• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
بنا به گزارش رسانه ها، خوان ماتا این هفته از چلسی به منچستر یونایتد منتقل می شود. آرسن ونگر که یکی از تحسین کنندگان ماتا است می گوید این انتقال بار دیگر زمان پنجره نقل وانتقالات ژانویه را زیر سوال برده است.

"متعجب شدم زیرا خوان ماتا بازیکن بزرگی است و چلسی یک بازیکن بزرگ را به یک رقیب مستقیم فروخت.

این مساله بار دیگر بحث در مورد این پنجره نقل و انتقالات را باز می کند زیرا چلسی پیش از این دو بار مقابل منچستر یونایتد بازی کرد بنابراین آنها بار دیگر بازی نمی کنند.

آنها می توانستند هفته گذشته او را بفروشند اما دست کم فرصتی را به وجود آورد تا تاریخ این نقل و انتقالات را زیر سوال ببرید. برخی تیم ها پیش از این دو بار با دیگری بازی کردند و برخی دیگر نه. فکر می کنم اگر بخواهید عدالت را برای همه دقیقا برابر رعایت کنید، این اتفاقات نباید صورت گیرد.

تنها فکر می کنم می خواهید هر تیمی در همان سطح باشد. چلسی این قانون را بنا نکرده اما شاید قوانین باید با عدالت سازگارتر باشند."

ماتا بعد از شکست شوکه کننده منچستر یونایتد در جام تحادیه به این تیم می رود و این در حال است که گلر سابق آرسنال، ویتو مانونه ستاره این دیدار بود. از 10 ضربه پنالتی در این دیدار تنها 3 عدد از آنها به گل تبدیل شد.

"ببینید، همه ما فوتبال بازی کرده ایم و همه ما ضربات پنالتی را از دست داده ایم. این مساله بیشتر به کنترل فشار بستگی دارد تا قدرت شما در زدن ضربات پنالتی.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
ماتا اون تاثیری که منچستری ها بدنبالش هستند رو نخواهد گذاشت. چون یک بازیکن مکمله، نه یک بازیکن محوری، حالا شاید هم جواب بده اما جدا از تمام مباحث شاید انتقال ماتا به منچستر چراغ سبزی برای تعاملات بیشتر در آینده بین دو باشگاه باشه، که شاید نتیجش بشه انتقال رونی به چلسی، کسی چه میدونه!!!! :rolleyes:
منچستر در شرایط حاضر خطری برای قهرمانی آرسنال محسوب نمیشه. بنظرم باید بیشتر خوشحال بود که مورینیو یکی از بهترین پاس گل دهنده های دنیا رو در بدو امر به نیمکت دوخت و در پایان احتمالا واگذارش خواهد کرد

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
این اعتراض ونگر شاید عجیب باشه ولی بنظر من باید جنبه ی آگاه سازیش رو هم در نظر بگیریم، شاید خواسته با این حرف هاش به مو فشار بیاره یا هر کس دیگه ای!
در کل فوتبال حرفه ای جا...شی نمی شناسه!

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
البته یه نکته که کسی بهش نپرداخته هم اینه که شاید ونگر اعتراضش بیشتر به مدت نقل و انتقالات هست!
اول فصل هم گفته بود که جالب نیست در حین بازیها بازیکگن ها جابجا بشن!، شاید منظور از این مصاحبه این بوده که چرا نقل و انتقالات بین دو نیم فصل دقیق بین دو نیم فصل نیست و چلسی با من یو بازی کرده که این تفاوت ایجاد می کنه!!!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
مورینیو دمبا با را نداد به آرسنال چون خودش گفت که با اومدن اوزیل آرسنال مدعی قهرمانی شد! اما اجازه رفتن ماتا به منچستر را داد چون که هر دو بازی رفت و برگشت را با منچستر انجام داده و با این کارش مثلا منچستر را تیم قوی تری کرده برای رقباش! خیر سرش هم خیلی tricky عمل کرده در حالی که خیلی حرکت مسخره و غیر حرفه ای انجام داد!! حالا همین ماتا فصل بعد یه تنه اگر چلسی رو به فنا بده قیافه مورینیو قشنگ میشه!
اون قسمتی هم که بولد کردم اصلا ربطی به کل قضیه نداره!! نیم فصل هر تیمی حق خرید بازیکن داره هر چند ونگر با پنجره نقل و انتقالات زمستانی مشکل داره و قبولش نداره ولی چیزیه که هست و برای همه تیم ها هم هست!
خب نمیشه انتظار داشت که قواعد جوانمردانه همیشه رعایت بشه. من با اون بخش که ماتا فصل بعد چلسی رو به فنا بده که به شدت موافقم. البته اگه ماتا بیاد یونایتد.

