hamedovic5405
Registered User
من میگم ما قهرمان شیم با زیگیچ نه با سیدصالحی!یعنی خرید زیگیچ، از شکست های فصل قبل واسم سنگین تره!!!
من میگم ما قهرمان شیم با زیگیچ نه با سیدصالحی!یعنی خرید زیگیچ، از شکست های فصل قبل واسم سنگین تره!!!
لرد بندتنر بهتره که...من میگم ما قهرمان شیم با زیگیچ نه با سیدصالحی!
کی گفته باید مهاجم بالای 30 و فیزیکی باشه؟ کجا قرعان اومده؟
جایی نیومده ولی مثل روز روشنه ونگر دنبال همچین چیزی میره!کی گفته باید مهاجم بالای 30 و فیزیکی باشه؟ کجا قرعان اومده؟
این همه پول در بساط است حداقل یه پیشنهاد فرمالیته بدن به کاوانی و فالکائو ببینیم مزه دهنشون چیه! بعد بتونیم خودمون رو گول بزنمی که ما نتونستیم کاوانی و فالکائو رو بخریم پس این دیلاق رو مجبور شدیم بخریم! الان مثلا فرق زیگیچ با سانوگو و کمپل چیه؟ خداوکیلی چیه؟ تجربه اش بیشتره؟ کدوم تجربه؟ کمپل تو جام باشگاه ها و جام جهانی بازی کرده الان تجربه اش از این دیلاق 33 ساله بیشتره! گه تو این شایعه ی مسخره!
بهترین بازیش فک کنم مقابل بارسا بود که تو 10 دقیقه اول 10 تا گل رو خرید!!!!!!!!!!آلمونیا به دلیل مشکلات قبلی از فوتبال خداحافظی کرد. براش آرزوی سلامتی می کنم.
بهترین بازی ای که ازش یادمه: فکر کنم بازی 1-1 تو آنفیلد بود.
بدترین بازی: 4-4 با تاتنهام.
شما چطور؟
اوه، اون بازی رو یادم نبود. چقدر توپ گرفت. اما مطمئنم بدترین بازیش با تاتنهام بود. اون گل بنتلی از وسط زمین، اون شوته که خورد تو صورتش زدن تو گل...بهترین بازیش فک کنم مقابل بارسا بود که تو 10 دقیقه اول 10 تا گل رو خرید!!!!!!!!!!
غیر از اون بازی همه ی بازی هاش جز بدترین ها جا می گیره!
حداقل رو خوب اومدی!اصلاً خوب نبودیم. از نظر من داوری به نفعمون بود و حداقل یک پنالتی واسه حریف نگرفت!!!! اما خوب موقعی گل زدیم...