hamedovic5405
Registered User
الان اینو دیدم یادم اومد! این کاپشنی که ونگر میپوشید و دراز و بدقواره بود با رفتن نایک رفت یا هنوزم هست!؟این یکی خیلی باحاله
الان اینو دیدم یادم اومد! این کاپشنی که ونگر میپوشید و دراز و بدقواره بود با رفتن نایک رفت یا هنوزم هست!؟این یکی خیلی باحاله
این را می گوی؟الان اینو دیدم یادم اومد! این کاپشنی که ونگر میپوشید و دراز و بدقواره بود با رفتن نایک رفت یا هنوزم هست!؟
تو لیست فروش هست! و چند روز پیش می خوندم که هیچ مشتری نداره!!! قیمتش هم حدود 10 میلیون پونده و احتمالا کمتر هم خواهد شد با این وضعیت! شاید ونگر به عنوان گزینه ی آخر و یه خرید زیر قیمت براش اقدام کنه! فعلا که خبرها روی کاروالیو زوم است!سانگ قیمتش بالا رفته؟
نمیشه گرفتش بزاریم هافبک دفاعی؟
Agger خوبه ولی 30 سالشه.الان خرید Agger محتمل تر هست! درخواست فروش داد دیروز یا پریروز و برندن راجرز هم تائید کرد! الان هم خوندم که آرسنال با 10 میلیون پوند میره برای اگر! البته فکر نمی کنم با 10 میلیون راضی بشن و پیشنهاد 15 میلیونی می تونه اغوا کننده باشه!
هودس هم مدافع شالکه است! نمی شناسمش زیاد و تو فیفا 14 فقط دیدمش که بازیکن خوبیه! :دی
دیگر شایعه ی دفاع هم امروز میرور از مینولاس مدافع 23 ساله ی المپیاکوس خبر داد که گویا همه ی قدرت های ایتالیا بهش علاقه مندن هستن!
اگر Agger به تیم اضافه بشه خیلی فوق العاده خواهد بود به نظرم، بهترین خرید!
حرفتو کامل قبول دارم.جوون سطح پایین نباید بخریم.شما هم منظورت جوون سطح پایینه که منم موافقم:اولا اینکه Agger 29 سالشه! و الان اوج فوتبالش است و به عنوان مدافع می تونه تا 3 فصل دیگه هم در اوج باشه! دوم اینکه کوشلنی و مرتساکر هر چقدر هم که مدافعان خوبی باشن باز هم جز بهترین ها نیستن و Agger می تونه یه چالش خیلی خیلی خوب برای مدافعان ما باشه! شما نگاه کن به عملکرد مرتساکر در جام جهانی که هر بازی که جلوتر رفت نیمکت نشینی هاش بیشتر شد و حتی کوشلنی هم بیشتر نیمکت نشین بود! Agger یه مدافع با تجربه و پخته است و سالهاست تو لیگ جزیره داره بازی می کنه و این خیلی مهمه! اون مدافعانی هم که نام بردی اکثرشون تو بوندسلیگا هستن و شناخت کافی ندارم!
خلاصه اگر دنبال قهرمانی هستیم باید بریم دنبال بازیکنان با تجربه! من سیتی با اون پول و بازیکن و... رفت لمپارد 36 ساله را خرید که تجربه ی تیمش بالاتر بره! حالا ما بریم که بازیکن 20 ساله بخریم که پز بدیم اینا آینده سازان ما هستن؟! نقد را بچسب برادر!
الان که گفتی نگاه کردم.به نظر عکس لوکاکو بیشتر زوم شده روی صورتش.بقیه بازیکنا عکساشون دورتر یا zoom out تره(چی گفتم )differentboy1994
یعنی تو این عکس هایی که گذاشتی چیزی که بیشتر از همه نظر منو جلب کرد پهنای کله لوکاکو هست راحت 3تا مغز توش جا میشه لامصب
عکسها + متن ها رو کپی کردم اینجا paste کردم.چجوری عکسا رو گذاشتی تو پست؟