hamedovic5405
Registered User
چرا ولى هنوز نزدنش!!![emoji35]دروازه بان لباس سوم نداره؟
sent from hell
چرا ولى هنوز نزدنش!!![emoji35]دروازه بان لباس سوم نداره؟
footyheadlines.comاز کجا مطمئنی؟
یه لینک معتبر بده!
سانچز بلد نیست درست لباس بپوشه؟!
نه زنده ان!!سانچز بلد نیست درست لباس بپوشه؟!
این عکس دوم کاغذی ان نه؟!
این انگلیسیا قیافه و تنگ و شل و سفت و زیبا و ... حالیشون نیست! آمار فروش خیلی پایین نمیاد!این لباسارو قبلا دیده بودم به عنوان زیرپوش ...
خیلی ضایست ... خیلیا ! شرت باز با پیرهن تنگ !
آمار فروش پیرهن بشدت میاد پایین ! میگید نه نگاه کنید ! کی میره لباس بدن نما بخره با اون شکم های سه ایکس لارج ... نخره هم که دیگه لباس اصلیه تیم نیست و لباس هواداریه !
:دی
آستیناشو! جوراباشو! :|الان شماره ها اینجوری شده!!!
17 مونرئال میره تن الکسیس!
مونرئال 18 میپوشه!
3 سانیا میره تن گیبس!
قیافش رو نیگا! جنگجویی تو خونشه!!!
مشاهده پیوست 627009
پول که داشتیم همش جز برترین باشگاه های درامد زا بودیم به خصوص سر فروش بازیکنامون پول هنگفتی به جیب باشگاه میرفتخوب، فکر کنم دیگه تو این دو فصل ونگر خوب خرج کرد و ما واقعاً نمیدونیم در گذشته چه اتفاقاتی افتاده تو باشگاه که اصلا خرج نمی کردیم و. فقط بازیکن های 12 میلیونی می خریدیم! باشگاه پول نداشت و الان پول داره یا ونگر نمی خواست خرج کنه ولی الان نظرش عوض شده! در هر صورت چیزی رو که نباید فراموش کنیم اینه که درسته که ما پول خوبی واسه اوزیل و سانچز خرج کردیم، اما شاید اگر ونگر باهاشون صحبت نمی کرد نمیومدن. نمونش سانچز که می خواست براه ایتالیا اما معلوم نشد ونگر چی بهش گفت که راضی شد بیاد.
لباسای کامرون و ساحل عاج و نیجریه ... اینجوری بود@AslanSalarkia
تیم ما کلا از لحاظ بدنی ظریف هستن و دلیل کم آوردنمون هم همینه تو بازی های فیزیکی.
کلا از کل بازیکنهای تیم، فکر کنم فقط سانچز و ژیرود هیکل خوبی دارن واسه این لباس ها. یک سوالی که واسم پیش اومده اینه که آیا لباس های دورتموند هم اینقد تنگن!
بله واسه دورتموند هم تنگه@AslanSalarkia
تیم ما کلا از لحاظ بدنی ظریف هستن و دلیل کم آوردنمون هم همینه تو بازی های فیزیکی.
کلا از کل بازیکنهای تیم، فکر کنم فقط سانچز و ژیرود هیکل خوبی دارن واسه این لباس ها. یک سوالی که واسم پیش اومده اینه که آیا لباس های دورتموند هم اینقد تنگن!