A1C1E
Registered User
از این داور بهتر از اینا انتظار نمیره ...
باو خوب خنده دار نيست!!؟؟@hamedovic5405
من کی بهت گفتم کمپل باید فیکس باشه؟ بهم خندیدی!!!!!
بزرگ تاپیک هم میاد میگه باید ردش کنیم بره!
بابا شوت داره، دریبل داره، تکنیک داره، سرعت داره، بابا خسته شدم، اگر 5 بازی کمپل رو فیکس گذاشت و از ژیرود و سانوگو بدتر بود من واسه همتون کارت شارژ می خرم.
اشکال از سانچز نیست! دو نفر نباید باشه جفتش؟! این همون ایرادیه که به اوزیل هم میگرفتیم! سانچز هم بده؟! نه آقا! مهاجم نوکمون اصلا نمیتونه راه بره! آرتتا هم خوب کلا انگار 20 کیلو وزنه بستی به پاش! ویلشر خوب بود، چمبرز هم خوب بود. ژسنی هم خوب بود.کي گفت کمپبل بدرد نميخوره؟؟؟ ولى اين الکسيس رو اصلا نبايد بازى ميداد!!
sent from hell
بابا این حرفا چیه؟!!!! فابرگاس مچ بود با تیم 17 سالگی اومد فیکس شد؟ عزیز من من نمیگم همه بازیا فیکس باشه! اما وقتی این آقا 60 دقیقه کاری نمی کنه باید عوضش کنی! ژیرود نکات مثبتی داره، اما با تیم هایی مثل کریستال پالاس، دقایقی مثل 20 دقیقه آخر، بازیهایی مقابل تیم هایی که میشه باهاش بازی رو برد، اما تو خونه حریف! باید رو ضد حمله کار کنی، یک سانچز رو گذاشته تو زمین، مس سگ بدوه، بعد کازورلا، آرتتا، ژیرود 2 ساعت طول می کشه تا برسن به گل!باو خوب خنده دار نيست!!؟؟
من نميگم خوب نيست! ببين بازى دادن به بازيکنى که تازه اومده به تيم ريسکه!! همونجور که تو ميگى اگه ژىرو نبود 2-0 مي برديم , منم ميگم بجاى الکسيس اوکس بازى ميکرد ميبرديم!!!
ژيرو خوب نيست قبول, خراب مي کنه قبول!! ولى 2 فصل تو تيمه و با تيم متچه!! 90 دقيقه بد باشه ممکنه تو يه دقيقه بواسطه شناختش از بقيه يه گل بسازه يا بزنه!!! ولى اين رفيقت تازه يه ماه هم نميشه اومده آرسنال!! بايد باشه و يه مدت تمرين کنه تا با تيم هماهنگ شه!!!!!!!!
sent from hell
اشکال از سانچز نیست! دو نفر نباید باشه جفتش؟! این همون ایرادیه که به اوزیل هم میگرفتیم! سانچز هم بده؟! نه آقا! مهاجم نوکمون اصلا نمیتونه راه بره! آرتتا هم خوب کلا انگار 20 کیلو وزنه بستی به پاش! ویلشر خوب بود، چمبرز هم خوب بود. ژسنی هم خوب بود.
فلامینی با اینکه کارت میگیره، سگش شرف داره به آرتتا، از وقتی اومد بشیکتاش یه حمله نکرد! دوندگی داره، همه جا هستش، توپ میگیره، حتی گل هم میزنه نمونش با سیتی و کاردیف! اون موقعیت رو آرتتا داد بشون و بغل پا زدن رفت تو اوت! بعد خودش رو انداخت زمین، حالا به عمد یا غیر عمد. بابا فصل پیش، ونگر 20 بازی پشت سر هم رمسی رو بازی داد تا مصدوم شد، خوب دهنت سرویس، روسیچکی به این خوبی، چرا نباید چرخش بدی، من نمیدونم. مگه لیورپول نیست!! بازیکن به سبک ژیرود داره؟! همه نوک حملش کوتولن.
بابا این حرفا چیه؟!!!! فابرگاس مچ بود با تیم 17 سالگی اومد فیکس شد؟ عزیز من من نمیگم همه بازیا فیکس باشه! اما وقتی این آقا 60 دقیقه کاری نمی کنه باید عوضش کنی! ژیرود نکات مصبتی داره، اما با تیم هایی مثل کریستال پالاس، دقایقی مثل 20 دقیقه آخر، بازیهایی مقابل تیم هایی که میشه باهاش بازی رو برد، اما تو خونه حریف! باید رو ضد حمله کار کنی، یک سانچز رو گذاشته تو زمین، مس سگ بدوه، بعد کازورلا، آرتتا، ژیرود 2 ساعت طول می کشه تا بزنن تو گل!
من یه سوال ازت دارم، با ترکیب امشب، ما چطوری باید ضد حمله میزدیم؟
کلا قبول دارم حرفهات رو ولى بايد زمان داد به اين تيم!!باز هم داری اشتباه میگی، ژیرود در همه بازیا بی مصرف نیست، بعضی بازیا خوبه، اما عزیز من با ژیرود نمیتونی تیم های بزرگ رو ببری، به بازی هایی هستن که ژیرود باید فیکس باشه، مثل بازی با کرستال پالاس تو امیریتس، اما با چلسی تو استمفوردبریج، با لیورپول تو آنفیلد، ژیرود سرطان تیم میشه...
من اعصابم خیلی خرابه امشب...
ما با این ترکیب آرتتا و ژیرود 10 سال دیگه هم بکوبیم، در خارج خونه منچستر، چلسی، بایرن، لیورپول و رئال می برنمون، هممون هم میدونیم...
آقا اصلا کمپل رو نذاره خوبه؟ چمبرلین رو بذاره راست، الکسیس رو بذاره نوک یا مثلاً ولکات اومد بذارش راست، چمبرلین چپ، نوک سانچز، رمسی و اوزیل و هافبک دفاعی هم عقبتر. این یعنی تیم، تیم باید وقتی حریف توپ رو تو زمینمون از دست داد تو 2 ثانیه سه تا بازیکن سرعتی تو زمین حریف باشن، مثل سوارز، استوریج، کوتینیو و استرلینگ لیورپول تو فصل قبل.
اونوقت این تیمی که ونگر میذاره، تو استمفورد بریج، اگر بریم سراغ مالکیت توپ، آرتتا و کازرولا تحت پرس پاس میدن حریف، شورله و هازاد و کاستا نابودمون میکنن، یا استرلینگ و کوتینیو و استوریج. اگر بریم تو دفاع بخوایم ضد حمله بزنیم، ژیرود که تعطیل، آرتتا و کازورلا و ویلشر و رمسی هیچ کدومشون سرعتی نیستن، فقط میمونه یه سانچز یا اوزیل که هیچ کاری از دستشون بر نمیاد...
داداش نموديمون با اين بارساى ونخال که همه هلندى شخمى بودن!!داداش این بدبختی رو من با فن خال داشتم اون موقع که تو بارسا بود هرچی هلندی ت خ م ی بود جمع کرد اونجا ما نفهمیدیم این کوکو و رایزیگر و هسپ و ... از کجا اومدن مردک تیم ملی هلند راه انداخته بود کلا بعضی از مربیا غیرت ملیشون بالاست کاریش نمیشه کرد