• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
ونگر :با بازیکنانی که خارج از ترکیب داریم، انچه امروز نشان دادیم به عقیده من قابل توجه بود. دوست دارم توره و سیلوا و کمپانی را خارج از تیم حریف بگذاریم و دوباره بازی کنیم تا ببینید نتیجه چه می شود.

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
دیشب واقعا روسیسکی عالیییییییییییییییی بود. با وجود توره و فرناندینیو، میزد تو قلب دفاع و کلا اسیرشون کرده بود. نمیدونم چرا از اول فصل تا همین چند هفته پیش ونگر ازش استفاده نمی کرد؟ والا بخدا همه چیزش از ویلشر بهتره. سرعتش بیشتره. پاساش بهتره. تو قلب دفاع می زنه. توپ لو میده بر می گرده تکل میزنه. حتی کار های دفاعیش هم از آرتتا بیشتره. واقعا حقشه همیشه فیکس باشه، حتی فصل آینده، اما ونگر همش به فکر بازی دادن به جوون هاست و مارو بیچاره کرده. شما نگاه کنید سر گل، آرتتا اگر یک بازیکن دونده بود، راحت میتونست برگرده و کمک کنه، اما وایساده نگاه می کنه. ویلشر فقط توپ لو میده، بعد هم خودش رو میندازه رو زمین!!!!! کازورلا هم خیلی خوب بود، پودولسکی هم طبق معمول اروم، رو گل توپ رو لو داد، تو حمله هم مثل همیشه آروم، اما یک لحظه تاثیر خودش رو گذاشت.

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
سلام
کوسیلنی تا کی مصدوم هست ؟

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
کوشیلنی معلوم نیست کی بر گرده، شاید 2 هفته دیگه.
جدول لیگ بر اساس میزان مصدومیت ها. هر بازیکنی که یک هفته از دست بده یک امتیاز به اون تیم تعلق میگیره.
Injury-32-weeks.jpg

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
بعد از 3 ماه بهترین بازیکن نیم فصل اول لیگ برگشت!
zp_482363501_SM_8394_43_29F3C6_1242.jpg

مونریال هم به تمرینات برگشت.
طی یکی دو هفته آینده هم کوشیلنی و اوزیل به تمرینات بر می گردن.
فردا یه بازی فوق حساس واسه رده چهارم داریم تو زمین اورتون. آخرین بازی سخت پشت سر هممون خواهد بود. اگر ببریم که خیلی کار سختیه تقریبا 90 درصد راه رو برای رده چهارمی رفتیم و باید منتظر اوضاع من یو در لیگ قهرمانان باشیم، چون اورتون بازی های خیلی سخت تری نسبت به ما داره و ما هم تقریبا با تیم های میان جدولی و ته جدولی داریم. اما مساوی هم نتیجه خوبی میتونه باشه و قابل قبوله، اما اگر ببازیم باید منتظر بازی های آینده باشیم که اورتون امتیاز از دست بده.

• Like
Reactions: usl

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
رمسی مصدوم نمیشد امسال جایزه بهترین بازیکن رو میبرد

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
خوب 3-0 باختیم. حقمون هم باخت بود. الان باید منتظر بازی های باقیمونده باشیم و اینکه امیدوار باشیم سیتی تا قبل هفته 37 قهرمان نشه تا با تمام قوا با اورتون بازی کنه.
اگر اورتون سهمیه بگیره، واقعا حقش بوده.
یک گل هم دقیقه 93 زدیم که کمک داور به اشتباه آفساید گرفت.
آرتتا افتضاح بود
یک درگیری هم آخر بازی بود که بارکلی قشنگ با تمام قدرتش آرتتا رو حول داد که باید اخراج میشد و سه بازی از دست میداد (از مهره های اصلیشونه)، که داور به آرتتا کارت زرد داد:general304: البته از تیم داوری ما دیگه انتظاری نداشتیم، هرچند که تا دقایق 90 به بعد بدون مشکل سوت زد.

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
تبریک میگم پیشرفت کردیم ... دیگه چهار پنج تا نمیخوریم ... افتادیم رو دور سه تا ...
تا آخر فصل فک کنم سهمیه یورو حداقل تو مشتمون باشه ... تبریک میگم صعودمون به یورو رو ...

