• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
بنظر من باخت مقابل جلو چسی رو حیه تیمو خراب میکنه مساوی هم کنیم نتیجه خوبیه
باید مثل خود چلسی بازی کنیم دوباره نباید 90 دقیقه ما حمله کنیم رو ضد حمله گل بخوریم باید بازی رو ببندیم

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
بنظر من باخت مقابل جلو چسی رو حیه تیمو خراب میکنه مساوی هم کنیم نتیجه خوبیه
باید مثل خود چلسی بازی کنیم دوباره نباید 90 دقیقه ما حمله کنیم رو ضد حمله گل بخوریم باید بازی رو ببندیم
تائید میشه!
اگر ببازیم اختلاف امتیاز با صدر به 9 می رسه! و با توجه به نتایج ضعیف این فصل تیم دچار یاس و نومیدی میشه! برای چند هفته شاید بره به اقما و...! اما تساوی با تمام بدی هاش این خصیصه را خواهد داشت که تیم را هنوز سر پا و امیدوار به بالای جدول نگه داره و با توجه به برنامه نسبتا خوب رقابت ها بعد از بازی با چلسی، می تونیم امیدوار باشیم که 4-5 هفته ی آینده حداقل بالای جدول بمونیم و با بازگشت مصدوم ها شرایط را بهتر کنیم! خیلی امیدوارم که تا نیم فصل تیم را بالا نگه داریم و در پنجره ی نقل و انتقالات نیم فصل ضعف های دفاعی تیم را با خرید های مناسب پوشش بدیم!
برای بازی با چلسی هم امیدوارم دیابی آماده باشه! و اینکه بیشتر از اینکه حملات پر دامنه و پر تعداد داشته باشیم سعی کنیم از سرعت چمبو و ولبک و سانچز که همگی هم آماده هستن استفاده کنیم و ضد حمله بزنیم!

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
تمام حرف هاتون قبول!
ولی برد خارج از خانه برابر چلسی به همه و به خصوص خود بازیکنها مدعی قهرمانی بودنمون رو نشون میده! چیزی که با پیروزی برابر سیتی بدست نمیومد! برد در برابر چلسی ای که همه ازش به عنوان بهترین و کامل ترین و با صلابت ترین چلسی چند سال اخیر نام میبرن بدون شک اتفاق ویژه ای خواهد بود!
بر خلاف نظرتون اگر من جای ونگر بودم تیم رو هجومی به زمین میفرستادم! هر چند معقولانه نیست!

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
هجومی بفرست تا به چیز بره تیم! اونم با کی؟ لابد مرته ساکر هم تو سیستمت بیاد تا وسط نیمه !!!!

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
بعد اونا هم اصلاً پشت دفاع فرار نمی کنن!!!!! با مرته ساکر فقط باید کپید تو دفاع

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
تو اصلاً تا حالا دیدی پشت مرته ساکر کسی فرار کنه؟؟؟
----
جدای شوخی! به نظر خودت این تیم با این دفاع ها میتونه دفاع ضدحمله بازی کنه و گل نخوره؟؟؟؟

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
نه به صورت ایده آل نمی تونه، اما با تاکتیک دفاعی و پرتعداد در عقب زمین حداقلش 6 تا نمی خوره، می خوره؟

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
پارسال اگه جاى 6 تا 2 تا ميخورديم!! چه فرقى ميکرد توى جايگاهمون؟ از ونگر دفاع نمي کنم فقط ميخوام نظرت رو بدونم!

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
اولندش ما اگر به سیتی، لیور و چلسی با این نتایج نمی باختیم، روحیمون داغون نمیشد و سوانزی و اورتون و من یو رو می تونستیم ببریم که میشد 7 امتیاز. این یک. دومندش کی گفته می باختیم؟

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
اینم از هوادارای گالا
464351.jpg

464352.jpg

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
تیم بازی بعدیشو نمیباخت...
از اون حرف ها گفتى ها!
شوما ميتونى تضمين کنى حتى اگه مى برديم بازى بعدش رو هم با پيروزى پشت سر ميزاشتيم؟؟؟ خير

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
از اون حرف ها گفتى ها!
شوما ميتونى تضمين کنى حتى اگه مى برديم بازى بعدش رو هم با پيروزى پشت سر ميزاشتيم؟؟؟ خير
تضمینی در کار نیست، ولی عقل آدم می گه وقتی با یه تاکتیک تو زمین سیتی گند زدی، با همون تاکتیک هم با لیورپول گند زدی، چرا باید با چلسی هم همون تاکتیک بازی کنی؟!!!

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
اولندش ما اگر به سیتی، لیور و چلسی با این نتایج نمی باختیم، روحیمون داغون نمیشد و سوانزی و اورتون و من یو رو می تونستیم ببریم که میشد 7 امتیاز. این یک. دومندش کی گفته می باختیم؟
بحث سر تک بازى با چلسى بود نه عملکرد کلى!
..............
بحث رو تمامش کنم! من به شخصه فقط بخاطر بازى هجومى ارسنال طرفدارش شدم! از وقتى هم که طرفدارشم همين 2 جام پارسال رو برده! ولى 3امتياز با بازى تدافعى پشيزى ارزش نداره واسم!هرچند در دقايقى از بازى الزاميه ولى اينکه با تاکتيک دفاعى بريم تو زمين نه!!
امسال هم پتانسيل خوبى در حمله داريم که ميتونه جور دفاع ضعيفمون رو بکشه!
بازى هاى بزرگ همواره سورپرايزهاى بزرگى داره!
همونطور که شکست 6-0 يکى از اونها بود! اميدوارم امسال با پيروزى خوب تو اين بازى يه سال خوب باشه!

بالا