اوزيل: مشتاق بازي مقابل بايرنمونيخ هستم
مسوت اوزيل ستاره آلماني تيم فوتبال آرسنال انگليس اعلام کرده است بي صبرانه منتظر ديدار با بايرن مونيخ است.
تيمهاي آرسنال و بايرنمونيخ در دور رفت مرحله شک شانزدهم ليگ قهرمانان اروپا به مصاف يکديگر خواهند رفت. اين بازي در خانه آرسنال برگزار مي شود.
هافبک 25 ساله توپچي هاي لندني در گفتگو با نشريه بيلد آلمان گفت:« ما بازيکن هستم که اين گونه بازي ها را دوست دارم. احترام زيادي براي بايرن قائلم.»
اوزيل همچنين گفت:« عملکرد آنها در مقايسه با سال گذشته بسيار بهتر شده است اما ما هم عملکرد خوبي داشت ايم. طي دو بازي امکان دارد هر چيزي اتفاق بيفتد.»
بايرن مونيخ - با کسب سه جام در فصل گذشته - به لندن مي رود تا از رکورد شکست ناپذيري در 46 بازي خود دفاع کند. اين در حالي است که بازي برگشت دو تيم در روز 11 ماه مارس در مونيخ برگزار خواهد شد.
اوزيل - که در گلزن کرشن آلمان متولد شده است - در اين ديدار به مصاف چندين هم تيمي خود در تيم ملي آلمان مي رود.
در هفته هاي اخير عملکرد ضعيف اوزيل انتقادهايي را از او در پي داشته است اما خود اوزيل مي گويد بايد نهايت رشد خود را به عنوان بيک بازيکن ثابت کند.
او گفت:« اين بازي آزموني براي من محسوب مي شود. من به عنوان يک بازيکن اعتماد به نفس بالايي دارم و در حال حاضر آماده برداشتن گام بعدي هستم. »
جدا از اشتياق اوزيل براي قهرماني با آرسنال درليگ برتر انگليس و همچنين ليگ قهرمانان اروپا، هدف شخصي اوزيل قهرماني با آلمان در رقابت هاي جام جهاني برزيل است.
او در اينباره گفت:« هر بازيکني که در زماني در رئال مادريد بازي کرده است همواره قهرماني در رقابت هاي مختلف است.»
او افزود:« اما زماني که رقابت هاي جام جهاني پيش رو است ، هدف من به عنوان يک بازيکن دوم يا سوم شدن در اين رقابت ها نيست.»