• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
دلیل کم استفاده شدن از پولدی چیه واقعا
بعد از مصدومیت با یه فرم عالی برگشت
گل زد و پاس گل داد
و دیگر هیچ ...

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
پولدی بازیکن فوق العاده ایه؛ اما اگه بخوایم روراست باشیم بدرد سیستم آرسنال نمی خوره!
پولدی باید Second striker بازی کنه که تو سیستم های آرسنال همچنین پستی اصلاً وجود نداره!!

ووچینیچ رو از شیش هفت فصل پیش و زمانی که در جالوروسی بود دوست داشتم؛ مهاجم فوق العاده فرصت طلبیه!!
از آمدنش هم حمایت می کنم هر چند رئیس تکذیب کرده!
من از اولین کسانی بودم که از اومدن پولدی به آرسنال استقبال کردم و گفتم او کسیست که شخصیت بزرگ و بین المللی داره! سابقه 3 جام جهانی داره!! و از نظر من در فصل اول خیلی خوب بازی کرد و تو سیستم جا افتاد در همون بازی اول!!
به نظرم مشکلی که پولدی دار این است که دونده نیست خیلی با اینکه رد کارهای دفاعی هم خوب شرکت می کنه! مهاجم فرصت طلبیست و در اردوی تیم همه میگن که شوت های پای چپ او وحشتناکه!!!
این اواخر هم ونگر در مورد پولدی گفته که و بی نهایت برای ما مهمه! و بعد از آخرین بازی تیم هم که پولدی تعویضی اومد و یه تیرک عالی هم زد که با بدشانسی گل نشد در موردش گفت که او حالا به آمادگی کامل رسیده!
خلاصه اینکه فکر نمی کنم ونگر قصد فروشش را داشته باشه چرا که به گفته ی خود ونگر او بازیکنی است که هم خوب گل می زنه و هم خوب پاس گل میده! الان هم داره تو پست خودش بازی می کنه! خودش هم که کلی خوشحال است از حضور در لندن و آرسنال! :)
/
اما خبر مهم:
یه نفر ونگر را در فرودگاه هیثروی لندن خفت کرده و عکسش رو گرفته و مطمئنا با توجه به اینکه در وسط فصل هستیم و همین شنبه هم بازی FA Cup داریم دلیل رفتنش برای عقد قرارداد یا چیزی شبیه به این هست! با توجه به اینکه ونگر شدیدا دنبال درکسلر هست می تونه مقصد او آلمان باشه و شاید هم ووچینیچ که او هم به تازگی به آرسنال لینک شده!
ووچینیچ را زمانی که در رم بود دوست داشتم اما الان 30 سالش هست و ما آرسنالی ها هم به خرید بازیکن رد این سن اصلا عادت نداریم! ولی بهتر از هیچ چیه!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
از ایتالیا خبر می رسه که ووچینیچ از تمرینات تیم سر باز زده و می خواد هر چه سریعتر قضیه ی انتقالش نهایی بشه! با توجه به اخبار قبلی احتمال فراوان خرید ما ووچینیچ خواهد بود! نظر خاصی هم ندارم!

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
جدا از قضیه نقل و انتقالات و اومدن ووچینیچ، یه نکته باحال فهمیدم امروز؛
این اولین بازی تو امیریتسه که جمعه برگزار میشه!!:rolleyes:

