sadeghbb
Registered User
در کل یا ونگر مارو مسخره کرده یا واقعا ما مسخره ایم که میشینیم بازی ژیرو رو میبینیم
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
تنها كاربري هستين تو اين كلوب حقايق رو ميگين و زيبا نقد ميكنيد ١٠٠٠٠ تا لايكنمیدونم چرا ونگر به نظر از مساوی راضی به نظر میومد!!!! و چرا ویلشر رو نیوورد بیرون و روسیسکی رو نیوورد نمیدونم! اما اینو میدونم ونگر از مساوی بدش نمیومد و دلیلش هم مساوی چلسی بود. ما بیشتر تمایل به گل زدن داشتیم، اما اونا موقعیت هاشون خطرناک بودن، موقعیت های خوب ما هم اون سر کوشیلنی بود که از سر خط درش آوردن، و موقیت کازورلا که دو تا شوت زد. کلا مساوی به درد هیچ یک نمی خورد
داداش وقتی میبینی جایی دارن دروغ میگن سریعا ترکش کن... یا علی...تنها كاربري هستين تو اين كلوب حقايق رو ميگين و زيبا نقد ميكنيم ١٠٠٠٠ تا لايك
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
بهتره كشش نديم من هم ارزوي موفقيت براي ارسنال ميكنمداداش وقتی میبینی جایی دارن دروغ میگن سریعا ترکش کن... یا علی...
شما درست ميگي ونگر ريسك نكرد شايد تو ضد حمله ها ميترسيد اما اگر ميباخت فشار ها بسيار رو ش بيشتر ميشد پس ريسك نكرد و اخر بازي كاملا مشخص بود به مساوي راضي هستونگر حاضر نبود ریسک کنه، نمیدونم چرا! می ترسید ببازه؟!!! تا کی؟ همین الانش که با احتیاط بازی کردیم نزدیک بود گل بخوریم، چرا از همون اول مثل 20 دقیقه پایانی بازی نکردیم؟ دقیقا مثل بازی با چلسی شد!!! خوب الان سوم میشیم، یک باخت دیگه هم بیاریم 4 ام می شیم! اومدیم یونایتد قهرمان اروپا شد ما میریم یوفا. این از جنبه منفیش.
اونور واسه قهرمانی! دیگه فرصت از این بهتر؟ آخه 1 امتیاز با 2 امتیاز اختلاف چه فرقی داره که 20 دقیقه آخر میری واسه بردن، ما اگر این منچسترو نبریم پس کدوم منچستر رو می خوایم ببریم؟
من فکر می کنم با توجه به باخت 5-1 و مساوی چلسی، ونگر ریسک نکرد ولی اشتباه بزرگی کرد، ما با تاتنهام، چلسی و اورتون بیرون خونه بازی های سختی داریم، باخت و مساوی هم فرقش واسمون 1 امتیاز اختلاف با صدر جدول بود...
شد ٣ سال ....در یک کلمه افتضاح!
منچستری که از ساندرلند میخوره میاد از ما امتیاز میگیره! با این جور بازی ها و راحت از دست دادن امتیازات اگر هم قهرمان شیم، شایستگی قهرمانی رو نداریم!!!
در کل به FAcup بیشتر امید دارم تا لیگ! البته لیگ هم 1 امتیاز عقبیم و قابل جبرانه اما نه با تیمی که منچستر رو نمیتونه بزنه تو خونه!!!
البته تجربه نشون داده بعد از بازی های حذفی لیگ قهرمانان تیم همیشه به اوج برمی گرده! باید دید بعد از بازی با بایرن با سیتی چلسی تاتنهام چه خواهیم کرد!!!