• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
یعنی ممکنه!!؟؟؟
به نقل از SARDAR AZMUN :
در اردوي روبين‌کازان استعدادياب‌هاي باشگاه آرسنال انگليس بازي‌هاي دوستانه اين تيم را از نزديک تماشا کردند و صحبتي هم با سردار آزمون داشتند. باشگاه روبين‌کازان اين موضوع را رسانه‌اي نکرد اما آزمون در اين خصوص گفت: قرار نبود اين موضوع رسانه‌اي شود و نمي‌دانم چرا اين اتفاق افتاده است. در اردوي اسپانيا که بوديم استعدادياب‌هاي آرسنال با هماهنگي باشگاه بازي‌هاي ما را تماشا کردند و صحبت کوتاهي هم با خود من انجام دادند.

وي ادامه داد: در صحبتي که داشتيم درباره شرايط سني‌ام، مدت قراردادم با باشگاه روبين‌کازان و وضعيتم پرسيدند. بعد از آن هم صحبت‌هاي‌شان با مسئولان باشگاه بود که نمي‌دانم چه اتفاقي افتاده و چه حرف‌هايي به هم زده‌اند. آن موقع که اين صحبت‌ها مطرح شد نقل‌وانتقالات زمستاني به پايان رسيده بود و اگر قرار باشد اتفاقي هم رخ دهد، فصل آينده خواهد بود اما خودم در اين باره چيزي نمي‌دانم و رفتنم به آرسنال معلوم نيست.

مهاجم روبين‌کازن در پاسخ به اين سوال که چقدر به حضور در آرسنال و ليگ برتر انگليس علاقه دارد، خاطرنشان کرد: بازي در ليگ برتر انگليس و تيمي چون آرسنال آرزوي هر بازيکني است. آرسنال تيم بزرگي است اما نبايد تصميم عجولانه بگيرم و بايد مراحل پيشرفت را پله پله طي کنم. براي حضور در تيمي چون آرسنال بايد تلاش بيشتري کرد و اميدوارم خدا به من کمک کند تا به موفقيت‌هاي بزرگ برسم.

Last edited:

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
کازورلا، رمسی و زلالم قراردادهای جدیدی را به امضا رساندند

سانتی کازورلا، آرون رمسی و جیدین زلالم قرارداهای جدیدی را با باشگاه آرسنال به امضا رساندند.

• Like
Reactions: usl

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
aaron_ramsey_2.jpg

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
ژنسی، می توانم قراردادی تا پایان حرفه ام با آرسنال امضا کنم

اگر آرسنال یک قرارداد تا پایان دوران حرفه ام به من پیشنهاد دهد، بی درنگ آن را امضا می کنم.

احساس پیوندی خاص با باشگاه و مربی دارم که به من فرصت خودنمایی دارد. نفرات زیادی نیستند که این کار را انجام دهند اما آینده خود را در اینجا می بینم.

تا زمانی که آرسنال مرا بخواهد در اینجا بازی می کنم. به هیچ وجه از مبارزه برای کسب جایگاه شماره یک نمی ترسم، چه فابیانسکی باشد و چه کاسیاس.

فلامینی: دستاوردهای ونگر خیره کننده است

متیو فلامیتی آرسن ونگر را تحسین می کند و در پی کسب دو گانه است

اگر آرسن ونگر فرصتی برای تکرار یکی از 999 بازی خود داشت، آن دیدار کدام بود؟

رئیس با لبخندی تلخ جواب می دهد "بازی های زیادی هستند. دوست دارم بگویم تمام شکست هایی که داشتم. دوست دارم فینال لیگ قهرمانان 2006 مقابل بارسلونا را با 11 بازیکن تکرار کنم. آن دیدار همیشه افسوسی برای ما خواهد بود.

ونگر: ماندم، با وجود اینکه می دانستم شانس کمی داریم

آرسن ونگر باور دارد آرسنال به موقعیتی بازگشته تا با باشگاه های بزرگ مبارزه کند و بهترین بازیکنان را به خدمت بگیرد.

"یک روز وقتی به عقب نگاه کنم، قطعا به کارهایی که در بخش دوم این 1000 بازی انجام داده ام بسیار افتخار می کنم. یک دوره بدون جام بود اما به مراتب دوره سخت تر و حساس تری بود، جایی که نسبت به بخش اول حضورم در اینجا نیازمند تعهد و توان بیشتری بود.

وارد چالشی شدم که می دانستم سخت خواهد بود زیرا باید با باشگاه هایی مبارزه می کردیم که هر سال 150 میلیون پوند از دست می دادند و ما در این بین باید 30 میلیون پوند بدست می اوردیم! جدای این موضوع، باید در کنار افرادی می ماندیم که به ما می گفتند باید آنها را شکست دهیم.

