چون جنگندست!گوستاوو؟! گوستاوو ولفسبورگ رو اون سال به ما ترجیح داد، الان چرا باید بخریمش؟
می تو! :دی@hamedovic5405
نظرت اصلاً واسه من ارزش نداره
فکر کنم خریدی انجام بدیم تو روزهای آخر خواهد بود، فعلا ونگر به فکر بازی های هفته آیندست.
کاستاس مانولاس برای دفاع وسط خیلی خوبه! ولی هافبک دفاعی رو میخوایم چیکار کنیم!!!؟؟؟ با تعوجه به اینکه بنظر میاد ونگر 2 بازیکن واسه این 2 پست نمیخره و فقط یکی خواهد خرید! باید یکی باشه که هم دفاع وسط باشه هم هافبک دفاعی!من خودم بخوام خرید کنم، مانولاس 23 ساله رو می خرم، 189 هم قدشه. کلا از سبک بازیش و استایلش خوشم میاد، با تعصب بازی می کنه، جنگنده بازی می کنه، و در برابر تیم های سرعتی به جای مرته ساکر بازیش میدم. بازی دادن مرته ساکر برابر لیورپول و چلسی و یونایتد که ضد حمله هاشون خطناکه، یعنی خودکشی.
چشم بسته غیب گفتی! خسته نباشی!منظورم رو اشتباه متوجه شدی فکر کنم، منظور من این بود که ترکیب فیکس هافبک از همین آرتتا و رمسی ویلشر خواهد بود و مثلا گوستاوو نمیاد بشه فیکس تیم آرتتا بره رو نیمکت. گرفتی؟
حرف منم همینهوقتی آرتتا شد کاپیتان تیم یعنی فاتحه ی تیم خونده اس!
ببخشیدا هافبک دفاعی بخریم بذاریمش رو نیمکت چه دردی از ما دوا می کنیم؟! یعنی هافبک دفاعی بیاد بشینه رو نیمکت، آرتتا هافبک دفاعی باشه، همه تیم ها رو می بریم بدون گل خورده؟!!!! منظور من همونی بود که گفتم و اگر قرار باشه هافبک دفاعی بخریم اما ترکیب هافبکون همون هافبک سوسول و کند و بدون قدرت بدنی باشه خو باز همون میشه که.چشم بسته غیب گفتی! خسته نباشی!