردم و گفتم او کسیست که شخصیت بزرگ و بین المللی داره! سابقه 3 جام جهانی داره!! و از نظر من در فصل اول خیلی خوب بازی کرد و تو سیستم جا افتاد در همون بازی اول!!پولدی بازیکن فوق العاده ایه؛ اما اگه بخوایم روراست باشیم بدرد سیستم آرسنال نمی خوره!
پولدی باید Second striker بازی کنه که تو سیستم های آرسنال همچنین پستی اصلاً وجود نداره!!
ووچینیچ رو از شیش هفت فصل پیش و زمانی که در جالوروسی بود دوست داشتم؛ مهاجم فوق العاده فرصت طلبیه!!
از آمدنش هم حمایت می کنم هر چند رئیس تکذیب کرده!
به نظرم مشکلی که پولدی دار این است که دونده نیست خیلی با اینکه رد کارهای دفاعی هم خوب شرکت می کنه! مهاجم فرصت طلبیست و در اردوی تیم همه میگن که شوت های پای چپ او وحشتناکه!!!
این اواخر هم ونگر در مورد پولدی گفته که و بی نهایت برای ما مهمه! و بعد از آخرین بازی تیم هم که پولدی تعویضی اومد و یه تیرک عالی هم زد که با بدشانسی گل نشد در موردش گفت که او حالا به آمادگی کامل رسیده!
خلاصه اینکه فکر نمی کنم ونگر قصد فروشش را داشته باشه چرا که به گفته ی خود ونگر او بازیکنی است که هم خوب گل می زنه و هم خوب پاس گل میده! الان هم داره تو پست خودش بازی می کنه! خودش هم که کلی خوشحال است از حضور در لندن و آرسنال!
/
اما خبر مهم:
یه نفر ونگر را در فرودگاه هیثروی لندن خفت کرده و عکسش رو گرفته و مطمئنا با توجه به اینکه در وسط فصل هستیم و همین شنبه هم بازی FA Cup داریم دلیل رفتنش برای عقد قرارداد یا چیزی شبیه به این هست! با توجه به اینکه ونگر شدیدا دنبال درکسلر هست می تونه مقصد او آلمان باشه و شاید هم ووچینیچ که او هم به تازگی به آرسنال لینک شده!
ووچینیچ را زمانی که در رم بود دوست داشتم اما الان 30 سالش هست و ما آرسنالی ها هم به خرید بازیکن رد این سن اصلا عادت نداریم! ولی بهتر از هیچ چیه!