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
نماینده های باشگاه تو المان دارن با شالکه چونه میزنن
بعضی منابع هم میگن شالکه راضی به فروش شده

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
خب نمیشه انتظار داشت که قواعد جوانمردانه همیشه رعایت بشه. من با اون بخش که ماتا فصل بعد چلسی رو به فنا بده که به شدت موافقم. البته اگه ماتا بیاد یونایتد.
اگر قرار نیست که قواعد بازی جوانمردانه رعایت بشه حداقل این حق را داریم که اعتراض کنیم به این قضیه و جنگ روانی که خود مورینیو شروع کرده را جواب بدیم!
نماینده های باشگاه تو المان دارن با شالکه چونه میزنن
بعضی منابع هم میگن شالکه راضی به فروش شده
امیدوارم!
ولی تو کنفرانس خبری دیروز ونگر گفته که به هیچ بازی نزدیک نیست و گفته نگران است که نتونه بازیکنی را جذب کنه و مقصر را هم خودش دونسته !!!

برادر بنتنر در تمرینات امروز:
sssssssssssss.jpg

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
ماتا اون تاثیری که منچستری ها بدنبالش هستند رو نخواهد گذاشت. چون یک بازیکن مکمله، نه یک بازیکن محوری، حالا شاید هم جواب بده اما جدا از تمام مباحث شاید انتقال ماتا به منچستر چراغ سبزی برای تعاملات بیشتر در آینده بین دو باشگاه باشه، که شاید نتیجش بشه انتقال رونی به چلسی، کسی چه میدونه!!!! :rolleyes:
منچستر در شرایط حاضر خطری برای قهرمانی آرسنال محسوب نمیشه. بنظرم باید بیشتر خوشحال بود که مورینیو یکی از بهترین پاس گل دهنده های دنیا رو در بدو امر به نیمکت دوخت و در پایان احتمالا واگذارش خواهد کرد
ماتا رو کلاً به بازی نمی گیره مورینیو، بود و نبودش برای چلسی فرق نداره عزیز!
نکته ای که هست اگر ماتا بتونه من یو رو به روزهای اوجش برگردونه و در مقابل تیم های بالا جدول بتونن امتیاز بگیرن این ماتا در یه تیم دیگه داره برای چلسی بازی می کنه!!!

• Like
Reactions: rms

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
ماتا رو کلاً به بازی نمی گیره مورینیو، بود و نبودش برای چلسی فرق نداره عزیز!
نکته ای که هست اگر ماتا بتونه من یو رو به روزهای اوجش برگردونه و در مقابل تیم های بالا جدول بتونن امتیاز بگیرن این ماتا در یه تیم دیگه داره برای چلسی بازی می کنه!!!
امروز شنیدم 60 میلیون دلار هزینه ی این نقل و انتقاله. اولا که برای یک بازیکن نیمکت نشین قیمت فوق العاده ایـــه.
علاوه بر این، گیریم منچستر بتونه در لندن آرسنال رو ببره، سیتی و لیورپول رو هم همینطور. این تیمها تا انتهای فصل امتیازات زیادی از دست میدن. اولیش هم چلسی!!!! آخه کی گفته چلسی همه ی بازیهاش رو میبره :rolleyes:، اگر اجازه ی خروج رو دادن علتش هم پیشنهاد 60 میلیونی من یو بوده. بدجوری دست و پاشون رو گم کردن و پیشنهاد عجیب و غریبی دادند.
آرسنال بخواد قهرمان بشه باید همه ی تیمها رو ببره. ونگر این جملات رو نباید بیان میکرد.

