• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
ژیرود هم با اون خراب کردن موقعیت دقیقه 3 تیم رو نابود کرد!!!

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
واللا یکی نیست به اینا بگه یه نیمه بسته تر بازی کن گل نخوریم بعد هر چقدر میخواید باز شید!!
الان من سیتی بازی امروز رو ببره با 2 بازی کمتر، 1 امتیاز ازمون میفته جلو!!!
تفففففففف

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
درسته آبرو و حیثیتمون رو از دست دادیم ...
ولی ورزشگاه و امکانات خوبی داریم ... چی بود این هایبوری ... فیلم دیدن فقط ورزشگاه امارات !
----------------------
شموشک منحل شده نوشهر هم تو چهاردقیقه 2تا گل نمیخوره ! و 10نفره اینجوری تو قوطی نمیره !
واقعا تمام تیم هایی که 10نفره میشن این بلا سرشون میاد ؟!

از چهار تیم بالای جدول تو 6-7بازی بالای 15گل دریافت کردیم و این بوی هرچیزی میده غیر از شخصیت و قهرمانی !

ونگر باید بره کنار چون دارن خرابش میکنن ... این تیم نیاز به دلسوز نداره این تیم نیاز به جلاد داره ...
دلم میسوزه برا ونگری که تمام عمرش رو برا این بی عرضه ها گذاشت ...

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
این آرسنالتونم یه مرضی داره
خو لااقل میخای ببازی بباز اما نه دیگه اینجوری من سیتی - لیورپول - حالاهم چلسی

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
ونگر باید بره کنار چون دارن خرابش میکنن ... این تیم نیاز به دلسوز نداره این تیم نیاز به جلاد داره ...
دلم میسوزه برا ونگری که تمام عمرش رو برا این بی عرضه ها گذاشت ...
امسال جام رو که گرفتیم!!
بابا این بازیکنها خیلی بگیر نگیر دارن خداییش!!
ولی هر وقت 10 نفره میشن میرن تو دفاع!! اوننم دفاع باز!! والا همچین چیزی ندیده بودیم تا حالا!!!

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
والا صادق خان ونگر چکار کنه!!! وقتی اوزیل، رمسی، ویلشر، کازورلا، چمبرلین وقتی تیم داره وسط زمین پاسکاری می کنه و هیچکس کنارشون نیست با یکم فشار توپ رو میدن حریف بزنه تو گل، ونگر چکار کنه! نمیدونم چرا نمی زنن تو اوت! والا این واقعیت تیم ما نیست که روبرو همه تیم های بزرگ 6-7 تا بخوره!!!! اصلا موندم توش! ژیرود هم خوب ترکوند با اون موقعیت خراب کردنش!!!

rezatt

Registered User
لایک‌ها
674
چرا باید ژسنی دروازه بان فیکس ما باشه در حالی که فابیانسکی هر وقت بهش بازی رسیده خوب بوده
دفاع و هافبکم که تعطیلاتن
خط حمله هم که چند فصلی هست نداریم
خدایا چرا؟؟؟؟؟؟

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
این الان هزارمین بازی ونگر بود!؟
ر-ی-د-ن توش بازیکنا

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
به نظرم امسال باید چند بازیکن رو از تیم بیرون کنیم و تعدادی مشخص رو نگه داریم ، و به تعدادی تذکر بدیم که در صورت ... فصل بعد باید بری!
باید کادر پزشکی - مدیریتی - فنی تیم رو یه جورایی قرنطینه کرد سالماشو نگه داشت!
ترجیحا افراد و بازیکنای با ثبات رو نگه داشت، تا بازیکنای یا مدیر و مربی های بهتر! (یا خوشتیپ تر!)
اینایی که گفتم ممکنه غیر معقول باشه ولی بهتر از حرف زدن در مورد بازیه! من که اینطور فکر میکنم!

