emperor561
Registered User
- نوشتهها
- 561
- لایکها
- 413
اینم ازطرف کلوپ هواداران چلسی به شمابابت کری که خوندیم وناراحتتون کردیم شرمنده <3
Advanced talks!!:general703:@hamedovic5405
چه جاهایی؟
ایشالا خدیرا هم میره توو پاچتون بشن 4تا :دی (شوخی)خوب همونطور که میخواستیم شد! چون ما 3 بازیکن آلمانی داریم! این قهرمانی خیلی میتونه در فصل آینده و روی فرم بودن بازیکنهامون کمکمون کنه!
نمی دونم چرا پودولسکی رو اینقدر کم بازی دادن، خداییش پودولسکی خیلی خوب بازی می کرد واسه تیم ملی با وجود اینکه تو پست تخصصیش نبود. اون بازی هایی که 4 تا به انگلیس و آرژانتین زدن پودولسکی عالی بود...ایشالا خدیرا هم میره توو پاچتون بشن 4تا :دی (شوخی)
Sent from my GT-I9300
من هم تعجب کردم! دیگه فیفا خودش مافیاییه واسه خودش! من شک ندارم زیر سر هموناست!@hamedovic5405
همونطور که گفتم واسه ما خیلی بهتر بود آلمان ببره. این مرته ساکر خیلی باحال بود، 2 دقیقه آخر آوردش هرچی می کشیدن زیرش بدون پریدن با سر می زد
اولین باری بود که از باختن مسی خوشحال نشدم...
واقعا عجیبه چرا بندر در تیم منتخب نیست، با وجود اینکه در جام جهانی حضور نداشت اما به نظرم بهترین بازیکن جام بود
@hamedovic5405
همونطور که گفتم واسه ما خیلی بهتر بود آلمان ببره. این مرته ساکر خیلی باحال بود، 2 دقیقه آخر آوردش هرچی می کشیدن زیرش بدون پریدن با سر می زد
اولین باری بود که از باختن مسی خوشحال نشدم...
واقعا عجیبه چرا بندر در تیم منتخب نیست، با وجود اینکه در جام جهانی حضور نداشت اما به نظرم بهترین بازیکن جام بود
پودولسکی و بندر مصدوم بودننمی دونم چرا پودولسکی رو اینقدر کم بازی دادن، خداییش پودولسکی خیلی خوب بازی می کرد واسه تیم ملی با وجود اینکه تو پست تخصصیش نبود. اون بازی هایی که 4 تا به انگلیس و آرژانتین زدن پودولسکی عالی بود...