Driver.1368

Registered User
لایک‌ها
82
اما خبر مهم:
یه نفر ونگر را در فرودگاه هیثروی لندن خفت کرده و عکسش رو گرفته و مطمئنا با توجه به اینکه در وسط فصل هستیم و همین شنبه هم بازی FA Cup داریم دلیل رفتنش برای عقد قرارداد یا چیزی شبیه به این هست! با توجه به اینکه ونگر شدیدا دنبال درکسلر هست می تونه مقصد او آلمان باشه و شاید هم ووچینیچ که او هم به تازگی به آرسنال لینک شده!
ووچینیچ را زمانی که در رم بود دوست داشتم اما الان 30 سالش هست و ما آرسنالی ها هم به خرید بازیکن رد این سن اصلا عادت نداریم! ولی بهتر از هیچ چیه!
بدونه شک خبر پایه و اساس نداره
نمیگم توی فرودگاه نبوده شاید بوده
شاید عکس فیک هست یا قدیمی
ولی ربطی به نقل و انتقالات نداره
چون از کی تا حالا شخص رییس خودش پا میشه میره واسه امضای قرار داد ها اون هم توی اون کشور؟!
مگه رییس واسه انتقال اوزیل مثلا جایی رفت؟!
هرکی بوده خواسته جو الکی بده ;)
ادیت‌:
الموندو دیپورتیوو:
ارسن ونگر امروز برای دیدن بازیه تیو و پدرو و سرجیو روبرتو به اسپانیا سفر کرده
با تشکر از دوست خوبم حمید :D

Last edited:

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
بدونه شک خبر پایه و اساس نداره
نمیگم توی فرودگاه نبوده شاید بوده
شاید عکس فیک هست یا قدیمی
ولی ربطی به نقل و انتقالات نداره
چون از کی تا حالا شخص رییس خودش پا میشه میره واسه امضای قرار داد ها اون هم توی اون کشور؟!
مگه رییس واسه انتقال اوزیل مثلا جایی رفت؟!
هرکی بوده خواسته جو الکی بده ;)
ادیت‌:
الموندو دیپورتیوو:
ارسن ونگر امروز برای دیدن بازیه تیو و پدرو و سرجیو روبرتو به اسپانیا سفر کرده
با تشکر از دوست خوبم حمید :D
لازم به ذکر است که ونگر قبلا برای خرید فابرگاس شخصا به دیدار خانواده اش رفت تا برای انتقالش به لندن موافقتشان را بگیرد!! و البته همین اوزیل هم 1 ساعت تلفنی با خودش صحبت کرد و راضیش کرد که بیاد!!
Goal هم نوشت که ونگر تو ورزشگاه بوده و بازی لوانته-بارسا را تماشا می کرده! هنوز معلوم نیست دقیقا برای کدام بازیکن ولی قبلا خبر علاقه اش به پدرو بوده و خود پدرو هم گویا ابراز تمایل کرده برای رفتن از بارسا! و البته که همیشه چشم به آکادمی بارسا دوخته ایم! :دی

به نوشته ی Mirror، نمایندگان آرسنال این هفته به آلمان میرن تا مذاکرات برای خرید درکسلر را آغاز کنن و پیشنهاد 35 میلیون پوندی را ارائه بدن! این در حالیست که شالکه تمایل به فروشش در این ژانویه نداره!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
این غاز رو با خودش چرا آورده!
59578228329281852964.jpg

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
غاز نیستن ایشون! مدیر اجرای باشگاه، Ivan Gazidis هستن!!
اگر یادت باشه زمانی آواتارم بود!:D:D:D
خواستیم زیرآبش رو بزنیم که بنظر محکم چسبیده به صندلی و جایی نمیره!!

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
لموندو دیپورتیوو:
ارسن ونگر برای دیدن بازیه تیو و پدرو و سرجیو روبرتو به اسپانیا سفر کرده بود

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
در مورد بنتنر...
او از ابتدای هفته به ترکیب بازگشته و اگر انتخاب شود در دسترس است.

در مورد آرتتا و رمسی...
میکل و آرون دوشنبه به ترکیب ملحق می شوند، آنها برای دیدار جمعه در دسترس نیستند. ما همچنین روسیچکی را از دست دادیم، او در دسترس نیست.

در مورد قدرت ترکیب...
الکس اوکسلید چمبرلین و بنتنر را داریم که به ترکیب بازگشته اند و امیدوارم آرتتا و رمسی نیز نفرات بعدی باشند. همچنین یایا سانوگو را داریم که هفته آینده به ترکیب باز می گردد.

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
ونگر: برای مانونه بسیار خوشحالم
آرسن ونگر می گوید سال ها قبل پتانسیل مانونه را دیده بود و خوشحال است که او اکنون توانائی های خود را نشان می دهد.