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
والا ما 10 تا ستاره هم بخریم، وقتی اوزیل 40 میلیون پوندی، کازورلای 16 میلیون پوندی وسط زمین مثل بچه ها توپ لو بدن، باز هم همین میشه! ما نصف گل هایی که این فصل خوردیم یعنی 17 تارو فقط تو 3 بازی خوردیم. و از این 17 گل حدود 8 تا 10 تاشون رو هافبکامون یا می خواستن وسط زمین دریبل کنن توپ لو دادن، یا پاس 3 متری ساده رو دادن به حریف...
کادر پزشکی هم هیچ تقصیری نداره، بازیکن هامون بدنی ضعیفن. ون پرسی آرسنال همش مصدوم بود، منچستر هم مصدومه. چه ربطی به کادر پزشکی داره؟ ویلشر رو دنی اگر بازی ملی میزنه پاش ترک بر میداره چه ربطی به کادر فنی داره؟ شما به ژیرود نگاه کن! اصلا مصدوم میشه؟ خیلی کم، چون بدنش قویه. ولکات رباط پاره کرد!!! این چه ربطی به کادر فنی داره؟ اوزیل هم مصدومیتش یه مصدومیت عادیه که آگوئرو دچارش شد، مسی هم دچارش شد، تازه اوزیل کلی بازی هم انجام داد و بدنش فشار اومده بود. کازورلا میره تی ملی مصدوم میشه 3 ماه چه ربطی به کادر فنی داره؟ چمبرلین رباطش پاره میشه چه ربطی به کادر فنی داره؟ بازیکن هامون بدنیشون ضعیفه و همش مصدوم میشن. ذاتا بدنشون ظریفه.
ما باید 2 تا هافبک وسط تنومند مثل توره داشته باشیم. 4 تا کوتوله انداختیم تو زمین خوب معلومه اینطوری میشه...

rommatti

Registered User
لایک‌ها
1,065
ارسنال هر بازی صاحب توپ و میدان نتونه بشه باخت با اختلافش حتمیه
تو فاز دفایی تعطیله

• Like
Reactions: usl

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
شانس واسه قهرمانی داریم، اما خیلی کم، خیلی نتایج باید به نفعمون باشه و خودمون هم عالی باشیم. خداییش شما بازی سایر تیم ها رو ببینی می فهمی با صلابت ترن. ما باید این جور بازی های بزرگ رو بسته بازی کنیم، عین بازی با تاتنهام باید بازی کنیم، همیه عقب باشن، رو ضد حمله گل بزنیم، نه اینطور.
من که خیلی وقته به فکر قهرمانی نیستم، چون تیممون خیلی ضعیف هست، بازی های بزرگ در خارج خونه همه تیم ها میرن اول گل نخورن، ما میریم واسه گل زدن!!!! من الان به فکر کسب سهمیه هستم و جام حذفی. فکر نکنم جزء سه تیم اول بشیم، رقابت سر چهارمیه و نزدیک ترین رقیبمون هم اورتونه که اگر بازی های عقب افتادشو ببره به 5 امتیازیمون میرسه یه بازی هم خارج خونه داریم باهاشون. از اونور هم منچستر نباید قهرمان اروپا بشه وگرنه ما اگر چهارم هم بشیم اروپا نمیریم.

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
شانس واسه قهرمانی داریم، اما خیلی کم، خیلی نتایج باید به نفعمون باشه و خودمون هم عالی باشیم. خداییش شما بازی سایر تیم ها رو ببینی می فهمی با صلابت ترن. ما باید این جور بازی های بزرگ رو بسته بازی کنیم، عین بازی با تاتنهام باید بازی کنیم، همیه عقب باشن، رو ضد حمله گل بزنیم، نه اینطور.
من که خیلی وقته به فکر قهرمانی نیستم، چون تیممون خیلی ضعیف هست، بازی های بزرگ در خارج خونه همه تیم ها میرن اول گل نخورن، ما میریم واسه گل زدن!!!! من الان به فکر کسب سهمیه هستم و جام حذفی. فکر نکنم جزء سه تیم اول بشیم، رقابت سر چهارمیه و نزدیک ترین رقیبمون هم اورتونه که اگر بازی های عقب افتادشو ببره به 5 امتیازیمون میرسه یه بازی هم خارج خونه داریم باهاشون. از اونور هم منچستر نباید قهرمان اروپا بشه وگرنه ما اگر چهارم هم بشیم اروپا نمیریم.
من بهت قول میدم نه منچستر قهرمان میشه و نه ما از 4 ام میایم پایینتر!
امیدم به قهرمانی هم زیاد هست!!
البته بر اساس آمار ما سال در میون 3وم 4ام میشیم و امسال هم نوبت 3وم شدن!!:general205:
ولی حتی اگه چهارم بشیم همینکه تایم زیادی از فصل رو صدر نشین بودیم و تا لحظات آخر هم برای قهرمانی می جنگیدیم نشون میده خیلی چیزها تغییر کرده!!!

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
بد باختیم
خیلی بد بووووود
همین...

بالا