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
بخاطر کارهایی که برای آرسنال عزیزمان انجام دادی، ممنونیم

ری پارلر...
تبریگ می گویم رئیس. کار کردن با تو لذت بخش بود، قطعا با کارهای تکنیکی خود به حرفه من کمک کردی اما همچنین فرصتی برای پیشرفت به من دادی. احساس می کنم بیشتر مدال های من بخاطر توست. بهترین اروزها را برای آینده شما دارم. 1000 بازی دیگر پیش روی شماست. موفق باشی.

لورن...
آرسن ونگر بهترین مربی بود که داشتم و باید در نظر گرفت که من با مربیان بزرگی همچون هکتور کوپر کار کردم. آرسن به من کمک کرد تا در یکی از بهترین باشگاه های فوتبال جهان پیشرفت کنم. فداکاری و حرفه ای گری او قابل تحسین بود. تبریک می گویم.

نایجل وینتربرین...
آرسن ونگر و ارزشی که برایم دارد: یک مربی الهام بخش، اعتماد، سبک جدید فوتبال برای باشگاه فوتبال آرسنال. آرسن تبریک می گویم که به 1000 بازی رسیدی.

رابرت پیرس...
کار کردن با آرسن لذت بخش بود. او به من کمک کرد باشگاه فوق العاده را بشناسم که جام های زیادی را در آن بدست آوردم.

گیلبرتو سیلوا...
6 سال عالی را زیر نظر آرسن در آرسنال سپری کردم. دلچسب بود که او را به عنوان مربی در اختیار داشته باشید و روشی که او در مورد تمام جنبه های فوتبال فکر می کند را یاد بگیرید. دانش او فوق العاده است و روشی که با بازیکنان و برای باشگاه کار می کند خاص است. او 24 ساعت روز به دنبال پیشرفت باشگاه و بازیکنان است و در تاسیس ورزشگاه جدید آرسنال نقش داشت و به بازیکنان بزرگ زیادی در باشگاه کمک کرد.

برای او خوشحالم که در این باشگاه فوق العاده به رکورد 1000 بازی رسید و افتخار می کنم که بخشی از ان بودم. بهترین آرزوها را برای اینده او دارم چراکه شایسته آن است، بخاطر انجه تاکنون برای باشگاه و برای فوتبالش انجام داده.

امیدوارم آرسنال این فصل قهرمان جامی شود تا فشار بخاطر کسب جام از او برداشته شود. خیلی افراد او را زیر سوال می برند که این اتفاق چه زمان صورت می گیرد و یک روز وقتی او باشگاه را ترک کرد، اهمیت حضور او به عنوان یک مربی را درک خواهید کرد. آرسن ممنونم که به من کمک کرد و بدون گفتن چیزی به من آموزش دادی. بخاطر تمام کارهایی که برای آرسنال عزیزمان و باری فوتبال انجام دادی ممنونم. بهترین آرزوها را برای تو و خانواده ات دارم.

سر الکس فرگوسن...
اول از همه به آرسن تبریک می گویم که به رکورد 1000 بازی رسید. بعد از حضور چنین طولانی در کنار آرسن در فوتبال، احساس می کنم در موقعیتی هستم تا موفقیت های او را ارزیابی کنم.

در صعنعت فوتبال امروزی، هیچ کس نمی تواند بدون صفات و ویزگی های خاص آرسن تا این مدت در آن حضور پیدا کند. عشق بی مانند به بازی همیشه اشکار بوده اما انرژی فراوان و تمایل او در تمام این سال ها به او اجازه داد در چنین حرفه شدیدی جان سالم به در برد.

البته توانائی های او به عنوان یک مربی، مدیر و معلم موفقیت های عظیمی را برای باشگاه فوتبال ارسنال به ارمغان آورد. با این حال اعتقادات، باورها و فلسفه های او که همواره باعث می شود یاد بیاورم که او شخص خاصی است. کسی که راه خود را در یک باشگاه فوتبال بزرگ باز کرد و بازیکنان و تیم های حیرت انگیزی را به وجود آورد. دست خوش آرسن، بخاطر دسناور قابل توجه خود در 1000 بازی.
در طول سال ها از نبردهای فوق العاده ای لذت بردیم و می توانید بگویید در کنار هم از انها جان سالم به در بردیم و با احترام به یکدیگر تلاش کردیم فوتبال خوبی ارائه کنیم. همیشه از تماشای بازی تیم های آرسن لذت می برم، آرسنال در روش درستی فوتبال بازی می کند. بازی مقابل آنها همواره چالش ویژه ای را ارائه می کرد که در طول سال ها ساعت های بسیاری را به فکر کردن در مورد ان می پردازم.

او همواره عضوی وظیفه شناس از تجارت ما بود که برای کمک به دیگر مربیان، سبک خاص خود را ایجاد کرد. شاید بزرگ ترین تعریفی که می توانم از آرسن انجام دهم این است که برای 17 سال، هرگز نمی توانستم چیزی جز رقابت را با رقیبم انجام دهم.

