• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
دوباره این شزنی و کوش کار دست تیم دادن ... یعنی یه نفر کافیه یه اشتباه بکنه ... شما فک کن دروازبان نداریم ...
وقتی همه خوبن اونم خوبه ولی امان از وقتی یه نفر اشتباه کنه ... خبری از این اوسپنا نیست ؟!

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
دوباره این شزنی و کوش کار دست تیم دادن ... یعنی یه نفر کافیه یه اشتباه بکنه ... شما فک کن دروازبان نداریم ...
وقتی همه خوبن اونم خوبه ولی امان از وقتی یه نفر اشتباه کنه ... خبری از این اوسپنا نیست ؟!
اوسپینا فکر کنم از این هفته به تمرینات گروهی اضافه میشه!
------------------------
اغتشاشیدم تو هیکل این سانوگو! نیمه دوم کمپبل رو باس بیاره! جالب اینجاس این سانوگو هست ولی سانتر نمیکنن پاس کاری میکنن!:eek::eek::eek:
الان کوش به فاک رفت تعویض شد؟

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
من نمی دونم، این سانوگو آمادگیش از کمپل بیشتره؟ استوپ هاش بهتره؟ سر زدن هاش بهتره؟ بازی با پاش بهتره؟ شوت هاش بهتره؟ سرعتش بیشتره؟ تکنیکش بیشتره؟ گل زنیش بهتره؟ چیش بهتره که این همه بهش فرصت داده میشه؟!!!!

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
من نمی دونم، این سانوگو آمادگیش از کمپل بیشتره؟ استوپ هاش بهتره؟ سر زدن هاش بهتره؟ بازی با پاش بهتره؟ شوت هاش بهتره؟ سرعتش بیشتره؟ تکنیکش بیشتره؟ گل زنیش بهتره؟ چیش بهتره که این همه بهش فرصت داده میشه؟!!!!
فقانسویه!

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
حالا باز ونگر بگه کیفیتی تو بازار نمیبینم و این شعرا ... آخه کی کیفیت سانوگو و فلامینی و مونرئال و... رو داره ؟!
گاییده شدیم با این همه حمایت از تیم ...
....
این وسط کمپل هم داره به فنا میره بخاطر اینکه فرانسوی نیست ...

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
اصلاً تیم بالانس نیست! بعد می خوایم قهرمان بشیم؟ هه! جزء 4 تا هم محاله به خدا!!! یه لستر سیتی رو هم نمی تونیم ببریم! تازه به خدا حقمون باخت بود! این مرته ساکر سر گل توپ میندازن پشت سرش انگار نه انگار! اصلا نابوده دفاع تیم! بابا این سانوگو از فصل پیش تا الان n تا بازی تعویضی و فیکس بود

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
تیم هم که کلا مسخرست! همه مصدوم میشن! همین بازی! کوشیلنی مصدوم شد از ناجیه سر! اوزیل و چمبرلین هم مصدوم شدن که چون تعویض نداشتیم دیگه نمی شد بیان بیرون.

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
حالا باز ونگر بگه کیفیتی تو بازار نمیبینم و این شعرا ... آخه کی کیفیت سانوگو و فلامینی و مونرئال و... رو داره ؟!
گاییده شدیم با این همه حمایت از تیم ...
....
این وسط کمپل هم داره به فنا میره بخاطر اینکه فرانسوی نیست ...
بابا صادق مونرئال چکار کنه دیگه؟! به چیز رفت از بس که دوید. تو بازی با اورتون که پاس گل داد، این بازی هم توپ رو از سر زمین خودمون برداشته پاس داده سانوگو تک به تک عین احمقا می زنه به دروازه بان!!!!
خوب معلومه با سیتی و چلسی و لیورپول 5-6 تا می خوریم! شما نگاه کن! این بازی من شمردم شاید بالای 20 تا توپ رو هافبکامون پاس ساده نتونستن بدن.