• Like

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
پنجره نقل و انتقال رو کی باز می کنن بریم آزمون.ORG رو ورداریم و بریم برای قهرمانی در چمپیون!!!؟؟؟

Liverca

Registered User
لایک‌ها
715
آرسنال مثل فصول قبل فوق العاده شروع کرد و داره خیلی بد تموم میکنه

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
این سهمیه گرفتن آرسنال هم هر سال حکایتیه واسه خودش
قشنگ میره رو مخ هواداراش تا سهمیه رو میگیره
راستی دوستان آرسنالی نیمه نهایی FA کی هست؟

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
برن بمیرن 3 تا از اورتون خاک بر سرا
امروز کلا فکر کنم روز نحسی بوده واست
از اون ور پرسپولیس نتونست ببره از اینورم آرسنال 3تا خورد اعصابت داغونه همه رو از دم بستی به فحش:general307:

• Like

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
امروز کلا فکر کنم روز نحسی بوده واست
از اون ور پرسپولیس نتونست ببره از اینورم آرسنال 3تا خورد اعصابت داغونه همه رو از دم بستی به فحش:general307:
این خوبه که جز این 3 تا مصیبت دیگه هم سرم اومد امروز که این دوتا بازی در مقابلش صفر بود
فقط دلم میخواد بخوابم امروز تموم شه
فردا هم برم استیکرای آرسنالو از تو ماشین بکنم چون دیگه تحمل حرف خوردنو تو این هفته ندارم
ایشالا هفته بعد دوباره وصل میکنم
ولی هی ارسنال امسال کمرومونو شکوندی دوست داشتم اون همه هفته صدر نبودی ولی این باختای تحقیر آمیزو نمیدادی دیوونه کردی به خدا این فصل

• Like
Reactions: al2

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
این خوبه که جز این 3 تا مصیبت دیگه هم سرم اومد امروز که این دوتا بازی در مقابلش صفر بود
فقط دلم میخواد بخوابم امروز تموم شه
فردا هم برم استیکرای آرسنالو از تو ماشین بکنم چون دیگه تحمل حرف خوردنو تو این هفته ندارم
ایشالا هفته بعد دوباره وصل میکنم
ولی هی ارسنال امسال کمرومونو شکوندی دوست داشتم اون همه هفته صدر نبودی ولی این باختای تحقیر آمیزو نمیدادی دیوونه کردی به خدا این فصل
آقا این کارو نکن!
ما کل فصل تیممون اونجوری بود با این حال لباس یونایتدم سر بازیا در نیومد!
حالا مسخره کردن همه تبدیل شده به یه نگاه مشکوک همراه با ترس به خاطر بازی جلوی بایرن!
درست میشه همه چی!

Liverca

Registered User
لایک‌ها
715
به نظرم آرسنال یه هافبک دفاعی تراز اول میخواد.
من کلا 5 تا بازی آرسنال رو تو این فصل دیدم، نظرم اینه که تو خط هافبک خیلی بد توپ از دست میدن
یه وینگر خوب و یه جایگزین برای ژیرو هم اگر جذب کنن عالی میشه، متاسفانه بدشانسی هم همیشه یار آرسنال بوده...خیلی مصدومیت‌های بد و بلندمدت به تورشون میخوره

• Like

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
این 3-0 هم که باختیم عملا تفاضل گلمون رو هم جلوی اورتون نابود کرد. 5 تا عقب افتادیم، که با بازی عقب افتاده اونا احتمالا بیشتر هم میشه، با این اوصاف اورتون باید بیش از 2 امتیاز از دست بده و ما همه بازیامون رو ببریم، چون خیلی سخته تو 5 بازی 6-7 تا تفاصل رو جبران کرد...
گلن هادل هم گفته که ژسنی کاملا غیر حرفه ای عمل کرد. جو هارت در بازی با تاتنهام و نیوکاسل با داد زدن و پریدن تو هوا، از کمک داور بازی دو تا گل کاملاً سالم تیم های حریف رو آفساید گرفت، اما ژسنی این گل دومی رو که خورد رو که کاملا آفساید بود حاضر نبود به خاطرش اعتراض کنه!
Bkiqv6PIEAEHU-W.jpg

کاملا هم تاکتیک تیم ها جلوی ما مشخص شده. همه یک کار انجام میدن، توپ رو میدن به ما، ما لو بدیم، رو ضد حمله چون آرتتا و فلامینی و مرته ساکر کند هستن، و بقیه هم بر نمی گردن، راحت بهمون گل می زنن. حامد تویی که اعتراض می کردی به کوشیلنی، میبینی؟ اصلا تقصیر اون بنده خدا نیست، تو هر بازی 6-7 بار با دفاع های ما 3 به 2 می شن، در حالی که مقابل تیم های قوی فقط یک بار به زور این موقعیت ها گیرشون میاد، وقتی بازی ای یک دفاع n بار تحت فشار حمله حریف تنهایی دفاع کنه، اونم عصبی میشه و مجبوره پنالتی بده وقتی هیچکس کمک نمیکنه. این تیم اگر جای کوشیلنی، تیاگو سیلوا رو هم داشت باز هم همینقدر گل می خورد.

Last edited:
بالا