در مجموع این دستاورد بار دیگر نشان می دهد ثبات چه چیزی را می تواند برای باشگاه فوتبال به ارمغان بیاورد و بی شک او در طول این 1000 بازی میراث ماندگاری را از خود به جا گذاشته."
و اعضای تحریریه سایت رسمی باشگاه نیز نظر خود را بیان کردند...

دیوید هیلر...
او با فلسفه خود چهره فوتبال انگلستان را تغییر داد و رسیدن به دستاوردی که او با تیم شکست ناپذیر به آن رسید، غیر ممکن است. خاطره انگیز ترین بازی من زیر نظر ونگر به پیروزی خانگی مقابل بارسلونا باز می گردد، یک عملکرد شاهکار مقابل بهترین تیم جهان در آن زمان بود.

استفان هیوز...
محبوب ترین بازی من زیر نظر آرسن ونگر پیروزی 1 - 0 سال 1998 در الدترافورد بود. فکر می کنم آن نتیجه واقعا ورود او به انگلستان را تثبیت کرد و او هرگز واقعا به عقب باز نگشت.

آدریان کلارک...
اگر قرار باشد در 1000 بازی کنار یک مربی در تاریخ این ورزش باشم، آرسن ونگر را انتخاب می کنم. او در طول سال ها به عنوان رئیس آرسنال به دستاوردهای فوق العاده ای رسید اما کیفیت فوتبالی که تیم های او در طول سال ها بطور مداوم ارائه می کردند یک موفقیت برجسته است. تماشای آن لذت بخش است.

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
ریو میاییچی هم باقی فصل رو از دست داد. هرچند جزء بازیکنای اصلی نیست، اما دستآورد بزرگ دیگری در زمینه مصدومیت برای تیم به دست اومد...

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
طبیعتا باید محروم باشه

جشن "شکست ناپذیران"، 2004

zp_Wenger-TShirt-040515AFC_1238.jpg

استوارت می گوید:"فصل قبل از فصل بدون شکست رئیس گفت ما می توانیم تمام بازی های لیگ را بدون شکست پشت سر بگذاریم. رسانه ها و هواداران تیم های رقیب او را به سخره گرفتند. این تی شرت پس از کسب آن جام به پایین پرتاب شد. او تی شرت را برداشت و با لبخندی آن را در مقابل جایگاه شمالی ورزشگاه نشان داد.

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
The trio are now set to watch next week's clash with Arsenal from the Stamford Bridge stands.
آخه جایی دقیق ننوشته!!
ولی این مقاله میگه 3تاشون محروم شدن!! رامیرز-ویلیان-مو

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
استرس عجیبی دارم برا بازی امروز ایشالا هر جور شده بتونیم 3 امتیاز بگیرم

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
بازم همون داستان بازی با سیتی و لیورپول. توپ های ساده رو هافبکامون لو میدن و توپ میره تو گل!!!

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
داوری هم خوب شاهکاره، توپی که بیرونه رو اخراج می کنه!!! تا حالا ندیدم توپی که تو اوت باشه رو با دست بزنی داور اخراج کنه!!! بعد جالبه به جای چمبرلین!! گیبس رو اخراج می کنه!!

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
خیلی جالبه!!! داور چیزی رو که نمیبینه سوت میزنه!!!!! و هر کچلی میاد جلو چشمش اخراج می کنه!
واقعا کاونتری هم جای ما جلو چلسی و لیورپول بود اینقدر گل نمی خورد!! بابا توپی رو که نمیتونی پاس بدی بزن تو اوت! چرا میدی بازیکن حریف!!!!!!!!!

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
خاک تو سرشون نا سلامتی تیم حرفه ای هستن تا میرن جلو یه تیم درست حسابی م ی ر ی ن ن میزارن یعنی چی آخه چه وضعشه هی ضرتو ضرت گل
یعنی سال بعد همین آشو همین کاسه هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
داور که شوته

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
والا ما n تا ستاره هم بخریم، تا وقتی از همون اول بازی باز بازی کنیم و هافبک هامون با 1000 بازی تجربه پاس های ساده وسط زمین رو بدن حریف و ضد حمله گل بخوریم همینه! من نمیدونم اینا چشون میشه تو این بازی ها! اون از سیتی که ویلشر و رمسی و اوزیل روی 4 تا گل ها توپ لو دادن! اون از لیورپول که اوزیل شاهکار کرد، این هم چلسی که همون 10 دقیقه اول چمبرلین و کازورلا توپ لو دادن! بعد آخر فصل میگن تیم جام نمیگیره، خداحافظ

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
تتتتتتتتفففف واقعاًً
یعنی چی؟؟ چه وضعشه!!؟؟
میریم خونه حریفهای مستقیم اینجوری میخوریم!!!!
سیتی 6 تا! لیور 5 تا اینم که تو یه نیمه 4 تا!!!!
تتتتتفففف!!!

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
به نظرم مورینیو راست گفته زیادی ونگر پشتش گرم شده بابا یعنی چی اخه امسال اگه یه جام نیاره دیگه به نظرم باید بره مرخصی بسه دیگه اه

• Like
Reactions: L+X
بالا