ونگر: از تمدید قرارداد ورمالن استقبال می کنم

آرسن ونگر می گوید در پایان فصل بر سر تمدید قرارداد توماس ورمالن، با او صحبت خواهد کرد.

آرسن ونگر به تحسین هواداران آرسنال پرداخت که تمام بلیط های دیدار روز جمعه مقابل کاونتری را خریداری کرده اند.

در طول 10 سال گذشته این اولین بار است که ارسنال در روز جمعه بازی می کند اما آرسن ونگر باور دارد به فروش رفتن تمامی بلیط ها نشان می دهد که هواداران تا چه اندازه حامی تیم هستند.

"این مساله بی شک فوق العاده است. این تنها نشان از بزرگی این باشگاه است.

باید بگویم که بی شک کاملا به این مساله احترام می گذارم که مردم جمعه شب برای دیدن این بازی می آیند و همه بلیط ها به فروش رفته."

ونگر: از انتقال ماتا متعجب شدم

این چلسی خیلی زرنگه چون با منچستر کارش تموم شده ماتا رو فروخته که بقیه تیمارو اذیت کنه !

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
ونگر: برای مانونه بسیار خوشحالم
آرسن ونگر می گوید سال ها قبل پتانسیل مانونه را دیده بود و خوشحال است که او اکنون توانائی های خود را نشان می دهد.

ونگر: از تمدید قرارداد ورمالن استقبال می کنم

آرسن ونگر می گوید در پایان فصل بر سر تمدید قرارداد توماس ورمالن، با او صحبت خواهد کرد.

آرسن ونگر به تحسین هواداران آرسنال پرداخت که تمام بلیط های دیدار روز جمعه مقابل کاونتری را خریداری کرده اند.

در طول 10 سال گذشته این اولین بار است که ارسنال در روز جمعه بازی می کند اما آرسن ونگر باور دارد به فروش رفتن تمامی بلیط ها نشان می دهد که هواداران تا چه اندازه حامی تیم هستند.

"این مساله بی شک فوق العاده است. این تنها نشان از بزرگی این باشگاه است.

باید بگویم که بی شک کاملا به این مساله احترام می گذارم که مردم جمعه شب برای دیدن این بازی می آیند و همه بلیط ها به فروش رفته."

ونگر: از انتقال ماتا متعجب شدم

این چلسی خیلی زرنگه چون با منچستر کارش تموم شده ماتا رو فروخته که بقیه تیمارو اذیت کنه !
بله کلا مورینیو به 4 دلیل ماتا رو فروخته...
1. پول
2. نارضایتی ماتا
و دو عامل مهمتر:
3. دو تا بازیش رو با من یو بازی کرده اما بقیه رقباش بازی نکردن. در حالی که ما دمبا با که از ماتا کوچکتر هست رو اونم قرضی خواستیم اما اونا ندادن.
4. در کورس نبودن یونایتد
اما به نظر من برای قهرمانی یک ماتا یا حتی 3 تا کریس نباید بهونه باشه. منچستر با چلسی اصلا ترکیب کاملش رو نداشت، اما چه رفت و چه برگشت بهترین ترکیب طول فصل خودش رو مقابل ما خواهد داشت، اما ما اگر نتونیم تیم هایی مثل یونایتد و چلسی و سیتی رو ببریم، خوب کلمه قهرمان رو نباید رومون گذاشت. باید گذاشت خوش شانس ها. یا مرده خور ها. یه همچین چیزی. یادمه ما با استون ویلا تو کورس رده چهارمی بودیم و 7 امتیاز فکر کنم عقب بودیم. بعد ما آرشاوین رو به طور عجیبی خریدیم در حالی که اونیل مربی استون ویلا اعتراض داشت که مهلت نقل و انتقالات تمام شده و اون نیم فصل آرشاوین باعث شد ما با اختلاف زیاد بالای استون ویلا قرار بگیریم. پس الان هم اصلا نباید ایرادی ب این مسئله گرفت. تعجب می کنم چرا ونگر اعتراض کرده!!!

