usl
Registered User
گزارشي از بازي لسترسيتي-آرسنال 1997(ويديو)
نمیشه دیگه برکمپ به وجود بیاد!هیولایی بود برا خودش...:general602:
نمیشه دیگه برکمپ به وجود بیاد!هیولایی بود برا خودش...:general602:
Last edited:
فکر می کنم دو فصل پیش از آکادمی بارسلونا خریدیمش!آرسنال این فصل بازیکن سرعتیای به نام بلرین گرفته که میگویند سرعتش از همه بازیکنان این تیم بیشتر است و به همین دلیل این اتفاق سوژه عمرممانی شده است. میبینید که سرعت بلرین در تاریخ باشگاه از ولکات و آنری هم بیشتر است. هرچند که تیری آنری از آرسنال رفته است اما او هم یک%:8.9!از بازیکنان سرعتی آرسنال بود
لباس ونگره؟خیلی هم خوب!
مشاهده پیوست 659497
بازیکنی که الان میشه با 13 14 میلیون خریدش رو میخواد روز آخر با 12 میلیون بخره!:general208:این ونگر مارو مسخره کرده، میگه روز آخر نقل و انتقالات مثل بازی پوکر هست!!! :general208:
این حرفا چیه، 3 روز وقت داری، بگیر بخر بازیکنارو دیگه! بهش می گن فکر نمی کنی فلان جای زمین تیم مشکل داره؟ میگه مهم اینه که تو زمین چه نمایشی داری؟!!!! نیست خیلی نمایش هامون خیره کنندست!!
کاسب اینه دیگه لامصببازیکنی که الان میشه با 13 14 میلیون خریدش رو میخواد روز آخر با 12 میلیون بخره!:general208:
الان هم چیزی ازش نمونده برادر! همش رو که نمیدونی!حرف از سرعت شد یاد اون استارت تاریخی آنری افتادم. یادم نیست کدوم تیم بود ولی قشنگ 20 متری از دفاع عقب تر بود. رفت کنج زمین توپُ گرفت، آورد وسط و گذاشت کنج دروازه...هیچوقت اون گل یادم نمیره!
همینقدر ما رو بس. انتظار داشتم بین این همه آرسنالی الان یه نفر بیاد بگه بازی با کدوم تیم بود تا برم ویدئوشو دانلود کنم خاطرات زنده شه.الان هم چیزی ازش نمونده برادر! همش رو که نمیدونی!
بازی با لیورپول تو آنفیلد بود که با کرگر کورس گذاشت و لهش کرد! :دیهمینقدر ما رو بس. انتظار داشتم بین این همه آرسنالی الان یه نفر بیاد بگه بازی با کدوم تیم بود تا برم ویدئوشو دانلود کنم خاطرات زنده شه.
من بعضی گلهای جرارد رو حتی دقیقه و ثانیه شو یادمه.