A1C1E
Registered User
ولبک ویلشر چمبرز این که شد 3 تا مصدوم!
خدا رو شکر زیاد مصدوم نشدن :|
خدا رو شکر زیاد مصدوم نشدن :|
اوزیل رو 20 میلیون بدیم بره باو!من فک کنم بازی بعدی همه مصدوما برسن به جز ژیرو و دبوشی و نبری که فعلا مصدوم اند!
ببین ونگر از بلرین 19 ساله استفاده کرد، ولی حاضر نشد از کوکلین و کمپل استفاده کنه!
آقا من موندم ما پودولسکی رو داریم سانچز رو داریم ولکات رو داریم کمپل رو داریم چمبرلین رو داریم چرا باید از اوزیل - کازورلا - رمسی - روسیچکی - ویلشیر تو اون پست ها استفاده کنیم؟؟
والا اوزیل من مطمئن نیستم به درد لیگ برتر و بازی های درگیرانه و پر زد و خورد همچنین تیم ما بخوره، ببین یک فصل کامل گذشته و هنوز اون چیزی نشده که باید باشه! اگه شده اوزیل رو بفروشیم تو خط دفاع بازیکن بخریم!
نه اوزیل هر چقدر بد بوده میشه به قیمتی که سانچز رو خریدیم بفروشیمشاوزیل رو 20 میلیون بدیم بره باو!
بدرد لیگ برتر نمیخوره!
اون بازیکن ها این قدر راحت توپو از دست میدن؟مشکل اوزیل نیست دوستان! مشکل اوزیل نیست! بازیکن هایی با قدرت بدنی کمتر از اوزیل تو لیگ هست که دارن عالی کار می کنن. مشکل جای دیگست...
تو میدونی ونگر تو زمین چی از اوزیل می خواد؟! اوزیل ضعیف هست، اما همش تقصیر خودش نیست.اون بازیکن ها این قدر راحت توپو از دست میدن؟
اون بازیکن ها به انداره اوزیل بازی میکنن؟
اون بازیکن ها تو بازی سازی از عقب اینقدر متزلزل هستن؟
اصلا اوزیل چند وقته گیجه انگار اصلا تو بازی نیست، میخواد پاس بده حواسش پرت میشه توپشو میزنن!
اولش اینجوری نبود!