transfermarket قیمت انتقال دبوشی به آرسنالو زده 13.2 میلیون پوند.
گرون خریدن
گرون خریدن
اگه بگیم باشگاهش پولدار نباشه به نظرم ricardo rodriguez بازیکن ولفسبورگ گزینه خوبیهیه تیمی بگو که پول تو دستش نباشه!
الان مارسل یانسن گزینه نسبتا خوبیه و میتونه وسط هم بازی کنه (با توجه به قدش میگم وگرنه ندیدم) البته اگه باشگاهش مغز خر خورده باشه!
نگه داشتن مونریال به نفعمونه البته فک کنم!
از اونجایی که از یه تیم لیگ برتری خریدیم همچین هم گرون نبوده...transfermarket قیمت انتقال دبوشی به آرسنالو زده 13.2 میلیون پوند.
گرون خریدن
یه تیمی بگو که پول تو دستش نباشه!
الان مارسل یانسن گزینه نسبتا خوبیه و میتونه وسط هم بازی کنه (با توجه به قدش میگم وگرنه ندیدم) البته اگه باشگاهش مغز خر خورده باشه!
نگه داشتن مونریال به نفعمونه البته فک کنم!
در مورد چی مطمئنی تو!؟ :دیاز اونجایی که از یه تیم لیگ برتری خریدیم همچین هم گرون نبوده...
ولی یه جا هم زده 12 میلیون پوند!
اگه گلر کلمبیا رو بگیرن 35 تای دیگه باید خرج کنن!
همچنان شیندرلین بهمون لینکه ، البته نمیدونم این خوبه یا بد!
خودت چی؟! :دیدر مورد چی مطمئنی تو!؟ :دی
:general304::general304::general304::general304:آقا چی شد پس خرید خدیرا؟
یه روز در میون میگن میاد نمیاد :|
تکلیف مارو معلوم کنید دیگه، حرص بخوریم یا نه؟
راستی حامد چی کار کرده بن شده؟
من به موقعش به حساب تو میرسم! آقای شب مرده داری!! یعنی چیزم تو چوزت!:general304::general304::general304::general304:
اگه کاربرای دیگه نبودن قشنگ با لینک مستقیم به تخلفات جناب حامدویچ میپرداختم:دی
لامصبا همه رو بن کردن الا من برم اعتراض کنم منم بن کنید :دی
حرس بخور! :دیآقا چی شد پس خرید خدیرا؟
یه روز در میون میگن میاد نمیاد :|
تکلیف مارو معلوم کنید دیگه، حرص بخوریم یا نه؟
راستی حامد چی کار کرده بن شده؟
آقا وایستین 2 روز بگذره بعد میام توضیح میدم و میشم hamedovic5407 !@hamedovic5406
بیا توضیح بده ...
مدافع سمت راست که تو اتلتیکو نمایش خیره کننده ای داشتهخاوی مانیکو توی کذوم پست بازی میکنه؟
امیدوارم ژیرو بالاخره خودش رو ثابت کنه!!! روی تخت خواب نه! توی زمین!خوب، فصل جدید کم کم شروع میشه و میریم سراغ اخبار مصدومین
ونگر گفته روند بهبود ولکات خیلی خوبه و 6 هفته دیگه به تمرینات تیمی اضافه میشه !!!!!!! با این اوضاع شروع فصل رو از دست میده و احتمالا از سانچز در سمت راست استفاده بشه، مهاجم هم خوب با این شرایط کسی نیست جز : ژیرود
امیدوارم این فصل دیگه سنت شکنی بشه و تا یکی مصدومیتش خوب میشه بازیکن دیگه ای مصدوم نشه، یک فصل، فقط یک فصل ما مصدوم طولانی ندیم ببینیم تیم چطوری نتیجه میگیره...
تو هم چی؟ :دیحامد تو هم ؟! :دی
فرزند ناخلف