Last edited:

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
امروز شنیدم 60 میلیون دلار هزینه ی این نقل و انتقاله. اولا که برای یک بازیکن نیمکت نشین قیمت فوق العاده ایـــه.
علاوه بر این، گیریم منچستر بتونه در لندن آرسنال رو ببره، سیتی و لیورپول رو هم همینطور. این تیمها تا انتهای فصل امتیازات زیادی از دست میدن. اولیش هم چلسی!!!! آخه کی گفته چلسی همه ی بازیهاش رو میبره :rolleyes:، اگر اجازه ی خروج رو دادن علتش میتونه پیشنهاد 60 میلیون یورویی من یو بوده. بدجوری دست و پاشون رو گم کردن و پیشنهاد عجیب و غریبی دادند.
آرسنال بخواد قهرمان بشه باید همه ی تیمها رو ببره. ونگر این جملات رو نباید بیان میکرد.
شنیده بودیم 37!
ونگر گفتن و نگفتنش دلیل داره، رد کردن و تأییدش دلیل داره! ولی معلوم نیست چرا این حرف رو زده!
شاید خواسته با این کارش حتماً این انتقال انجام بشه! چون هنوز قطعی نشده بود!
در کل کسی سر از این بشر در نیاورده، هنوزUnknownه!!!

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
شنیده بودیم 37!
ونگر گفتن و نگفتنش دلیل داره، رد کردن و تأییدش دلیل داره! ولی معلوم نیست چرا این حرف رو زده!
شاید خواسته با این کارش حتماً این انتقال انجام بشه! چون هنوز قطعی نشده بود!
در کل کسی سر از این بشر در نیاورده، هنوزUnknownه!!!
37 میلیون پوند
که میشه به عبارتی 61 میلیون دلار و به عبارتی دیگر 45 میلیون یورو

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
رئیس هم که شاد و خوشحاله!
42227021240281883228.jpg

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
این عکس رئیس رو دیدم اصلا حال کردم جیگرم حال اومد

ماتا رو بیخیال منچستر بهترین ها رو هم داشته باشه با اون دفاع به هیچ جا نمیرسه

اگه ما الان اولیم به خاطر عملکرد فوق العاده کوش و مرتساکر هستیم حتی یک بازی هم با حضور اینا نباختیم

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
73684521186966045804.jpg

چلسی ؟ تاتنهام ؟ آرسنال ؟

Last edited:

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
رسانه های ایتالیایی خبر داده اند که نمایندگان آرسنال رهسپار المان شدن برای مذاکره بر سر درکسلر! این درحالیست که گفته میشه شالکه علاقه ای به فروشش در این زانویه نداره! و حتی این انتقال را بعید دونسته اند! اما امیدوارم که نمایندگان باشگاه واقعا رفته باشند برای مذاکره چرا که خود درکسلر می خواد بیاد آرسنال! رقم پیشنهادی آرسنال 35 میلیون پوند برآورد شده و بارها در رسانه ها از قیمت بین 35-40 میلیون پوند هم برای Buy-Clauseش یاد شده!
روزهای گذشته هم صحبت هایی از سوی رئیس باشگاه شالکه نقل شده بود که لحنش مشخص بود که توان مقابله با رقم های بالا را ندارن و مجبورن که بفروشنش ولی مطمئنا می خوان که تا پایان فصل نگهش دارن! گفته میشه مشکلات مالی باعث شده نتونن به پیشنهادات نه بگن!

#هالک
امروز عکسش تو فیسبوگ اومده و هنوز هیچ کس خبری در این مورد نداره و تو هیچ رسانه ای هم خبری در موردش نیست ولی مورینیو از هواداران قدیمی اوست!

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
73684521186966045804.jpg

لینک های فیلتر شده نذارین اینقدر باو!
یه مدت هست که از اوج دوره! ولی چون ما سنتر فوروارد فیزیکی نیاز داریم از هیچی بهتره!
چلسی به اندازه ی کافی مهاجم داره به نظرم و نباید برای چلسی رفته باشه!
کلاً هر مهاجمی بیاد لندن والسه آرسنال میاد!! بقیه تیم ها مشکل مهاجم ندارن!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
الان یعنی این جناب هالک به تیم لینک شده!؟
ایشون در این عکس فرموده اند که دارن میان لندن! و به گفته ی میرور تاتنهام و چلسی از علاقه مندان قدیمی او هستن!
قیمتش بالاست!
شخصیت هم نداره! در حد یک تیم بزرگ نیست! کلی فراز و نشیب داره! خودخواه!
عمرا ونگر تو فکر خریدش نیست!

درکسلر! بیا برادر من! :)

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
بالا