sadeghbb
Registered User
بنیک آفوبه هم تا الان یه گل به یونایتد زده ...
بد نیست استیلش ... کار با توپش هی .... خوبه در کل ...
2 تا شد!!بنیک آفوبه هم تا الان یه گل به یونایتد زده ...
کسی از نبری خبری نداره؟ اصلا محو شده!!!
نبری و ریو مصدوم بودن! منصدومیت ریو که قدیمیه و خیلی وقت است باهاش درگیره! نبری هم مصدومیت خرده ریزه زیاد داشته! ولی هر دوشون فکر کنم مصدومیتشون تموم شده یا هفته آبنده فک کنم بر می گردن به تمرینات!زلالم و کوکلین و میاچی هم همین طور
:general503:2 تا شد!!
ونگر رو اين حساب باز نکنه صلوات!!
بره که برنگرده ...
حالا مجبور به خرید یه بازیکن برا جایگزینی هستیم نه نیمکت پرکن ! شاید فرجی شد ...
ستون نویس میرور، جان کراس آرسنالی، که به صورت تخصصی روی اخبار آرسنال کار می کنه الان توئیت کرده: "من متقاعد نشده ام که ونگر قصد خرید مهاجم داره ولی احتمال خرید مدافع و هافبک دفاعی زیاده!"منتظر باش تا ونگر بخره :general304:
من خودم به شخصه فکر نمی کنم ونگر مهاجم بخره! یعنی پولشو نداره که بره کاوانی و فالکائو رو بخره! ولبک و باقی هم در حد همین مهاجمای فعلی هستن! از اون ور هم بعد از بازی مطمئنا میگه ولکات به تیم برگشته(طبق گفته های قبلی قرار بوده آخر آگست برگرده) و سانچز هم داره به فرمش بر می گرده و سانوگو و کمپل هم هستن و نیاز به بازی دارن و فلان! پس همین الان هم تقریبا 4 مهاجم داریم!چند روز دیگه مونده؟ 4 روز دیگه؟
اگه بازی رو ببریم به نظرتون بیشتر از یه خرید داریم؟؟!
حالا 2 تا که یکیش قرضی باشه...
من اصلا حواسم به خروجی های باشگاه نبود! اگر 35 میلیون درآمد خروجی ها رو قبول کنم باید بگم که اوسپینا فک کنم با 4 میلیون اومد! چمبرز با 16 میلیون پوند اومد! دبوشی شاید با 10 میلیون اومده باشه! الکسیس با 35 میلیون پوند اومد! سر جمع می کنه 65 میلیون خرج بازیکن کردیم که منهای 35 میلیون کنیم میشه ما فقط 30 میلیون خرج کردیم؟؟؟توماس ایسفیلد رو فروختیم به فولام؟ :|
این تیم داغون پارسال 6 بازیکن فروخته 5 بازیکن جذب کرده و کلا 21 میلیون پوند خرج کرده...
80 میلیون پوند؟ حرف مفت میزنن فقط!
15 تا ورمالن، 12 تا ولا، 5.5 فایبرگلاس، 2.5 ژورو = 35
3 تا اوسپینا، 11 تا چمبرز، 12 تا دبوشی، 30 تا الکسیس = 56
یکی نیست بشون بگه اگه راس میگید 60 تا نه 50 میلیون پوند خرج کنید...
نمیشه Akpom و Afobe رو بیاریم داخل تیم اول؟؟؟؟
این همه شایعه نقل انتقالات شنیدم هیچ کدومشو به اندازه این عملی بشو ندونستم:general602:الان یه شایعه ی قوی اومده در حد فحش خوار و مادر!!! مدیر برنامه های زیگیچ-مهاجم 33 ساله ی اسبق بیرمنگام که الان 3 ماهه تیم نداره- تائید کرد که ونگر باهاش تماس گرفته برای خرید موقت زیگیچ به مدت 3 ماه قابل تمدید تا پایان فصل!!!
اگر زیگیچ بیاد همانا ونگر باید بره!!! ونگر برو گمشو بابا!