• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
ژسنی که کلا به چیزشم نمیگیره تیمو ... کلا میگم ... حتی تو تیم ملی ... وقتی تو بازی یورو اخراج شد حتی یه کلمه حرفم نزد و دوید بیرون و همین کارش باعث شد حتی بازی سوم هم بهش نرسه
فقط میخواد فیکس باشه که هست ... این اعتماد بیش از حد ونگر به بعضی بازیکنا خیلی رو اعصابه ...

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
یه جا خوندم ارسنال به دنبال جانشین میگرده برای ونگر ؟
به نظر من فکر بدی هم نیست هر چه قدر ونگر خوب باشه ولی هوادار توقع قهرمانی داره هر سال باید برای سی ال بجنگه ارتتا منو یاده یانگه خودمون میندازه :دی

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
کاسورلا: شرايط ايکر در رئال‌ پيچيده است

هافبک نفوذي آرسنالي‌ها اذعان کرد از ايکر کاسياس خواسته تا به جمع توپچي‌هاي لندن ملحق شود.
00943737.gif

ايکر کاسياس، سنگربان تيم ملي اسپانيا در فصل 14-2013 تنها در 10 بازي از رقابت‌هاي ليگ قهرمانان اروپا براي رئال مادريد به ميدان رفته و در رقابت‌هاي لاليگاي اسپانيا ذخيره‌اي براي ديه‌گو لوپز بوده است.

دروازه‌بان 32 ساله کهکشاني‌ها که تا سال 2017 با رئال قرارداد دارد اخيراً اعلام کرده است که اگر اوضاع به همين منوال پيش برود در انتهاي فصل جاري سانتياگوبرنابئو را ترک خواهد کرد.

سانتي کاسورلا، هافبک تيم ملي اسپانيا گفت: پيش از اين به کاسياس گفته‌ام که دوست دارم به من در آرسنال ملحق شود ولي او در خصوص تجربه حضورم در لندن و فوتبال انگليس تنها از خود کنجکاوي نشان داده است.

وي تصريح کرد: شرايط ايکر در رئال مادريد پيچيده است ولي او بايد در اين رابطه تصميمي درست بگيرد. باشگاه‌هاي بسياري خواهان به خدمت گرفتن کاسياس هستند ولي فکر مي‌کنم ترک کردن رئال مادريد براي او خيلي دشوار است.

هافبک 29 ساله توپچي‌هاي لندن در پايان خاطرنشان کرد: کاسياس به خوبي مي‌داند که در رئال چه دارد و در باشگاه ديگري مي‌تواند به چه چيزي دست يابد.

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
کاسورلا: شرايط ايکر در رئال‌ پيچيده است

هافبک نفوذي آرسنالي‌ها اذعان کرد از ايکر کاسياس خواسته تا به جمع توپچي‌هاي لندن ملحق شود.
00943737.gif

ايکر کاسياس، سنگربان تيم ملي اسپانيا در فصل 14-2013 تنها در 10 بازي از رقابت‌هاي ليگ قهرمانان اروپا براي رئال مادريد به ميدان رفته و در رقابت‌هاي لاليگاي اسپانيا ذخيره‌اي براي ديه‌گو لوپز بوده است.

دروازه‌بان 32 ساله کهکشاني‌ها که تا سال 2017 با رئال قرارداد دارد اخيراً اعلام کرده است که اگر اوضاع به همين منوال پيش برود در انتهاي فصل جاري سانتياگوبرنابئو را ترک خواهد کرد.

سانتي کاسورلا، هافبک تيم ملي اسپانيا گفت: پيش از اين به کاسياس گفته‌ام که دوست دارم به من در آرسنال ملحق شود ولي او در خصوص تجربه حضورم در لندن و فوتبال انگليس تنها از خود کنجکاوي نشان داده است.

وي تصريح کرد: شرايط ايکر در رئال مادريد پيچيده است ولي او بايد در اين رابطه تصميمي درست بگيرد. باشگاه‌هاي بسياري خواهان به خدمت گرفتن کاسياس هستند ولي فکر مي‌کنم ترک کردن رئال مادريد براي او خيلي دشوار است.

هافبک 29 ساله توپچي‌هاي لندن در پايان خاطرنشان کرد: کاسياس به خوبي مي‌داند که در رئال چه دارد و در باشگاه ديگري مي‌تواند به چه چيزي دست يابد.
با این سن وسال به نظرم ارزش خرید نداره

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
اخبار مصدومین قبل بازی جام حذفی:
کوشیلنی نمیرسه به این بازی، اما به بازی سه شنبه احتمالا برسه.
اوزیل هفته دیگه برمیگرده.
رمسی آمادست که فیکس باشه.
فابیانسکی تو دروازه می ایسته.
اما روسیچکی، چمبرلین و گیبس هر سه مصدوم هستن و لحظات آخر معلوم میشه که میرسن یا نه. این گیبس خیلی شکنندست، بازی ای ندیدم این بشر مصدوم نشه.

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
امیدوارم دیگه شاهد این نباشیم که دوستان حتی دل و دماغ پست گزاشتن هم نداشته باشن ...
از 9سال پیش تا به الان هیچ سالی دلسردتر از امسال نداشتیم ...
امیدوارم سال دیگه چنتا باتجربه به تیم اضافه بشن ... با امثال گیبس و چمبو و... به جایی نمیرسیم ...

