اوسپینا فکر کنم از این هفته به تمرینات گروهی اضافه میشه!دوباره این شزنی و کوش کار دست تیم دادن ... یعنی یه نفر کافیه یه اشتباه بکنه ... شما فک کن دروازبان نداریم ...
وقتی همه خوبن اونم خوبه ولی امان از وقتی یه نفر اشتباه کنه ... خبری از این اوسپنا نیست ؟!
تو اول عاواتارتو عوض کن!تیم معلولان آرسنال!
فقانسویه!من نمی دونم، این سانوگو آمادگیش از کمپل بیشتره؟ استوپ هاش بهتره؟ سر زدن هاش بهتره؟ بازی با پاش بهتره؟ شوت هاش بهتره؟ سرعتش بیشتره؟ تکنیکش بیشتره؟ گل زنیش بهتره؟ چیش بهتره که این همه بهش فرصت داده میشه؟!!!!
رمی کیه بابا! همش فرانسوی فرانسوی! بابا تو لیورپول رو نگاه کن! اصلا توپ رو میده حریف، 2 تا پاس خلاص! اونوقت ما هی پاس پاس پاس! که چی؟!رمی هم رفت چلسی!
بابا صادق مونرئال چکار کنه دیگه؟! به چیز رفت از بس که دوید. تو بازی با اورتون که پاس گل داد، این بازی هم توپ رو از سر زمین خودمون برداشته پاس داده سانوگو تک به تک عین احمقا می زنه به دروازه بان!!!!حالا باز ونگر بگه کیفیتی تو بازار نمیبینم و این شعرا ... آخه کی کیفیت سانوگو و فلامینی و مونرئال و... رو داره ؟!
گاییده شدیم با این همه حمایت از تیم ...
....
این وسط کمپل هم داره به فنا میره بخاطر اینکه فرانسوی نیست ...
دیگه یه دورانی بود گذشت، ما هم یه زمان فاولر داشتیم سریع ترین هتریک تاریخ لیگش رو روی آرسنال داشت :دیفک کنم همون فصلی بود که آرسنال با بولدوزر از رو لیورپول رد شد!!!!!:general711: در عرض یه هفته هف هش ده تا تو دو تا بازی زد!
عمق فاجعه به حدی بود که مهران مدیری تو باغ مظفر گفت "خبری نیست جز اینکه آرسنال داره فرت و فرت لیورپول رو میبره"!!!!!!:general404:
سوانزی که فعلا تو صدره ...تو کل اروپا، انگلیس، ایتالیا، اسپانیا، آلمان!! فرانسه! خداییش کدوم تیم مثل ما مهاجم هاش سانوگو و ژیرودن. والا اگر قراره سانوگو فیکس باشه، به خدا سگ بندتنر شرف داشت بهش. این 2 تا به خدا در حد سوانسی و ساندرلند هم نیستن، اینو کل دنیا می دونن، این ونگر داره لجبازی می کنه! به جان خودم آنری 37 ساله رو این بازی نوک حمله داشتیم الان برده بودیم!