شایعه خرید ویلیام کاروالیو، آلسیو چرچی، و مونیر الحدادی و قرضی دادن کمپل هست ...
شایعه تعویض کاوانی با کمپل هم هست البته درست نفهمیدم فروش کمپل یا تعویضش با کاوانی ...
نکنه کمپل رو بدن بره بدون اینکه مهاجم تاپ بخرن این اصلا درست نیست!
همچنان هوودس و اشنیدرلین گزینه های خوبی اند ما 6 تا مدافع بیشتر نداریم که این کمه نسبت به اینکه 4 تاش باید بازی کنن...
بابا امروز هولگر بداشتوبر هم بازی کرد این دیابی نمیخواد بازی کنه؟ یا هنوز مصدومه؟ یا دوباره مصدوم شده؟
من به خرید کاروالیو خیلی امیدوارم! دیروز گویا پیشنهاد 22 میلیون پوندی براش فرستادن و طبق خبرهای رسیده آرسنال مصمم است که در روز آخر نقل و انتقالات او را به خدمت بگیره! اسپورتینگ هم فروشنده است و قیمت را پایین آوردن!
ونگر یه بار دیگه اعلام کرد که علی رغم پیشنهاد های بسیاری که برای کمپل اومده او جایی نمیره و فروشی نیست!
چرچری گزینه ی خوبی است اما آیا ونگر قصد خرید مهاجم داره؟ فکر نمی کنم!
هوودس که جز گزینه های ونگر نیست و الان دنبال Toby Alderweireld و جدیدا هم سوکراتس مدافع 26 ساله ی دورتموند که گفته شده آرسنال پیشنهاد 20 میلیون یورویی براش فرستاده! اشنایدرلین هم کومان گفته او 99% او می ماند!
دیابی هم 2 هفته پیش یه مصدومیت جزئی داشت اما الان اوکی است ولی ونگر فعلا بهش بازی نخواهد داد! من اینطور فکر می کنم!
@Liverca
این هم گل آن بزرگوار !