Liverca

Registered User
لایک‌ها
715
فک کنم همون فصلی بود که آرسنال با بولدوزر از رو لیورپول رد شد!!!!!:general711: در عرض یه هفته هف هش ده تا تو دو تا بازی زد!
عمق فاجعه به حدی بود که مهران مدیری تو باغ مظفر گفت "خبری نیست جز اینکه آرسنال داره فرت و فرت لیورپول رو میبره"!!!!!!:general404::D
دیگه یه دورانی بود گذشت، ما هم یه زمان فاولر داشتیم سریع ترین هتریک تاریخ لیگش رو روی آرسنال داشت :دی
شما فعلا رو بچسب، برو تو پست بعد همین نقل قول که حامد زده

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
این آقا عقلش رو هم از دست داده! اصلا به اوزیل و رمسی و کازورلا استراحت نمیده... روسیچکی کجاست؟! چیش از بقیه کمتره، اتفاقا هر وقت هست عالی بازی می کنه! چرا پودولسکی نباید فیکس باشه! دونده نیست! دریبل زن نیست، سر زن نیست، اما می دونی توپ بیاد رو پای چپش 90 درصد گل میشه!
این سانوگو، شک ندارم، تو هیچ کدوم از 19 تیم دیگه فیکس نخواهد بود!

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
تو کل اروپا، انگلیس، ایتالیا، اسپانیا، آلمان!! فرانسه! خداییش کدوم تیم مثل ما مهاجم هاش سانوگو و ژیرودن. والا اگر قراره سانوگو فیکس باشه، به خدا سگ بندتنر شرف داشت بهش. این 2 تا به خدا در حد سوانسی و ساندرلند هم نیستن، اینو کل دنیا می دونن، این ونگر داره لجبازی می کنه! به جان خودم آنری 37 ساله رو این بازی نوک حمله داشتیم الان برده بودیم!

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
تو کل اروپا، انگلیس، ایتالیا، اسپانیا، آلمان!! فرانسه! خداییش کدوم تیم مثل ما مهاجم هاش سانوگو و ژیرودن. والا اگر قراره سانوگو فیکس باشه، به خدا سگ بندتنر شرف داشت بهش. این 2 تا به خدا در حد سوانسی و ساندرلند هم نیستن، اینو کل دنیا می دونن، این ونگر داره لجبازی می کنه! به جان خودم آنری 37 ساله رو این بازی نوک حمله داشتیم الان برده بودیم!
سوانزی که فعلا تو صدره ...

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
خب خدا رو شکر دیگه طرفدار ونگر هم نمی بینیم اینجا!
واقعا این بشر داره گند می زنه به تیم! اصن خنده داره که خبرنگار میگه مهاجم نمی خری؟ میگه: "من ژیرو، ولکات، سانچز، کمپل و سانوگو و پودولسکی دارم و جایی برای مهاجم ندارم! اصن خنده داره که این بشر روی سانوگو و کمپل و پولدی که اصن اعتقادی بهش نداره حساب باز کرده!
از نظر مالی توانایی خرید کاوانی و فالکائو رو داریم! هر دوشون هم مایلن بیان اما این بشر میگه پول نداریم! تو گه خوردی دیوث! به خدا دارن دزدی می کنن اینا!
حالا از اول تابستون تا حالا فقط دارن چونه می زنن سر کاروالیو 22 ساله که قیمتشو بیارن پایین! فردا هم آخر سر منچستر میاد با 2 میلیون بالاتر می خرش!!!
مرتساکر هم دیگه در حد آرسنال نیست!
ونگر هم گویا دوباره کلید کرده روی رمسی و اوزیل و حالا هم سانچز تا خوار و مادر آشیل و لگامنت و.. پاشون رو با هم وصلت بده!
چمبرلین هم همیشه با مصدومیت درگیره! : |
این تیم از نظر فیزیکی در سطح لیگ برتر نیست! خرید دبوشی هم به نظرم خرید خوبی نبود! در حد تیم مدعی قهرمان نیست! تو دفاع ضعیفه! فیزیکش ضعیفه! مونرئال هم اصلا در حد آرسنال نیست! فلامینی هم شده غلام ونگر؛ عصای دست ونگر؛ از اونا که "هر چی آقامون ونگر بگه"! یه همچین حسی دارم نسبت بهش! وگرنه این هم تموم شده برای آرسنال!
من موندم با این همه ارادت ونگر به هم وطناش چرا کوکلن رو بازی نمیده! یه زمانی آچار فرانسه(!) ی تیم بود!

با تمام این تفاسیر امیدوارم خرید کاروالیو فردا اعلام بشه (که احتمالش هم زیاده)! و حتما یه مدافع خفن هم بخریم! این Agger هنوز جایی نرفته مثل اینکه! آقای گوساله بخرش!

بالا