• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
@hamedovic5405
حالا من یه سوال ازت دارم، اگر با با سیتی تو منچستر بسته کار می کردیم و رو ی ضد حمله برنامه ریزی داشتیم، همینطور با لیورپول و چلسی، و بعدش هم با روحیه بالاتر با سوانزی و سیتی و من یو تو خونه و اورتون بیرون بازی داشتیم، به نظرت چند امتیاز می گرفتیم؟ ما از این 7 بازی سه امتیاز گرفتیم، اگر 10 تا می گرفتیم قهرمان بودیم!!!!

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
کلا من شرقم و شوما غرب!!!
بله احتمال داشت قهرمان بشيم! و ممکن هم بود نشيم!
هر چند همونطور که تغيير نتيجه ميتونه در نتايج ديگه برامون موثر باشه براى بقيه هم مي تونه تاثير ايجاد کنه!!
--------
با وجود تمام احترامى که براى سبک دفاعى قائلم اما اگه مدرک هم بيارى که اگه دفاع مي کرديم قهرمان مى شديم! باز هم من ترجيح ميدم همون 6 تا رو بخوريم و دفاعى بازى نکنيم!

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
هر چند همونطور که تغيير نتيجه ميتونه در نتايج ديگه برامون موثر باشه براى بقيه هم مي تونه تاثير ايجاد کنه!!
--------
با وجود تمام احترامى که براى سبک دفاعى قائلم اما اگه مدرک هم بيارى که اگه دفاع مي کرديم قهرمان مى شديم! باز هم من ترجيح ميدم همون 6 تا رو بخوريم و دفاعى بازى نکنيم!
یه چیزی هست به نام انعطاف تاکتیکی، خلاصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصص
من نگفتم قهرمان می شدیم اگر دفاع می کردیم، اما شانسمون خیلی بیشتر بود.
در مورد مدرک اینکه شانسمون بیشتر بود بازی پس فردا رو مثال می زنم:
اگر بریم سراغ مالکیت توپ و تو زمین حریف پاس کاری کنیم که یعنی مثلاً هجومی بازی کنیم، بهت قول میدم حداقل 3 تا رو می خوریم، چون هافبک هامون هافبک هایی هستن که درصد پاس خطاشون بالاست و تحت فشار به دلیل قدرت بدنی کم راحت توپ لو میدن، و اونطرف مرته ساکر جلو اومده و خوراک اینه که پاس بدی فابرگاس و شورله و هازارد و کاستا فرار کنن. ما حتی 1-0 هم عقب افتادیم نباید هجومی بازی کنیم، باید کنترل شده بازی کنیم. ما یه اوزیل، ولبک، چمبرلین و سانچز کافین واسه حمله کردنمون، دفاع های کنار یعنی گیبس و چمبرز و فلامینی به هیچ عنوان نباید از تو زمین خودمون بیان بیرون.

Last edited:

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
--------
چرا نمیفهمی احتیاط شرط عقله! :دی
باید جلوی تیم های قوی با احتیاط بازی کنیم!
یادمه قبلنا سبک دفاعی خاصی داشتیم، وقتی میرفتیم تو لاک دفاعی اصلا گل نمی خوردیم!
همین سبک دفاعی خاص باعث شد به جای یه جام معمولی یه جام طلایی بهمون بدن!
آره شکست نخوردن مهم تره! من که حاضرم این فصل 20 تا مساوی بدیم ولی اصلا نبازیم!
دفاعی بازی کردن باعث نمیشه که ما زیبا بازی نکنیم!
اگه بخوای اینجوری بازی کنی، خوب معلومه که تو لیگ قهرمانان مرحله اول گروهی، به مزخرف ترین تیم صعود کرده هم بخوریم بازم میبازیم!
تو زمین حریف باید با احتیاط بازی کنن، و کوچیک نشمرن حریفو! بعد تو زمین خودمون هر غلطی که خواستن بکنن!

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
این هم پیشنهاد جیمی کرگر برای بازی با چلسی:
He’s obviously got a lot of similar midfielders but one thing could just be to tell the full-backs to hold their position for the first half an hour and see how the game goes," Carragher told Sky Sports.
همون چیزی که من گفتم، داره میگه فول بک ها باید تا نیم ساعت اول بازی سر پستشون بمونن و الکی نیان جلو:D

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
Nobody can really criticise my finishing because they don’t really see me playing in a forward position too often. But now I am getting into these positions I want to be sticking the ball in the back of the net. I’m sure it’s the same with every other striker.

Obviously people can say I’ve not scored enough goals, but you stick the best strikers on the wing in a four-man midfield and see if they score goals.
این هم جواب ولبک به اینکه می گفتن در منچستر گل نمیزده.
داره میگه "هیچ کس نمی تونه ایراد بگیره به من که چرا اینقدر کم گل زدم، چون من خیلی کم نوک حمله بازی کردم، شما اگر بهترین مهاجم ها رو هم در یک خط هافبک 4 نفره به عنوان وینگر استفاده کنید نمی تونن گل های زیادی بزنن." البته این رو هم میشه گفت که ولبک توانایی های وینگر رو نداره، یعنی مثل رونالدو یا بیل وینگر بودن در ذاتش نیست. اینکه داره می گه در هافبک 4 نفره به عنوان وینگ بازی کنی، منظورش رو نفهمیدم، یعنی مثلا 4-4-2 بودی سیتسم و این گوشه ها بوده؟ چون سیستم 4-2-3-1 وینگر ها آزادی عملشون به نظر بالاتر هست تا 4 نفره. البته می تونست بیشتر از اینا هم گل بزنه، هنوز هم گاهی موقعیت هایی خراب می کنه، اما می تونه این مشکل رو برطرف کنه. اگر بتونه تو این یکی دو سال درصد تبدیل کردن موقعیت هاش به گل رو بالا ببره و از نظر مصدومیت و فرصت بازی خوش شانس باشه، به نظر من مهاجم خیلی تاپی میشه و راحت می تونه جز آقای گل ها باشه، آخه من الان تو این 4-5 بازی که کرده، هر بازی حداقل یکی دو تا موقعیت تاپ رو ساخته واسه خودش. به هر حال الان که 23 سالشه، تا 25-6 سالگی عیارش مشخص میشه به طور کامل...

