عین علیفر که رو دفاع خطی کلید کرده،این بنده خدا هم کلید کرده تو فن خال و در نمیارهداداش نموديمون با اين بارساى ونخال که همه هلندى شخمى بودن!!
نموديمون!
sent from hell
عین علیفر که رو دفاع خطی کلید کرده،این بنده خدا هم کلید کرده تو فن خال و در نمیارهداداش نموديمون با اين بارساى ونخال که همه هلندى شخمى بودن!!
نموديمون!
sent from hell
من بطور کلی با نظراتش موافقم!بخصوص در مورد همین آرسنال و فرانسه!! من خودم طرفدار فوتبال فرانسه ام! و با سیاست های فرانسوی ونگرم مخالفم! ولی هر 2 3 روز یک بار به بهانه های مختلف این پستش رو میزنه تو تاپیک هایی که هست! :دیعین علیفر که رو دفاع خطی کلید کرده،این بنده خدا هم کلید کرده تو فن خال و در نمیاره
ویلشر بنظرم این فصل میدرخشه و حداقل 10 گل رو میزنه!@ویلشر
پول اسکولز درست گفت! ونگر فوتبال ویلشر را نابود کرد! وقتی ویلشر مصدوم را به زور آورد تو ترکیب و باعث تشدید مصدومیتش شد! دیشب هم تو زمین می دیدمش و به این فکر می کردم که او دقیقا چطور بازیکنیه؟ و قراره چگونه بازیکنی بشه؟ آیا مثل رمسی پیشرفت خیره کننده خواهد داشت؟ ولی می دونم که در حال حاضر او بازیکن کلیدی و ستاره ی این فصل نخواهد بود؛ شاید فصلی دیگر!
@ونگر
یکسری سیاست های مسخره! توجیه های مسخره تر! خلیفه می بخشه این نمی بخشه(نمونه اش درکسلر)! تو لیگی که پر فشارتر از هر لیگ دیگری است باز هم از ترکیب های تکراری استفاده می کنه و رو بازیکن فشار میاره تا مثل اوزیل و رمسی فصل قبل به گا برن! کسی که جونش در میاد 3 تا تعویضش را در هر بازی انجام بده! تعویض هاش هم مسخره است! دیشب هم گفته که به خرید هیچ بازیکنی نزدیک نیستیم!!! دقیقا مثل فحش بود برام! خاک بر سرت پیرمرد دوست داشتنی خاک بر سرت!
واسه دوستان که بد نمیشهعین علیفر که رو دفاع خطی کلید کرده،این بنده خدا هم کلید کرده تو فن خال و در نمیاره
همون آواتاره My Hero روش نوشته بود البته فک کنم!من یادم نمیاد!
با این آواتار اگه ژیرو این هفته هتریک نکنه! دیگه باید شک کرد!
فابرگاس!نمیدونم در مورد کی اینها رو گفته ونگر!
بعد از اینکه او به خاطر یک باشگاه ما را ترک کرد، شما میپذیرید که او میتواند به باشگاهای دیگری نیز برود!
درکل من از این بابت که اورا جذب نکردیم پشیمان نیستم بلکه افسوس من از این است که او ما را ترک کرد.