hamedovic5406
Registered User
- نوشتهها
- 105
- لایکها
- 135
همون اول هم چلسی نیازی به خرید خدیرا نداشت! ولی مساله خدیرا برای ارسنال مقدار دستمزدش هست که رقم بالایی درخواست کرده...خوب مورینیو مصاحبه کرده و گفته: فصل نقل و انتقالات برای ما به پایان رسیده!
اگر راست گفته باشه! یعنی دنبال خدیرا نیستن! یعنی یکی از رقبای سرسخت در خرید میره کنار!!
حالا باید ببینیم میمونه تو برنابئو یا میاد اشبرتون!
فکر کنم دستمزد پیشنهادی آرسنال با دستمزد قبلیش در رئال تفاوت چندانی نداره!همون اول هم چلسی نیازی به خرید خدیرا نداشت! ولی مساله خدیرا برای ارسنال مقدار دستمزدش هست که رقم بالایی درخواست کرده...
بازی فردا رو از کجا میشه دید؟
کسی لینکی چیزی داره؟
مورینیو؟ تا حالا حرف راست ازش شنیدی؟ جالبه خود فابرگاس پست گذاشته که آرسنال من رو نخواست و رفتم چلسی، با ونگر حرف زدم و گفت من تورو نمی خوام چون اوزیلو دارم، اما مورینیو گفته فابرگاس تمایلی به رفتن به آرسنال نداشت و من باهاش صحبت کردم که اومد [emoji23]خوب مورینیو مصاحبه کرده و گفته: فصل نقل و انتقالات برای ما به پایان رسیده!
اگر راست گفته باشه! یعنی دنبال خدیرا نیستن! یعنی یکی از رقبای سرسخت در خرید میره کنار!!
حالا باید ببینیم میمونه تو برنابئو یا میاد اشبرتون!
بالاخره یک درصد باید احتمال داده راست بگه!مورینیو؟ تا حالا حرف راست ازش شنیدی؟ جالبه خود فابرگاس پست گذاشته که آرسنال من رو نخواست و رفتم چلسی، با ونگر حرف زدم و گفت من تورو نمی خوام چون اوزیلو دارم، اما مورینیو گفته فابرگاس تمایلی به رفتن به آرسنال نداشت و من باهاش صحبت کردم که اومد [emoji23]
به این میگن بصیرت در دشمن شناسی . خداییش راست گفتی. مورینیو طبق معمول میخواد جو رو متشنج کنه و طرفدار های آرسنال رو تحریک. کاری که همیشه انجام داده. عصبی کردن طرفداران و تیم مقابل از تاکتیکهای قدیمی ایشون هستش.مورینیو؟ تا حالا حرف راست ازش شنیدی؟ جالبه خود فابرگاس پست گذاشته که آرسنال من رو نخواست و رفتم چلسی، با ونگر حرف زدم و گفت من تورو نمی خوام چون اوزیلو دارم، اما مورینیو گفته فابرگاس تمایلی به رفتن به آرسنال نداشت و من باهاش صحبت کردم که اومد [emoji23]
دیروز یادم نیست توی کدوم سایت خبری خارجی دیدم، یه توییت بود فکر کنم با این مضمون، به سوی ناپولی.توییت پیجش؟
مورینیو اصلا ارزش بحث کردن نداره. صدر جدوله میگه ما صدر نیستیم!!!!!!!! 1 امتیاز با صدر فاصله داره میگه ما شانس قهرمانی نداریم، قبل بازی با آرسنال میگه رکورد بین منو ونگر مهم نیست، بعد وقتی تماشاچی ها آخر بازی شعار میدن boring boring chelsea، میاد میگه که درک می کنم اینقدر بازیه مارو نبردین و این حرفا.به این میگن بصیرت در دشمن شناسی . خداییش راست گفتی. مورینیو طبق معمول میخواد جو رو متشنج کنه و طرفدار های آرسنال رو تحریک. کاری که همیشه انجام داده. عصبی کردن طرفداران و تیم مقابل از تاکتیکهای قدیمی ایشون هستش.
داستان رفتن پودولسکی به ناپولی صحت داره؟ توییت پیجش درست بوده؟
این عکس مربوط به پیش فصل 2013 هست و اردوی خاورمیانه در ژاپن و اندونزی و ... !!!دیروز یادم نیست توی کدوم سایت خبری خارجی دیدم، یه توییت بود فکر کنم با این مضمون، به سوی ناپولی.
این عکس رو تازه دیدم، امیدوار تکراری نباشه.
عجب اسم باحالی دارهtoral همونیه که فکر کنم از بارسا گرفتیمش و کلی هم بحث پیش اومد سرش. ایسفلد کجاست؟ خیلی خوشم میاد ازش