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
این همه مهلجم مهاجم کردیم این همه خبر مهاجم گذاشتین بعد آخرش
ووچینیچ
:(
ناسلامتی میخوایم یونایتد و سیتی رو بزنیم بعد با این:confused:

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
بله کلا مورینیو به 4 دلیل ماتا رو فروخته...
1. پول
2. نارضایتی ماتا
و دو عامل مهمتر:
3. دو تا بازیش رو با من یو بازی کرده اما بقیه رقباش بازی نکردن. در حالی که ما دمبا با که از ماتا کوچکتر هست رو اونم قرضی خواستیم اما اونا ندادن.
4. در کورس نبودن یونایتد
اما به نظر من برای قهرمانی یک ماتا یا حتی 3 تا کریس نباید بهونه باشه. منچستر با چلسی اصلا ترکیب کاملش رو نداشت، اما چه رفت و چه برگشت بهترین ترکیب طول فصل خودش رو مقابل ما خواهد داشت، اما ما اگر نتونیم تیم هایی مثل یونایتد و چلسی و سیتی رو ببریم، خوب کلمه قهرمان رو نباید رومون گذاشت. باید گذاشت خوش شانس ها. یا مرده خور ها. یه همچین چیزی. یادمه ما با استون ویلا تو کورس رده چهارمی بودیم و 7 امتیاز فکر کنم عقب بودیم. بعد ما آرشاوین رو به طور عجیبی خریدیم در حالی که اونیل مربی استون ویلا اعتراض داشت که مهلت نقل و انتقالات تمام شده و اون نیم فصل آرشاوین باعث شد ما با اختلاف زیاد بالای استون ویلا قرار بگیریم. پس الان هم اصلا نباید ایرادی ب این مسئله گرفت. تعجب می کنم چرا ونگر اعتراض کرده!!!
اقدام عجیبی از سوی چلسی بوده!!
شاید کار منچستر این فصل تمام شده باشه اما فصل بعد قوی تر بازخواهد گشت و فروش ماتا به منچستر مطمئنا موجب تقویت منچستر میشه! جالبه همین مورینیو اول فصل دمبا با رو نداد به ما سر قهرمانی و...!!!
ولی اعتراض ونگر هم خیلی مسخره است!!! یکی نیست به ونگر بگه مرد مومن تو خودت فن پوسی و نصری و کلیشی و کول و... را همشون رو به رقبامون دادی!!! واقعا خسته نباشی از این جهت!!!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من میگم اگه ونگر اعتقاد داره که فروش ماتا از طرف چلسی به منچستر (که البته هنوز تایید نشده و من شک دارم تایید بشه) نامردیه. پس خودش هم نباید تو نیم فصل بازیکن بخره چون در حق یه سری از حریفانش ظلم میشه.

برای ونگر احترام زیادی قائلم اما این صحبتش اصلا منطقی نیست.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
من میگم اگه ونگر اعتقاد داره که فروش ماتا از طرف چلسی به منچستر (که البته هنوز تایید نشده و من شک دارم تایید بشه) نامردیه. پس خودش هم نباید تو نیم فصل بازیکن بخره چون در حق یه سری از حریفانش ظلم میشه.

برای ونگر احترام زیادی قائلم اما این صحبتش اصلا منطقی نیست.
مورینیو دمبا با را نداد به آرسنال چون خودش گفت که با اومدن اوزیل آرسنال مدعی قهرمانی شد! اما اجازه رفتن ماتا به منچستر را داد چون که هر دو بازی رفت و برگشت را با منچستر انجام داده و با این کارش مثلا منچستر را تیم قوی تری کرده برای رقباش! خیر سرش هم خیلی tricky عمل کرده در حالی که خیلی حرکت مسخره و غیر حرفه ای انجام داد!! حالا همین ماتا فصل بعد یه تنه اگر چلسی رو به فنا بده قیافه مورینیو قشنگ میشه!
اون قسمتی هم که بولد کردم اصلا ربطی به کل قضیه نداره!! نیم فصل هر تیمی حق خرید بازیکن داره هر چند ونگر با پنجره نقل و انتقالات زمستانی مشکل داره و قبولش نداره ولی چیزیه که هست و برای همه تیم ها هم هست!

بالا