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
صادق من الان کل بازار نقل و انتقالات رو توصیف می کنم. ونگر آخر فصل میگه که ما به دنبال اضافه کردن حداقل 2 بازیکن طراز اول هستیم، بعد میرسه آخرای نقل و انتقالات، میگه حداقل یک بازیکن که بتونه چیز جدیدی به تیم اضافه کنه. اخرشم ما 20 بار میمیریمو زنده میشیم تا تیم یک بازیکن خوب بخره یا نخره. هم من، هم شما میدونید که ما فصل نقل و انتقالات بریز و بپاش نخواهیم داشت، پس امید الکی نداشته باشیم که فصل آینده 6 تا بازیکن تاپ بخریم، محالهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه.
اما از نظر من این تغییرات باید صورت بگیره:
اول از همه آرتتا به نظرم با این نوع ترکیب چینی داره همه حملات میره به سمتش، اون فصل اولی که اومد خیلی واسه تیم زحمت کشید و خداییش خیلی هم خوب بود، اما واقعا دیگه نمیتونه کار یکنه، شاید ونگر از توانایی هاش خوب استفاده نمی کنه، شاید اگر 3 تا هافبک جنگنده کنارش باشه خیلی بتونه بهتر بازی کنه، اما الان خودش تک و تنها کنار چند تا بازیکن فانتزی باید همه کار بکنه که واقعا در تخصصش نیست. پس براه بهتره یا بپزیره جزء ذخیره های خیلی اضطراری باشه که فکر نکنم قبول کنه یا بره از تیم.
کالستروم که میره. اما یک مدافع خیلی خوب لازم داریم، تیاگو سیلوا رو من فقط به ذهنم میرسه الان که نمیاد. یکی که قدرت بدنی خط دفاعی و جنگندگی رو ببره بالا و قدش هم خوب باشه. یکی با خصوصیات ویدیچ سابق و مرته ساکر بره رو نیمکت، درسته رو سر عالیه و هوش خیلی خوبی هم داره، اما به دلیل سرعت کمش نظم خط دفاع رو به هم میزنه.
سانیا حتما تمدید کنه و یک دفاع راست قوی و جوون بیاد که تعویضی
سانیا بشه و گاهی چرخشی بازی کنن.
گیبس متاسفانه خیلی مصدوم میشه، بدنش خیلی ظریفه، اما از نظر من دفاع چپمون رو میشه باهاش سر کرد فعلا.
دو تا هافبک دفاعی، یکیش متیودی از psg که فکر نکنم بیاد. واقعا چیزیه که ما نیاز داریم، جنگنده و دونده، واسه همه توپ ها میره. یک هافبک دفاعیه دیگه هم لازم داریم که دلمون قرص باشه از نیمکت و به نیمکت نشینیش هم اعتراض نکنه. فلامینی و دیابی هم واسه شرایط اضطراری. وینگر راست هم خوب جو کمپل میاد واسه ذخیره ولکات و چمبرلین. یک وینگر چپ حتماااااااااااااااااا می خوایم. پودولسکی خیلی وقتا گره کار ر باز کرده اونور اما اینکاره نیست. ما یه ونگر تخصصی می خوایم که مثل ریبری و کریس بزنه تو، پا به توپ. الان کسی مد نظرم نیست.
یک دروازه بان با تجربه هم می خوایم، مثل جولیو سزار یا کاسیاس که یک 2 سالی واسمون وایسن تو گل.
و آخریش هم یک مهاجم دونده و جنگنده و پا به توپ، مثل سوارز و کاستا. ژیرود و سانوگو هم رو نیمکت فکر می کنم خوب باشه.
و از همه مهمتر، دو تغییر که ونگر باید در تاکتیک هاس اعمال کنه، یک اینکه بازی مالکیت توپ رو بذاره کنار و توپ رو بدیم به حریف و روی ضد حمله با بازیکن های سریعمون کار کنیم و دیگری چرخشی کردن بازیکن ها. ونگر عامل اصلی مصدومیت هاست. ما روسیسکی آماده رو داشتیم، اما حاضر نبود به جای رمسی ازش استفاده کنه در بازی های ساده و انقدر بازی داد اوزیل و رمسی رو که تیم نابود شد.
با این اوصاف ما نیاز داریم به 7 تا بازیکن که به نظرم فقط 2 تاشون 30-40 میلیونی هستن یکی مهاجم و دیگری دفاع، اما کلا واسه یک تیم خوب ما 7 تا بازیکن می خوایم که حدود 100 میلیون به بالا خرج بر میداره که هممون میدونیم محاله این کار رو بکنه باشگاه. پس فکر نکنم فصل دیگه هم اوضاع خیلی فرق کنه.

Last edited:

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
نیمه اول صفر صفر کردیم، تیم اصلا تحرک نداره.
در لیگ هم اورتون در یک بازی پایاپای و سخت با یک گل به خودی مسخره از براون، بازی رو برد. الان بازی هامون برابر هستند و ما دو امتیاز کمتر و 6 تا تفاضل گل هم کمتر داریم.

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
چه طور شد گلو زدن تیر دروازه دیگه داشت اعصاب من یکی رو بهم میریخت

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
اصلا نباید بذاریم بکشه پنالتی، وقت اضافه باید تمامش کنیم. مونریال هم شدیدا مصدوم شد. یعنی بازی ای هست ما مصدوم ندیم؟

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
رفتیم فیناااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااال

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
فابیانسکی عالی بود عالی
خود واکشیزوما بود
من اگه مربی باشم تا اخر فصل میزارمش فیکس تیم

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
فابیانسکی حقشه در بازی های آینده فیکس بشه، قرار دادشم تمدید بشه، اگر ونگر درک کند. هم پخته تر ژسنیه، هم جهش هاش بهترن. کلا پخته عمل می کنه این یکی دو سال.

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
ولی خودمونیم سرعت شبکه های پخش آنلاین هم خوبه ها بازی رو از اینترنت نگاه کردم بد نبود

بالا