henry14

Registered User
لایک‌ها
210
آرسنال دفاعي بازي كردن بلد نيست بدتر ميبازه همون بهتر بازي هميشگي رو بكنه با احتياط بيشتر تو دفاع. چون دفاع كردن وبردن بازي يه جور كثيف بازي كردن ميخاد كه كسي مثل مورينيو با بازيكناني مثل كاستا استادشه كه ديديد تو بازي با سيتي هم همين كارو كردن وباعث اخراج زابالتا شدن وسريع گل رو زدن يا سيمونه با اتلتيكو كه به نظر من براي نتيجه تاكتيك خوبيه

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
@henry14
کسی نمی گه بریم بکپیم تو دفاع با 11 نفر، ما داریم میگیم دلیل نداره در بازی های بزرگ تیم الکی بکشه جو، باید کنترل شده بازی کرد. چه دلیلی داره گیبس بره گوشه محوطه جریمه حریف، چمبرز بره تو محوطه جریمه حریف که بعد تو ضد حمله 3 به 2 بشن باهامون!!! دقیقاً منظور ما هم با احتیاط بیشتر تو دفاع بوده! شما نگاه کن به بازی فصل پیش! گل های اول اونارو نگاه کن! انگار ما میزبان بودیم و نیاز داشتیم 3-0 ببریم، همه کشیده بودن جلو، چمبرلین تو دفاع بود! دفاع ها جلو بودن!!!

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
Happy 34th birthday to Tomas Rosicky!
eight years at arsenal but who? arteta!!!! is our captaino_O
a
gun__1412409593_gun__1407751392_rosicky_trains.jpg

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
یه چیزی هست به نام احترام به بازیکن با سابقه، که تو تیم ما اصلا معنا نداره! آرتتا نه از نظر توانایی ها و نه از نظر سابقه به پای توماس نمیرسه! البته الان اینطوری شده، فصل اول خیلی خوب بود خداییش. اما الان در هیچ زمینه ای برتری نداره. ما مرته ساکر رو کاپیتان کردیم، ورمالن نیمکت نشین کاپیتان اول کردیم، آرتتا رو کاپیتان کردیم، هیچ کدوم حقشون کاپیتانی نبود... حالا اسم اون کاپیتان هایی رو که یک فصل کاپیتانی کردن و الان در تیم های رقیب هستن رو نمیارم! کاپیتانی یعنی اینکه سرت بره نباید بری تیم رقیب و دشمن، کاپیتان فرق داره با بازیکن های معمولی، کاپیتان یعنی نماد تیم نه هر کی از راه میرسه کاپیتان شه...

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
ونمیدونم این ونگر چه اصراری داره کاپتان بفروشه!
معمولاً کاپیتان ها ثابت اند ولی ما نه اگه دقت کنید این 6 7 سال n تا کاپتان فروختیم!

Last edited:

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
Vieira sold to Juventus in 2005, age 29.

Henry sold to Barcelona in 2007, age 29.

Fàbregas sold to Barcelona in 2011, age 24.

van Persie sold to Man Utd in 2012, age 29.

Vermaelen sold to Barcelona in 2014, age 28.

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
فروش فابرگاس و فن پرسی رو نمیشه به ونگر ارتباط داد!
یکی سر شخمی بازی های بارسایی ها رفت! یکی هم کودک درون آرسنالیش منچستری شد!
ولی بقیه اصلاً قابل درک نبوده و نیست برام!

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
یادم نیست دقیق کدوم بازی بوده! ولی یه همچین واکنشی از دیوید سیمن هم دیدم! البته اون واکنش از این خیلی شاخ تر بود!
البته من از وقتی چشم به آرسنال گشودم ینس لمن:general504: دروازه بود!

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
امیدوارم با برنامه بازی کنیم و نه دیمی و فوتبال ونگربالِ دفاع اتوبان ! یه ونگربال مثل فصل بدون شکست !
یه فوتبال منطقی مثل بزرگترین تیم های دنیای فوتبال که هر بازی یه تاکتیک خاص رو دنبال میکنن ...

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
یادم نیست دقیق کدوم بازی بوده! ولی یه همچین واکنشی از دیوید سیمن هم دیدم! البته اون واکنش از این خیلی شاخ تر بود!
البته من از وقتی چشم به آرسنال گشودم ینس لمن:general504: دروازه بود!
اون که بهترین واکنشه اون سالا بود
توپ از سیمن حتی رد شده دستش توپ رو از رو خط برگردوند !
37669977680053052184.jpg

gun__1226496959_seaman_save1.jpg

53501574269170712351.jpg

کلا چلسی تیم دفاعیه حالا این اتوبوس مربشیم وقتی مورینیو باشه که تخصصش 90 دقیقه دفاع و استفاده از ضد حمله است و ما 1000 بار با این روش بازی کردیم و باختیم حمله کردن اشتباهه!
حداقل الان ابزارش رو نداریم !
اگه یه پاتریک ویرا اون وسط تیمو جمع میکرد شاید میشد حمله ای بازی کرد ولی فلامینی این قدرت رو نداره!

Last edited:
بالا