hamedovic5405
Registered User
یعنی ممکنه!!؟؟؟
به نقل از SARDAR AZMUN :در اردوي روبينکازان استعداديابهاي باشگاه آرسنال انگليس بازيهاي دوستانه اين تيم را از نزديک تماشا کردند و صحبتي هم با سردار آزمون داشتند. باشگاه روبينکازان اين موضوع را رسانهاي نکرد اما آزمون در اين خصوص گفت: قرار نبود اين موضوع رسانهاي شود و نميدانم چرا اين اتفاق افتاده است. در اردوي اسپانيا که بوديم استعداديابهاي آرسنال با هماهنگي باشگاه بازيهاي ما را تماشا کردند و صحبت کوتاهي هم با خود من انجام دادند.
وي ادامه داد: در صحبتي که داشتيم درباره شرايط سنيام، مدت قراردادم با باشگاه روبينکازان و وضعيتم پرسيدند. بعد از آن هم صحبتهايشان با مسئولان باشگاه بود که نميدانم چه اتفاقي افتاده و چه حرفهايي به هم زدهاند. آن موقع که اين صحبتها مطرح شد نقلوانتقالات زمستاني به پايان رسيده بود و اگر قرار باشد اتفاقي هم رخ دهد، فصل آينده خواهد بود اما خودم در اين باره چيزي نميدانم و رفتنم به آرسنال معلوم نيست.
مهاجم روبينکازن در پاسخ به اين سوال که چقدر به حضور در آرسنال و ليگ برتر انگليس علاقه دارد، خاطرنشان کرد: بازي در ليگ برتر انگليس و تيمي چون آرسنال آرزوي هر بازيکني است. آرسنال تيم بزرگي است اما نبايد تصميم عجولانه بگيرم و بايد مراحل پيشرفت را پله پله طي کنم. براي حضور در تيمي چون آرسنال بايد تلاش بيشتري کرد و اميدوارم خدا به من کمک کند تا به موفقيتهاي بزرگ برسم.
Last edited: